Baby poncho handdoek

Poncho-babydoek met capuchon is de droom van bijna elk kind en zijn ouders. Zo'n handdoek is niet alleen handig thuis (je kunt er het kind in wikkelen na een bad of douche te hebben genomen), maar ook bijvoorbeeld op het strand.

Wat is nodig

Je kunt zoiets thuis met je eigen handen naaien. Om dit te doen, moet u een grote badhanddoek, meerdere kleine handdoeken voor handen nemen (u moet handdoeken uit één set kiezen, zodat het materiaal en de kleur volledig overeenkomen), draden. U kunt naaien met een naaimachine.

Belangrijk advies! Gebruik voor het maken van poncho-handdoeken voor het kind natuurlijke stoffen. Katoen is ideaal.

het naaien

Het productieproces van dit kledingstuk is onderverdeeld in verschillende fasen: het aanpassen van de capuchon en het aanpassen van de poncho zelf.Dan zijn de onderdelen verbonden.

poncho

Een grote badhanddoek moet in tweeën worden gevouwen (in de lengte). Vervolgens moet je langs de rand die we hebben gevouwen een midden vinden (hiervoor kun je de handdoek opnieuw vouwen). Zorg ervoor dat het middelpunt wordt gemarkeerd - dit kan worden gedaan met een markeerstift of een pen. Maak in het midden een uitsparing. Gebruik als poncho-patroon het patroon van een kinder T-shirt. En je kunt ook een snee in het oog maken.

Vouw de handdoek vervolgens open en ontdek dat we een ellipsvormige uitsparing hebben. Het moet worden omzoomd met een rechte lijn en worden verwerkt om het ding netter en opgeruimd te maken. Poncho is klaar.

kap

Gebruik voor de fabricage van de kap een kleine handdoek. Het moet in twee worden gevouwen. Van bovenaf moet je een motorkappatroon bevestigen (je vindt het op internet en print of omcirkel de kap van het jasje of jasje van je baby). Naast de handdoek moet je de motorkap doorknippen (vergeet niet nadenken te geven). Dan moet aan de buitenrand van de kap met een naaimachine worden gestikt. Bovendien moet u het element in twee richtingen naaien (vooruit en achteruit).

Verbinding van onderdelen

Om het naaien van de kinderponcho te voltooien, moet u de resulterende delen combineren.

Om dit te doen, op de rand van de uitsnede van een elliptische vorm in de poncho, moet je het midden vinden en het markeren met een speld. Het midden bevindt zich in de motorkap. Dan moet men de middelpunten met één pen vastzetten (de producten moeten met de voorkant op elkaar worden gedraaid). Daarna moet u beide delen naaien (ongeveer 0,5 cm). Moet in beide richtingen worden genaaid (u kunt een zigzag of rechte naad gebruiken). Nu is het product helemaal klaar.

Voor gemak en comfort kan een zak voor kleine items aan de voorkant van het kledingstuk worden genaaid (deze kan worden gemaakt van de resten van de stof). Dit product kan ook worden versierd met borduurmotieven of strepen. Deze poncho is geschikt voor zowel meisjes als jongens. Voor meisjes is het beter om lichte kleuren te kiezen (roze, geel) en voor jongens - een donkerder bereik (blauw, groen).

Voor- en nadelen

Zoals elk ander ding heeft dit kledingstuk positieve en negatieve kanten. Huisvrouwen zeggen dat dit ding vrij eenvoudig te maken is - het vereist geen grote financiële en tijdkosten.Aan de andere kant wordt aangenomen dat een poncho, zonder mouwen, niet de meest comfortabele kleding voor jonge kinderen is. Koop voor hen een handdoek met hoezen.

Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan de lengte. Veel mummies klagen dat een zelfgemaakt product erg kort is. U moet de lengte van de handdoek zorgvuldig selecteren zodat deze het kind bereikt, in ieder geval tot aan de heupen.

Masterclass over het maken van strandhanddoeken voor kinderen - in de onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer