Kinderkabine Ikea

 Kinderkabine Ikea

Kinderkamer kan met recht worden beschouwd als een veelzijdige ruimte. Ouders proberen een groot aantal meubels erin te passen, zonder de juiste en stijlvolle combinaties te vergeten.

De kindergarages van Ikea zijn uitstekende metgezellen voor alle meubels in de kinderkamer, omdat ze in hetzelfde laconieke ontwerp zijn gemaakt.

Over de fabrikant

Ikea is al meer dan 15 jaar bekend in ons thuisland. Ze is geliefd en vertrouwd voor een klasse van hoge kwaliteit uit Nederland. Tegelijkertijd heeft het bedrijf Zweedse roots, dus alle producten voldoen aan alle Zweedse normen. Het bedrijf probeert te allen tijde niet alleen meubels te verkopen, maar het ook te voorzien van gezellige accessoires die elke ruimte kunnen verlevendigen.

Tegenwoordig zijn Ikea-winkels in bijna elke stad in Rusland aanwezig en daarom zijn de producten van dit merk voor iedereen beschikbaar.

Speciale functies

Ikea kindergarderobe is gemakkelijk te vinden, zelfs in de overvloed aan meubels, omdat het altijd en altijd nuttige details bevat die de ruimte van de babykamer kunnen beschermen en verbeteren. De meeste kasten hebben dus afneembare planken en een bar, waardoor de binnenruimte kan worden uitgerust, afhankelijk van de leeftijd van het kind. Zo een attente houding en zorg voor het gemak van de baby geeft al vanaf jonge leeftijd de mogelijkheid om een ​​kind te leren om de orde in het huis te herstellen.

Nuttige details kunnen worden overwogen en sluiters van kastdeuren, waardoor de deuren niet alleen soepel sluiten, maar ook geruisloos. In dit geval knijpen van de vingers van het kind zal bijna niet lukken, maar omdat het kabinettenbedrijf veilig kan worden gerekend tot de veilige producten. Bovendien missen de meeste modellen klassieke pennen. In plaats daarvan zijn er gebogen gleuven in de deuren, waardoor de baby gemakkelijk zelf de deur kan openen.

Van binnenuit worden voldoende grote sneden aangevuld met transparante plastic inzetstukken die babykleertjes beschermen tegen stof.

Terugkomend op het onderwerp van veiligheid, zijn alle kasten van het bedrijf strak aan de muren bevestigd met deuvels of zelftappende schroeven. Deze kleine nuance vermindert de mogelijkheid om de kast naar nul te kantelen, wat zeker belangrijk is voor actieve jongens.

Populaire modellen

Ikea-kasten voor kinderkamers zijn onderverdeeld in modellen voor kleding en opbergmogelijkheden, zoals speelgoed.

Elk van de voorgestelde kabinetten kan organisch worden aangevuld door heldere containers die de kleine elementen van de garderobe van de baby in orde brengen.

opknoping

Busunge

Een van de populaire en veelzijdige modellen die geschikt zijn voor elke omgeving, is een kledingkast. garderobe Busunge. Uiteenlopend in kleine afmetingen van 80x139 cm, past het gemakkelijk en harmonieus zelfs in de kleine ruimte van de kinderkamer. De diepte gelijk aan 52 cm stelt u in staat om comfortabel de hanger te plaatsen. Sleuven voor het openen van de kleppen zijn gemaakt in de vorm van cirkels. Legborden over de gehele breedte van de kast maken het mogelijk om meerdere containers erop te plaatsen voor het opbergen van hoeden of babyschoenen.

De kast van de Busunge-serie is ook verkrijgbaar in pastelroze versie. Het materiaal voor de vervaardiging is spaanplaat en vezelplaat.Meubilair van dergelijke parameters is onmisbaar voor kinderen van drie tot zeven jaar. Het is de moeite waard om te zeggen dat het bedrijf naast een dergelijke kast ook een handige compacte ladekast bood voor het opbergen van babywas.

SNIGLAR

Voor kinderen van drie jaar tot ouder biedt het bedrijf een multifunctionele kledingkast. Sniglar-kast in combinatie van wit en natuurlijk hout. Kastparameters 81x50x163 cm zijn optimaal geschikt voor een compacte opstelling in de kamer. Een bijzonder voordeel is hier een glijdende smalle deur, die in staat is om een ​​van de twee secties van de kast te sluiten en niet te veel wandruimte inneemt, zoals het geval is bij compartimentdeuren.

Het eerste kledingkastgedeelte met twee staven biedt een compacte indeling van de kledingkast en sorteert dingen in overeenstemming met de seizoenen. In het tweede gedeelte met drie afneembare planken kunt u linnengoed bewaren, evenals containers met speelgoed.

Stuva

In het geval dat er praktisch geen vrije ruimte is in de kinderkamer, komen ouders vandaag tot de redding. garderobe StuvaGemaakt in fel oranje-witte of roze-witte kleuren. Een breedte van 60 cm betaalt zich uit met een hoogte van 192 cm.Inbegrepen in de bar, de plank en de draadmand zorgen voor een optimale plaatsing van de kleding van het kind.

Sundvik

Elk van de beschreven modellen past perfect in het moderne interieur van een kinderkamer vanwege het glanzende, heldere oppervlak. Voor klassieke kamers zijn er echter aantrekkelijke opties. Bijvoorbeeld, Sundvik-kasten, gemaakt in navolging van een boom in witte en grijs-bruine tinten, met poten, met een onderste uittrekbare doos, organisch passend in een conservatief interieur.

Afmetingen 80x171 cm worden maximaal benut, omdat het model naast de bar een bovenste plank heeft voor het bewaren van seizoensproducten. De lade is ontworpen voor een comfortabel verblijf in dagelijkse huishoudelijke dingen.

HENSVIK

Het is vermeldenswaard dat Ikea speciale aandacht besteedt aan de witte kleur in het interieur. Dus een ander kindermodel kabinet hensvik het is gemaakt in dit kleurenpalet. Laconic-model zonder al te veel decoratie is uitgerust met een lange halter en twee onderste planken, zodat u kleding in gevouwen vorm kunt opslaan.

Voor speelgoed

Als ouders opslag en kleding willen combineren, is Ikea klaar om verschillende interessante en multifunctionele opties aan te bieden.Zo bestaat de opslagmuur van Stuva in witte en natuurlijke houtkleur, aangevuld met veelkleurige stickers, uit twee open planken en twee laden op basis van een ladekast. Door de kleine hoogte van 128 cm kan het kind speelgoed en dingen alleen doen, zich als een volwassene voelen.

Geschikt voor opslag en Sniglar-serie met ruime horizontale planken en een sectie voor kleding.

Ook zijn hangende modellen van kasten met planken en in de vorm van frames voor gemakkelijke opstelling van heldere containers organisch geschikt voor speelgoed. Vakken voor het opslaan van alles kunnen worden ondertekend of voorzien van afbeeldingen van die dingen die in dit compartiment zouden moeten worden opgeslagen. Heldere vertegenwoordigers van vergelijkbare opslagoplossingen zijn te vinden in Trufast-serie. Universele tinten, zoals gebleekt eiken, natuurlijk hout en witte glans, zullen elk interieur aanvullen.

Opgemerkt moet worden dat het belangrijkste voordeel van gemonteerde modellen de mogelijkheid is om de kast naar een hoogte te bewegen afhankelijk van de groei van de baby.

beoordelingen

Tegenwoordig worden steeds meer gebruikers op zoek naar meubels voor de kinderkamer in de Ikea-winkel, wat hun keuze rechtvaardigt redelijke prijzen, hoge kwaliteit en de mogelijkheid van onafhankelijk ontwerp interieur en exterieur van de verschillende elementen van meubilair. Dus, onder de moeders en vaders genieten van kinderkabinet-serie Stuva. Koop ze niet alleen in de voltooide versie, maar ook afzonderlijk.

De afgewerkte gevel is onafhankelijk uitgerust met deuren, het vereiste aantal staven en planken. In de meeste gevallen, aankoop en stijlvolle dozen en opslagcontainers. Er kunnen bijvoorbeeld vier kleine of twee grote dozen op de onderste plank van de Stuv-kast passen, afhankelijk van wat erin wordt opgeslagen.

De eigenaren van Ikea-meubels zijn blij met de aanwezigheid van deursluiters. De deuren van de kasten openen zich stil en sluiten langzaam en veilig. Gebruikers zijn van mening dat de uittrekladen iets teleurstellend zijn en met een luide knal sluiten, wat uiteindelijk vervelend wordt.

Bekroond met positieve feedback en een reeks van Busunge. Ouders wijzen op de beschikbaarheid van prijzen en de duurzaamheid van coatings en vlekken. De optimale hoogte van de kast voor het kind en handige gleuven voor het openen van de deuren - dit is waarom we van dit model hielden.De verscheidenheid aan kleuren bevalt ook en is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Het hele kleurenpalet heeft een delicatesse en zelfs een donkerblauwe kast, volgens de meerderheid, ziet er helemaal niet somber uit, maar kosmisch mysterieus.

Over gebreken gesproken, het is de moeite waard om op te merken dat ze erg subjectief zijn. Dus, sommige kopers merken op de eenvoud van het ontwerp van de producten van het bedrijf. Anderen beschouwen integendeel eenvoud als een speciale beknoptheid die alle Ikea-series onderscheidt. Hoe dan ook, de absolute meerderheid van gebruikers heeft vertrouwen in de hoge kwaliteit van het product en de redelijkheid tot in het kleinste detail.

Je kunt een videobeoordeling bekijken van een van deze kabinetten in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer