Alle subtiliteiten om een ​​kaptafel voor kinderen te kiezen

Elk klein meisje is een toekomstige meid en vrouw die voor zichzelf moet kunnen zorgen en er altijd aantrekkelijk uit moet zien. Daarom moet je de baby al vanaf zijn jeugd leren hoe je cosmetica op de juiste manier gebruikt, hoe je uiterlijk eruit ziet, er altijd netjes en mooi uitziet.

Een kinderkleedmaker kan hierbij een grote hulp zijn, die zich op een speelse manier ontwikkelt in het gevoel voor stijl en gewoonte van uw dochter om voor haar uiterlijk te zorgen.

afspraak

In tegenstelling tot een tienermeisje, voor wie een kaptafel nodig is voor het gemak van het aanbrengen van make-up, het maken van kapsels en het selecteren van modieuze afbeeldingen uit kleding, voor een klein meisje, zal dit meubelstuk in eerste instantie alleen als een rollenspel worden gezien.Vanaf de leeftijd van twee begint de baby haar moeder of oudere zus te imiteren. Een meisje kan in een schoonheidssalon spelen, zichzelf presenteren als een kapper of een make-upartiest en dergelijke rollenspellen zijn erg belangrijk bij de ontwikkeling van kinderen.

Toilettafels bevatten vaak verschillende laden waarin u klein speelgoed, rezinochki, haarspelden, linten, kammen en andere haaraccessoires kunt bewaren, evenals kralen, armbanden en andere versieringen.

Houten kaptafel kan ook de functie van een bureau vervullen. In dit geval moet u ook een comfortabele stoel kopen met orthopedische eigenschappen, die in hoogte kan worden aangepast. Nadat u dergelijk meubilair in de kinderkamer hebt geïnstalleerd, hoeft u geen geld meer uit te geven aan de aanschaf van een bureau voor het kind.

Dankzij een ruime keuze aan verschillende modellen, kan het uiterlijk van de tafel eenvoudig worden gekozen om in de kinderkamer te passen. Deze producten nemen heel weinig plaats in op de kamer en zijn tegelijkertijd zeer comfortabel en functioneel.

species

Er zijn veel opties voor kaptafels voor kinderen - van de meest gewone (zonder nachtkastjes en uittrekbaarladen) naar ruime en functionele modellen met laden en andere extra compartimenten.

Absoluut alle modellen zijn uitgerust met een ingebouwde stationaire spiegel.

Er zijn modellen met achtergrondverlichting, dat is een LED-strip. In kindermodemodellen heeft deze functie alleen een decoratief karakter en is het geen belangrijk element.

Kindermeubilairmodellen kunnen ook worden uitgerust met verschillende speelgoedapparaten voor uiterlijke verzorging - speelgoedhaardrogers en -krulspelden, kleine kammen, elastieken, haarspelden en haarstrikken, hygiënische lippenstift.

Vooral populair zijn muzikale toilettafels voor kinderen. Ze hebben de functie om muziekbestanden af ​​te spelen die zijn opgenomen op een flashgeheugenstation, via luidsprekers die in het product zijn ingebouwd. En in sommige modellen is er zelfs de mogelijkheid om spraak op te nemen.

stijlen

De meest populaire en populaire vandaag zijn kaptafels, gemaakt in de klassieke stijl. Het klassieke ontwerp van de producten past perfect in het interieur van de kinderkamer.

Voor oudere meisjes en tieners kunt u een tafelmodel kopen in de modieuze Provençaalse stijl van vandaag. Dergelijke producten kunnen worden versierd met gesneden elementen en krullen, ze worden altijd uitgevoerd in aangename lichte tinten, kunnen worden versierd met florale ornamenten.

En de kleinste dames zullen heldere, mooie kaptafels waarderen in roze kleuren, met afbeeldingen van favoriete stripfiguren en sprookjes.

Modellen van toilettafels in de stijl van vintage of modern zijn meer geschikt voor een volwassen slaapkamer.

materialen

Kindertapijten kunnen worden gemaakt van verschillende materialen: plastic, hout, spaanplaat of MDF.

De beste optie voor een klein kind is een plastic product. - het is comfortabel, functioneel, heeft een breed scala aan kleuren en ontwerpen, en vooral - het is volkomen veilig voor het kind. Plastic producten zijn licht genoeg en zullen het kind niet schaden, zelfs als hij per ongeluk het meubilair over zichzelf klopt. Een ander voordeel is dat dergelijke modellen geen scherpe hoeken hebben en dat alleen hypoallergeen, milieuvriendelijk materiaal wordt gebruikt in producten van hoge kwaliteit. Deze modellen zijn perfect voor meisjes van de jongste leeftijd.

Plastic modellen zijn sterk genoeg en betrouwbaar, maar hun oppervlak kan worden bekrast onder sterke mechanische belasting. Maar de zorg voor dergelijke modellen is heel eenvoudig - het is voldoende om ze regelmatig af te vegen met een licht vochtige doek. Als we het hebben over de prijs van producten - plastic kaptafels hebben de laagste kosten.

Voor oudere meisjes is het beter om houtproducten te kiezen. Ze zijn stijlvol, mooi, aangenaam om aan te raken, functioneel en duurzaam, hebben veel verschillende ontwerpopties. Modellen van uitstekende kwaliteit hebben beuken, grenen en eiken. De kosten van meubels gemaakt van hout zijn echter erg hoog. Optimaal voor de prijs zijn modellen van een spaanplaat of MDF. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze materialen niet giftig en veilig zijn voor de gezondheid van het kind.

Spiegels voor kindermeubels worden meestal gebruikt als acryl. Dit materiaal heeft een hoge sterkte en breekt niet als het wordt geraakt of de tafel valt.

Hoe te kiezen?

Voordat u een kaptafel voor kinderen aanschaft, moet u enkele belangrijke nuances in overweging nemen en erover nadenken.

Natuurlijk moet u allereerst de stijl en het model van het product kiezen - wat het uiterlijk en de uitrusting ervan moet zijn. Lees aandachtig de beschrijving en kenmerken van uw favoriete product.

Selecteer de kleur van het product op basis van het algehele kleurenschema van het interieur van de kinderkamer. Een kaptafel moet in harmonie zijn met andere meubels.

Voordat u naar de winkel gaat om te winkelen, moet u beslissen in welk deel van de kinderkamer een kaptafel zal worden geïnstalleerd en vervolgens de vrije ruimte meten die kan worden gegeven voor de installatie van dit meubilair. Op deze manier vermijdt u onaangename situaties wanneer het gekochte meubilair niet past in het gewenste deel van de kamer vanwege de te grote afmetingen.

Meisjes van twee tot vijf jaar de meest optimale manier om een ​​plastic model te kopen - het is licht, betrouwbaar, stabiel en niet traumatisch.

Oudere meisjes kunnen kiezen voor hout, spaanplaat of DVA. Voor kinderen vanaf 7 jaar is het het beste om een ​​model met laden en een nachtkastje te kopen - het is handig voor meisjes om hun persoonlijke bezittingen en persoonlijke verzorgingsproducten te bewaren.

Welk type meubels u ook kiest, vraag de verkoper een kwaliteitscertificaat voor het product om ervoor te zorgen dat alle materialen veilig zijn voor de gezondheid van het kind.

Over hoe een kaptafel voor kinderen kan, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer