Kaars lamp

 Kaars lamp

Een kaars "in de wind" of een lampkaars verscheen in de dagen van de oude technologieën, "filamenten". Echter, de verspreiding van dergelijke apparaten ontvangen met de popularisering van LED-lampen. Dit model is een fles met een specifiek ontwerp, deze apparaten simuleren met succes een vlam, een kaarsvuur. Deze prachtige producten passen in het klassieke interieur, Victoriaanse stijl, Rococo, barok.

Speciale functies

Deze uitvinding verschilt bijna niet van conventionele soorten lampen. Vaak wordt de traditionele E14-basis hier weergegeven, waarbij de letter "E" staat voor klasse "E" en het nummer de diameter van het product is. Het decoratieve minion-model is ontworpen voor die verlichtingsarmaturen.die werken in een standaard netwerk van 220 V.

Als de gloeilamp van deze vorm een ​​vermogen van 15 tot 60 watt heeft, dan is de LED - tot 15 watt.

Vanwege het feit dat er meerdere LED-lampen op de kroonluchter zullen worden geïnstalleerd, is de kracht van het licht van de spaarlampen voldoende.

De lamp "in de wind" is een speciaal onderwerp van decor. Als u een dure lamp en string ronde of langwerpige versies van gloeilampen erop krijgt, kan het algemene beeld worden verwend. Veel fabrikanten wijzen op het gebruik van dit type lamp (in de vorm van kaarsen) - voor specifieke apparaten. Stijlvolle modellen zijn alleen geschikt voor de opwaartse boog. U creëert dus een plechtige, ongewone sfeer in de hal, slaapkamer, woonkamer.

Voordelen van modellen

Het product verandert in een kaarslamp dankzij een speciale decoratieve behuizing met een verborgen ontladingsbuis. De druppelvorm geeft het interieur een extra uitstraling. Als we het hebben over LED-apparaten, "verbergen" de LED's zich direct onder de decoratieve envelop.

Ze hebben verschillende voordelen ten opzichte van een zwakke, inefficiënte gloeilamp, omdat:

 • energiebesparingen tot 90%;
 • er zijn veel interessante effecten (knipperende lamp, modellen met dimlichten, dimopties met instelbare verlichting enzovoort);
 • LED "kaarsen" zijn absoluut veilig, niet-toxisch;
 • alle modellen zijn verkrijgbaar voor een prijs, een breed scala aan collecties wordt gepresenteerd;
 • producten hebben een breed scala aan toepassingen;
 • "Vurige" LED's passen organisch in de meeste interieurstijlen (van klassiek tot ingetogen loft).

Het model dat vuur imiteert, maakt een onuitwisbare indruk op gasten, huishoudens. Dergelijke kroonluchters "vestigen zich" in de sfeer van comfort, warmte en gastvrijheid. Ze zijn geweldig voor romantici, markeren met succes de sterke kanten van het interieur.

overzicht

De meest geavanceerde verlichtingsreeks met nieuwe soorten dimmen, lichtregeling is de 820 lm X-Flash-collectie. Het apparaat heeft een kleurtemperatuur van 4000K - met een CRI 80-kleurweergave-index.De modellen functioneren perfect bij omgevingstemperaturen van -30 ° tot + 50 ° С.

Een minder krachtige "kaars" is de Philips G45-serie op 60 W, Feron op 3 W.

Onder de moderne producten op de markt is ook te vinden:

 • veel diode R39-producten;
 • spiegelopties voor vlekken;
 • kaarsen in de wind, zoals X-Flash E14;
 • gloeidraad opties;
 • transparante modellen op filamentdiodes.

LED "kaarsen" van de merken Camelion, Gauss, Ecola enzovoort zijn goed gebleken. Maar het is mogelijk om geld te besparen door energiebesparende compacte fluorescentielampen te kopen van de merken Osram, Duluxstar Minicandle en Foton Lighting.

LED-serie

De piek van de populariteit van elegante gloeilampen "in de wind" kwam op een moment dat de LED's hun leidende posities innamen op het gebied van zowel externe als interne verlichting. Een interessante optie is een model met een matte lamp. Het is voldoende om te "wapenen" met een apparaat met een lichtopbrengst van 88 lm / W. Voor LED-producten bieden fabrikanten een gestabiliseerde stroombron.

Energiezuinige kaarsen geschikt voor decoratieve verlichting en voor lampen voor algemene doeleinden.

Dergelijke apparaten zijn zeer duurzaam - in tegenstelling tot fluorescerende traditionele gloeilampen. LED-apparaten kunnen natuurlijk wit licht uitzenden met een uitstekende kleurweergave, meer dan 80 Ra. Zelfs met een breed voedingsspanningsbereik zal de lichtstroom van de LED "kaars" niet veranderen, wat een nadelig effect heeft op het menselijk oog.

Decoratieve kenmerken

De geraffineerde plafondkroonluchter met dergelijke elementen zal het interieur van elk appartement, hotel, landhuis of hal transformeren. U kunt hier prachtige gekleurde "kaars" -bollen installeren, bijvoorbeeld rood, blauw, geel en ook mat, transparant. Zulke effecten als crocolat, ijskristal en barnsteen worden steeds populairder.

De elegantste opties kunnen gouden, zilverkleurige inzetstukken hebben die, met de juiste kleurweergave, het gevoel van een echt sprookje binnenshuis creëren. Transparante, dimbare exemplaren - nu kunt u de gloed onafhankelijk van het daglicht aanpassen. Maak ingetogen schemering, voeg romantiek toe aan het diner voor twee, of ontspan onder de schemerige lichtjes boven je hoofd.

Standaard gloei- en halogeenlampen

Dergelijke modellen hebben enigszins hun posities verloren met de output van LED-apparaten. Het enige dat ze de koper kunnen interesseren is goedkoop. U krijgt echter ook een korte levensduur, frequente vervanging, laag stroomverbruik. Onder dergelijke apparaten zijn er veel designer-apparaten in de vorm van een kaars.

In een breed scala zijn er witte, kleuren, matte, transparante versies en modellen met decoratieve coating. Deskundigen adviseren om naar de LED's te kijken, omdat ze onmiskenbare voordelen hebben.

Voor welke apparaten geschikt?

Door hun huizen uit te rusten, besteden mensen speciale aandacht aan verlichting. Immers, de stemming van het huishouden zal afhangen van hoe je de verlichting in de kamer verdeelt. Heel vaak worden kaarsvormige producten gebruikt op open structuren - bijvoorbeeld decoratieve kandelaars, wandlampen, staande lampen, ingebouwde lampen, tafellampen, enzovoort.

Met hun hulp kunt u elke hoek van het appartement comfortabeler maken, de juiste accenten leggen op het meubilair, de nadruk leggen op de succesvolle indeling van de studio, hal. Let bij het kiezen op de basis (E14 of E27). Het is belangrijk om te begrijpen dat geen LED-product ultraviolette, infrarode stralen uitzendt.

Kaars "in de wind" is perfect voor barok, imperium, het Victoriaanse tijdperk. Het is geïnstalleerd in een kristallen kroonluchter en creëert de indruk van echt vuur. Als u ongewone verlichting voor het kantoor ophaalt, kunt u op de traanvorm letten - de minion.

Fonkelende "punten" worden ook verkregen om te sparen. Organisch in ruime kamers passen opties met een pit.

Lees meer over de kaarslamp in de wind uit de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer