Table-river: ongewone ontwerpideeën

Het interieur is moeilijk voorstelbaar zonder de gebruikelijke tafel. Het is een integraal onderdeel van elke omgeving en een belangrijk functioneel element. Tegenwoordig worden tafels - rivieren met een buitengewoon ontwerp op grote schaal gebruikt.

materialen

Er is een massa materialen waarmee je een soortgelijk meubelstuk kunt maken. Het hoofdbestanddeel is een boom. Als een imitatie van water in de productie met behulp van glas en geverfde epoxy. De glazen en epoxy-ontwerpen zijn spectaculair en creëren een gevoel van vergankelijkheid en zuiverheid dankzij de combinatie van een dikke, grove houtzaag van hout en een transparante glazen uitsparing.

De meest duurzame en spectaculaire manier van uitvoeren van de tafelrivier is het gieten van getinte epoxyhars in de scheuren van hout.

Slab-toepassing

Een uniek auteursmeubilair maken met behulp van spaanders, planken, houtsnijkanten. De ideale optie is het zagen in de lengterichting van onbehandeld hout, genaamd plaat. Bij de productie werden uitsluitend waardevolle houtsoorten gebruikt. Vaak zijn deze werkbladen gemaakt van Kaukasische eiken, iepen, essen.

Deze sneden trekken de aandacht vanwege hun originaliteit en natuurlijke schoonheid.

Voor de vervaardiging van tafelrivieren verlaat u de natuurlijke rand en behoudt u de schors en natuurlijke onregelmatigheden. Hoe meer ongewone en meer ingewikkelde natuurlijke defecten en lijnen, hoe interessanter het resultaat zal zijn. Alle natuurlijke bochten en onvolkomenheden imiteren de eigenaardige stroming van de rivier, het enige wat overblijft is om glas in te snijden langs de contour die de bochten van hout op een vreemde en ingewikkelde manier herhaalt.

De perfecte combinatie van natuurlijk en industrieel ontwerp creëert een tafelrivier, de dominante van elk interieur en een praktisch meubelstuk.

In het binnenland

Dit ontwerp zal een helder accent van het interieur zijn in een loftstijl. Zijn industriële geest zal het tafelblad benadrukken met lichtgevende "water" holtes. Voor de vervaardiging van een dergelijke tafel wordt gebruikt gelijmd hout, samengesteld uit stroken.Hoe meer chips en stukken hout verschillen, hoe beter.

Het is belangrijk dat er meer gaten, openingen en gaten tussen zitten. Dit geeft u de mogelijkheid om de getinte blauwe epoxy in te gieten met de toevoeging van fluorescerend poeder.

Het tafelblad in de schemering ziet er erg indrukwekkend uit (het poeder dat wordt toegevoegd aan de hars gloeit in het donker). In deze stijl kun je de deur versieren. Ze zullen een stijlvol duet maken met een tafel.

Witte eiken tafels met glas kunnen als eettafel worden gebruikt. Ze passen harmonieus in een rustiek en modern ontwerp. Het loft-achtige model past bij het etnische en koloniale interieur. De nabijheid van de natuur benadrukt de details van steen en hout.

Goede tafelrivier in de rol van de desktop, het zal met succes je persoonlijke account versieren. Achter hem is het leuk om te zitten, het warme natuurlijke hout aan te raken. Het zal vooral prettig zijn om voor hem te werken. Als je geen ruime schuilplaats hebt, is er geen plek om een ​​ruime tafel met een rivier te plaatsen, je kunt het decor decoreren met een houten roltafel.

Zie de volgende video voor meer ideeën over het ontwerp van hout- en epoxymodellen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer