Pleister Bayramix: variaties en gebruik

Voor de decoratie van de muren gecreëerd veel innovatieve bouwmaterialen. De toenemende populariteit wint decoratieve Bayramix-pleisters. Dit is een uitstekend alternatief voor andere coatings, vooral omdat het verschillende soorten heeft die verschillen in speciale eigenschappen die belangrijk zijn voor verschillende toepassingen.

Technische specificaties

Turkse marmerpleister is een samengesteld decoratief materiaal voor binnen- en buitenmuren. Ondanks de zeer betaalbare prijs, is dit type afwerking een waardig product met een aantal positieve eigenschappen. Mix kan worden toegepast op basis van elke complexiteit - beton, gipsplaatplaten, houtmateriaal, acryle en verf op waterbasis. De vulstof van het mengsel is marmeren korst in verschillende vormen, maten en kleuren.De link is een acrylpolymeersamenstelling.

Dit is een zeer sterke synthetische hars, absoluut veilig tijdens werk en gebruik.

De coating heeft ongetwijfeld voordelen ten opzichte van soortgelijke producten voor decoratie:

 • de pleister heeft een hoge sterkte en is bestand tegen fysieke belasting, dus u kunt een borstel of stofzuiger gebruiken om te wassen;
 • het mengsel heeft een hoge ductiliteit en lichtheid en door de toevoeging van minerale componenten is de extra belasting op de wanden tijdens de decoratie uitgesloten;
 • ondanks de aanwezigheid van polymere verbindingen, is de samenstelling onschadelijk voor de gezondheid van mensen en huisdieren;
 • het product is vochtbestendig, corrodeert niet, elimineert het uiterlijk van schimmels en schimmels;
 • De oplossing is gemaakt voor langdurig gebruik, bestand tegen ultraviolette straling, kritische temperaturen en vorst.

Bovendien kunt u altijd een kleur en een speciaal decor kiezen, geschikt voor een specifieke kamer. Behagen en de prijs van deze producten is vrij laag voor een uitstekende kwaliteit.

Soorten op acryl gebaseerde producten

Bayramix produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige afwerkingsmaterialen en het assortiment is vrij groot. De lijn van marmeren pleisters Bayramix wordt vertegenwoordigd door verschillende composities.

 • Macro Mineral-serie - mengsel op basis van polymeer- en waterdispersie met toevoeging van grof gemalen marmergranulaat. De coating valt foutloos op alle soorten bases. Het kleurenschema vervoert alle schakeringen van natuurlijk marmer, wekt de indruk van een soort mozaïek.
 • Kleine fractie Micro Mineral omvat een vulmiddel in de vorm van microscopische, bolvormige segmenten van natuurlijk marmer met behulp van organische kleurstoffen van 24 verschillende tinten. De oplossing kan handmatig of met het spuitpistool worden aangebracht.
 • Bayramix Saftas-collectie ontworpen om stenen fundamenten te bedekken. Gebruikt voor gevelwerkzaamheden en interieurdecoratie. De samenstelling bestaat uit marmeren kogels en water-polymeer bindmiddelen. De kleuren van de serie brengen natuurlijke nuances van natuursteen over.
 • Mineraal goud - Mozaïek, decoratieve coating met behulp van pigmenten die bestand zijn tegen zonlicht en het effect van zacht parelmoer.Het is een duurzaam materiaal dat niet vervaagt.
 • I-Stone dunne pleisterafgezet door spuiten, imiteert de kleurkenmerken en de structuur van zandsteen.

Decoratieve mengsels kunnen op straat worden gebruikt. Dit is mogelijk vanwege hun weerstand tegen de zon, vocht en lage temperaturen. Ze worden veel gebruikt als eindverwerking.

Soorten gestructureerde pleister

   Mooi, gestructureerd oppervlak wordt bereikt door het gebruik van composities van marmerstof en -spaanders, met behulp van verschillende soorten polymeerverbindingen en kleurpigmenten.

   • Rulomix-coating ander origineel reliëf. De zogenaamde "kleine jas", ziet er geweldig uit voor de decoratie van residentiële en openbare gebouwen. Het palet wordt gepresenteerd in lichte witte, lavendel-, roze en blauwe tinten.
   • Teratex stelt u in staat om met behulp van verschillende applicatietechnieken grotere schilderkunstige, transversale en longitudinale stromen te creëren. Interessante kleuren van sommige composities, die vlekken van verschillende tinten combineren.
   • Baytera Texture Blend bevat een natuurlijke vulstof van een grote fractie en maakt het mogelijk een buitengewoon oppervlakontwerp te creëren, alsof het wordt weggevreten door schorskevers.Dergelijke specifieke onregelmatigheden zijn een modieuze trend en maken de sfeer van de kamer buitengewoon. Met behulp van een textuurmix kunt u de basisdefecten gedeeltelijk verbergen.
   • Stucco-palta in staat om elk mineraal oppervlak te veredelen. Kolerovka geproduceerd tijdens de verdunning van het mengsel zoals gewenst. Het mengsel bestaat uit drie soorten steenpoeder, verschillend in grootte en vorm. Wanneer toegepast, is er geen behoefte aan perfecte uitlijning, dus zelfs een niet-professionele master kan afmaken.
   • Voor gevelafwerking is ideaal Rulosil-mix op basis van siliconenharsen met de textuur van "kleine bontjassen". Deze samenstelling is waterdicht en weerstaat goed alle vuil.

   Met getextureerde pleisters kunt u elke tint en volume van de textuur instellen vanwege de plasticiteit, vanwege de aanwezigheid van polymeren in de compositie.

   Toepassingstechnologie

   Decoratieve mengsels worden gebruikt na de hoofdtaken die samenhangen met de optimalisatie van de ruimte. Op dit punt moeten deuropeningen, vensters worden geïnstalleerd, bodembasis dekvloeren en andere constructiewerken worden gemaakt.

   Volgorde van acties:

   • het reinigen van muren van eerdere coatings, stof, vuil en vetvlekken;
   • primerbehandeling voor een betere hechting op het oppervlak en schimmelvorming te voorkomen;
   • na een dag kunt u beginnen met het aanbrengen van de pleister.

   Let op de temperatuur in de kamer. De indicator is niet toegestaan ​​onder de 5 graden en de vochtigheid moet binnen 10% liggen. Het is raadzaam om de wanden te beschermen tegen zonlicht tot het uiteindelijke drogen, hoewel de coating bij verder gebruik bestand is tegen ultraviolette straling.

   Bayramix-gips is relevant voor verschillende soorten oppervlak, tot whitewash en op olie gebaseerde en op water gebaseerde verven. Acrylprimer is geschikt voor bereiding. Het is beter om de oplossing mechanisch te mengen - dus het zal homogener zijn en daardoor een maximale hechting en uniformiteit van de laag garanderen.

   Verschillende soorten decoratieve coatings worden aangebracht met behulp van een roestvrijstalen spatel. De volgende laag (er kunnen er meerdere zijn) wordt pas aangebracht nadat de vorige volledig droog is. Het succes van de resulterende textuur hangt grotendeels af van de applicatietechniek.Het is natuurlijk beter wanneer dit werk wordt uitgevoerd door een professional die weet hoe hij met verschillende soorten soortgelijk materiaal moet omgaan.

   Het Turkse pleisterwerk Bayramix kan een exclusief tintje geven aan elk interieur dat gewoon is geworden, en de vertrouwde ruimte lijkt niet meer op een herhaling van modieuze, maar gehavende patronen. Dit duurzame en duurzame materiaal is geschikt voor het oog met zijn ongewone en originele uitstraling voor een lange tijd.

   Zie de volgende video voor informatie over het toepassen van Bayramix-pleister.

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer