Schuifgarderobe met Lacobel-glas

Schuifgarderobe met Lacobel-glas

Nieuwe trend in de meubelwereld zijn prachtige kasten met glas Lacobel. Er is veel vraag naar dergelijke producten. Deze populariteit is te danken aan de uitvoerbaarheid en het spectaculaire uiterlijk van modieuze meubels. Ze kunnen worden gekozen voor het interieur van elke toets en stijl.

Wat is het?

Lacobel is een speciaal soort skinali. Simpel gezegd, het zogenaamde glas, waarvan de voorkant in een bepaalde kleur is geverfd.

Functies en voordelen

Het grote voordeel van moderne kasten is hun aantrekkelijke uiterlijk. Ze zijn in staat om het interieur te transformeren en het echt duur en luxueus te maken.

Modellen met dergelijke Lacobel-brillen zijn volledig niet-wispelturig en passen gemakkelijk in vele ensembles. Ze worden niet alleen in de gangen geïnstalleerd, maar ook in slaapkamers of woonkamers.Vaak worden dergelijke producten met felle kleuren in kinderkamers geplaatst.

Momenteel is het moeilijk om materialen te vinden die milieuvriendelijk en veilig zijn voor de menselijke gezondheid. Lacobel is een van hen. Dergelijke producten zijn niet-toxisch en stoten zelfs bij hoge temperaturen geen schadelijke dampen uit.

Het is vermeldenswaard de duurzaamheid van dergelijke opties. Na verloop van tijd vervaagt het glas Lacobel niet, zelfs niet in direct zonlicht.

Ze zijn niet bang voor dergelijke elementen en de effecten van vocht en vocht, zodat ze kunnen worden geplaatst in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Speciale coatings van Lacobel beschermen het glas tegen verschillende mechanische beschadigingen, daarom worden er zelden krassen of scheuren in gevonden.

Een ander voordeel van kledingkasten met een dergelijke bril is hun weinigeisende complexe zorg. Ondanks de heldere en spectaculaire oppervlakken kunnen de producten met een normale vochtige doek van vuil en stof worden geveegd of speciale vloeibare reinigingsmiddelen worden gebruikt om verschillende oppervlakken te wassen.

Maar het is de moeite waard eraan te denken dat Lacobel-glas de effecten van verschillende schuurmiddelen niet verdraagt.

Kleurbereik

Prachtige glanzende kasten met glas Lacobel kunnen in verschillende kleuren worden geverfd. U kunt kiezen voor een fatsoenlijke optie voor het interieur in elke kleur. Overweeg enkele populaire en aantrekkelijke modekasten:

 • Een van de meest voorkomende en gewilde modellen is wit. Visueel gezien zien dergelijke ontwerpen er erg licht en luchtig uit, zelfs als ze grote afmetingen hebben. Vaak zijn sneeuwwitte delen ingebed in een donker lichaam. Een duidelijk contrast in dit geval geeft de kast een speciale chic en glans. Witte kleur kan worden gecombineerd met andere tinten in het product. Het kan bijvoorbeeld glazen grijs, bruin, roze, zwart of rood zijn. Zulke opties zien er heel interessant en origineel uit!
 • Populair recent en zwarte kasten met glas Lacobel. Deze meubels zijn niet geschikt voor alle interieurs. Ze worden niet aanbevolen om te worden geïnstalleerd in kamers van een klein gebied of in kamers met een donkere afwerking. In het eerste geval lijkt de ruimte misschien nog kleiner, en in de tweede fase dreigt de hele omgeving samen te vloeien in één donkere plek. U kunt kiezen voor zachtere opties met contrasterende inzetstukken en lichte lichamen.Bijvoorbeeld, een grote kledingkast met een witte kast en zwarte bril, verdund met rode accenten, zal er goed uitzien in lichte en kleine kamers. Zwarte glazen, zoals wit, worden vaak aangevuld met elementen van andere kleuren. Het kan zowel een schaduw van zwart als contrasterende kleuren zijn.
 • Gepassioneerde en sensuele mensen houden van luxe kledingkasten met decoratief glas in rood. Zulke opties zien er bijzonder harmonieus uit in kamers met een lichte en kalme afwerking. Het wordt afgeraden om de ruimte te overladen met een groot aantal verzadigde objecten als er een grote rode kledingkast in zit.
 • Charmante gevallen van lichtroze uiterlijk harmoniëren zeer goed in lichte kamers. Roze kleur kan ook helder en verzadigd zijn. Meestal, kasten zoals een palet in de slaapkamers.
 • Kijk heldere en pakkende modellen waarin het glas Lacobel in verschillende kleuren is geverfd. Het kan bijvoorbeeld een "zure" combinatie van geel en felgroen zijn, een tandem van rode en witte bessen, enzovoort.

Combinatie van materialen

De hoogwaardige en milieuvriendelijke Lacobel-bril ziet er geweldig uit in combinatie metvolgende materialen:

 • Spaanplaat. Glijdende kasten van dergelijk materiaal zijn heel gebruikelijk. Ze hebben lage kosten. De samenstelling van spaanplaat bevat geperste stukken hout van verschillende grootte. Ze binden met elkaar door formaldehydeharsen toe te voegen. Dergelijke stoffen zijn schadelijk en stoten bij hoge temperaturen gevaarlijke dampen uit. Technologieën worden voortdurend gemoderniseerd en vandaag is het percentage formaldehyde-additieven aanzienlijk verminderd, maar dit maakte spaanplaat geen volledig veilig materiaal.
 • Vezelplaat. Dit materiaal wordt ook geproduceerd uit houtafval met de toevoeging van paraffine, hars en versterkende verbindingen. Dergelijk materiaal wordt vaker gebruikt voor de vervaardiging van achter- en zijwanden van de kast. Het past goed bij Lacobel-brillen en is relatief goedkoop.
 • MDF. Dit materiaal is het veiligst. Kwalitatief hoogwaardige kasten met decoratief glas worden vaak gemaakt van dergelijke grondstoffen. Het is vermeldenswaard de slijtvastheid en duurzaamheid van dergelijke modellen.
 • Nog niet zo lang geleden verschenen er spectaculaire versies van kasten in de meubelmarkt, waarin Lacobel decoratieve brillen en inzetstukken zijn afgezet met kunstleder.Dergelijke toevoegingen kunnen een glad oppervlak of textuur hebben die de huid van een slang en een krokodil herhaalt. Dergelijke decoratieve inzetstukken kunnen verschillende kleuren hebben. Het wordt aanbevolen om de opties te kiezen waarin lederen delen in kleur echoën met tinten Lacobel glas.

Vaak zijn er in de kasten met gekleurd glas de gebruikelijke reflecterende spiegels. Dergelijke delen kunnen zich aan de zijkant van het meubel bevinden of in het midden - tussen twee schuifdeuren. Visueel kunnen soortgelijke meubels de ruimte ruimer en lichter maken, vooral als u heldere en warme verlichting oppakt.

beoordelingen

Consumenten waren zeer verheugd met de glanzende en iriserende garderobe met glas van Lakobel, zodra ze in de uitverkoop waren. Tegenwoordig zijn dergelijke producten erg gewild, omdat ze een onovertroffen en duur uiterlijk hebben.

Mensen hielden van de sappige kleuren van deze kasten, omdat je niet alleen een rustig en neutraal, maar ook een heel helder model kunt pakken. Deze opties kijken in het interieur is zeer interessant en indrukwekkend.

Veel klanten waren blij met het feit dat modieuze kledingkasten met decoratief glas geen speciale zorg behoeven en dat ook niet hoefdenkoop dure schoonmaakproducten.

Lacobel-brillen zijn zeer duurzaam en niet onderhevig aan mechanische schade. Eigenaren van kledingkasten met dergelijke details waren blij met dit feit. Zelfs na regelmatig gebruik en na een lange tijd verschijnen er geen krassen en andere defecten op het oppervlak van het meubilair.

Varianten van plaatsing in het interieur

Luxe kasten, gedecoreerd met een bril Lacobel, zien er geweldig uit in veel interieurs. Laten we een aantal interessante opties nader bekijken:

 • Een lichte kast met rode ruiten en een witte kast ziet er harmonieus uit tegen de achtergrond van een raam met lichte gordijnen, lichtgele muren, een wit plafond en een vloer bedekt met een crème laminaat. Integendeel, u kunt een kleine, lichte bank plaatsen met houten poten en rugleuning. Daaronder kunt u een vierkant tapijt van lichte schaduw met rode rand leggen.
 • Een ingebouwde kast met een bril van groen en paars ziet er geweldig uit in de kinderkamer met groene muren, evenals witte vloer en plafond. Aan de zijkanten van de kast zullen hun plaats twee enkele kinderbedden van groen-bruine kleur vinden.
 • Luxe Lacobel-brillen in de ingebouwde kast zien er duur uit tegen de achtergrond van beige muren en plafonds van dezelfde kleur.Je kunt een donkerbruin laminaat op de vloer leggen en het toevoegen met een hoogpolig grijs tapijt. In zo'n kamer kun je een kleine leren bank plaatsen of een werkplek regelen.
Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer