Hoe kies je een speeltafel voor de computer?

Vrijwel elke persoon die actief betrokken is bij videogames, kwam vroeg of laat op het idee om een ​​speeltafel te kopen. Het is logisch om aan te nemen dat het de eerste taak is om meer goede computerapparatuur te verwerven. Maar een comfortabele "werkplek" speelt een belangrijke rol, omdat een lange tijd aan een computertafel het lichaam niet op de beste manier kan beïnvloeden. Volledige onderdompeling in de virtuele speelruimte vereist bepaalde voorwaarden en comfort die kunnen worden gecreëerd door speciale gaming-computertabellen. U zult leren over welke criteria u moet letten bij het kopen, en welke tabellenmodellen nu relevant zijn - in dit artikel.

Beschikt over meubilair voor gamers

Visueel verschilt de speeltafel aanzienlijk van de gebruikelijke kantoor- of schrijffuncties. Dit kan zelfs met het blote oog worden opgemerkt. De bijzonderheid van dit ontwerp is dat de tafel zo is ontworpen dat deze op verschillende niveaus kan worden gebruikt. Met andere woorden, een computerbureau voor gamers is een ergonomisch ontwerp (vaak hoekig) dat veel verschillende gadgets kan bevatten. Zoals een of twee monitors, joysticks, stuurwiel, pedalen, luidsprekers, systeemeenheid en dergelijke.

Een ander kenmerk van de tafel, ontworpen voor gamers, is een schuifvak voor een toetsenbord met een muis. Onlangs echter verlaten steeds meer fabrikanten het idee om een ​​speciaal toetsenbordcompartiment te installeren. Het gaat erom dat de populariteit van cybersport de interesse trekt van een groot aantal mensen. Dienovereenkomstig nam de tijd die iemand aan de computer doorbracht, meerdere keren toe. De computerbalie moet comfortabel genoeg zijn om erachter te kunnen rusten.

Met een glijdend toetsenbordcompartiment worden de ellebogen onnatuurlijk op het lichaam gedrukt. Na een paar uur spelen in deze positie, begint de persoon zich erg moe en overwerkt in de rug te voelen. De ideale opstelling van handen tijdens het werken op een computer zijn ellebogen gebogen in een rechte hoek of iets meer. In de regel worden extreem dikke tafelbladen gebruikt voor computergames. Dunne speciale kantoor- en schrijftafels. De hele constructie is bedekt met speciale materialen die een coating creëren met hittebestendige en vochtwerende eigenschappen.

Criteria voor het kiezen van een gamertafel

Nadat u heeft besloten een gamingcomputercomputer aan te schaffen, moet u van tevoren verschillende aspecten doordenken. Allereerst is het nodig om de toekomstige locatie van de tafel te bepalen. Dit is een van de belangrijkste aspecten waarop het zal afhangen van hoe comfortabel uw tijd op de computer zal zijn. Het is wenselijk dat de tafel zich bevond in het gedeelte van de kamer waar de directe zonnestralen niet overdag vallen. De nabijheid van het stopcontact is ook welkom.

Het tweede waar je zeker op moet letten, is de grootte van de computerbalie. Het toekomstige ontwerp moet goed passen in het totale interieur.Het mag de toegang tot andere meubels niet blokkeren of het grootste deel van de ruimte bezetten. Daarom, alvorens te kopen, na al besloten over de toekomstige locatie van de structuur, meet de ruimte. Neem de tijd om de maximale hoogte en beschikbare breedte voor de tafel te berekenen. Anders moet je een permutatie in de kamer regelen. Het wordt ook aanbevolen om de afmetingen van de monitor en de systeemeenheid te meten, zodat u gemakkelijker de gewenste lengte en breedte van het tafelblad kunt kiezen.

Beoordelingen van populaire modellen

Sterke interesse in cybersport en videogames heeft meubelmerken ertoe aangezet om computerbureaus voor gamers te lanceren. Tot op heden worden deze ontwerpen in een breed bereik gepresenteerd. Afhankelijk van uw voorkeuren en financiële mogelijkheden, kunt u een tabel kiezen die aan uw behoeften voldoet. Hieronder vindt u recensies van de drie meest populaire modellen die in verschillende prijssegmenten zijn en verschillende functionaliteiten hebben.

Het eerste model van de speltafel heet The Original V1. Tot op heden is dit ontwerp een van de duurste.Dit model is uitgerust met een verscheidenheid aan intrekbare oppervlakken die op verschillende hoogten voor zichzelf kunnen worden aangepast. Het pakket bevat slechts drie flat-panel monitoren en een auto lederen stoel, dat is het prototype van wat is geïnstalleerd in de Porsche auto. Het ontwerp is verkrijgbaar in slechts twee kleurtinten - rood en blauw.

De voordelen van deze speeltafel zijn: het gebruik van alleen milieuvriendelijke materialen, comfort, aangenaam ontwerp, veelzijdigheid, de aanwezigheid van verschillende hulpfuncties. Volgens de beoordelingen heeft het originele V1-model verschillende belangrijke nadelen, waaronder: moeilijk transport, enorme afmetingen van de hele constructie, hoge kosten. Uit de beschikbare functionaliteit zou ik verschillende momenten tegelijk willen opmerken. Dit is de mogelijkheid om dit model te gebruiken als een tafel voor een comfortabel spel op een computer, een opnamestudio of thuis om naar een film te kijken. Bij de vervaardiging van dit model maakt gebruik van hoge sterkte materialen - natuurlijk leer en stalen frame.

Voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle computertafel - het Scrivano Porada-model is speciaal voor jou gemaakt. Dit is een unieke combinatie van comfort en chic in één ontwerp. De tafel is een transformator gemaakt van eiken massief. Het ontwerp heeft een vrij complex mechanisme, terwijl het eenvoudig te gebruiken is. De tafel is uitgerust met een intrekbaar tafelblad op rolpoten. Dit omvat ook een compartiment met laden voor kantoorbenodigdheden.

Van de voor de hand liggende voordelen kunnen worden onderscheiden: compact ontwerp, rationaliteit en redelijkheid van het gebruik van de werkplek, stijlvol ontwerp, alleen milieuvriendelijke materialen, naleving van technologische kwaliteitsnormen. Dit model heeft slechts 2 nadelen: beperkte werkruimte en relatief te duur. Met de functionaliteit van deze speeltafel kunt u kantoorartikelen en andere kleine details opslaan, met behulp van het ontwerp als een bureau.

De beste budgetversie van de speeltafel is het model KC 20-22 M2, die is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat, voorgelakt met vernis. De uiteinden van de tafel zijn geconfronteerd met een speciale rand.Het pakket bevat een verwijderbare schuiflade voor het toetsenbord en een computermuis, evenals een apart compartiment om de systeemeenheid gemakkelijk te positioneren. Met dit ontwerp kunt u de printer of scanner ook op een speciaal daarvoor bestemde plank plaatsen en ook alle benodigde kantoorruimte in de laden plaatsen. De tafel van dit model kan in elke kleurtint worden gemaakt.

De meest populaire modellen zijn gemaakt in kleuren: melkeiken, walnoot, valencia, sonoma eiken en wengé. De speeltafel heeft vele voordelen, waaronder: compact ontwerp, gemakkelijk transport, comfort, rationeel gebruik van de werkruimte, lage kosten, gebruik bij de productie van uiterst milieuvriendelijke materialen. Onder de tekortkomingen kan worden opgemerkt: een vrij kleine ruimte voor documenten en briefpapier, de beperkingen in de werkruimte. Met de functionaliteit van deze gokentafel kunt u het ontwerp en als een bureau gebruiken.

Er is voldoende ruimte voor handige plaatsing van extra computerapparatuur, waaronder luidsprekers, printer, systeemeenheid, stuur en pedalen. In het pakketmodel KC 20-22 M2 Naast een verwijderbaar verwijderbaar compartiment onder het toetsenbord, is er een aparte plank voor computeraccessoires (luidsprekersysteem of printer), een open lade voor een systeemeenheid, een gesloten kast voor verschillende kantoorbenodigdheden en een kleine plank voor schijven of kleine documentatie. Dit model is verkrijgbaar bij grote online meubelzaken.

De oprichting van een computerbureau met hun eigen handen wordt in de onderstaande video in detail beschreven.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer