Lampen en lampen Navigator

 Lampen en lampen Navigator

Als we ons een gezellige woning voorstellen, zal ieder van ons zeker iets van zijn eigen geheugen reproduceren. Ten eerste is het een open haard met een wit vachttapijt, voor de ander - een schattige en comfortabele sofa met uitzicht op de groene tuin. Iedereen zal echter zeker denken aan een gezellige en warme verlichting, die elke hoek van het huis beïnvloedt. Lampen en lampen Navigator in staat om de droom van een huis waarin het licht leeft te vervullen.

Speciale functies

Verlichtingsbedrijf Navigator is bij velen bekend, omdat het op de markt in een breed scala 25 jaar vertegenwoordigd is. Het bedrijf heette aanvankelijk het batterijteam en presenteerde producten van bekende merken uit verschillende delen van de wereld op de Russische markt.Het belangrijkste jaar voor het bedrijf was 2006, dat het startpunt werd voor het creëren van een eigen merk en een eigen productie.

Het is vermeldenswaard dat de productiefaciliteiten zich in de stad Klin bevinden. De kwaliteit van producten staat onder nauwlettend toezicht en bevalt kopers met betrouwbaarheid.

Een van de kenmerken van lampen en armaturen valt op door hun brede focus. Naast het onderhoud van residentiële appartementen en huizen, kunnen bepaalde soorten lampen worden gebruikt voor commerciële, industriële en zelfs straatverlichting, alsook verlichting voor nood- en woningbouw en openbare nutsbedrijven.

Voor- en nadelen

Zoals elke fabrikant heeft Navigator de sterke en zwakke punten van zijn producten. Positieve punten, moet ik zeggen, vele malen hoger dan negatieve.

Pluspunten van lampen en Navigator-lampen:

 • hoek van spreiding - van 270 graden. Met een klein aantal armaturen maakt deze functie het mogelijk fatsoenlijke verlichting te verkrijgen, het budget te besparen en niet te verliezen in de kwaliteit van het licht;
 • radiatoren van hoge kwaliteit;
 • gebruik voor de meeste modellen matrices mat diffuser, verantwoordelijk voor de zachtheid en comfortverlichting;
 • verdeling van alle producten in standaard- en professionele series, waardoor in een korte tijd de juiste optie kan worden gekozen;
 • prijzen in een breed bereik.

En als voordelen objectief en verwant kunnen zijn aan de meerderheid van de producten, dan worden nadelen vaker gedicteerd door het aandeel van het huwelijk in elke branche. De snelle uitbarsting van de merklampen komt helaas niet vaak, maar komt toch voor.

Assortiment

Het bedrijf maakt zich zorgen over zijn assortiment, op geen enkele manier inferieur aan wereldwijde merken voor de productie van verlichtingsapparatuur. Lampen en lampen met verschillende bedieningsmechanismen laten u het apparaat kiezen dat u voor een bepaald geval nodig hebt.

lampen

Lampen zijn de belangrijkste lichtbronnen, zonder welke geen lamp of kroonluchter kan werken. Daarom, om hun keuze te benaderen is verantwoordelijk.

Vandaag presenteert het bedrijf de volgende subcategorieën van lampen:

 • LED gebaseerd;
 • compact of lineair fluorescerend;
 • gloeilampen;
 • geavanceerd halogeen.

LED-licht

Het is vermeldenswaard dat, ondanks het rijke bereik, het bedrijf prioriteit geeft aan de LED-modellen.

Hun werktijd is vele malen langer dan die van gloeilampen, en daarom is de vraag ernaar groot. Bovendien kunt u in de bedrijfsdirectory LED-lampen in verschillende vormen zien, of het nu een bal, een kaars of een peer is.Ze zijn geschikt voor lampen van verschillende stijlen en kunnen worden gebruikt, zelfs zonder het gebruik van lampenkappen, bijvoorbeeld in modellen van landelijke stijl.

Bovendien onderscheidt de "Fito" -lijn zich afzonderlijk in LED-modellen, wat het effect heeft dat de plantengroei thuis wordt versneld.

Een breed scala aan gepresenteerde en puntige LED-lampen. Vanwege de grote verstrooiingshoek, zullen ze, met een klein aantal van hen, helpen om verlichting te creëren die optimaal en comfortabel is voor de ogen, kijkend in elke hoek van het huis. Voor dergelijke modellen worden voornamelijk matte flacons gebruikt die het licht zo veel mogelijk verzachten.

Een interessant en origineel ontwerp onderscheidt zich door LED-lampen met een behuizing gemaakt van siliconen, polycarbonaat en keramiek. Hun verwarmingsgraad bereikt slechts 70 graden. Bovendien hebben siliconenmodellen maximale impacteigenschappen.

Fluorescentielampen

Fluorescentielampen zijn ook constant in vraag, omdat ze duidelijke energiebesparende eigenschappen hebben. Het lagere vermogen van dit type lampen overschrijdt de standaard gloeilampen met de lichtstroom 4 of meer keer.Het ontbreken van modellen schuilt in het mogelijke falen bij frequent in- en uitschakelen en daarom is het beter om ze te gebruiken op plaatsen waar de lampen de hele tijd blijven werken.

Opgemerkt moet worden dat dergelijke modellen moeten worden verwijderd op speciaal daarvoor bestemde plaatsen.

Het bereik van modellen van fluorescentielampen is verdeeld in groepen van compact en lineair.

 • Compacte modellen goed in verschillende armaturen en gemakkelijk te herkennen aan de vorm van een spiraal met kwikdamp erin.
 • Lineaire modellen zijn buizen met verschillende diameters en zijn niet alleen toepasbaar voor geïntegreerde verlichting van winkelruimte, maar ook als lokale verlichting voor kasten en keukensets.

halogeen

Voor liefhebbers van natuurlijke en warme verlichting biedt het bedrijf halogeenlampen met een werktijd tot 5000 uur. In het assortiment vindt u zowel lineaire als kapsel- en puntvariëteiten. Halogeenlampen worden de favoriete keuze van bezitters van klassieke interieurs en stijlen als land en provence.

Gloeilampen

Een reeks gloeilampen heeft ook geen haast om hun posities op te geven.Naast de klassieke opties met de vormen van de bal, peren en kaarsen, experimenteert het bedrijf met de aard van het glas. Dus, de Vintage-serie heeft een romantisch gouden glas dat de situatie omhult met een speciale trein van comfort. De levensduur van de lamp bereikt 1000 uur.

Verlichtingsarmaturen

Ondanks het feit dat het bedrijf lampen voor commerciële en industriële gebouwen vertegenwoordigt, koopt het merendeel van de gewone kopers dergelijke modellen voor huishoudelijk gebruik in het appartement. Hier presenteert Navigator met trots talrijke productopties zoals:

 • compacte lineaire LED en fluorescerend;
 • decoratieve overhead;
 • downlight ingebouwd met basis;
 • plantengroei modellen;
 • LED-panelen met ingebouwd en boven het hoofd;
 • desktop;
 • nachtverlichting.

Lineaire LED- en TL-apparaten zijn goed voor een goede en handige lokale verlichting. Meestal worden kledingkasten, headsets en andere plaatsen die een extra en hoogwaardige lichtbron vereisen, het voorwerp van verlichting. De kenmerken van dergelijke lampen zijn compact en elegant lichaam zonder onnodige details.In sommige modellen ziet u de helderheidsregeling in één aanraking, evenals de aanraakschakelaar. De verstrooiingshoek is gemiddeld 90 graden.

Overhead decoratieve lampen zijn een gesloten plafond van mat polyvinylchloride. Zo'n model beschermt tegen onbedoelde aanraking van de elementen die onder spanning staan, wat betekent dat je alleen met een schroevendraaier in het plafond kunt komen. Het is echter niet mogelijk om een ​​vergelijkbaar armatuur te gebruiken in natte omstandigheden.

Ingebouwde modellen van directioneel type ontworpen voor hoogwaardige spotverlichting. De waterdichte IP44-armatuur kan worden gebruikt in badkamers zonder spat- en vochtvrees.

De meeste apparaten accepteren geen vocht, hebben andere voordelen. Zo hebben de modellen een decoratieve hoepel van metaal of plastic in goud, zilver en wit. Bovendien kunnen lampen de richting van het licht veranderen met een schuin lichaam, met een smalle lichtstroom van 30 graden.

Ingebouwde modellen met een basis hebben niet zo'n aantal functies, maar worden ook veel gebruikt voor verlaagde plafonds.

Overhead- en verzonken LED-panelen zijn ook een populair type armatuur met een brede lichtstroom van 120 graden. De gegoten aluminium behuizing en het matte plafond maken het model beknopt en geschikt voor woningen en industriële gebouwen.

Een ander veel voorkomend type zijn schijnwerpers met een bewegingssensor. Ze bedekken het gebied in de aanwezigheid van een bewegend voorwerp. Wanneer de beweging eindigt, gaan de contacten open en gaat het licht uit. Vaak worden deze lampen geselecteerd voor de gebieden van buitenhuizen.

Tafellampen van Navigator worden een functionele en compacte optie voor de desktop. Sommige modellen bereiken bovendien een mate van elegantie die een nachtkastje waardig is. En die en andere opties kunnen op de klem worden gemaakt - het element waarmee u de lamp stevig kunt vastmaken in een stationaire staat, het klassieke been en de wasknijper. De basis kan flexibel of stijf zijn met scharnieren.

En sommige modellen hebben touch-on, wat het gebruik bijzonder handig maakt.

Voor nachtverlichting in het bereik van het bedrijf worden nachtverlichting met LED's gepresenteerd.De plastic behuizing in witte, gele en blauwe kleuren wordt rechtstreeks op het stopcontact aangesloten en begint te werken nadat u op de schakelaar hebt gedrukt. Sommige modellen werken ook op het verlichtingsniveau en worden automatisch ingeschakeld in het donker.

LED-strip

Voor het versieren van het pand en lokale verlichting kan worden gebruikt ledstrip met montage op dubbelzijdig plakband. Naast de gebruikelijke verlichting hebben sommige modellen een neon-gloed, aangename gebruikers met iriserende tinten. Een ander voordeel van dergelijke verlichting is de mogelijkheid om van modus te veranderen. Bepaalde tapemodellen kunnen dus worden geprogrammeerd in 16 statische modi en 19 dynamische scènes.

LED-strips worden door de fabrikant aanbevolen voor extra verlichting rondom de gehele omtrek van het pand, evenals voor verlichtingskasten en headsets.

beoordelingen

Lampen en lampen Navigator is populair onder gewone burgers die langdurige verlichting van hoge kwaliteit willen krijgen zonder dat ze daarvoor aanzienlijke kosten moeten maken. De meningen komen hier samen en verklaren dat de lampen van Navigator echt in staat zijn om de kosten van elektriciteit te verminderen,zonder verlies van de kwaliteit en helderheid van elk van de lampen.

LED- en fluorescentielampen en lampen zijn van bijzonder belang. Hun gelijkenis met hun tegenhangers glijdt terug in elke recall, wat het mogelijk maakt om met vertrouwen de fatsoenlijke kwaliteit van binnenlandse producten te vermelden. Helderheid, verzadiging, troost voor de ogen - die de eigenaars van lampen opmerkten en tegelijkertijd het gebrek aan beschikbare recycling van vergelijkbare modellen lampen opgaven.

De democratische kost van schijnwerpers is een ander criterium om voor dit bedrijf te kiezen. Volgens gebruikers verschilt het licht van de LED's niet van halogeenbronnen en is het perfect verspreid over indrukwekkende afstanden. Dit alles stelt u in staat om niet alleen de kosten van lampen, maar ook de benodigde hoeveelheid te besparen. Navigator wordt beschouwd als een betrouwbare fabrikant die in staat is kwaliteitsproducten te maken.

Een gedetailleerd overzicht van de lamp met bewegingssensor NAVIGATOR, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer