Wat zou de computergedeelte met glazen hoek moeten zijn?

De eerste en belangrijkste vereiste voor een hoekig glazen computerbureau - u zou het erg leuk vinden en perfect in het interieur passen. Overigens, let op meer praktische en minder originele modellen.

In elke kamer in stedelijke stijl, zal een glazen computerscherm er niet alleen passend uitzien - prestigieus en duur. En het maakt niet uit hoeveel het werkelijk kost - zelfs eenvoudige, niet "designer" en relatief goedkope glazen tafels zien er statistisch uit.

Stijlvol accessoire

Het glazen computerbureau is zeer origineel. Het oppervlak ervan met glitter, koud, glad, past perfect bij het interieur in de stijlen van avant-garde, hi-tech, modern, techno.

Ontwerpen van glas en metaal kunnen worden geslagen in een futuristisch interieur.De eenvoud en beknoptheid die kenmerkend zijn voor glazen meubels, in harmonie met het minimalisme.

Steampunk - niet zo veeleisende stijl waarvoor een doordachte ontwerpbeslissing vereist is, maar deze tafel kan in een fantastische omgeving passen.

Speciale functies

In de regel kiezen we het hoekmodel vanwege zijn kleine formaat en functionaliteit. Glazen computertabellen zijn compact, maar functionaliteit is niet hun voordeel. Ze zijn inferieur aan andere vertrouwde materialen in de ergonomie. Geen indrukwekkende stellingen - het is mogelijk om meerdere schappen, geen laden toe te voegen, en de bodemvulling is ook een schap.

Zo'n tafel is nauwelijks geschikt voor een werkplek waar je 8 of meer uren per dag zult doorbrengen.

Glas is altijd cool - deze functie kan tijdens langdurig gebruik ongemak veroorzaken. Glas dooft geen geluid: in een klein appartement weet iedereen dat je bijvoorbeeld hebt besloten om de computer te pojavnichat.

Door glasmeubelen aan te schaffen, of het nu een computertafel, een salontafel of een tv-standaard is, streeft u ernaar een perfecte orde en netheid te handhaven.Een geslagen tafelblad met vingerafdrukken en een stoffige systeemeenheid onder het transparante oppervlak zullen geen gezelligheid toevoegen.

species

Stel je voor hoe je zult werken, waar je papier, schijven, kantoor zult opslaan. De capaciteit van de hoektafels in vergelijking met de rechte meer, in de regel, alle benodigde items bevinden zich op arm's length.

Maar we moeten ons wel herinneren aan de beperkte mogelijkheden van glasconstructies. Het model zelf kan niet groot zijn.

De keuze is beperkt tot compacte en middelgrote opties.

  • Compact suggereert dat de persoon die achter de computer werkt, de hoek zal opzoeken. Dit zijn tabellen met een diagonale indeling. Onder het tafelblad hebben ze meestal meerdere planken waar je de systeemunit aan kunt bevestigen. Vaak is er een kleine bovenbouw. Een hoekcomputettafel gemaakt van transparant of matglazen oogt zeer elegant.
  • Met de toename in grootte en opslagruimte wordt groter. Onder de middelgrote modellen bevinden zich tafels met een diagonaal-loodrechte opstelling - de gebruiker kan zich volledig naar één van de muren wenden.Ze zijn vaak uitgerust met een heel blok lagere planken, dat zich onder het langere deel van het tafelblad bevindt.

Complete set

Het is noodzakelijk om de plaats voor de systeemeenheid, het beeldscherm en het toetsenbord te bepalen.

De eenvoudigste modellen glaswerkhoektafels hebben geen ruimte voor een systeemeenheid. Bedenk waar je het neerzet. Misschien moet je meteen een uitrijkaart kopen. In sommige modellen wordt het in de set meegeleverd.

Uitgangsplank - het is erg handig: de systeemeenheid kan dieper worden geplaatst, zonder ruimte opzij te nemen.

Een andere veel voorkomende optie - de systeemeenheid wordt op de onderste glasplaat geplaatst.

Vergeet niet dat de afstand van de ogen tot de monitor ongeveer 50 cm moet zijn. Als de breedte van het tafelblad 60 cm of meer is, kan de monitor er direct op worden geplaatst. Als het tafelblad al in gebruik is, zorg er dan voor dat u onder de monitor staat.

De schuifplank voor het toetsenbord bevindt zich ver van alle modellen en is vaak gemaakt van plastic.

Kunststof is namelijk veel beter dan glas, dempt geluiden, dus als je de "ruis" van het werk wilt verminderen, zoek dan naar zo'n model.

Waar te zetten?

Conventionele hoekcomputer bureaus zijn ontworpen om in de hoek te staan ​​en ruimte te besparen. Glazen tafel - de keuze voor originaliteit van design, u kunt nadenken over de originele plaatsing in het interieur. De tafel kan in elk deel van de ruimte worden geplaatst, waardoor er een werkruimte ontstaat.

Overweeg onmiddellijk om de computer op de voeding aan te sluiten.

Het geëiste materiaal van het raamwerk voor de tafels gemaakt van glas is staal. De boom wordt zelden gebruikt. In de regel kunt u een afzonderlijke kast met laden, scharnierende planken voor een houten glazen tafel selecteren. Het interieur moet worden aangevuld met een rek of een kast voor een tv, gemaakt in dezelfde stijl. Zulke kits verfrissen eclectische en fusion interieurs.

Als de plaats voor de tafel bepaald is en het onwaarschijnlijk is dat u hem verplaatst, let dan op stationaire modellen. Als de locatie in kwestie is, of je begrijpt dat het verplaatsen van de tafel vaak zal moeten - je hebt een mobiel model nodig. Dit is een gemakkelijk te verplaatsen constructie op rollen.

Een interessante oplossing voor het interieur in de stijl van hightech is een tafel die 'in de lucht zweeft'. Het consolemodel is aan de muur bevestigd en als het net eronder is geplaatst, kan het gemakkelijk de functies van de plank onder de tv aan.

ontwerp

Het hangt van u af - of u het interieur zo opbouwt dat de hoektafel de aandacht trekt, of dat u liever "oplost". Glazen meubelen rommel nooit een kamer, en een transparante hoekstructuur is heel goed in staat om de illusie van vrije ruimte te creëren.

Glas kan ondoorzichtig zijn - mat, gekleurd. De meest voorkomende kleur is natuurlijk zwart. Zwart glazen tafelblad ziet er gunstig uit in het interieur van moderne, hi-tech, klassiek. Maar als je naar de avant-garde en het futurisme handelt, zou je moeten streven naar het vinden van glazen meubels in een helder palet.

Bovendien hoeft het tafelblad niet uniform en uniform van structuur te zijn. Tekeningen maken door middel van een fotodruk, een gravure, zandstralen is mogelijk. Maar in elk geval moet het glas schokbestendig zijn, minstens 10 mm dik. Dan zal uw computerbureau redelijk betrouwbaar zijn.

Bekijk meer computerglastafels in de onderstaande video.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer