Slaapkamers "Lazurite"

De slaapkamer is een van de belangrijkste kamers in het huis. Dit is de plek waar mensen ontspannen en ontspannen na werkdagen. De fabriek en het netwerk van winkels "Lazurit" helpen je slaapkamer gezellig en mooi te maken.

Speciale functies

Lazurit is een van de grootste meubelfabrieken en winkelketens in Europa. Vanwege de hoge kwaliteit van zijn producten heeft Lazurit meer dan 250 steden in Rusland, Europa, de VS en de GOS-landen gewonnen. Vanwege de hoge eisen voor productie en constante kwaliteitscontroles, breidt het bedrijf uit en verhoogt het de omzet en het bereik. Alle meubels voldoen aan de Europese normen en zijn gemaakt met de nieuwste technologieën.

Meubilair netwerk technologisch, esthetisch, functioneel, hygiënisch.

De belangrijkste voordelen van het bedrijf zijn:

  1. Materials. De fabriek gebruikt in de productie alleen milieuvriendelijke, duurzame en moderne materialen.Voor slaapplaatsen worden niet alleen natuurlijke houtmassieven gebruikt, maar ook hoogwaardige substituten uit kunstmatige materialen, glas en absoluut veilig plastic.
  2. Range. "Lapis lazuli" is niet beperkt tot verschillende uitrustingsniveaus of een bepaald kleurbereik. Het assortiment is zo rijk dat het meer dan een dag duurt om meubels te kiezen.
  3. U kunt een headset kiezen die niet beperkt is tot één kleur. Bovendien is het assortiment zo ontworpen dat bijna alle meubels modulair zijn. Dit geldt vooral voor kleine appartementen.
  4. Price. Om een ​​slaapkamer uit te rusten, is het helemaal niet nodig om te veel te betalen. Meubelfabriek is ontworpen voor mensen met verschillende inkomensniveaus.
  5. Gerelateerde producten. Door een nieuwe slaapkamer aan te schaffen, kunt u op één plaats dekens, kussens, dekens en ander beddengoed kopen.
  6. Elke koper kan niet de volledige headset kiezen, maar alleen delen ervan. Je kunt ze toevoegen met andere meubels. Hiermee kunt u een speciaal slaapkamerproject bestellen, wat niet het geval is bij andere grote bedrijven.

Een ander belangrijk voordeel van de Lazurit-winkels is dat u de indeling van uw toekomstige slaapkamer direct in de winkel kunt zien.

Hooggekwalificeerde verkoopadviseurs modelleren het interieur in 3D-formaat.Ontwerpers van het bedrijf houden rekening met alle wensen van de klant, vanaf accessoires en afwerking met functionaliteit van meubilair.

De service van voorlopige modellering en selectie van meubels wordt geheel gratis aangeboden - in elke winkel van het bedrijf.

De specialisten van het bedrijf bestuderen de markt en de behoeften van klanten, dus er is altijd vraag naar het assortiment in winkels. Het merendeel van het meubilair is modulair, het ontwerp is ontworpen voor verschillende combinaties en onberispelijke combinaties, ongeacht de keuze.

assortiment

Het bereik van de fabriek "Lazurit" is zeer rijk, het wordt gepresenteerd in een breed prijsklasse. Iedereen zal niet alleen meubels voor de ziel, maar ook voor de portemonnee kunnen vinden. De winkels beschikken niet alleen over slaapkamers, maar ook over dressoirs, banken, woonkamers, gangen, keukens, kinderkamers, kasten en nog veel meer.

Wat betreft de slaapkamer, de keuze is niet beperkt tot een slaapkamer suite. In winkels kun je letterlijk de hele ruimte 'in elkaar zetten'. Tot uw beschikking - dekens, kussens, bedden, matrassen, dekens, beddengoed, kasten en kasten, evenals kasten, toilet en koffie tafels. Je kunt een slaapkamer probleemloos regelen."Lazurite" is verrast door de kwaliteit van accessoires, een verscheidenheid aan kleuren en materialen.

Het bedrijf heeft voor zijn klanten een online catalogus voorbereid waarin u meer te weten kunt komen over actuele promoties, kortingen en fantastische deals.

Om het zoekproces zo eenvoudig mogelijk te maken, volstaat het dat de koper zijn stad kiest, de dichtstbijzijnde winkel - en meer te weten komt over de beschikbaarheid van goederen.

Tips om te kiezen

Een goed gekozen slaapkamerinterieur zal de eigenaar helpen om tijd door te brengen met voordeel of maximale ontspanning. Rejuvenate werkt alleen op de plek waar we ons comfortabel en gezellig voelen. Om ervoor te zorgen dat de slaapkamer een plek is waar je steeds weer wilt terugkeren, moet je rekening houden met enkele nuances.

leeftijd

Kies voor kinderen meubels uit milieuvriendelijke en veilige materialen, waarvan het belangrijkste kenmerk een gemakkelijke transformatie is. Voor tieners is het belangrijk om rekening te houden met het kleurenschema en het gevoel van veiligheid en comfort. Jonge koppels kiezen meestal compromisopties waarbij er voor iedereen meubels zijn - bijvoorbeeld de aanwezigheid van een kaptafel of een grote tv-kast.

stijl

In de allereerste fase is het noodzakelijk om de algemene stijl van de kamer te bepalen.in overeenstemming met welke meubels en accessoires worden geselecteerd.

De meest populaire vandaag is de klassieker. Meestal wordt het gekozen door mensen die kalm zijn, die waarde hechten aan kwaliteit, consistentie en harmonie. Om een ​​klassieke stijl te creëren, mengen veel ontwerpers verschillende vergelijkbare stijlen.

Klassieke interieurs onderscheiden zich door natuurlijk hout, houtsnijwerk, mozaïeken, een gestroomlijnde vorm.

De slaapkamers in een klassieke stijl raken bijna nooit uit de mode, wat de bruikbaarheid van deze optie aangeeft.

Een ander dicht bij de klassieke stijl - barok. Deze stijl is de belichaming van koninklijke luxe en rijkdom. "Lazurit" biedt in deze stijl slaapkamers "Shatura" en "Lagune". Er is echter één functie. Om deze stijl in het interieur te passen, heb je een hele grote kamer nodig, anders ziet de slaapkamer in barokstijl er niet goed uit.

Er zijn echter zoveel opties voor kleine kamers in een moderne stijl: hightech, loft, minimalisme, shebbi-chic.

De slaapkamer in loftstijl past bij creatieve mensen. Deze stijl kan eenvoudig worden bepaald als de ruimte open is en niet wordt beperkt door de ruimte.

Het hok wordt gekenmerkt door minimalisme, gebrek aan muren en een klein aantal meubels. Wat meubels betreft, het moet groot en functioneel zijn.

Hi-tech geschikt voor tieners en alleenstaande mannen. Bijna altijd bevat deze stijl een groot aantal metalen delen, glanzende en koele zilveren tinten. Alle meubels en interieur moeten zo functioneel mogelijk zijn.

Een andere niet minder populaire optie is modern. Voor een modernistische stijl die voor het eerst verscheen aan het einde van de 19e eeuw, zijn gebogen lijnen, natuurlijke ornamenten en een combinatie van verschillende elementen van andere stijlen typerend. "Lazurit" vertegenwoordigt de slaapkamer "Sjah" in de moderne stijl.

kleur

Het kleurenschema kan niet alleen worden bepaald door stijl, maar ook door de leeftijd van de persoon. Kinderen kiezen bijvoorbeeld voor heldere, maar tegelijkertijd niet erg agressieve kleurenoplossingen. Meubilair, vloer, plafond en wanden moeten worden gecontrasteerd. Als de eerste heldere kleuren is, moet al het andere in een beknopt bereik worden gehouden - en omgekeerd. In de catalogi is dit contrast te zien in de voorbeelden van de mahonie- en Indigo-kinderheadsets.

Voor paren is het beter om meubels te kiezen in blauwe of rode kleuren - deze kleuren laten je gevoelens en intimiteit niet vergeten.De combinatie van neutrale tonen met een heldere afwerking laat de zintuigen niet vervagen, maar zorgt tegelijkertijd voor een goede nachtrust.

afmeting

Het belangrijkste punt bij het kiezen van een slaapkamer set. Voordat je koopt, moet je de kamer opmeten. Hiermee kunt u meubels op de juiste manier rond de omtrek selecteren en distribueren. Sommige experts adviseren ook om contact op te nemen met de meesters van Feng Shui - voor een nog efficiëntere plaatsing van meubels.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de kamer zelf. Het moeilijkst om meubels te vinden voor kleine en niet-standaard kamers. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken, kunt u kiezen voor hoekkasten of kasten, modulair meubilair.

beoordelingen

Veel kopers laten positieve feedback achter op de forums en de officiële website. Consumenten markeren niet alleen hoge kwaliteit, maar ook redelijke prijzen. In de winkels van het netwerk "Lazurit" kan iedereen voor zichzelf een slaapkamer kiezen, ongeacht de financiële situatie.

Een ander positief aspect is de service. Selectie, montage, levering en servicecentrum verdienen hoge cijfers.

Ervaren verkoopconsulenten halen een slaapkamer op voor elk gebied,bereken de grootte en bied een gunstige locatie voor uw kamer aan.

De uitvoerbaarheid en verscheidenheid van modellen in verschillende stijlen blijven ook niet onopgemerkt. Elke consument kan in de winkels van de fabriek precies vinden wat hij nodig heeft. Het is onwaarschijnlijk dat je spijt hebt dat je net zulke meubels hebt gekocht.

Videobeoordeling van de slaapkamer "Eleanor" van het bedrijf "Lazurit", zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer