Witte slaapkamer set

Een witte slaapkamer set is een droom van vele romantische stellen. Kan witte kleur er fatsoenlijk uitzien in het interieur van een persoonlijke zone? We zullen begrijpen hoe de juiste instelling te kiezen in de klassieke slaapkamer, accessoires en beddengoed.

Terwijl ze aan het ontwerp van de slaapkamer werken, bieden veel ontwerpers aan om de witte kleur correct te "verslaan", en dan zal de ruimte die bedoeld is voor persoonlijk comfort niet alleen perfect, maar ook aantrekkelijk worden, omdat de mode voor wit nooit zal passeren.

Witte meubelfuncties

Als u een verfijnd interieur voor uw slaapkamer kiest, moet u niet alleen letten op de kleur van de muren en het plafond, accessoires en gordijnen, maar ook op harmonieuze wijze de schaduw van meubels kiezen.

In dit verband zijn veel experts geneigd te concluderen dat de lichttint van de slaapkamer het oppervlak van zelfs een kleine slaapkamer visueel zal uitbreiden.Natuurlijk zal een slaapkamer in donkere houttinten er elegant uitzien, maar alleen in een ruime kamer.

In kleine en knusse slaapkamers zal het te omslachtig zijn.

Witte kleur is een klassieke versie. Edel, puur, voor velen is het de standaard van het gezinsleven en harmonieuze relaties. Het is op het witte meubilair dat je je kunt kalmeren en uitgerust voelen, en het gevoel van frisheid zal je de hele dag verkwikken.

Wees niet bang om de witte kleur van het meubilair in de slaapkamer te kiezen - het ziet er geweldig uit in elke stijl: klassiek, minimalisme, Provence, hi-tech of hypermodern design. Dergelijke meubels zullen worden gecombineerd met elke decorkleur, het past perfect in veel accessoires.

Degene die gelooft dat de witte kleur arm is in tinten, vergist zich - zijn gezichten zijn eindeloos: witte kleur kan worden met een nauwelijks merkbare gele, glanzende en grijze tinten en een blauwachtige uitstraling. En als je een fan bent van contrasten, dan is de witte kleur van de headset in dit geval perfect: hij contrasteert met elke toon.

Als je stopt bij een volledig wit interieur - van het plafond tot het witte tapijt, zal het gevoel van een feestelijke sfeer je nooit verlaten.Een witte slaapkamer die lijkt op slagroom of wit-wit kant op de jurk van de bruid zal uw appartement uniek maken.

Een model kiezen

Zoals we al zeiden, kan de witte kleur op verschillende manieren "klinken", afhankelijk van het interieur van de kamer. Luxueuze glanzende bedden met dezelfde nachtkastjes en kledingkast zorgen bijvoorbeeld voor een koninklijke sfeer samen met grote spiegels of decoratieve accessoires.

En nog iets: de glanzende gevels van meubels, bijna gespiegeld, kunnen ook visueel de ruimte in uw kamer vergroten.

Als het hout waaruit uw stijlvolle meubels zijn gemaakt, een mat oppervlak heeft, dan kan uw slaapkamer in de stijl van retro, country of Provence worden gemaakt - het hangt allemaal af van uw verbeelding.

Een compleet witte koptelefoon in de slaapkamer is meestal een bed - tweepersoonsbed of zolder, kledingkast, ladekast, nachtkastjes en een spiegel. Dit zijn de zogenaamde kant-en-klare oplossingen die kunnen worden aangevuld met kaptafels of voetenbankjes.

Het hangt allemaal af van de grootte van uw persoonlijke ruimte. Het bed kan op een individueel project worden besteld, u kunt desgewenst een ladekast toevoegen.Zo'n noodzakelijk ding als een kaptafel staat misschien niet in de set, maar de aanwezigheid ervan helpt om de vrouwelijkheid van het interieur te benadrukken.

Er moet speciale aandacht worden besteed aan de aanwezigheid van een kledingkast, die naar eigen goeddunken ook kan worden gekozen.

Het is erg handig in elke kamer, klein en groot:

 • bespaart vrije ruimte;
 • er kunnen spiegels op worden geïnstalleerd, waardoor het oppervlak van de slaapkamer visueel wordt vergroot;
 • het kan indien nodig in de hoek worden "ingeschreven".

Het belangrijkste is om een ​​organische sfeer te creëren waarin uw witte headset in staat zal zijn om al zijn voordelen te benadrukken. Bedden kunnen een hoog of laag hoofdeinde hebben, dat kan moeilijk zijn of niet, afhankelijk van de wensen van de klant.

Tegenwoordig bieden fabrikanten meubels gemaakt van verschillende materialen, maar de meeste kopers kiezen traditioneel voor houten meubels.. Hij heeft een natuurlijke warmte, unieke schaduw en, natuurlijk, een aanzienlijke prijs. Daarom kunnen liefhebbers van meubilair van hoge kwaliteit een goedkope versie van modulaire systemen van spaanplaat of MDF aanbieden. Uiterlijk is dit meubilair bijna niet te onderscheiden van hout.De gevel is bijvoorbeeld erg in de mode van Europese massieve kersen of beuken, ebbenhout of walnoot.

Slaapkamersets zien er erg stijlvol uit, de gevels zijn bekleed met wit leer en zijn stijlvol en modern.

Accessoires en afwerkingen van dergelijke sets hebben ook geen grenzen aan fantasie - metaal, verchroomd metaal, bronzen styling, enz.

Slaapkamer ontwerptips

Veel van de inwoners, die een eerbetoon aan de witte slaapkamer brachten, klagen dat ze geen lichtpuntjes hebben. Volgens het advies van beroemde ontwerpers moet u zich aan een aantal regels houden:

 • In de slaapkamer, waarin de witte suite zich bevindt, is een houten vloer perfect. De muren kunnen wit worden geverfd of geplakt met beige behang. En laat de vloer de enige contrasterende plek zijn, dit is genoeg voor uw nobele "slaapkamer". Wandbekleding kan worden gemaakt van houten panelen en de kleur van de beddenspreien op het bed is perfect wit.
 • Is uw sneeuwwitte slaapkamer in landelijke stijl? In dit geval passen kleine rieten stoelen of banken gestileerd "onder de boom" perfect op de headset.
 • Laat de stenen muren van je slaapkamer ook wit geverfd zijn. - Het verschil in texturen zal de verfijning van uw keuze benadrukken. Muren in een contrasterende tint dragen bij aan het toevoegen van een bepaald hoogtepunt aan de slaapkamer - heldere achtergronden benadrukken alleen de lichtheid van de witte kleur van de headset.
 • Ongeëvenaarde optie: witte en zwarte binnenkant. U kunt het hoofdeinde van het bed van uw witte hoofdtelefoon in zwarte kleur rangschikken - effen of met een groot patroon. U kunt de zwarte lettertjes op textiel, gordijnen of muurschilderingen herhalen, maar netjes, zonder opsmuk.

We regelen het meubilair correct

In elke kamer is het noodzakelijk om de meubelset op de juiste manier te installeren, vooral in de slaapkamer, waar meestal nergens te dwalen is. Het belangrijkste is om de verhoudingen tussen de grootte van de kamer en de meubels erin te houden.

De zogenaamde modulaire modellen van het slaapvertrek kunnen helpen, waarbij elk object het oppervlak van de kamer visueel moet vergroten.

Dit geldt ook voor de bovengenoemde kasten: ze kunnen in de hoekversie worden besteld. Ze moeten overigens bij het raam worden geplaatst, zodat de hele inhoud wordt verlicht met natuurlijk licht.

De harmonieuze opstelling van meubilair in de kamer hangt af van de afstand tot de deur en raamopeningen. De centrale plaats is natuurlijk het bed, dat naar de muur moet worden geplaatst, en niet indien mogelijk naar het raam.

Nachtkastjes, symmetrisch aangebracht aan beide zijden van de witte hoofdtelefoon, geven uw slaapkamer een afgewerkte look.

Raadpleeg de volgende video voor meer informatie over het inrichten van de slaapkamer.

Populaire stijlen

Als je nog niet hebt besloten welke slaapkamersuite met witte kleur voor jou geschikt is, kunnen we je tot de tips van de ontwerpers wenden om je te helpen bij het bepalen van de stijl van de kamer:

 • Classic. Het meubilair van deze stijl is altijd elegant en beknopt, het decor moet niet pakkend zijn. Diepte en verhoudingen - dat is wat klassieke meubels onderscheidt.
 • Palace. Hier zijn verschillende frilly en verfijnde functies op het meubilair zelf welkom - gebogen poten, gesneden hoofdeinde, alles dat lijkt op het gouden tijdperk van het paleisleven. Bij het ontwerp van het meubilair van deze stijl wordt imitatie van patina, goud of zilver gebruikt. De luxe van de paleisballen, wit, luchtig linnen - en je kunt je voelen als het hof van Zijne Majesteit.
 • Stijl van comfort en tederheid - Provence. Verschillende accessoires, textiel, behang met bloemmotieven helpen de elegante sfeer te benadrukken.
 • High-tech - moderne stijl, veel glas en spiegels, verchroomd metaal. Je witte headset wordt het centrum van aantrekking in zo'n kamer.

Kies je stijl en onthoud: de witte kleur van je headset ziet er luxueus uit in elk van hen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer