Duitse lampen Regenbogen

 Duitse lampen Regenbogen

Regenbogen is een Duits verlichtingsbedrijf. Dit is een vrij jong bedrijf, dat in 2003 in de stad Frankfurt in Duitsland werd opgericht. Regenbogen werd het eerste netwerk van Duitse multimarkten verlichtingsapparatuur in Rusland. Regenbogen-producten onderscheiden zich door hun unieke stijl en schoonheid, evenals hoogwaardige klantenservice in elke bedrijfswinkel.

Producten en ontwerp

Het assortiment van het bedrijf omvat meer dan 2000 soorten verschillende goederen, die zijn onderverdeeld in collecties. Hier kunt u een product kiezen voor elke smaak en kleur. Hier zijn alle soorten verlichtingsapparatuur: kroonluchters, staande lampen, lampen, wandlampen, tafellampen. Als u de merkwinkel van Regenbogen binnenstapt, kunt u verdwalen in de pracht en schoonheid van deze producten.Ze roepen een gevoel van grootsheid, vreugde en verfijning op.

Het productontwerp van Regenbogen is gebaseerd op de Duitse Bauhaus-stijl. Hij was erg populair in de 20e eeuw in Duitsland. Iets later won deze stijl wereldfaam en begon de moedige en radicale beslissingen in kunst en architectuur te symboliseren.

Het belangrijkste idee van de richting van Bauhaus was om moderne technologie en kunst te combineren in één geheel.

Daarom streeft Regenbogen ernaar om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen voortreffelijk en mooi zijn, maar ook gelijke tred houden met moderne technologieën en alle kwaliteiten hebben voor gebruiksgemak.

service

Het bedrijf Regenbogen onderscheidt zich niet alleen door zijn uitstekende producten, maar ook door de hoogwaardige service in elke multimarkt van Rusland. Naast de aankoop van goederen heeft elke koper de mogelijkheid om een ​​hele reeks aanvullende diensten gratis te ontvangen.

Dit bereik omvat de volgende diensten:

  • Hulp van professionele ontwerpers. Deskundigen zullen u helpen bij het kiezen van het juiste product dat perfect zal worden gecombineerd met het ontwerp van de kamer, en ook vragen over elektriciens beantwoorden.
  • Delivery. Als de klant dat wenst, wordt elke gekochte lamp of staande lamp bij hem thuis afgeleverd, in de tijd die voor hem geschikt is.
  • Fitting. Het bedrijf vertegenwoordigt zo'n ongewone service als passende producten. U kunt een huiskroonluchter bestellen om te zien of deze goed past in het interieur van het appartement. Dit alles zal rechtstreeks door het personeel van het bedrijf worden gedaan. Medewerkers zelf brengen de goederen en zorgen voor de tijdelijke installatie.
  • Montage en installatie. Het bedrijf verkoopt niet alleen zijn producten, maar biedt ook professionele montage en installatie van verlichtingsapparatuur. Dankzij dit is het niet nodig om van buiten naar masters te zoeken, dit alles kan worden gedaan door de medewerkers van de organisatie.
  • Sales service. De klant kan altijd een professionele reiniging en verzorging van de gekochte goederen bestellen, aangezien veel kroonluchters en lampen fragiele kristallen bevatten, dit is een zeer nuttige service.
  • Gegarandeerd. In het geval van een storing of defect van het product, kan de koper op elk moment contact opnemen met de specialisten van het bedrijf terwijl het product in garantie is. Bovendien kan de klant zelfs na het verstrijken van de garantie kapotte onderdelen en reparaties bestellen.producten.

Verlichtingsarmaturen

Regenbogen presenteert een groot assortiment lampen van verschillende soorten. Naast de gebruikelijke modellen vindt u hier ook designerproducten die zich onderscheiden door hun exclusiviteit en originaliteit.

Alle lampenmodellen zijn onderverdeeld in collecties, afhankelijk van het type product. Deze collecties worden voortdurend aangevuld en zijn erg in trek bij kopers.

De volgende collecties Regenbogen-lampen kunnen worden onderscheiden.

Staanlampen en staande lampen

Dit soort producten wordt gebruikt om een ​​deel van de ruimte te verlichten, en niet de hele ruimte. Dit model is goed geschikt voor de bibliotheek, het kan in de buurt van de stoel worden geplaatst, het zal dienen als een goed licht tijdens het lezen van boeken.

Het is ook een ideale optie voor een rustruimte, een dergelijke verlichting belast uw ogen niet en geeft een gevoel van comfort en gemak. Vloerlampen gepresenteerd door het bedrijf zijn gemaakt in verschillende stijlen: klassieke, antieke, hightech, moderne en kunstlampen.

U kunt eenvoudig de optie vinden die het beste in overeenstemming is met het interieur van het huis. Alle modellen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.Ze onderscheiden zich door hun sterkte en duurzaamheid. Ze beschermen het zicht tegen fel licht, maken het zacht en aangenaam voor het oog.

Staanlampen geven altijd een gevoel van warmte en comfort in huis.

Inbouwlampen

Deze modellen zijn perfect voor installatie aan het plafond. Het is ook een handige optie voor verlichting in de badkamer of in de keuken boven de gootsteen. Deze producten zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, zoals kristal, glas, metaal, gips.

Hier vindt u modellen die perfect gecombineerd worden met de zuilen en het interieur in de antieke stijl, evenals strikte producten in klassieke kleuren voor de woonkamer in een moderne stijl. Dergelijke modellen zijn handig omdat hun helderheid kan worden aangepast: van gedimd licht voor rust tot fel licht voor werk.

Straatlantaarns en lantaarns

Het grote voordeel van deze modellen is hun duurzaamheid. Ze hebben eigenschappen als duurzaamheid en slijtvastheid, ze zijn ook beschermd tegen stof en vocht. Deze producten hebben internationale certificaten van kwaliteit en conformiteit. Ze zijn eenvoudig te installeren en zullen elke donkere straat goed verlichten.

Een breed scala aan modellen helpt u eenvoudig de juiste optie te kiezen.Hier zijn de producten van de eenvoudigste straatlantaarns tot moderne lampen in verschillende vormen. De gebruikte materialen in de productie zijn van hoge kwaliteit, ze verdragen temperatuurveranderingen, neerslag en andere weersveranderingen.

Wandlampen en schansen

Dergelijke verlichting wordt meestal gebruikt voor een gang of een hal. Het kan ook dienen als een extra lichtbron in de kamer. Regenbogen is meer dan 11 soorten wandlampen en schansen. Ze onderscheiden zich door hun stijl en materiaal van vervaardiging. Bovendien kunt u een dergelijke lamp aanschaffen als aanvulling op het hoofdlicht.

Het bedrijf presenteert complete sets verlichtingsapparatuur gemaakt in dezelfde stijl. Deze kit is perfect voor thuis of in een kamer met veel ruimte.

concurrenten

Duitsland is een van de toonaangevende landen op de Russische markt van verlichtingsapparatuur, omdat haar producten zich onderscheiden door hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Hier vindt u zowel dure als budgetversies van lampen. Een van de grootste bedrijven op de markt is Regenbogen, maar het heeft concurrenten, waarvan Paulmann en Wunderlicht de bekendste zijn:

  • Wunderlicht. Wunderlicht is enorm populair geworden dankzij de luxe kristallen producten. Ze zijn een van de duurste modellen, omdat ze van hoge kwaliteit en exclusiviteit zijn.
  • Paulmann. Paulmann heeft zijn plaats op de Russische markt verdiend dankzij zijn verzegelde armaturen. Hun belangrijkste voordeel is dat ze waterbestendig zijn. Dit is een goede optie voor badkamers, omdat ze comfortabel, veilig en duurzaam zijn.

beoordelingen

Regenbogen is een jong bedrijf, maar het heeft al wereldwijde bekendheid en faam verworven. Ze heeft dit allemaal bereikt dankzij haar hoogwaardige producten en hoogwaardige service. De organisatie probeert haar horizon te verbreden en uit te breiden. Elk jaar wordt de collectie aangevuld met meer dan 30% van het voorgaande jaar.

Ook wil het bedrijf leider blijven en tegemoet komen aan de behoeften van klanten en nieuwe klanten aantrekken. Hiertoe kan iedereen via beoordelingen zelf de producten van het bedrijf leren van de klanten van de organisatie. Wanneer u een Regenbogen-product koopt, kunt u een beoordeling achterlaten over de kwaliteit en prijs van het product. Het bedrijf heeft veel positieve feedback.en kopers zijn tevreden met hun aankoop.

Hoe u een lamp kiest, leer van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer