Kinderstoelen "Demi"

 Demi babystoelen

Uitrusten van een kinderkamer, we worden geconfronteerd met de keuze van een stoel voor uw kind. Ergonomisch meubilair van dit type biedt het bedrijf "Demi". Hier vindt u stoelen voor kleuters, voor kinderen die naar school gaan en voor tieners.

materialen

Voor de productie van kinderstoelen gebruikt het bedrijf "Demi" uitsluitend hoogwaardige materialen die aan alle veiligheidseisen voldoen en voldoen aan de normen voor sanitaire en epidemiologische controle in ons land, weergegeven door kindermeubels.

De volgende soorten materialen worden gebruikt voor de productie van dit product:

metaal

Daarvan zijn meestal frame stoelen gemaakt. Dit is een betrouwbaar materiaal dat de verhoogde belasting kan dragen in het geval dat uw kind op dit meubel zal rijden. Het is oorspronkelijk milieuvriendelijk en hypoallergeen materiaal. Zijn enige nadeel is de kou, die hij geeft wanneer hij contact met hem heeft.

plastic

Dit materiaal maakt de afwerkingseigenschappen van meubels, bedekt metalen onderdelen zodat ze niet krassen op de vloer en wordt ook gebruikt voor de vervaardiging van rugleuningen en stoelen.

De kwaliteit van dit materiaal is hoog, het is absoluut niet giftig en veroorzaakt geen allergieën bij uw kind, vrij duurzaam.

multiplex

Gemaakt van massief berken. Het is ook een zeer milieuvriendelijk materiaal. Het wordt gebruikt voor uitrustingsstoelen en -ruggen van producten. Houten meubels kunnen een volwassene staan. Multiplex is behoorlijk duurzaam, dergelijke stoelen hebben een langere levensduur.

Bedek materiaal

Voor de vervaardiging van hoezen voor kinderstoelen maakt het bedrijf "Demi" gebruik van verschillende soorten textiel.

suede

Dit natuurlijke materiaal is een uitstekende optie om de zitting en de rugleuning te bedekken. Het voelt aangenaam aan, zacht en warm.Bij zo'n coating glijdt uw kind niet weg. Het nadeel van deze coating is dat na verloop van tijd de velourslaag kan worden afgeveegd en de stoel zijn uiterlijk zal verliezen.

doek

Er wordt een synthetisch, tamelijk dicht Oxford-materiaal gebruikt, dat perfect bestand is tegen slijtage, goed wordt gewassen van vuil en zijn uiterlijk gedurende de gehele levenscyclus niet verliest. Dergelijke hoezen kunnen indien nodig worden gewassen en ze zullen als nieuwe dromen zijn.

Binnenin voor zachtheid hebben alle hoezen een laag polyester, wat het comfortabele gevoel verhoogt bij het landen op het product.

Ontwerpkenmerken

Een kenmerk van bijna alle stoelmodellen, die het bedrijf "Demi" produceert, is dat ze kunnen "groeien" met uw baby.

Als je een transformatiestoel koopt voor een driejarige baby, kun je er zeker van zijn dat hij je jarenlang van dienst zal zijn.

Dit kan gedaan worden door de lengte van de benen te vergroten en de achterkant van dit attribuut te verhogen, en het is mogelijk om zowel de benen als de rug in verschillende posities te bevestigen.

Dit is belangrijk voor de juiste houding van het kind, ongeacht de leeftijd. Deze functie is vooral handig.als je samen met dit kenmerk ook een "groeiend" feest koopt. De tafel en stoel, ideaal gekozen voor de groei van het kind, zijn de sleutel tot een gezonde rug voor uw kind in de toekomst.

Het is ook handig dat de houten en plastic stoelen van deze fabrikant de mogelijkheid hebben om suède of stoffen zachte hoezen voor hen te kopen. Uw kind zal dus comfortabeler zitten, en in het geval dat de baby ze eruit trekt of snijdt, kunt u ze gemakkelijk vervangen door nieuwe.

Onder het bereik van dit bedrijf zijn er klapstoelen. Dit is erg belangrijk voor kleine appartementen, waar er niet veel ruimte is in de kinderkamer of helemaal geen ruimte. Je kunt dit attribuut van meubels eenvoudig vouwen en wegleggen, bijvoorbeeld in een kast, waardoor je ruimte vrijmaakt voor games in de kamer. U kunt ook vouwtafels vinden met deze fabrikant.

De grootte van de meeste producten van het bedrijf "Demi" is ontworpen voor groei vanaf 98 cm .De maximale grootte, waaronder u een "groeiend" model kunt kiezen - 190 cm .Dit maakt het mogelijk om dit meubel te gebruiken in de kindertijd, voor adolescenten en bij het studeren in het instituut. "Demi" stoelen worden meestal ongemonteerd verkocht,maar het is vrij eenvoudig om ze samen te stellen, omdat elk product vergezeld gaat van gedetailleerde instructies en een set sleutels die je misschien nodig hebt om te werken.

Kleur oplossingen

Het bedrijf "Demi" voor zijn stoelen biedt een breed scala aan kleuren.

Standaardmodellen met een plywood zitting hebben een klassieke kleur, of, zoals deze tint ook wordt genoemd, oranje esdoorn met vernis. Hun poten zijn gemaakt in zilver. Een dergelijk attribuut van meubels kan gemakkelijk in elk interieur van de kinderkamer worden ingevoerd, het zal niet opvallen tegen de algemene achtergrond.

Als u de helderheid van kinderen wilt toevoegen aan het interieur, kunt u een attribuut van een helderdere kleur kiezen, terwijl de zitting en de rug worden uitgenodigd om appel of wit in kleur te kiezen, maar de kleuren van de benen kunnen compleet anders zijn. Hier vindt u roze voor meisjes, blauw voor jongens en groen of oranje unisex. Als u daarnaast verschillende kleuren voor de stoel kiest, kunt u de verschillen van deze items voor uw kinderen maken, als u er meerdere hebt, zodat elke een persoonlijk kenmerk heeft dat speciaal op hem is afgestemd, en de kinderen stoelen niet verwarren.

In het geval dat de kleuren van de stoelen "Demi" u verveelt, kunt u bij de meeste modellen afneembare hoezen kopen. Ze zijn gemaakt in één kleur, en het is gemakkelijk om ze op te rapen zodat ze passen bij de toon van het frame van dit product.De achterkant van de behuizing kan een leuk borduurwerk hebben in de vorm van kinderen die aan een boom hangen, het bedrijfslogo of absoluut monofonisch zijn. Door een hoes aan te schaffen, beschermt u de stoel niet alleen tegen beschadiging, maar krijgt u ook meer comfort, maar kunt u ook de hoes wassen en indien nodig vervangen zonder geld aan de stoel zelf te spenderen.

Hoe te kiezen?

De keuze van stoelen "Demi" is afhankelijk van verschillende aspecten.

Voor welke leeftijd

Als u een voorschoolse meubel kiest, kunt u kiezen voor een eenvoudig vouwmodel, dat meestal wordt verkocht met een kleine tafel. Achter dergelijke meubels zal het handig zijn voor uw kind om te tekenen of te spelen, terwijl hij in staat zal zijn om de hoge stoel gemakkelijk te verplaatsen en erop te gaan zitten, omdat dergelijke meubels een lichtgewicht constructie hebben. Voor de schooljongen is al een serieuzere constructie nodig, die de rug goed ondersteunt en je in staat stelt er lang over te doen zonder de gezondheid te schaden. Een geweldige schooloptie is een transformerende stoel die indien nodig van hoogte zal veranderen.

Vereist formaat

Niet altijd komt de leeftijdsgroep van het product overeen met de parameters van uw kind.Om er zeker van te zijn dat het product het meest geschikt is voor uw kind, moet u een kind erop zetten. In dit geval moeten de voeten van uw nageslacht op de vloer worden geïnstalleerd in een hoek van 90 graden, zonder de vaten onder de knie te drukken. De rugleuning moet op de rug liggen, het kind moet niet gebogen zijn, omdat de resulterende houding comfortabel is om aan de tafel te werken.

Voor welk interieur

De stoel moet in het interieur van de kamer passen. U kunt natuurlijk een universele versie in beige of wit kiezen en u kunt kleuren kiezen voor andere inrichtingskenmerken.

De mening van het kind

Het meubilair zou je kind moeten plezieren, dan zal hij meer bereid zijn eraan te werken, dus vraag voordat je iets koopt de mening van je kind over dit product.

beoordelingen

Ook is het niet overbodig om reviews over dit model te lezen voordat je een stoel koopt, wat mensen die al zo'n meubelstuk hebben gekocht, zeggen en op basis van de ontvangen informatie een conclusie trekken over het model waarin je bent geïnteresseerd.

Voorbeelden van modellen

Het stoelenassortiment van het bedrijf "Demi" is vrij breed. Hier zijn enkele modellen die speciale vraag hebben.

SUT 01-01

Dit is het eenvoudigste model van een "groeiende" stoel. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van multiplex, het hoofdframe is van metaal. Er is niets overbodigs in details, terwijl dit product de achterkant van uw baby perfect zal ondersteunen, is het mogelijk om de grootte van het attribuut aan te passen aan de lengte van het kind, waardoor het aan de tafel zo comfortabel mogelijk past. De afmetingen van de stoel kunnen op drie niveaus worden gewijzigd: til en kantel de rugleuning, zitplaats, verander het vertrek van de laatste. De zitbreedte is 400 mm, de diepte varieert van 330 tot 364 mm, de hoogte van de stoel varieert van 345 mm tot 465 mm. Dit product is ontworpen voor gewicht tot 80 kg, dus het is geschikt voor een tiener. De kosten van het model zijn ongeveer 4.000 roebel.

SUT 01

Dit model lijkt behoorlijk op het vorige, maar grijs plastic wordt gebruikt in plaats van multiplex. De afmetingen van deze stoel zijn hetzelfde. Het verschil is alleen het maximale gewicht van het kind, waarvoor dit attribuut voor het meubilair wordt berekend. Het mag niet hoger zijn dan 60 kg. De kosten van het model zijn ongeveer 3000 roebel.

Klapstoel voor voorschoolse №3

Het model is ontworpen voor kleuters van 3 tot 6 jaar. Komt meestal met een tafel. Het frame is gemaakt van licht metaal en de zitting en rugleuning zijn gemaakt van kunststof.Het product kan worden uitgerust met een stoffen hoes met een handige zak voor kleine spullen. Het is bestand tegen een belasting van maximaal 30 kg, heeft de volgende afmetingen: zithoogte - 340 mm, breedte - 278 mm, de hoek tussen de zitting en de rug is 102 graden. De kosten van een set met een tafel bedragen ongeveer 2500 roebel.

Zie de volgende video voor informatie over het zelf monteren van de groeiende DEMI-stoel.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer