Vouwkast met drie vouwen

 Vouwkast met drie vouwen

Een garderobe met drie vouwen is ideaal voor het plaatsen en opslaan van een groot aantal dingen. Zijn innerlijke ruimte is zo georganiseerd dat alles op zijn plaats is en vrij beschikbaar is. Zo'n model is onmisbaar voor een groot gezin en een ruim appartement.

Speciale functies

Natuurlijk heeft dit model geen fundamentele verschillen met kleinere kasten, behalve één: capaciteit. Zo'n kabinet biedt veel meer mogelijkheden voor de organisatie van de interne ruimte. Het kan gemakkelijk verschillende kleine kasten, rekken, ladekasten, stands en planken vervangen. Bespaar ruimte en laat u alles wat u nodig heeft op één plek opslaan.

De driedelige garderobe is niet alleen een functioneel belangrijk element van het interieur, het dient ook als esthetische aanvulling.

Spiegeldeuren of -gevels verlichten visueel de grenzen van de ruimte, waardoor deze meer licht en helder wordt.

Voor de vervaardiging van de kast gebruikt een verscheidenheid aan materialen - spaanplaat, MDF, natuurlijk hout. Kunststof, fotodruk, glas in lood, mat en glanzend glas en andere opties worden gebruikt voor decoratie.

Meestal heeft het model een klassieke rechthoekige versie, zo'n kast neemt veel ruimte in beslag, dus het bevindt zich langs de muur. Als de afmetingen van de ruimte dit toelaten, kunt u meer originele vormopties kopen of bestellen: radius convex, hol of golvend.

De organisatie van de interne ruimte is afhankelijk van het functionele doel van de kast. Om kleding, beddengoed en andere dingen op te slaan, hebt u een of meer dwarsbalken nodig voor hangers, laden, planken, gaasmanden. Om de borden, schoenen en boeken te plaatsen, hebben ze veel planken nodig.

De indrukwekkende afmetingen van de kast en zelfs gladde vlakken zijn ideaal voor een ander soort decor. Het kan een combinatie zijn van verschillende materialen, het gebruik van glas, decoratie met ornamenten, de originele verlichting.

model

Het modellengamma van dit type meubels is tegenwoordig behoorlijk breed en divers vertegenwoordigd. De vorm, afmetingen, interne "vulling", decor, materiaal van vervaardiging hangen af ​​van de grootte van de kamer, financiële mogelijkheden, functionaliteit en smaakvoorkeuren van de koper.

Een van de meest populaire modellen van meubels is een kledingkast met een mezzanine. Uiterlijk zijn deze kasten verdeeld in twee groepen:

  • de mezzanine heeft aparte deuren;
  • een mezzanine en een kast hebben gewone kamerhoge deuren.

In principe wordt dit deel van de kast gebruikt voor het opbergen van grote artikelen: dozen, huishoudelijke apparaten, koffers, kussens, dekens.

De hoogte van de mezzanine kan verschillen afhankelijk van de grootte van de dingen die daar worden opgeslagen en de hoogte van de plafonds van de kamer zelf. Meestal is deze parameter niet minder dan 40 cm, en passeert het lagere niveau van de mezzanine op een hoogte van ongeveer 1,8 -2 meter van het vloerniveau. Volgens deze gegevens kun je de hoogte van de voltooide garderobe beoordelen met een mezzanine.

De kosten van dit model kunnen verschillen. Het hangt allemaal niet alleen af ​​van het ontwerp, het ontwerp en het gebruikte materiaal, maar ook van het mechanisme van de beweging van de deuren. De meest betaalbare optie bestaat uit gidsen en rollen,die aan de deur zijn bevestigd. De optie is niet de meest betrouwbare, omdat de deur kan "uitvallen" van de rail door een sterke klap.

Een duurdere en robuustere optie wordt beschouwd als het gebruik van een railmechanisme met een extra aluminium profiel dat de deuren op betrouwbare wijze bevestigt.

Tricuspid-kasten worden vaak aangevuld met open en gesloten rekken met verschillende vormen. Ze laten u toe om gerechten, boeken, diverse snuisterijen in het interieur op te slaan.

Zoals het ontwerp van kasten kan een verscheidenheid aan opties worden gebruikt, bijvoorbeeld een spiegeloppervlak. De optie met een spiegel is multifunctioneel. Het wordt gebruikt voor het beoogde doel, het breidt de ruimte visueel uit en is perfect te combineren met andere afwerkingsmaterialen.

Glas is ook een niet minder populaire ontwerpoptie. Glanzende of matte glans, verschillende kleuren, perfect glad en glad oppervlak, elegante ornamenten of fotografische afbeeldingen - zo'n kledingkast wordt een echt "hoogtepunt" in elk interieur!

Voorbeelden in het interieur

De drievoudige vouwkast, gedecoreerd met fotodruk met een luxueus zicht op het herfstlandschap, is een echte decoratie van de slaapkamer geworden.Een harmonieuze combinatie van rode, witte en donkerbruine kleuren, klassieke meubels, duidelijke geometrische lijnen die een zeer stijlvol, helder en tegelijkertijd elegant interieur mogelijk maken.

De ideale oplossing voor diegenen die in alles de voorkeur geven aan uitvoerbaarheid en comfort. Ruime kledingkast in de hele muur lijkt niet te omslachtig en massaal door het gebruik van spiegelende inzetstukken in de decoratie van de gevel. De ingetogen kleuren en het ontwerp van de laconieke meubels passen perfect in het interieur, ontworpen in een klassieke stijl.

Stijlvolle, moderne en praktische woonkamer met designoptie. De schuifdeurkast is gedecoreerd met een spiegeldoek en matglazen inzetstukken met gezandstraald ornament. Warme kleuren van de muren, de vloer en het interieur kunnen een gezellige en ontspannen thuisomgeving creëren.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer