Kinderverlichting met instelbaar licht

Kinderkamer - een speciale plek in het appartement. Het vereist een hoge functionaliteit en aandacht voor elk detail. Een daarvan is het nachtlicht.

Natuurlijk is er een breed scala aan nachtlampjes. Ouders die de winkel binnengaan, raken gewoon verdwaald in de keuze. Als u niet kunt beslissen, let dan op het nachtlampje met instelbaar licht.

Wat is het?

De naam spreekt voor zich. Kinder nachtlampje met instelbaar licht - een apparaat waarmee u de intensiteit van straling kunt kiezen. Dit wordt bereikt door een element zoals een dimmer.

Het is een elektronisch apparaat dat de kracht van het apparaat verandert. Dit is mogelijk dankzij verschillende weerstanden die met elkaar zijn verbonden. Dimmers kunnen van verschillende typen zijn, waarbij elk een lamp gebruikt met een bepaalde spanning en vermogen.

Zo'n apparaat kan in de lamp worden ingebouwd en kan worden ingeschakeld door op een knop te drukken of een aanraaksensor te gebruiken.

Er is ook een afstandsbediening van een dergelijke lamp met behulp van de afstandsbediening. De afstandsbedieningssensor en afstandsbediening zijn zeer handige apparaten, omdat ze u in staat stellen om het nachtlicht stil in te stellen. Dit is waar tijdens de slaap van uw kind.

Er is ook een dimmer die afzonderlijk is geïnstalleerd. Het regelt het werk van meerdere armaturen tegelijk.

Kindernachtlampen met instelbaar licht met dimmer kunnen niet alleen de helderheid veranderen. Ze hebben ook de functie om het licht soepel in en uit te schakelen. En wanneer de zon bij zonsopgang in de babykamer breekt, beginnen dergelijke lampen op zichzelf uit te gaan.

materialen

Er moet een paar woorden worden gezegd over het materiaal waaruit dit accessoire is vervaardigd.

Ten eerste moet het een milieuvriendelijke grondstof zijn, omdat het gaat om de gezondheid van het kind. Sommige synthetische materialen kunnen bij verhitting door een lamp giftige stoffen afgeven. Kies zorgvuldig plastic producten.

Slecht plastic kan warm worden als het gloeit.En als het kind het aanraakt, kan het ongemak veroorzaken.

Ten tweede moet het materiaal schokbestendig zijn. Goed passend hout, hoogwaardig kunststof. Glas is alleen geschikt als het sterk en dik is.

Leeftijd criteria

De lamp met helderheidsregeling is geschikt voor kinderen van alle leeftijden: van de kleinste tot de schoolkinderen. Het belangrijkste bij het kopen om rekening te houden met alle leeftijdnuances, en dan geeft uw nachtlampje u een aanzienlijke service:

 • Pasgeboren baby's. Voor zuigelingen is het beter om een ​​lamp van een klein formaat te kiezen zodat deze op het bed kan worden geplaatst. Het is erg handig, omdat dergelijke kruimels vaak 's nachts wakker worden. Een nachtlampje met een zacht, gedempt licht helpt je snel een fopspeen of fles te vinden, zonder plafondverlichting. Een dergelijke inrichting kan niet alleen als een stralingsbron worden gebruikt. Omdat het meestal wordt gemaakt in de vorm van een stuk speelgoed, zal het helpen om de aandacht van de baby te trekken.

Het is ook geschikt voor nachtlampjes in de vorm van draaitafels, die de baby niet alleen schattige kleine gezichten, maar ook beweging zullen lokken.

 • Oudere kinderen. Vanaf de leeftijd van 6 maanden is het beter om zo'n lamp uit de wieg te halen als de baby mobieler wordt.En er is een risico dat hij de lamp kan bereiken, en het is niet veilig.

Gebruik een wandlamp. Het is best handig, en tegelijkertijd zal het apparaat zijn functie niet verliezen. Overigens is het beter dat het wordt gevoed door batterijen en niet door het netwerk om veiligheidsredenen.

 • Voor kleuters Het probleem van nachtangsten is urgent. Heel vaak laten monsters onder het bed de baby niet in slaap vallen. Soms kan het neurose veroorzaken. Hier komt een lamp aan die geen snoer heeft, dat direct op het stopcontact wordt aangesloten. Hij gebeurt ook in de vorm van dieren, helden uit de tekenfilm. Het heeft een zacht, gedempt licht, zodat het de hele nacht kan branden.

Het enige negatieve is een klein gebied van lichtverstrooiing, wat niet altijd handig is.

 • Studenten. Kinderen in de schoolgaande leeftijd kunnen een bureaulamp met instelbare verlichting gebruiken. Op de tafel staan, zal een dergelijke lamp overdag het kind helpen met het maken van huiswerk. Om dit te doen, maakt u de verlichting helderder. En 's nachts, door het te dempen, kunt u een dergelijke lamp in de vorm van een nachtlamp gebruiken.

Een paar woorden moeten worden gezegd over lamp projector. Deze lamp projecteert een afbeelding op het plafond en de muren. Dit kunnen vissen in de oceaan, dieren, stripfiguren of de natuur zijn.Bovendien kan dit product meerdere verwisselbare cartridges bevatten, zodat de afbeeldingen elkaar vervangen.

De projector kan niet alleen de intensiteit van het licht veranderen, maar ook de kleur van het beeld. Het ziet er mooi en vrij ongewoon uit.

De voordelen van dergelijke modellen:

 1. Met dit apparaat kunt u de intensiteit van de verlichting kiezen, afhankelijk van de activiteit die door het kind wordt uitgevoerd. Dit komt door de helderheidsregeling.
 2. Economy. Hiermee kunt u de energiekosten verlagen door dimmers en LED-lampen.
 3. Eenvoud in beheer: door eenvoudig indrukken, de aanraaksensor of het bedieningspaneel.
 4. Security. De verlichting in het nachtlicht is verblindingsvrij, wat betekent dat het zicht van het kind niet wordt aangetast.
 5. Het ontwerp verschilt in verschillende vormen, waaronder - en kinderidolen, die ook uw kind zullen verrassen.

De enige waarschuwing is de prijs van een dergelijke lamp. Het is een beetje hoger dan de gewone lamp, maar het is het waard.

Hoe te kiezen?

Hier zijn enkele richtlijnen voor het kiezen van dit product:

 • Allereerst moet u zich laten leiden door de leeftijd van uw baby, omdat de functies van een nachtlampje kunnen variëren, afhankelijk van de leeftijdskarakteristieken;
 • overweeg het geslacht van het kind.Voor meisjes zijn er modellen in de vorm van een bloem, pop of fee. Voor een jongen is een lamp in de vorm van een typemachine goed genoeg. Opgemerkt moet worden dat er universele soorten zijn die van toepassing zijn op alle kinderen;
 • uw product moet harmonieus in het interieur van de ruimte passen;
 • De laatste maar belangrijkste regel: vergeet niet om uw kind te raadplegen wanneer u een babylamp koopt. Vergeet zijn voorkeuren niet.

Een nachtlampje met instelbaar licht is onmisbaar voor een kinderkamer. Dit is een kleine nuance die een groot probleem zal maken: het zal het kind helpen om te ontspannen en ten volle te genieten van zijn persoonlijke ruimte.

Bekijk StarMaster kindernachtlampje in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer