Batterijreeksen: types, ontwerp- en selectieregels

Het is moeilijk om het nieuwe jaar voor te stellen zonder de felle lichten van de slingers op de kerstbomen en in de etalages. Grappige lichten sieren de bomen op straat, de ramen van huizen, draad feestelijke installaties. Zonder lichtgevende guirlandes is er geen feestviering, wat een wonder voorafschaduwt. Dit is het eerste dat elk gezin koopt aan de vooravond van Kerstmis en Nieuwjaar. Veel slingers bestaan ​​niet. Daarom worden ze niet alleen aan de kerstboom gehesen, maar ook overal opgehangen, zodat 's avonds alles om zich heen zal duiken in de vrolijke gloed van honderden vuurvliegjes.

Voors en tegens

Slingers mogen geen gebreken vertonen, als het een kwaliteitsfabriekproduct is, gemaakt in overeenstemming met alle veiligheidsnormen. Dergelijke lampen zullen niet oververhit raken en zullen de prachtige boom niet verbranden met het huis waar het staat.Ze kunnen aan de gordijnen worden gehangen, op de muren worden geplaatst om er enkele als lampen van te maken. Een stevige guirlande kan de hele nacht branden zonder opwarming en zonder een giftige geur af te geven. Maar u hoeft het alleen te kopen in grote winkels, gespecialiseerde afdelingen, waar zij garanties en certificaten voor soortgelijke producten verstrekken.

Van de minnen van producten van mindere kwaliteit zijn de volgende:

 • snelle burn-out van gloeilampen;
 • het onvermogen om een ​​gloeilamp te vervangen door een soortgelijke, maar om te werken;
 • gloeilampen verwarmen;
 • de geur van smeltende draad uit de guirlande, lange tijd opgenomen in het netwerk;
 • frequente uitsplitsing van de tuner van de gloeimodus.

  De feeststemming zal worden verwend als de aangekochte guirlandes lage Chinese consumptiegoederen blijken te zijn. Je moet niet besparen op zo'n aankoop, want het kost je meer als je binnenkort een nieuwe slinger moet kopen. En als je erg ongelukkig bent, dan is een nieuwe kerstboom in een nieuw appartement.

  types

  Slingers zijn onderverdeeld in twee soorten: die worden gebruikt in de kamer en die zijn bedoeld voor de straat.

  Kies een betrouwbare lichtgevende decoratie is niet moeilijk als je weet wat voor soort slingers zijn van het type en ontwerp.

  Traditionele kerstboomslinger - een paar meter draad, bedekt met kleine gloeilampen. LED-lampen beginnen hun ingewikkelde lichtspel en schakelen nauwelijks de slinger in het netwerk aan. Om ten volle te kunnen genieten van de overflow van licht, moet je een model met blokschakelmodi krijgen. Eén klik op een knop - en ze lopen dan langs naalden, weerspiegeld in elke kleurhoogtepunt. Dat vriest op zijn plaats, langzaam oppakken van de kleur helderder en helderder. Zo'n bloemenspel bevalt de ziel en de blik van niet alleen kinderen, maar ook volwassenen.

  Slingers zijn niet alleen verdeeld door het ontwerp van gloeilampen en verlichtingsarmaturen, maar ook door het type:

  1. Kerstdecoratie met mini-bollen, bekend sinds de kindertijd. Verschilt eenvoudig ontwerp en lage kosten. Creëert een aangename gloed en comfort. Minus - frequente storingen en energieverbruik.
  2. LED (LED) festoen. Modern product van kleine gloeilampen, dat heeft veel voordelen. Het warmt niet op, het wordt langdurig gebruikt (tot 20.000 - 100.000 uur). Het voordeel van gebruik is duidelijk - het stroomverbruik is tien keer minder. Bovendien is zo'n slinger niet bang voor vocht en wordt hij gekenmerkt door hoge sterkte. De prijs van het product is niet te hoog.Maar zo'n aankoop zal zonder problemen meer dan één vakantieperiode duren.

   Drie soorten draden worden gebruikt in moderne slingers: rubber, siliconen en PVC. De eerste twee materialen onderscheiden zich door een hoge sterkte, vochtbescherming en weerstand tegen externe weersomstandigheden.

   Siliconedraad wordt gebruikt in luxe slingers. Ze mogen in de kou gebruiken met temperaturen tot -50 graden en een hoge luchtvochtigheid.

   PVC-draad wordt gebruikt in budgetmodellen. Ze werken niet bij temperaturen tot -20 graden, maar tolereren niet altijd vocht. Ze worden gebruikt als decoratie voor kantoor- en huisinterieurs, tuinhuisjes en luifels.

   Vermogen type

   Iedereen kent het apparaat in de vorm van een elektrische kerstslinger met stroom van het elektriciteitsnet. Het volstaat alleen maar om de stekker in het stopcontact te steken, zodat de parmantige lampjes tot leven komen in de lampen. Maar niet alle omstandigheden zijn geschikt voor hun werking. Zonder elektriciteit zou zo'n slinger bijvoorbeeld nooit een sieraad worden.

   De autonome analoog van een slinger die werkt aan batterijen komt te hulp. Draadloze festoes zijn mobiel en divers qua ontwerp.Deze twee grote voordelen maakten van hen het best verkopende product in deze categorie. In de winterdagen vóór de winter worden draadloze slingers in de vorm van regen, netten, grote ballen en kleine ijspegels met pakketten weggevaagd van de winkelschappen.

   ontwerp

   In feite zijn er niet zoveel slingers. Er is altijd iets om mee te versieren in het huis, kantoorruimte of in uw eigen tuin. Lichtgevende rand miniatuur LED's ziet er spectaculair uit op de ramen van huizen, hangend aan de dakrand, bogen, deuropeningen en erkers van het prieel. Het decoreert saaie muren en siert de poort. Kleine lampjes, zoals ondeugende druppels, werpen een prachtige blik op alles wat zich in de buurt bevindt, waardoor de vertrouwde ruimte een discoclub wordt. Dit is hoe een stemming wordt gecreëerd, waarvan de naam "feestelijk" is!

   Aan het meubilair hangen kerstverlichting, ook als er nog heel wat maanden wachten voor het nieuwe jaar. Ze zijn zuinig en kunnen zich het hele jaar door amuseren, waardoor ze gewone avonden vullen met prachtige emoties. Sterren of bloemen, kerstbomen of sneeuwvlokken - deze decoraties op gloeilampen zijn zo geliefd bij kinderen dat ze er na de wintervakanties niet lang van scheiden.

   Dit is een prachtig, economisch alternatief voor een nachtlampje. Een gordijn van kleine LED-lampen kan het gezinsbed met mysterieuze flikkering omhullen. Dit zal zeker nieuwe tonen van het huwelijksleven geven. Romantische regen bij het bed laat je niet in slaap vallen zonder een portie hartstochtelijke streling van een liefhebbend stel.

   Het is zo'n klein beetje geluk dat gevoelens verandert in een oceaan van passie. U hoeft geen grote rekeningen te betalen voor verbruikte elektriciteit. Zo'n romantiek kost een cent. En zijn geheugen zal blijven als een waardevolle bagage van herinneringen.

   Straat gloeiende guirlandes zijn niet alleen geliefd in gezinnen en op feestjes. Ze houden ervan hun eigenaren van hotels, boetieks, restauranthouders en managers van coffeeshops te versieren. Bij het "licht" komen meer bezoekers en een groeiend aantal vaste klanten.

   Als u een slinger kiest voor gebruik buitenshuis, moet u op een slinger blijven met een IP-niveau (bescherming tegen stof en vocht) van minimaal 23.

   Voor eenvoudige maar functionele garlanddraden zijn er ook vele manieren om het te gebruiken. Niet alleen de traditionele decoratie van de kerstboom, maar ook de decoratie van kolommen, plinten, hellingen. Het is handig om patronen te maken, vazen, vuren takken, kerstkransen versieren met dergelijke linten met veel gloeilampen.

   Een vergelijkbare stijl wordt gedemonstreerd door gordijnguirlandes.Ze bestaan ​​uit gloeilampen, ijspegels, effectief opknoping en iriserende met alle kleuren van de regenboog. Verschillen in visueel effect van "ontdooien". Speciale gloed creëert een onbeschrijflijk lichtspel.

   Kleur oplossingen

   • Hirlyadna Dyuralayt. De ingewikkelde naam is niet bij iedereen bekend, maar in werkelijkheid is het een transparant, flexibel snoer, waarin binnenin LED's of mini-gloeilampen zijn geplaatst. Hieruit komt de hele felicitatie of romantische inscriptie te voorschijn. Waterbestendig en bestand tegen verschillende temperaturen maakt dit ontwerp het meest geschikt voor buiteninrichting.
   • Elegante verlichting Beltlight. Twee- of vijfaderige flexibele kabels met witte, blauwe, gele, groene of andere kleuren-LED's. Laag energieverbruik met een verbluffend visueel effect. Gebruikt voor decoratie van parken, stadsbruggen, hoge gebouwen. Met behulp van dergelijke apparaten veranderen gewone straten in sprookjesachtige werelden, waar je begint te geloven in een wonder en de kerstman.
   • Statodynamische lichtslinger - vuurwerk van licht, vergelijkbaar met de echte groet. De veelkleurige lichtstralen knipperen zo mooi dat u er uren naar wilt kijken.Tegelijkertijd zijn ze, in tegenstelling tot pyrotechniek, volkomen veilig.
   • Muzikale guirlandes. Druk op een vakantie die is gekoppeld aan muziek en plezier. Stelt u zich eens voor dat de gloeilampen synchroon knipperen op het ritme van de akkoorden van uw favoriete internationale nummer Jingle Bells! Nog niet zo lang geleden was het een vrij ingewikkeld systeem om te beheren, maar nu worden modellen verkocht die gemakkelijk kunnen worden bediend vanaf een iPhone of een afstandsbediening.

   Tips om te kiezen

   Hoe lang moet je een slinger kopen? Als we het over de traditionele model-draad hebben, is het beter om de lengte drie keer de hoogte van het vurenhout te nemen. Er zijn maximaal 300 gloeilampen of half zoveel LED's nodig voor elke 1 meter hout. Hoewel alle normen hier voorwaardelijk zijn. Iedereen is vrij om te beslissen wat het beste uitkomt voor de straat en welk ontwerp het interieur van het huis feestelijk zal verfraaien. Concentreer u alleen op uw voorkeuren, rekening houdend met de middelen, weersomstandigheden en wensen.

   Prachtige voorbeelden

   Een voorbeeld van een ontwerp kunnen etalages, afbeeldingen op internet of zelfs kerstframes zijn. Ramen met "smeltende ijspegels" zien er feestelijk en ongebruikelijk uit. De grijze gevel van de garage komt tot leven onder een raster van LED's.Je leven is veranderd in een feestelijk wonder, als je het in kleurrijke lichten kleedt.

   Hoe je LED-slinger met je eigen handen kunt maken, zie de volgende video.

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer