Wandlampen op batterijen

Tegenwoordig is de keuze aan functionele en mooie wandlampen opvallend in zijn diversiteit. Nog niet zo lang geleden verschenen zeer handige en mobiele apparaten zonder kabels op de markt. Met behulp van dergelijke lampen kunt u een zeer hoogwaardige en aangename verlichting in de kamer bieden.

Functies, voor- en nadelen

Moderne en hightech apparaten op batterijen vereisen geen extra stroombronnen. Dat is de reden waarom dergelijke artikelen kunnen worden geadresseerd in gevallen waarin er geen mogelijkheid is om elektriciteit te gebruiken of constante problemen met de levering ervan. Wandgemonteerde verlichtingstoestellen hebben verschillende voordelen waarvoor ze op grote schaal worden gebruikt en populair bij klanten:

 • Allereerst moet worden opgemerkt compacte afmetingen van dergelijke lampen. Vanwege zijn bescheiden afmetingen kan dit apparaat zowel als primaire als als extra lichtbron worden gebruikt. De tweede optie is vooral handig in gevallen waarin het nodig is moeilijk te bereiken plaatsen te markeren. Het kan bijvoorbeeld de ruimte zijn achter de zachte meubels of donkere hoekjes in grote kasten en kasten.
 • Moderne fabrikanten produceren veel verschillende opties voor wandlampen. Ze verschillen niet alleen van elkaar in ontwerp, maar ook in ontwerpen en technische kenmerken.
 • Veel mensen kopen dergelijke apparaten vanwege de mogelijkheid om bewegingssensoren aan te sluiten. Modellen met dergelijke toevoegingen worden het vaakst gebruikt in landhuizen en in landhuizen, maar ook in speciale beschermde objecten, appartementsgebouwen en kantoorgebouwen.
 • Hoogwaardige wandlampen met batterijen zijn duurzaam en duurzaam. Ze zijn niet onderhevig aan mechanische schade. Bovendien zijn dergelijke apparaten niet bang voor barre weersomstandigheden, waardoor ze onmisbare assistenten zijn bij het regelen van de werven van privé-huizen.
 • Ook zijn deze lampen en schansen ongelooflijk zuinig, omdat ze op batterijen werken.
 • Wandlamp kan worden gebruikt als een klein nachtlampje. Moderne fabrikanten produceren niet alleen strikte en beknopte, maar ook erg grappige modellen, gemaakt in de vorm van dieren en planten. Dergelijke producten zijn vooral relevant als het kind in het appartement / huis woont.
 • Installeer de wandlamp kan heel gemakkelijk en snel zijn. Het kan gemakkelijk worden verplaatst naar een andere plaats zonder extra moeite en zonder veel tijd te spenderen.
 • In de regel kunnen mobiele verlichtingsapparaten op batterijen op elk oppervlak worden geïnstalleerd. De meeste modellen hebben de functie om de intensiteit van het licht aan te passen.

Met dergelijke apparaten kunt u op elk gewenst moment naar eigen goeddunken het helderheidsniveau wijzigen.

Deze apparaten hebben echter hun nadelen. Batterijen zijn een groot voordeel van wandlampen, maar ze brengen ook wat ongemak met zich mee tijdens het gebruik, omdat deze krachtbronnen vroeg of laat gaan zitten en stoppen met werken. In deze situaties kan het probleem alleen worden opgelost door de batterijen te vervangen.In de meeste gevallen moet u het apparaat van de muur verwijderen om een ​​vervanging te maken.

Een ander nadeel van draadloze armaturen is de kwaliteit van de materialen waaruit ze zijn gemaakt. Meestal zijn dergelijke verlichtingsapparaten gemaakt van kunstmatige en goedkope grondstoffen.

species

De moderne markt van verlichtingsproducten staat vol met een verscheidenheid aan modellen met verschillende ontwerpen en functionaliteit. Laten we in meer detail bekijken welke modellen tegenwoordig in de winkelschappen te vinden zijn:

 • De meest voorkomende zijn kleine muur lampen. Meestal worden ze gebruikt als een extra verlichtingsapparaat. Deze producten kunnen echter ook met succes de decoratieve belasting aan. Met behulp van een kleine draadloze lamp kunt u een gezellige en romantische sfeer creëren.
 • Onlangs zijn er veel vraag naar multifunctionele lampen. met bewegingssensor. Dergelijke modellen zijn vooral relevant voor gebruik in open gebieden. Ze zijn klein van formaat om niet te veel aandacht voor zichzelf te trekken.
 • Als u op zoek bent naar een originele en mooie lamp, moet u naar de muuropties kijken in de vorm van een kaars. Meestal zijn dergelijke modellen uitgerust met recreatiegebieden en leesboeken.Ze kunnen boven het bed, de bank of de stoel worden geïnstalleerd. Ook worden kandelaars vaak gebruikt als een aantrekkelijke nachtlamp ..
 • Slijtvast en waterdicht zijn draadloos onderwaterlichten. Dergelijke opties kunnen buiten worden geïnstalleerd of worden gebruikt om het zwembad en alle andere waterlichamen op de site te verlichten. Voor dergelijke doeleinden zijn batterij-apparaten het meest geschikt. Vaak worden mobiele wandlampen gebruikt voor buitenverlichting.
 • Als we het hebben over straatmuren op een groot gebied, dan is het in dit geval raadzaam om stand-alone apparaten te gebruiken. met afstandsbediening. Met dergelijke systemen kunt u het verlichtingsgebied op afstand bedienen.
 • Miniatuurmaten verschillen van bovenaf oplaadbare lichten. Het zijn deze apparaten die meestal worden aangevuld met klittenbandsluitingen. Met behulp van dergelijke eenvoudige bevestigingen kunnen apparaten op elk beschikbaar oppervlak worden bevestigd. Je moet niet alleen kopieën op banden op de muren monteren, geplakt met behangpapier of een fragiele / vervallen basis.

Technische specificaties

De belangrijkste technische kenmerken van wandgemonteerde draadloze armaturen zijn de grootte en het type gloeilamp. Ook kunnen dergelijke apparaten verschillende niveaus van helderheid hebben. Andere kenmerken:

 • Een van de belangrijkste kenmerken van gloeilampen op batterijen is hun levensduur. Wanneer u zo'n handig en mobiel apparaat koopt, moet u letten op de capaciteit van de batterijen die erin zijn geïnstalleerd. Deze indicator heeft direct invloed op de duurzaamheid en frequentie van het opladen.
 • In de regel zijn draadloze halogeenarmaturen compact en lichtgewicht. Meestal zijn deze modellen bevestigd met speciale haakjes. De eenvoudigste zijn echter bevestigingsmiddelen in de vorm van stickies.

Het is mogelijk om het apparaat met dergelijke elementen eenvoudig en snel te installeren, maar na verloop van tijd verliest het velcro zijn kleefeigenschappen en stopt het met het uitvoeren van zijn hoofdfunctie.

 • Wandgemonteerde draadloze lampen kunnen er anders uitzien. De keuze van de optimale en geschikte optie moet afhangen van het type kamer waarin de installatie van deze kleine lamp is gepland.Vandaag in de winkels vindt u niet alleen beknopte en strikte, maar ook felle kleuren.
 • Tegenwoordig worden vaak geavanceerde armaturen gevonden waarin de keuze van de verlichtingsmodus wordt geboden. Met dergelijke opties kunt u niet alleen de intensiteit van de lichtstroom wijzigen, maar ook de knipperende en constante verlichting schakelen.

Populaire modellen

Tegenwoordig zijn er enkele van de meest populaire en handig om draadloze lampen te gebruiken. Laten we ze beter leren kennen:

 • In de hoge vraag is een modern apparaat op batterijen genaamd "Nanosvet". Het is klein van formaat, dus het kan zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen worden geïnstalleerd. Dit handige en mobiele apparaat is een heldere LED-lamp met 5 diodes. Voor de werking van een dergelijk product zijn 3 AAA-batterijen nodig, met behulp waarvan de Nanosvet 100 uur continu kan functioneren.
 • Universal is een kleine lamp die werkt op basis van technologie. LED - Ellum Sollar. Dit model straalt een zacht en aangenaam licht uit dat de ogen niet irriteert.De Ellum Sollar is gemaakt van een combinatie van hout en kunststof. Het is vermeldenswaard het aantrekkelijke ontwerp van deze instantie, gemaakt op een moderne manier.
 • Een handig armatuur kan op zowel de verticale als horizontale oppervlakken worden geïnstalleerd. YG-6820. Het bevat de nieuwste generatie moderne LED's. Het is toegestaan ​​om dit weloverwogen model te gebruiken als een op zichzelf staand verlichtingsapparaat in elk type pand. De diffusor YG-6820 is gemaakt van polycarbonaat.

Hoe te kiezen?

Handige en compacte lampen op batterijen moeten worden geselecteerd in overeenstemming met hun technische parameters:

 • Het is noodzakelijk om rekening te houden met de afmetingen van het apparaat. De mate van verlichting van een privéwoning, tuin of appartement is direct afhankelijk van deze parameter. Als u van plan bent om een ​​dergelijke lamp te gebruiken als een normale zaklamp, is het aan te bevelen miniatuurproducten of -modellen te kiezen in de vorm van lichtstrepen.
 • De belangrijke rol die wordt gespeeld door het vermogensniveau van het apparaat. Van deze indicator hangt af van de mate van helderheid van het apparaat. De vermogensparameters van deze lampen variëren van 1300 tot 2300 lumen.
 • Als u een wandlamp zonder draden selecteert, moet u letten op de sterkte van de lichtstroom. De mate van helderheid en de kracht van een autonoom verlichtingsapparaat hangen af ​​van deze belangrijke parameter.
 • Overweeg het verstrooiingsvermogen van de lamp.
 • Let op het type LED's in de draadloze armatuur. Hun verschillen zijn voornamelijk in het niveau van lichtstraling.
 • Ook belangrijk is het type voeding dat wordt gebruikt. De levensduur van de batterij is afhankelijk van het model van de batterij.
 • Het wordt aanbevolen om verlichtingsapparaten aan te schaffen die beschermd zijn tegen binnendringen van stof en vocht. Deze eigenschappen zijn vooral belangrijk als we het hebben over apparaten voor buitenverlichting, omdat ze regelmatig worden blootgesteld aan nadelige effecten van de externe omgeving.

Besteed aandacht aan de werkingsmodus van het draadloze verlichtingsapparaat. Moderne fabrikanten produceren modellen met een uniforme lichtemissie- en helderheidsafstellingsfunctie.

Controleer en pak de lamp van de batterij "NanoSvet" uit, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer