Hoe kies je een commode met een bad?

 Hoe kies je een commode met een bad?

Een goede moeder zijn die constant om haar kind geeft, is een heel moeilijke taak. Dit geldt met name voor het eerste levensjaar van een pasgeboren baby, wanneer de behoeften van de baby op de eerste plaats liggen, en je moet de hele tijd alleen besteden om basisacties uit te voeren: voeden, luiers verschonen, baden, gezondheidsmonitoring en nog veel meer.

Moderne fabrikanten proberen het leven van ouders te vereenvoudigen met een verscheidenheid aan items die helpen bij het omgaan met de genoemde taken, en een daarvan is een commode. Hij zal niet alleen het werk van zijn moeder faciliteren, maar ook haar eigen gezondheid behouden, pijn in de rug voorkomen en mogelijk later problemen met haar.

Waar is het voor?

Toekomstige ouders denken vaak na over de vraag of het mogelijk is om te doen zonder een veranderende tafel? Het antwoord op de vraag is positief. Dit ontwerp is niet opgenomen in de lijst met essentiële items en het is heel goed mogelijk om het te vervangen door een tafel, een ouderlijk bed, een bank of een ander soortgelijk oppervlak.

Een dergelijke vervanging is echter alleen nodig in het geval van een ernstig tekort aan fondsen of vrije ruimte in het appartement. In andere gevallen wordt het ten zeerste aanbevolen om een ​​commode aan te schaffen, omdat deze veel functioneler is dan het lijkt.

Natuurlijk kan de luier op het bed worden vervangen, maar het is de tafel die de baby helpt zijn eerste belangrijke acties uit te voeren. Een pasgeborene begint bijvoorbeeld te proberen het hoofd zelfstandig op te tillen of op de buik om te kruipen, terwijl hij ook luchtbaden neemt. Het zal heel moeilijk of zelfs onmogelijk zijn voor een kind om dit alles te doen zonder op een vlak en stevig oppervlak te zijn.

Er is ook een situatie waarin deze helper echt nodig is - de eerste problemen met de rug van de moeder.

Nu zijn er veel veranderende tafels - opgehangen, gevouwen, op wielen en benen, maar enkele van de handigste zijn opties met een bad om in te zwemmen.

Functies en voordelen

De structuren uitgerust met een bad worden gekozen door ouders, voor wie het belangrijkste criterium de maximale functionaliteit van het product is. De meest voorkomende producten van het bedrijf Cam, dat al vele jaren mensen niet teleurstelt die besloten hebben haar te vertrouwen.

De positieve eigenschappen van de gepresenteerde modellen zijn talrijk:

 • Gemak van beweging van het ene punt van het huis naar het andere. Typisch, tafels met een bad hebben ook wielen, dus het verplaatsen ervan is niet moeilijk wanneer er een behoefte is om de kamer te verlaten.
 • Ingebouwde planken voor verschillende kinderaccessoires. Veel dingen die een moeder nodig heeft om voor haar kind te zorgen, zullen altijd bij de hand zijn, waardoor het niet nodig is om ze voortdurend van plaats naar plaats te verplaatsen.
 • Bad onder de matras voor het inbakeren. Dit is een van de belangrijkste voordelen, omdat de pasgeborene niet hoeft te worden ontkleed, bijvoorbeeld in een kamer, en dan alleen naar de badkamer wordt gedragen. Als de afmetingen van de kamers thuis het toelaten, kunt u waterprocedures uitvoeren op elke plaats die geschikt is voor ouders.
 • Genoeg snelle afvoer van water. De baby afvegen, verwerken en aankleden, de moeder zal niet in de gaten hebben hoe het bad bijna droog wordt en alleen de druppels kwijtraken.

Niet iedereen kan opscheppen over een commode met bad, zelfs met de juiste hoeveelheid en de wens om het te kopen. Allemaal vanwege de aanzienlijke afmetingen van het product, die simpelweg niet geschikt zijn voor sommige appartementen. Voor een gemakkelijke plaatsing van dit model hebt u een grote badkamer of een vrij ruime kinderkamer of een andere kamer in het appartement nodig.

Als er echter geen problemen zijn met het gebied, zijn er nauwelijks andere negatieve kanten.

Goede keuzeregels

Dergelijke aankopen moeten altijd goed doordacht zijn, zodat u niet per ongeluk ongewenste gevolgen ondervindt. Hiervoor moet je verschillende belangrijke aspecten verkennen:

 • Materiaal. Een tafel gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen is het meest geschikt voor een pasgeborene. Bij de aanschaf van een houtmodel is het echter belangrijk om niet te vergeten om uit te zoeken hoe ongevoelig het is voor vocht. Als u de tegenovergestelde optie kiest, moet u dit controleren op de aanwezigheid van sterke vreemde geuren en de waarschijnlijkheid van een allergische reactie.
 • Capacity. Het brede oppervlak van de tafel verlengt de levensduur van de tafel, omdat de opgroeiende baby er veel langer op kan zitten.
 • Functionaliteit. Planken, trays, zakken, haken - dit alles zal nodig zijn voor een verscheidenheid aan kinderaccessoires en hoe meer van hen, hoe handiger het voor ouders zal zijn.
 • Stabiliteit. Ondanks het feit dat elke veranderende tafel extreem stabiel moet zijn, moet u bovendien de mate van balansbehoud controleren.
 • Growth. De tabel moet overeenkomen met de hoogte van het bovenliggende element. Dit criterium moet niet worden onderschat om ongemak in de interactie met het onderwerp in de toekomst te voorkomen.

Hoe te gebruiken?

Er zijn bepaalde aanbevelingen die helpen om de commode correct te gebruiken en voor hem te zorgen, zodat hij zo lang mogelijk kan dienen:

 • Elk babyhygiëneproduct, of het nu crèmes, poeders of katoen is, moet op de planken worden geplaatst zodat de baby ze niet kan bereiken. Dit geldt ook voor de slang voor het aftappen van water - toegang daartoe moet tot de baby beperkt blijven.
 • Verder gebruik van de constructie in geval van breuk of afwezigheid van een van de onderdelen ervan is uitgesloten.
 • Je kunt een pasgeborene niet alleen laten, zelfs niet voor een minuut, om de mogelijkheid van zijn vallen te elimineren.
 • De locatie van de tafel moet zo ver mogelijk liggen van elke bron van sterke hitte.
 • Het is noodzakelijk om periodiek de dichtheid van alle bouten te controleren, omdat in geval van schending van de integriteit, de kleding of het lichaam van het kind kan worden vastgeklemd.
 • Het is noodzakelijk om constant de gewenste temperatuur van het water in het bad te controleren tijdens het baden.

Het is niet moeilijk om zich aan deze regels te houden, vooral als het duidelijk is dat hun naleving het kind veiligheid, gezondheid en comfort zal bieden.

Meer informatie over het kiezen van een commode met een bad, zul je leren van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer