Ikea-dressingtafels

 Ikea-dressingtafels

Het wereldberoemde Nederlandse bedrijf voor de productie van meubels en huishoudelijke artikelen Ikea is altijd tevreden met een uitstekend assortiment van haar producten en uitstekende kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. Onder het enorme aantal verschillende opties zullen zelfs de meest kieskeurige kopers hun keuze kunnen maken.

Ikea-kaptafels verdienen speciale aandacht omdat ze erg populair zijn, vooral onder de vrouwelijke bevolking van alle leeftijden. Vervolgens zullen we praten over wat zijn de kenmerken van deze producten, hoe ze juist te kiezen. U maakt ook kennis met moderne soorten tafels van dit type en de huidige modellen van dit merk.

Speciale functies

We kunnen gerust zeggen dat de meest verschillende collecties van het merk Ikea worden vertegenwoordigd door dergelijke meubelproducten die perfect passen in elk interieur van een huis of appartement.

Wat betreft de ideale kaptafels, ze hebben veel voordelen en voordelen.

 • Kaptafels van dit merk zijn evengoed geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Vanwege de grote verscheidenheid aan modellen, kunt u kiezen voor grote ruimtes en kleinere ruimtes;
 • Veiligheid is een essentieel criterium voor alle Ikea-producten. Producten van het merk zijn gemaakt met de nieuwste technologieën, terwijl ze alleen milieuvriendelijke materialen gebruiken die geen allergieën veroorzaken bij mensen en het milieu niet schaden. Alle meubels voldoen aan Europese en internationale kwaliteitsnormen. Van jaar tot jaar krijgt ze terecht veel positieve feedback van zowel professionals als gebruikers;
 • Salontafels hebben duurzame en stabiele ontwerpen, terwijl ze er gemakkelijk en luchtig uitzien. Uiterlijk zullen ze de ruimte in de kamer niet verzwaren, maar ze kunnen veel verschillende accessoires en dingen weerstaan;
 • Vaak worden decoratieve kaptafels behandeld met speciale coatings, waardoor dergelijke producten na verloop van tijd een presentabel uiterlijk behouden. Hun ontwikkeling en creatie zijn betrokken bij de echte professionals in hun vakgebied;
 • Het is heel belangrijk dat dergelijke producten erg pretentieloos zijn in de zorg. Van welk materiaal ze ook gemaakt zijn, standaardreiniging tegen stof en vuil is ideaal voor hen;
 • Elke tafel van het merk is ontworpen voor wat achter hem gaat zitten. Daarom is er onder de tafel altijd ruimte om een ​​stoel te plaatsen;
 • Onder de verschillende modellen vindt u opties met verschillende configuraties. Bijvoorbeeld met een of meerdere laden en planken voor het bewaren van cosmetica en accessoires;
 • Salontafels zijn verkrijgbaar in een enorm kleurenpalet. Hier vindt u lichte tinten, glanzende, matte of donkere opties. De meest populaire zijn klassieke blanken;
 • Een belangrijk punt bij het kiezen van meubels van dit type is het feit dat Ikea gemakkelijk kant-en-klare en geselecteerde collecties kan vinden, wat voor sommige kopers de selectie van de complete meubelset voor een slaapkamer aanzienlijk kan vereenvoudigen.

De eigenaardigheden van dergelijke meubelproducten kunnen ook worden toegeschreven aan het feit dat ze heel vaak veel geld kunnen kosten. De prijs bestaat echter uit vele criteria, die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit omvatten.

Maar zelfs hoge prijzen voor kaptafels houden niet veel kopers tegen om dit meubilair te kopen. Hoewel we dat gerust in een enorm assortiment aan tafels van Ikea kunnen zeggen, kunt u opties voor elke portemonnee vinden.

ontwerp

Ondanks de sterkte van elk ontwerp, bevelen de specialisten van het merk aan om ook ijdelheden en consoles tegen de muur te bevestigen. Dit geeft een grotere betrouwbaarheid en garandeert dat de tafel niet plotseling zal vallen, vooral als u van plan bent om veel dingen en accessoires erop te hebben.

Elk ontwerp van een tafel is doordacht tot in het kleinste detail om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Het belangrijkste is dat elk product na de montage functioneel en gemakkelijk te gebruiken is, evenals in de opslag van verschillende dingen.

Bijna elke tafel van dit type heeft een spiegel, deze kan van zeer verschillende afmetingen zijn, het hangt allemaal af van het model en de collectie.Maar als u een product zonder spiegel wilt kopen, kunt u het later gemakkelijk kopen, omdat het niet moeilijk is om het op te halen volgens de gewenste kleur en vorm in de collecties van het merk.

Niet ongebruikelijk en tabellen, die zijn ontworpen voor de installatie van extra verlichting. Met hun hulp kunt u een echte schoonheidssalon thuis maken.

model

Als je grofweg vaststelt welk ontwerp je wilt kopen, moet je aandacht besteden aan een verscheidenheid aan modellen uit de huidige collecties van het merk, waaronder je zeker zult vinden wat je zoekt.

"Brimnes"

Toilettafels in deze serie kunnen de koper voor een zeer betaalbare prijs doen. Modellen zien er fatsoenlijk en elegant uit, er is niets overbodigs in. Ze vormen de perfecte aanvulling op elk modern interieur en bovendien kunt u met hun hulp perfect ruimte in de kamer besparen.

De tafels uit deze collectie zijn erg licht en oversized, voor hun creatie wordt een speciaal spaanplaatpaneel gebruikt, dat is bedekt met acrylverf om het product verder te beschermen en het een luxe uitstraling te geven.

In de catalogus van het merk vindt u twee tabellen uit deze collectie, die verschillen in hun ontwerp- en dimensionale parameters:

 • Model met afmetingen van 700x420 mm. De laden aan een dergelijke tafel zijn verdwenen, ze zijn vervangen door handige vakken om verschillende dingen op te bergen. Ze bevinden zich direct onder het tafelblad. Bovendien gaat het ontwerp van de Brimnes-tafels uit van de aanwezigheid van een inklapbare spiegel die gemakkelijk kan worden opgevouwen als u deze niet gebruikt.
 • Model 1200x420 mm Het wordt beschouwd als meer functioneel in vergelijking met zijn kleinere versie. Dit model heeft dezelfde kenmerken, maar het heeft ook een speciale kast met laden.

"Malm"

Modellen van kaptafels in deze serie worden als klassiek beschouwd. Ze nemen niet veel ruimte in beslag en zijn vrij compact. Ook geschikt voor miniatuur slaapkamers en studio-appartementen.

Modellen uit deze collectie zijn ook gemaakt van spaanplaat, maar het ontwerp impliceert niet de aanwezigheid van een spiegel. Het kan echter extra worden gekocht en geïnstalleerd. De tafels van Malm zijn uitgerust met een speciale brede box waarin u eenvoudig al het nodige kunt plaatsen.

Een belangrijk kenmerk is het glazen tafelblad van dergelijke producten. Ondanks het feit dat dit materiaal snel vies wordt, is het vrij eenvoudig en onpretentieus in de zorg.

De tabellen uit deze serie moeten aan de muur worden bevestigd, omdat hun ontwerp zelf niet duurzaam is. Klassieke tafel "Malm" - wit. Hij wordt beschouwd als de meest populaire onder kopers die veel positieve feedback over hem achterlaten.

"HEMNES"

De tafels van de Hemnes-serie bevatten 2 kleine laden voor het opbergen van kleine spullen en een grote onder het tafelblad. Producten uit deze serie hebben glazen bladen. Ze worden als absoluut veilig beschouwd omdat ze een speciale beschermlaag hebben voor het geval het glas breekt. Producten uit deze collectie zijn aan de muur bevestigd en kunnen desgewenst aan de vloerdozen worden toegevoegd.

Deskundig advies

Om een ​​kaptafel in de slaapkamer juist te kunnen selecteren en installeren, raden veel deskundigen aan de volgende punten niet te vergeten:

 • Het is het beste om het product te kiezen bij het officiële verkooppunt, zodat het mogelijk is om het juiste product persoonlijk te zien en te selecteren;
 • Ondanks niet de grootste selectie van dit soort producten, hebben klanten soms moeite met hun selectie. In dit geval is het zinvol om de hulp in te roepen van ontwerpers, decorateurs of adviseurs van het merk;
 • Toilettafels zijn vrij eenvoudig te installeren, vooral die constructies die niet aan de muren zijn bevestigd. Desondanks is het het beste om gebruik te maken van de diensten van specialisten, die zeker de juiste en hoogwaardige installatie van meubilair zullen maken, zodat het u vele jaren van dienst zal zijn;
 • Vergeet bij het kiezen van een kaptafel niet dat dit de perfecte aanvulling op uw interieur moet zijn, en niet de complete tegenspraak. Idealiter als u besluit om alle meubels voor uw slaapkamer uit één collectie te kopen;
 • Als de afmetingen van de kamer zeer bescheiden zijn en geen hoogwaardig meubilair mogen worden geplaatst, dan zullen de aan de muur gemonteerde kaptafels precies bij u passen, omdat ze perfect ruimte besparen.

Onder de reeks modellen van het merk vindt u de ideale tafels voor jonge dames, tienermeisjes en, natuurlijk, voor onafhankelijke en volwassen dames. Vergeet niet om meubels te kopen om de instructies voor de verzorging ervan te lezen en om het te volgen tijdens het gebruik van het product.

Tot op heden kunnen Ikea-kaptafels worden gekocht tegen een zeer concurrerende prijs, wat zeker niet de portemonnee raakt. De kaptafel van Brimnes kan bijvoorbeeld voor slechts 7 duizend roebels worden gekocht. "Malm" kost meestal ongeveer 9 duizend, maar heel vaak worden kortingen aangeboden, waardoor je het voor 7 of zelfs 6 duizend kunt kopen. Het Hemnes-model wordt als de duurste van de voorgestelde beschouwd en het kost de koper bijna 15 duizend roebel, maar een fatsoenlijke kwaliteit zal zijn vruchten afwerpen in vele jaren van exploitatie.

Kleur oplossingen

Meestal kaptafels van het merk worden gepresenteerd in klassieke lichte tinten of contrasterende donker. De meest populaire zijn witte en melkachtige tinten, die voor veel interieurs universeel kunnen zijn.

Sommige kopers vinden zo'n keuze in tinten vrij zeldzaam, maar primaire kleuren worden beschouwd als de meest veelzijdige en populaire, vooral voor moderne interieurs in de stijl van minimalisme of hightech.

Onder de kleine selectie kleuren kunt u de tafel diversifiëren met een extra kleurenspiegel, als deze niet is inbegrepen, en prachtige verlichting.Het is ook niet ongebruikelijk wanneer ontwerpers een stevige en saaie tafel met contrasterende hangende en vloerladen aanvullen.

Opties in het interieur

In dure en klassieke interieurs, vooral in de barokstijl, zien de Hemnes-tafels er het meest voordelig uit. Ze kunnen een kleine, maar mooie, vaas met bloemen plaatsen die het perfecte hoogtepunt van dergelijke meubels zal zijn. Het is niet ongebruikelijk dat frames met foto's of kaarsen op het tafelblad worden geplaatst. Dergelijke producten worden niet alleen gemaakt om cosmetica en make-up op en in deze op te slaan.

Ideale modellen met een vleugje nauwkeurigheid uit de Malm- en Brimnes-serie zijn de ideale oplossing voor moderne interieurstijlen. Ze passen perfect in minimalisme, hi-tech, futurisme en hedendaags.

Moderne en buitengewone interieurs kunnen op voordelige wijze diversifiëren met gekleurd meubilair. Zoals hierboven vermeld, zien een kaptafel en een spiegel in een andere kleur of contrasterende laden er erg ongewoon uit. Deze techniek kan het interieur van de popart, die houdt van heldere en contrasterende kleuren in meubels en accessoires, beter doen kloppen.

Als de grootte van de kamer je niet toelaat fantasie te ventileren, maar je moet een kaptafel installeren, koop dan een compact model en plaats het voor het bed.

In deze video vindt u een bespreking van de kaptafel van Ikea.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer