Pierome: modellen en ontwerpopties

Elke zichzelf respecterende vrouw kijkt naar haar uiterlijk, verzorgt haar huid, past make-up toe. Daarom is het een droom om in het huis een aparte hoek voor vrouwen kleinigheden te hebben. Praktische en tegelijkertijd handige manier om het te implementeren, is de aanschaf van een kaptafel, waarvan de ontwerpopties en stijloplossingen tegenwoordig vrij veel bestaan.

afspraak

Tegenwoordig weet elke schoonheid wat een pierglas is en hoe het eruit ziet. Het dressoir is een spiegel, vaak van vrij grote afmetingen, die meestal wordt aangevuld met een comfortabele tafel met laden voor cosmetica en andere verzorgingsproducten.

De geschiedenis van de kaptafel gaat terug tot de achttiende eeuwwanneer dames meer dan een uur in hun boudoirkamers doorbrachten en zich voorbereidden op een sociaal evenement. In die tijd werd de spiegel actief geïntroduceerd in het dagelijks leven van de seculiere maatschappij, zodat rijke dames zelfs exemplaren van twee meter in hun kamer konden regelen.

De aanwezigheid van dergelijke meubels in de kamer van de dame wees op haar financiële welzijn, omdat ze voor de vervaardiging dure houtsoorten gebruikte. De hoge prijs van de tafels werd ook bepaald door de complexiteit van het ontwerp en het rijke ontwerp, dat aanzienlijke materiaalkosten en de nauwgezetheid van de meester vereiste.

Tot voor kort was de pierum een ​​plek waar meisjes make-up konden wassen en aanbrengen in de boudoirzaal. Op dit moment kunnen vrouwen vaak geen aparte kamer voor zichzelf reserveren, dus regelen ze zelf een hoek in de slaapkamer. Daar is het het meest geschikt voor haar om 's ochtends schoonheid te veroorzaken en voor zichzelf te zorgen voordat ze naar bed gaat.

Moderne kaptafels verrassen met hun diversiteit, waardoor u eenvoudig een model kunt kiezen voor elke smaak en kleur. De aanwezigheid van dit meubel in de kamer maakt het meer romantisch en stijlvol, helpt bij het creëren van een individuele stemming.

Het dressoir is een zeer functioneel meubelstuk. Naast een voldoende groot oppervlak van de tafel is deze vaak uitgerust met een groot aantal ruime laden. Deze oplossing maakt het niet mogelijk om nachttafels, planken in de badkamer en andere oppervlakken in potten met crèmes en scrubs te forceren. Alles wat u nodig heeft, is altijd bij de hand.

Wanneer er geen andere oppervlakken in de kamer zijn, kan het dressoir worden gebruikt voor dergelijke handige kleinigheden zoals een wekker, mobiele telefoon, boek of tijdschrift. Ook aan de tafel kun je 's ochtends koffie drinken. Voordat je naar bed gaat in de slaapkamer, kun je een dringende brief beantwoorden met een laptop of het elektronische schema voor morgen bekijken.

Afhankelijk van het bedoelde gebruik, kiest elk meisje een bepaald model.

Modellen en ontwerpen

Als we nadenken over het kiezen van een geschikt model van het dressoir uit de grote verscheidenheid die vandaag op de meubelmarkt wordt gepresenteerd, moet er allereerst rekening worden gehouden met de eigenaardigheden van de ruimte. Een belangrijke rol wordt gespeeld in het gedeelte van de kamer waarin dit meubilair zal staan. Andere interieurelementen, het kleurenschema van de slaapkamer of de wanden in de woonkamer hebben ook invloed op de keuze. Het uiterlijk van dit eenvoudige toiletapparaat in het huis mag zijn harmonie- en ontwerpideeën niet verstoren.

Voor een ruime kamer is best geschikt piercing indrukwekkend formaat.die op afstand lijkt op een dressoir. Zo'n ruim armatuur kan gemakkelijk een kast in een slaapkamer vervangen, omdat het erin mogelijk is,Breng naast beddengoed en kleding ook cosmetica en crèmes aan.

Compacte rassen van damestafels past perfect in het ontwerp van een kleine ruimte. Ondanks zijn bescheiden formaat zal een dergelijke tafel zijn multifunctionaliteit niet verliezen. Een dressoir met kleine, maar diepe bijzettafeltjes aan de zijkanten stelt u in staat alle noodzakelijke kleinigheden te plaatsen, en een minimalistisch ontwerp maakt het nauwelijks merkbaar in het totale interieur. Met een acuut ruimtegebrek kun je een pier kopen waarin de stoel of kruk gemakkelijk verborgen kan worden in een nis voor de benen.

Een interessant en tegelijkertijd praktisch instrument kan een hoekig pierglas worden genoemd. In tegenstelling tot de klassieke rechthoekige modellen, maakt een dergelijke variëteit met een vrij compacte opstelling het mogelijk om veel meer objecten te plaatsen. Dergelijke exemplaren hebben mogelijk een inklapbare spiegel die zich op een slimme manier in het werkblad verbergt. Hiermee kunt u de bureaubladruimte voor andere doeleinden gebruiken - als werk- of eettafel.

Zeer populair en tegelijkertijd handig model vandaag is de kaptafel van de visagist. Het belangrijkste kenmerk van dergelijke instanties is de aanwezigheid van lampen rond de omtrek van de spiegel,Hiermee kunt u de make-up zo nauwkeurig mogelijk aanbrengen en zelfs kleine onvolkomenheden in uw gezicht verbergen.

Pierce heet trellis of "fotoalbum" heeft in zijn ontwerp indrukwekkende afmetingen tricuspide spiegel. Dankzij deze beslissing kan een persoon vanuit verschillende hoeken in de spiegel naar zichzelf kijken, wat vooral handig is voordat hij het huis verlaat. Een meisje kan haar kapsel of een gekozen outfit van de zijkant evalueren, wat haar vertrouwen in zichzelf zal geven. De nadelen van dergelijke modellen uit de array kunnen worden toegeschreven aan hun indrukwekkende afmetingen, die veel ruimte vereist.

Stijlen en ontwerpopties

De stijlbeslissing voor dit meubel wordt meestal gekozen in overeenstemming met het ontwerp van andere meubels en de hele kamer als geheel. De beste optie in dit geval zou zijn om alle meubels bij elkaar te kopen, je kunt ook een kaptafel van geschikte kleur en afmeting maken om te bestellen.

Het kleurenschema van kaptafels is behoorlijk divers., maar meestal vind je in de slaapkamers een wit pierglas. Vintage antieke kaptafel met witte of melkachtige kleur met een gesmede voet en sierlijke metalen fittingen ziet er zacht en elegant uit.

Een goede optie voor een lichte kamer is een kaptafel voor dames in pastel- of lichtroze tinten. In tegenstelling tot het meubilair van rode kleur, zal de kaptafel met rustige tonen niet agressief reageren op de eigenaar. Een kleine ruimte in de kamer zal ook een succesvolle aanvulling zijn op de moderne kaptafel in zwart in de stijl van minimalisme. Het ziet er niet alleen spectaculair uit, maar het vuil er op is niet te zien als op de lichte meubels.

Voor een kamer in een klassieke stijl is perfect oud pierglaswat geen tiental jaar is. Indien nodig kan het worden hersteld, maar het ontwerp van het meubilair zelf moet intact blijven. De beste optie, indien mogelijk, is de aanschaf van een antieke kaptafel. De overvloed aan sierlijke elementen of gedraaide poten met een relatief eenvoudig ontwerp van de oude kaptafel maakt het mogelijk om het te gebruiken voor de slaapkamers in barokstijl.

Als de plaats voor dit meubel alleen in een gang met een kleine afmeting is gevonden, moet u op het hangende pierglas letten. Extern is het een wandspiegel compleet met een kleine ophangplank, die vaak is uitgerust met een of twee laden.Het onbetwiste voordeel van dit model is de maximale besparing in de ruimte met behoud van de meeste functies.

Speciale aandacht vereist de keuze van meubels voor de kinderkamer. Kleine prinsessen, die al veel weten over schoonheid, willen beslist een eigen kaptafel hebben. U kunt de optie kiezen voor het meisje uit het budget en speciaal ontworpen voor kindermodellen. Dus, het tedere en romantische dressing-glas "Alice" van roze kleur en met een gevel versierd met rozen zal een beroep op de kleine fashionista's. Een leuke kleine tafel "Chamomile" met een bloemvormige spiegel en een groot aantal planken is perfect voor kleine fritjes.

Waar te plaatsen?

Men gelooft dat de ideale plek om vandaag een kaptafel te plaatsen de slaapkamer is. Hier zit een kern van waarheid in, want het is handiger voor een meisje om 's morgens en' s avonds voor zichzelf te zorgen, in haar intieme ruimte. Voor deze kamer is de perfecte pier met een tricuspide spiegel of trellis. Met dit model kunt u uzelf vanuit alle hoeken bewonderen, terwijl één van de kleppen kan worden uitgerust met een vergrotende spiegel.Ook welkom modellen met ingebouwde gloeilampen of de aanwezigheid van een lamp voor maximale verlichting van de ruimte. Het is echter niet altijd mogelijk om een ​​pier in de slaapkamer te plaatsen, dus u moet op zoek naar alternatieve opties.

Vaak is dit meubel een van de weinige in het appartement, dat is uitgerust met een spiegel. Daarom is het voor velen logisch en gemakkelijk om een ​​pierglas of trellis in de gang te installeren. Met voldoende ruimte in de hal is het toegestaan ​​om de vloer van het pierglas in te delen, die ook kan dienen als een plaats om andere dingen op te bergen - hoeden, handschoenen, pantoffels. Als het gebied bij de ingangsdeur niet toelaat om dimensionaal meubilair te plaatsen, dan zou u een model met een opgeschorte structuur moeten kiezen.

De aanwezigheid van een pier in de gang stelt u in staat om uw uiterlijk vlak voor de uitgang te controleren op straat of fix haar bij aankomst. Ook op de tafel kunt u een tas of handschoenen achterlaten, de sleutels van het huis en de auto plaatsen, uw favoriete parfum zetten. De aanwezigheid van voetenbank zorgt voor extra comfort tijdens het beslaan.

Het kiezen van een kaptafel in de woonkamer, vergeet niet dat het altijd zichtbaar zal zijn.Daarom is het goed om een ​​aantrekkelijk model te kiezen met een groot aantal dozen, om het aanrecht niet met kleinigheden op te stapelen. De beste plaats voor een kaptafel in de gemeenschappelijke ruimte is een kleine ruimte bij het raam zodat het daglicht de geselecteerde hoek zo veel mogelijk verlicht.

Onlangs, toen ontwerpers designappartementen met een groot oppervlak of huisjes ontwierpen, stellen experts voor om een ​​kaptafel met spiegel in de badkamer te installeren. Natuurlijk is deze optie niet haalbaar voor appartementen met kleine toiletten, maar voor een ruime kamer met een badkamer is het acceptabel.

Voor de badkamer kunt u een model kiezen met een ingebouwde gootsteenwaarmee je ook problemen met de ruimte kunt oplossen. Vergeet niet de specifieke kenmerken van de kamer - bij hoge luchtvochtigheid zijn dit de ideale producten uit natuurlijke en kunstmatige steen en uit kunststof. Als de badkamer goed is geventileerd en er is een raam, dan kun je een houten model kiezen. Het hebben van een venster biedt ook een betere dekking. 'S Avonds zal het belangrijkste kunstlicht echter nog niet genoeg zijn, dus is het beter om de kaptafel uit te rusten met licht met vochtbescherming.Met bepaalde vaardigheden kun je het zelf doen.

Aanbevelingen voor selectie

Moderne meubelzaken staan ​​vol met verschillende modellen kaptafels voor elke smaak en budget.

Om niet te worden verward met de keuze en het juiste meubelstuk te kopen, moet u enkele nuances in overweging nemen.

  • Voordat u koopt, moet u beslissen in welke kamer de kaptafel zal worden geïnstalleerd. Bovendien moet onmiddellijk de functionele tabel worden geïdentificeerd. Hiervan hangt af van de prioriteitsparameters van het model.
  • Om het benodigde aantal dozen voor cosmetica grofweg te berekenen, kun je een paar vakjes nemen voor de duidelijkheid en al je trivia daarin plaatsen.
  • De grootte van de pier moet overeenkomen met de parameters van de kamer. Het is beter om de vrije ruimte die is gereserveerd voor dit meubel te meten.
  • Veel meisjes willen zichzelf in volle groei kunnen bewonderen. In dit geval moet u kijken naar modellen met een aan de muur gemonteerde hoge spiegel.
  • Sommigen geloven ten onrechte dat een pier niet in kleine kamers kan worden geplaatst. Bepaalde modellen nemen echter een minimum aan ruimte in beslag en met de spiegel kunt u de ruimte visueel uitbreiden.Zelfs in kleine ruimtes heeft het de voorkeur om een ​​muur te gebruiken in de buurt van het raam voor de kaptafel, maar als dit niet mogelijk is, zal ingebouwde kunstmatige verlichting te hulp komen.
  • Het is het beste om modellen met een kleine en elegante poef in de set te kiezen. Hierdoor kunt u comfortabel voor de spiegel zitten en, indien nodig, de poef onder de tafel duwen, waardoor ruimte vrij komt.
  • De kaptafel is een welkomstgeschenk, niet alleen voor de vrouw, maar ook voor de kinderen. Het zal jonge vrouwen uit de mode helpen hun persoonlijke bezittingen op plaatsen te bewaren, gewend te raken aan het bestellen en voor zichzelf zorgen vanaf een zeer jonge leeftijd.

Mooie voorbeelden in het interieur

Simpel en tegelijkertijd smaakvol als een ivoorkleurige kaptafel in het interieur. Een groot aantal laden en een tricuspide spiegel maken het functioneel. Een comfortabele stoel met een rug kunt u zo veel mogelijk ontspannen tijdens procedures na een drukke dag.

Een goede oplossing voor bescheiden appartementen - een tafel met een inklapbare spiegel. Zo'n dressoir laat niet alleen toe om voor zichzelf te zorgen, maar transformeert ook gemakkelijk in een werkplek.

Ruime badkamer kan eenvoudig worden ingericht met een delicate kaptafel met een lang blad, waarmee u een gootsteen kunt bouwen.Door het handige ontwerp van spiegels kan een vrouw rustig make-up aanbrengen voor een spiegel, terwijl een man scheert in de gootsteen voor een ander.

De pier voor de gang van klassieke tinten combineert met succes een ruime standaard waarin je verschillende paar schoenen kunt verbergen, een spiegel van de originele vorm en verschillende asymmetrisch geplaatste planken voor kleine voorwerpen.

Hoe de spiegel onafhankelijk met een ovalen spiegel te monteren, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer