Hoe Eames stoelen te kiezen?

Een stoel is niet alleen een utilitair product, zoals het soms lijkt. Er zijn een aantal bekende fabrikanten, in het bereik waarvan letterlijk elk meubelstuk een kunstwerk wordt.

Speciale functies

Onlangs opnieuw in productie gelanceerd, een serie DSW, gemaakt in de stijl van Eames. Deze designerstoelen verschenen voor het eerst in 1948. Toen maakten ze een echte sensatie, ze werden een ontdekking in de ontwerpwereld, ze zetten zelfs een nieuwe trend in. Veel specialisten in het inrichten van kamers en meubels ontwerpen waarderen dit nogal oude product nu ook zeer. De legendarische stoel is in de fabriek uitgerust met poten van hout, een comfortabele rugleuning en is ontworpen voor een diepe zitplaats.

Zoals de fabrikant verzekert, kan deze worden gebruikt in de volgende kamers:

  • kantoren;

  • huis en openbare eetkamers;

  • woonkamers;

  • cafés, restaurants en soortgelijke etablissementen;

  • ontvangst van solide instellingen, hotels.

In sommige versies zijn er armleuningen en zelfs hardlopers, die de stoel in een elegante stoel veranderen.

materialen

Eames-producten kunnen van plastic zijn, maar plastic wordt alleen de beste en meest duurzame van allemaal. Dezelfde DSW is uitgerust met een massief houten poot. Van alle metalen geven ontwikkelaars de voorkeur aan betrouwbaar roestvrij staal. De makers begonnen aan het begin van de reis synthetische materialen te gebruiken, waardoor ze een indrukwekkende populariteit konden bereiken.

Als u wilt, kunt u de stoel voorzien van zachte stoffen naar eigen goeddunken uitrusten.

Maten en ontwerpen

Beschrijf dat het hele assortiment van stoelen van dit type waarschijnlijk niet zal slagen, omdat het erg divers is. Style DAW heeft dus afmetingen van 62x58x82 cm met een hoogte van 42 cm tot de stoel en DSW Fabric - respectievelijk 47x54x80 en 47 cm. Als u een RAR-versie uit 1950 van een schommelstoel monteert, heeft deze afmetingen van 830x620x700 mm.

Kleuren en stijlen

Plastic stoel kan in verschillende kleuren worden gemaakt. Wit klassiek en rood (voor het hok), zwarte minimalistische en blauwe romantische stijl - dit is slechts een klein deel van de opties die voor u beschikbaar zijn.Het meest glamoureuze en luxueuze en zelfs een strikte interieur zal geen obstakel vormen voor het gebruik van Eames. In de hightech-stijl is een transparante stoel geschikt, en degenen die van naaldwerk en handwerken houden, zullen blij zijn met de patchwork-techniek.

Aanbevelingen voor selectie

Dineren of bedoeld voor de keuken plastic stoel in perfecte harmonie met het meubilair van andere materialen. Om kinderen comfortabel te maken, controleert u de elasticiteit van de rugleuning. Een stoel in de kinderkamer, evenals half bar en bar, moet een glad oppervlak hebben. Afgaande op de recensies van klanten zijn de stoelen van Eames erg goed. Zorg er altijd voor dat een halfrond metalen blok wordt gebruikt dat op de stoel is gesoldeerd. ?

De originele fittingen zijn goed behandeld en perfect geverfd, het is uiterst eenvoudig te monteren.

Voorbeelden van opties

In het binnenland, met de ideeën van gratie, luxe en elegantie, zijn transparante oplossingen heel geschikt. Lichtdoorlatend materiaal lijkt op kristal. Wat betreft de omgeving van een transparante stoel, deze ziet er goed uit naast meubels met spiegel of glazen en met minder extravagante glanzende producten.

Je leert meer over hoe je een Eames-stoel kiest uit de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer