Nachtlampje "Sterrenhemel"

 Nachtlampje Sterrenhemel

Het originele nachtlicht, dat de hemel imiteert met miljoenen sterren aan het plafond, in elke kamer, zal u en uw kinderen niet alleen esthetisch genot geven, maar ook de mogelijkheid om snel in slaap te vallen.

Speciale functies

Reusachtige ruimteplekken en plaatsen van sterrenstelsels kunnen gemakkelijk worden ondergebracht, zelfs in een kleine slaapkamer of een kinderdagverblijf. Met behulp van een dergelijke sterrenhemelprojector, kunt u een echt romantisch uitzicht op een kamer creëren of de lucht verkennen met sterren aan uw eigen plafond.

Als u besluit om dit soort producten ook te kopen, moet u weten welke voordelen het u kan bieden en welke nadelen het heeft tijdens de werking.

Positieve aspecten van het kopen van een normale projector:

 • lage kosten en dus - beschikbaarheid voor gewone burgers;
 • het vermogen om sterrenbeelden thuis te bestuderen;
 • kan worden gebruikt als nachtlampje in de kinderkamer;
 • creatie van de oorspronkelijke illusie van sterrenruimte in de kamer;
 • kan zowel werken vanuit een netwerk, als vanuit batterijen;
 • de aanwezigheid van verschillende soorten en modellen voor elke smaak.

De nadelen van dit product zijn niet zo belangrijk:

 • als je een nachtlamp koopt in gedemonteerde staat, dan is het nogal moeilijk om het samen te stellen zonder bepaalde vaardigheden;
 • In veel modellen is er een korte draad die het u niet toestaat om een ​​product te dragen dat werkt vanuit het netwerk op de afstanden die u nodig hebt;
 • in veel modellen van de lamp zijn de contouren van de sterrenbeelden alleen duidelijk zichtbaar als ze dicht bij de muur zelf worden gebracht.

Kenmerkende kenmerken van dit type nachtlampje kunnen worden genoemd:

 • De straling is zeer helder, maar veilig voor de ogen van de lichtstroom op het plafond van de kamer en de muur.
 • De aanwezigheid van verschillende werkingsmodi, met hun omschakeling, kan het kleurenpalet aanzienlijk veranderen. Mogelijkheid om kleuren te selecteren in de instellingen.
 • Het vermogen om verschillende foto's van de gebruikelijke verspreide sterrenhemel en specifieke sterrenbeelden te reproduceren, wat erg vermakelijk is voor kinderen en goed van invloed is op de ontwikkeling van hun horizon.
 • Veel sterprojectoren hebben een automatische timer, die traditioneel na 45 minuten werkt. Het bespaart u 's nachts van nachtwerk.
 • Universaliteit van energiesystemen.

species

Varianten van dit product zijn slechts een enorme set, tegenwoordig kunt u in veel winkels gemakkelijk een stervormige nachtlamp-projector kopen in de vorm van verschillende dieren, nachtlampen die draaien, projectoren en nachtverlichting die muziek uitvoeren, producten met klokken. Wat zijn de karakteristieke kenmerken van al deze soorten nachtverlichting?

Een draaiende nachtlampprojector laat een met sterren bezaaide hemel zien tijdens het bewegen. Deze lamp is geweldig voor kinderen, maar kan ook door volwassenen worden gebruikt, omdat een dergelijk product je een speciale charme kan geven tijdens een romantische date of het een origineel accent kan zijn tijdens een feestje. De baby zal geïnteresseerd zijn om bewegende sterren te zien, liggend in zijn bed en rustig in slaap vallen.

Roterende kinderlamp is het beste om te kopen voor een kind ouder dan twee jaar, om rekening te houden met de factoren van visieontwikkeling bij de baby.

Op sommige Star Sky-projectoren zijn er niet alleen knoppen die door de lamp zelf kunnen worden bediend, maar ook een knop om een ​​kinderlied in te schakelen. De meeste van deze nachtlampjes hebben meer dan één nummer en ze kunnen worden vervangen door een secundaire druk op een speciale knop. Als u 5 keer op deze knop drukt, zullen de nummers op het programma afwisselend de hele nacht klinken.

Trouwens, door op deze knop te drukken, kun je het melodiegeluid van de nachtlamp-projector volledig uitschakelen als het kind de sterren graag in stilte bekijkt. In slaap vallen met het geluid van een aangename melodie van een muzieklamp, zal je baby niet wispelturig zijn en je slaap verstoren.

Dergelijke gebruikers zijn ook erg populair bij consumenten. lampen met een projectie van de sterrenhemel, die ook de tijd op hun romp kan laten zien. Het nachtlampje is perfect voor zowel de slaapkamers voor kinderen als voor volwassenen. Dit soort horloge heeft de nodige alarmfunctie, verschillende kleuren voor de projectie en ingebouwde luidsprekers met muziek.

Projectielamp of, zoals het ook wordt genoemd, planetarium thuis. Dit is een van de duurste apparaten in het Starlight-nachtlichtbereik, maar het kopieert ook de benodigde hemellichamen.Vaak worden deze producten samen met een kaart van verschillende constellaties voor studie gerealiseerd, met een laserpointer en allerlei wetenschappelijke hulpmiddelen.

Dergelijke lampen zijn uitgerust met heldere en hoogwaardige LED's, waardoor het beeld van enkele duizenden sterren en meer dan 50 bekende sterrenbeelden op de muren van de kamer terecht zal komen.

Als een ander kenmerk zullen dergelijke producten u helpen bij het projecteren van sterrenbeelden met de exacte datum voor het bekijken van de sterrenhemel, die alleen in verschillende delen van de wereld te zien is - in Afrika of in Amerika.

Modellen en vormen

Er zijn veel verschillende soorten nachtverlichting voor armaturen met het Night Sky-effect en sterren, dus het kiezen van de meest geschikte lamp voor u zal niet moeilijk zijn. De meest populaire modellen zijn de volgende armaturen.

Projector "Muzikale schildpad"

Dit is een soort van zacht stuk speelgoed, dat is gemaakt van niet-allergeen pluche. Het product dat licht projecteert in de vorm van sterren bevindt zich op de schaal van het speelgoed. Tijdens het gebruik klinkt een aangenaam melodielicht uit het nachtlampje. Dankzij automaten wordt de wonderschildpad uitgeschakeld door een timer en zo wordt de levensduur van de batterij verkort.

Als u zo'n nachtlampamprojector voor de baby wilt kopen, dan is deze bug een uitstekende keuze. In de namiddag kan zo'n schildpad de rol van een zacht stuk speelgoed spelen en 's avonds verandert de kinderkamer in een grappig planetarium. Op het geval van het product is er een knop voor het wisselen van melodieën en voor het veranderen van het spectrum van licht.

"Lieveheersbeestje"

Dit is een lamp met gaten in de vorm van kleine sterren in de schaal. Bovendien heeft deze projector een hoogwaardige coating van veloursbont, waardoor hij eruitziet als een gewoon zacht speelgoed. Alle materialen in dit product zijn milieuvriendelijk en veilig voor kinderen, zodat een nachtlampje veilig in de kinderkamer kan worden achtergelaten voor de vreugde van een kind.

"Lieveheersbeestje" heeft een originele uitstraling. Het product is gemaakt in rode en zwarte kleuren in volledige combinatie met de inkleuring van dit insect. Het product heeft een plastic behuizing, een mechanisme is eronder verborgen, er is ook een zacht aanvoelend lichaam dat comfortabel is om aan te raken. Kinderen zullen graag dromen zien onder het rustige licht van de sterren en hun favoriete liedje.

Night Light Summer Infant

De nachtlamp in de vorm van een mooie en zachte olifant is gemaakt om het kind een gevoel van rust en comfort te geven.Het zorgt voor rust in de vorm van dromen, kalmeert het kind met behulp van een slaapliedje en een lichtgevende projector in de vorm van een hemel vol sterren.

Het muzikale arrangement bestaat uit 3 slaapliedjes en 2 melodieën met geluiden van de natuur. Een nachtlampje in de vorm van een zacht stuk speelgoed met sterren aan het plafond tijdens het naar bed gaan, zal een geweldig verjaardagscadeau zijn voor elk kind.

Nachtlampje "Sea Star"

Het nachtlicht is perfect geschikt voor de jongste kinderen, fonkelende sterren, reflecterend op het plafond, in deze projector lijken ze niet op de gebruikelijke sterrenhemel, maar de felle lichte en kleurrijke tinten spreken kinderen aan.

alternatieven

Zon ster - Nog een goedkope versie van een nachtlamp, waarmee je snel een romantische avond kunt organiseren of een kind permanent kunt veroveren met de gloed van de sterren en de maan aan het plafond. Met de draaiende behuizing van de projector kunt u de richting van de sterrenbeelden in de gewenste modus wijzigen - van langzaam naar het snelste tempo.

Ongewoon nachtlicht - lavalamp. De verandering van de interne vorm is tegelijkertijd verbluffend en aantrekkelijk. Elke lamp is gevuld met een stroperig lava-mengsel dat voor elke kamer een rustige, zachte gloed creëert - kantoor, kamer, slaapkamer of een andere plaats.Meest geschikt voor feesten, recreatie en decoratie van grote en kleine ruimtes.

Gloeiend in het donker stickers ook erg populair vandaag en niet alleen bij kinderen. Met behulp van gloeiende stickers kun je elke kinderkamer stijlvol inrichten. Om dit te doen, hoeft u alleen maar producten met originele afbeeldingen op de muren of het plafond van de kamer te plakken in elke gewenste volgorde.

Deze set is fluorescerend, sterren verzamelen overdag zonneschijn in zichzelf en dankzij deze kan het kind elke avond en nacht naar heldere, gloeiende foto's kijken. Sterren, afbeeldingen van dieren, patronen en geometrische figuren kunnen fungeren als vormen van gloeiende stickers.

Populaire merken

Een van de meest populaire merken is een Chinees gemaakt product - een projector. Sterrenmeester. Dit is het goedkoopste model met projecterende sterren, dat verschillende werkingsmodi heeft:

 • alleen witte sterren projecteren;
 • met de projectie van sterren, iriserend met alle kleuren;
 • met de projectie van witte sterren en transfusie van verschillende kleuren.

Een ander vergelijkbaar model - nachtlampje projector Sterren schoonheid, die je zullen uitnodigen om te genieten van de sterrenhemel in je slaapkamer en in een stijlvolle caleidoscoop van flikkerende gekleurde sterren halsoverkop in bed te duiken.De projector heeft drie verlichtingsopties - wit, iriserend en gewricht - wit met iriserend.

Home planetarium Earth-theater - een geweldig model voor een kwalitatieve studie van de nachtelijke hemel. Hiermee kun je de volledige illusie van de kosmos boven je hoofd recreëren met satellieten en vallende sterren die over grote hemelse uitgestrektheden vliegen. Toegegeven, dit model is gewoon waanzinnig duur - ongeveer duizend dollar.

Projector Aurora Master Aurora-projector "Noorderlicht". De Aurora projector die aurora-lampen projecteert, werkt ook als een ongewoon nachtlicht. Het creëert een gezellige sfeer in elke kamer van het huis. Je hebt een geweldige kans om thuis een bijna echte aurora na te maken, en dit soort schoonheid geeft je het product onder het merk Aurora. Je kunt het gebruiken tijdens een wandeling om de tent te verlichten en waterbehandelingen te nemen in de badkamer.

Nachtprojector met een heldere projectieklok "Stars and the Moon" perfect en harmonieus geschikt voor het interieur van een volwassen slaapkamer of kinderkamer. Dit nachtlampje heeft zowel de functies van een projector als de functies van een gewone klok, zoals digitale.Een nachtlampje met een dergelijke klok spreekt natuurlijk iedereen aan die zijn slaapkamer een romantische uitstraling, comfort of een tijdje diversificatie wil geven.

Met de hulp van de stralende sterren creëert een werkelijk fantastische sfeer. U hoeft deze projector alleen in te schakelen en de kamer wordt onmiddellijk verlicht met sterren, die langzaam beginnen te flikkeren en van kleur veranderen. Een extra functie, die in de lamp zit, is een klok die de exacte tijd tussen de placer van sterren aangeeft. Het beeld van de projectie van sterren wordt uitgevoerd in verschillende tinten. Het armatuurlichaam is gemaakt van kunststof en heeft een kleine afmeting.

Projector nachtlampje Star Master "Galaxy". Het nachtlicht laat perfect alle planeten van het zonnestelsel zien, die het kind helpen zich te interesseren in het bestuderen van de wereld om ons heen en het meest correcte idee geven van de structuur van ons universum met zijn eindeloze ruimteafstanden en planeten vol met onontdekte geheimen.

beoordelingen

Een van de meest populaire modellen - de Star Master-projector heeft niet de beste bekendheid op het internet en de meeste recensies daarover zijn op een negatieve manier. De reden hiervoor is dat de sterren aan de oppervlakte tijdens het gebruik van deze projector vlekkerig en pluizig zijn en een beetje lijken op een echte sterrenhemel.Het model is goedkoop en onveilig in gebruik, dus het wordt niet aanbevolen om het onbeheerd achter te laten in de kinderkamer.

De originele nachtprojector "Sterrenhemel" is anders dan een nep die er al uitziet. Producten van slechte kwaliteit onderscheiden zich door goedkope productiematerialen, hebben te helder of te vervaagd licht, ademen een slechte, scherpe geur uit, hebben een te luide krakende melodie en hebben vaak ook een slecht bevestigd deksel dat de batterijen van de projector bedekt. Bij dergelijke overnames is het beter om niet te sparen, vooral als je ze voor kinderen koopt.

Als je een goed en multifunctioneel apparaat wilt kopen dat de rol speelt van een thuisplanetarium met een realistisch beeld van een echte sterrenhemel, dan moet je beste koop Earth Theatre. Recensies van dit product - alleen de meest positieve.

Sommige mini-planetaria, naast de helling van de lucht, tonen het beeld van de maan op de muren van het huis, kunnen de aarde kwalitatief projecteren.

Velen kunnen wetenschappelijke films over afstanden in de ruimte bekijken. In sommige thuisplaneten is er een originele functie om de geluiden van de natuur te onthouden, en een draaiende projectie helpt om kleurrijke zonsondergangen te zien,aurora of heldere regenboog.

Zie hoe het planetarium van het Planetarium van de aarde werkt in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer