Schuifgarderobe met glas

 Schuifgarderobe met glas

Momenteel presenteert de meubelmarkt een enorme selectie aan kasten. Dit type meubels is in bijna elk huis te vinden, omdat het zich onderscheidt door de functionaliteit. Speciale aandacht verdient kasten met glas.

Schuifkasten met glas kunnen uw interieur aanzienlijk veranderen. Als u de ruimte wilt uitbreiden, is het gebruik van een kast met glas de juiste keuze.

Voor- en nadelen

Het is geen geheim dat glazen meubels de ruimte extern kunnen vergroten, wat erg belangrijk is als er weinig ruimte is. Bovendien is dit meubel niet bang om te worden beïnvloed door vocht. Betrouwbare bevestiging voor glazen deuren van een schuifkast is zeer functioneel.

Natuurlijk zijn er verschillende nadelen van dit meubilair. Bij de aanschaf van een kast met glas is het de moeite waard om te overwegen dat het de moeite waard is om het met zorg te behandelen, omdat het glas geen krachtige klap zal krijgen.

Het moet ook worden beschermd tegen mechanische schade.

Aanzienlijke nadelen zijn de achtergrondverlichting, die alleen als decoratie dient en geen nuttige functie heeft. Vanwege de zeer zwakke kracht is het vrij moeilijk om te zien wat zich in de kast bevindt. Mee eens dat dit niet erg handig is.

Typen en doel

Glas is van verschillende typen. Beschouw ze in meer detail.

Helder glas

Helder glas wordt gebruikt wanneer het nodig is dat de inhoud van de kast zichtbaar is. Schuifgarderobe met helder glas is geweldig als je er een bibliotheek in wilt bewaren.

Dergelijke meubels worden een betrouwbare opslag voor uw favoriete boeken.

mat

Frosted glass - het populairste type, dat de interne inhoud verbergt.

Absoluut geen dingen kunnen worden opgeslagen in zo'n kast, niet alleen je kleding en dozen met schoenen, maar bijvoorbeeld ook een stofzuiger.

Patroonglas

Patrijspatroon is ideaal voor decoratiedoeleinden, omdat het glazen patroon zich onderscheidt door zijn prachtige uiterlijk.Het heeft nog een functie - beschermend. Van de binnenkant van het glas is er een speciale film die een persoon kan beschermen tegen splinters met een mogelijke impact.

Geschilderd glas

Hiermee kunt u een helder accent in uw interieur maken. De applicatietechniek vult elke kleur met glitter. Het ziet er geweldig uit in heldere kleuren en in witte of pastel kleur.

Glas met film

Op het glas met geplakte geverfde film passen ze eerst een tekening toe en nadat deze op de voorkant van de kast is geplakt.

materiaal

Meestal gebruiken meesters glas Lacobel en ORACAL. Ze worden gewaardeerd door ontwerpers voor hun rijke kleuren, rijke kleurenpalet en gebruiksveiligheid.

Bovendien zijn ze duurzaam en vallen ze niet uit, zelfs niet bij impact.

Lacobel

Meubels met glas Lacobel kan bijna elk interieur opvrolijken. U kunt zelf het kleurenschema kiezen voor de gevel van het meubelstuk, zodat dit wordt gecombineerd met het algehele interieur en de stijl van de kamer waar de kast zal worden geplaatst.

Lacobel is een vrij nieuwe manier om kledingkasten te versieren. Ten eerste is het meubilair afgewerkt met speciaal glas, dat vervolgens aan de binnenzijde is gecoat met vernis. Hierdoor wordt het meubilair glad en glanzend.

Oracal

ORACAL-film wordt door meesters gewaardeerd om zijn hoge kwaliteit. Ze heeft een enorm palet van kleuren voor elke smaak. Het is volledig milieuvriendelijk en daarom absoluut onschadelijk. Bovendien, in het geval van enige schade, kunt u niet bang zijn dat het zal barsten, omdat de film het zal beschermen.

Als u rijke kleuren nodig heeft, is het beter om voor Lacobel te kiezen (het kan iets meer kosten), maar u kunt ook iets vinden dat geschikt is voor ORACAL.

Je kunt ook niet één kleur kiezen, maar meerdere en ze met elkaar combineren.

Geveldecoratie

  • Spiegelgevels. Uitgaande van de naam is het duidelijk dat voor de vervaardiging ervan een spiegel wordt gebruikt, gecoat met vernis ter bescherming.
  • Met het tekenen van een lijst met gebrandschilderd glas. Om een ​​glas-in-loodgevel te maken, neemt u een spiegel, voorbehandeld met zand en handmatig gebrandschilderd glaspatroon erop. Gebruik glas-in-loodverven die bestand zijn tegen vocht.

U kunt de afbeelding zelf kiezen uit de catalogus of uw eigen versie aanbieden.

  • Glazen gevel. Gebruik hiervoor volledig transparant of getint glas en trek het aan met zand. Dit type gevel wordt als duurzaam beschouwd en zal u vele jaren van dienst zijn.

Hoe te kiezen?

Als u de stijl wilt diversifiëren en het interieur van uw huis wilt aanvullen,U kunt er zeker van zijn dat u geen spijt zult hebben van een keuze om een ​​kledingkast met glazen deuren te kopen. Dit is tenslotte het multifunctionele type meubel dat niet alleen uw kamer kan doen herleven, maar u ook vele jaren van dienst kan zijn.

Bepaal allereerst voor welke doeleinden je een kledingkast krijgt. Hiervan hangt af wat het glas in de kast zal zijn.

Het uiterlijk van de kast moet afhangen van de stijl waarin de hal is gemaakt. Dus voor een moderne stijl past een glanzende gevel met een spiegel of zelfs een volledige spiegel. Als je een fan bent van klassiekers, moet je aandacht besteden aan de garderobe, gemaakt van hout met glas in lood.

Hoe te geven?

De verzorging van de kledingkast met glas kost niet veel van uw tijd. De garderobe met glas Lacobel vereist geen speciale zorg, omdat de buitenkant vergelijkbaar is met het oppervlak van eenvoudig glas. Daarom is dit glas niet bang voor vocht en vuil en is het vrij moeilijk om het te krassen. Bovendien is Lacobel bestand tegen agressieve stoffen.

U hebt alleen een doek en een afwasmiddel nodig.

ORACAL-folie daarentegen heeft een droge reiniging met een zachte spons nodig. Het heeft tenslotte de dunste structuur, waarop elke kras merkbaar zal zijn.Bovendien tolereert de film verschillende chemicaliën niet.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer