Schuifgarderobe met een spiegel

 Schuifgarderobe met een spiegel

Om echt comfortabel te voelen in je appartement, om het gemak en de wens te voelen om in een comfortabel nest te blijven, moet je het interieur of meubilair veranderen. Je kunt met de kleinste beginnen - met de vervanging van de gebruikelijke kast op de kast met een spiegel. Met behulp van dit meubilair wordt alles onherkenbaar getransformeerd, wordt het functioneler en comfortabeler, krijgt het een pit en, heel belangrijk, breidt het de ruimte uit.

Om de juistheid van de keuze volledig te begrijpen, is het noodzakelijk om enkele kenmerken en details van dit type meubilair te overwegen.

Functies en voordelen

Kasten, zoals je weet, zijn zeer comfortabel en veelzijdig.Met de hulp van de ingebouwde spiegel op de deuren, kun je jezelf niet afvragen waar en hoe je een afzonderlijk gekochte spiegel moet plaatsen, gewoon omdat het niet nodig is.

De voordelen van dit ontwerp zijn enorm. De volgende functies helpen ervoor te zorgen dat dergelijke meubels een noodzakelijk kenmerk zijn in het interieur van elk huis of appartement:

 1. Met behulp van het reflecterende effect van de spiegel zal de ruimte visueel uitzetten. Vierkante meters zullen op zijn minst visueel toenemen, en dit is erg belangrijk voor appartementen met een vrij klein oppervlak. Als je het effect wilt verdubbelen, kun je een garderobe aanschaffen die volledig uit spiegels bestaat.
 2. Als de spiegel van de vloer van de vloer naar het plafond loopt, zal het helpen om de kleine gang perfect te vergroten. Maar het zal zo'n functie alleen vervullen als er een lege muur tegenover is en geen plank met dingen of een deur, omdat de spiegel een weerspiegeling is van wat de volgende is.
 3. Het spiegeloppervlak kan eenvoudig worden ingericht en aangepast aan elk interieur. Dit kan worden gedaan met behulp van schilderijen, verschillende films en glas-in-loodverven.Bovendien kan de spiegel net zo gemakkelijk worden gestileerd.
 4. Als er niet genoeg licht in de kamer is, kan het spiegeloppervlak dit probleem gemakkelijk verhelpen - het reflecterende zonlicht zal als een extra lichtbron dienen. Maar het is belangrijk om te onthouden: een spiegel kan de situatie verergeren als deze zich tegenover het raam bevindt.
 5. Een aparte spiegel is vrij duur en de gekochte kledingkast met ingebouwde spiegel bespaart geld en is veel praktischer.
 6. Modellen van dergelijke kasten zijn altijd handig in gebruik. Het is in hen dat men niet alleen kleding kan opslaan, maar ook dingen waarvoor men geen plaats in een appartement of huis kan vinden.
 7. Grote kledingkasten laten u toe om de gebreken van de muren en de bestaande gebreken die verborgen moeten worden te verbergen.
8 foto

species

Momenteel is de kledingkast een integraal onderwerp en tegelijkertijd erg populair. Het is in perfecte harmonie met het interieur, neemt minimale ruimte in beslag en voegt de beschikbare ruimte toe.

Hoekkast

Eén type kast is de hoek. Als de kamer een vrije hoek heeft, past deze er perfect in en bespaart ruimte.Je kunt het vullen met verschillende dingen, zoals bloemen, zacht speelgoed of verzamelobjecten. .

Het is geschikt voor elke kamer, zelfs voor de gang. De afgeronde gevels van dergelijke kasten zijn meestal voorzien van matglas of een spiegel. Als een dergelijke kast zich in de woonkamer bevindt, kan deze worden versierd met verschillende glas-in-loodramen of tekeningen. Alles kan erin worden geplaatst: beginnend met boeken en eindigend met een minibar.

Ingebouwde kast

Een ander type is de ingebouwde kledingkast. Dit is de meest gekochte optie onder kopers, omdat het direct rond de omtrek van de muur is gebouwd, waar geen ramen of andere meubels zijn. Ze zijn erg groot en ruim, dus je kunt er veel dingen in kwijt.

Maar ondanks zijn omvang is het mogelijk om dergelijke kasten zelfs in kleine ruimtes te installeren, waardoor de ruimte door de spiegel groter wordt.

Schuifgarderobe voor een hal

Elke gang heeft voldoende ophoping van kleding en schoenen. Om de taak te vergemakkelijken, helpt kast. Maar de gebruikelijke kast is ongelegen met bestaande draaideuren, vooral als de kamer klein is. In dit geval is een kledingkast perfect.Het combineert hangers, manden en planken, waarmee je objecten efficiënt kunt plaatsen.

Garderobe voor de woonkamer

De woonkamer is de hoofdruimte niet alleen voor het gezin, maar ook voor de genodigden. Het moet het comfort, het comfort en de grotere ruimtelijkheid combineren. In een goed ingerichte kamer kunnen de aanwezigen alleen lichtheid voelen. Om het effect van overvolle ruimte niet te creëren, kunt u de kledingkast gebruiken met een spiegel die de verlichting correct verdeelt.

Een spiegel geschilderde tekeningen, zullen een vleugje toevoegen en zullen de gasten niet onverschillig laten.

Soorten spiegels

Spiegels die in het interieur worden gebruikt, maken met behulp van een reflecterend oppervlak een behoorlijk indrukwekkende indruk. Ze hebben veel functies, nuances en typen die moeten worden genoemd.

Met fatsety

Het vet is een soort frame, het is gemaakt met behulp van een plakje van de spiegel zelf, waardoor het een waas aan de randen heeft. Dergelijke spiegels passen perfect in elk interieur van de kamer, geven het plechtigheid en zullen de ruimte uitbreiden. Meestal worden ze gebruikt op kaptafels en zijn ze ingebouwd in de kast.

Ze kunnen verschillende oppervlakken decoreren, ze voeren ook direct hun directe functie uit.

Er zijn verschillende soorten randen of frames:

 • rechtlijnig (de dikte van een spiegel is van 4 tot 14 mm.) Het wordt gemaakt door vakmensen in een hoek, met rechte lijnen getrokken);
 • kromlijnig (breedte is meestal van 40 mm.) Door een kromlijnige rand te maken, worden interessante visuele patronen op het oppervlak van de spiegel verkregen);
 • dubbel - met behulp van een tweesnijdende spiegel krijgt een briljante snit.

gecombineerde

Dit type komt vrij vaak voor omdat het een interessant ontwerp en gemak combineert.

Dergelijke kasten met gecombineerde spiegels kunnen worden aangepast voor elk interieur. Ze zijn:

 • geometrische;
 • golf;
 • sector;
 • mat.

Met behulp van mattering op het oppervlak van elke spiegel kunt u een patroon aanbrengen dat niet met de tijd wordt gewist of weggespoeld. Zulke beelden benadrukken de individualiteit van de ruimte, brengen een vleugje gratie erin en transformeren de ruimte. Ook zal het matten van het gehele oppervlak van de kastspiegel de kamer niet vergroten, maar zal het het niet drukkende maken.

afgezwakt

Dergelijke spiegels passen perfect in het interieur van een kamer van mensen die van minimalisme houden. Gekleurde spiegels zetten de deuren open en gaven de kast een lichtheid, maar niet omslachtig.

Ook is het mogelijk om met behulp van tinting op het oppervlak elk patroon aan te brengen.

Verfraaien op drie manieren:

 • Met behulp van metallic spuiten.
 • Door film te plakken.
 • Het oppervlak schilderen.

Decor opties

De schuifkast speelt de centrale rol in een interieur van elke kamer. Dat hij in overeenstemming met het ontwerp moet komen en harmonie moet creëren. Met behulp van verschillende soorten decor kan elke kast met heldere kleuren spelen en iets nieuws en origineels aan de ruimte toevoegen.

Alleen goed ingericht meubilair bepaalt de sfeer, brengt comfort en stelt u in staat om een ​​uniek interieur te creëren. Om het individueel te maken, kunt u enkele opties gebruiken voor het decoreren van het oppervlak.

paneel

Dit type decoratie is een originele ontwerpoplossing. Panelen op de moderne markt zijn te vinden in elke vorm: van geometrisch tot vormen in de vorm van vlinders en bloemen. Op de kasten ziet het er erg gestructureerd en interessant uit, omdat de spiegel niet massief is, maar in segmenten is gebroken in de vorm van geometrische vormen. De meest gewilde soort is de verdeling in diamanten.

Een dergelijk interieurelement als een spiegelpaneel zal de ruimte uitbreiden, licht toevoegen en elke kamer versieren.

bronzen

Het gebruik van bronzing creëert een spiegellaag met een tinteffect en beschermt tegen stof. Stof hoopt zich dus op in kleinere hoeveelheden, wat de taak enorm vereenvoudigt en tijd bespaart om te reinigen.

film

Dankzij de film kunnen ontwerpers eenvoudig een interessant, origineel interieur creëren. Het is relatief goedkoop en eenvoudig te installeren. Deze film geeft de gevel van de opaciteit van het kabinet, maakt het helder en kleurrijk, zal helpen bij deze diamanten, patronen of afbeeldingen afgebeeld op de film. Als je het in meerdere lagen kleeft, kun je abstractiemozaïek bereiken.

Het grote voordeel is dat de film bij het breken van het glas zal helpen de fragmenten niet te verstrooien, en dus de functie van bescherming tegen sneden vervult.

leer

Meestal zijn kasten, ingelijst in lederen inserts, geschikt voor klassiek design. Het geeft het interieur comfort en rust. Dergelijke kasten kunnen niet alleen in de slaapkamer of woonkamer, maar ook in de gang worden geplaatst.

Er zijn verschillende soorten leer.Afhankelijk van de soort kan het kunstmatig worden verouderd, het effect van de oudheid geven, verschillende patronen toepassen, een patchwork-paneel maken dat etnische en volksmotieven naar het interieur brengt. De voordelen van dergelijke kasten zijn talrijk:

 • Lederen inserts kunnen eenvoudig worden verwerkt door de textuur te veranderen.
 • Echt leer is milieuvriendelijk genoeg en vormt dus geen bedreiging voor de gezondheid.
 • Het is zeer duurzaam, vervaagt niet, scrubt niet en verliest geen kleur in de zon.
 • Het enige dat de eigenaar van een dergelijke kast nodig heeft, is om hem met een doek af te vegen, omdat stof en vingerafdrukken niet op de huid achterblijven.

De huid is ouder, dus hij ziet er solide en rijker uit. Dit is een ander voordeel van dit materiaal.

ets

Met behulp van het graveren op het spiegeloppervlak van de kast, kunnen verschillende patronen worden aangebracht, scheidingsstroken die dit meubel zullen versieren. De gravure wordt uitgevoerd door de laser, wat een gladde waas oplevert.

Gegraveerde afbeeldingen zijn duurzaam genoeg en zijn bovendien niet zonder originaliteit.

Foto's afdrukken

Met deze optie, het decor op elk oppervlak, kunt u uw favoriete afbeelding of uw eigen foto plaatsen.Foto's met ingebouwde verlichting op het meubilair zien er ook geweldig uit.

mozaïek

Kleine stukjes in de vorm van een vierkant of een ruit maken het mogelijk om prachtige geometrische vormen op de gevel te maken, die elke kamer een textuur geven.

Gebrandschilderd glas

Met behulp van acrylverf kun je unieke afbeeldingen maken, karakteristieke verschillen toevoegen aan het interieur en je eigen creatieve vaardigheden onthullen. Dit type decor is eenvoudig in uitvoering en vereist geen grote uitgaven, wat een onmisbaar voordeel is. Zelfs bij het ontbreken van de vaardigheden van de kunstenaar, kunt u prachtige en ongelooflijk mooie tekeningen maken op het spiegeloppervlak van de kast.

Kleur oplossingen

Het kiezen van een kast is een lang, tijdrovend proces. Het moet niet alleen ruim, comfortabel, multifunctioneel zijn, maar ook geschikt in stijl en kleur voor uw interieur, niet worden verslagen uit het algemene beeld en leven "uw eigen leven", maar harmonieus passen in het ontwerp van de kamer.

Om te voorkomen dat je absurde meubels koopt en volledig ongepast bent, is het nodig om de kleuren van de kasten te overwegen, die universeel zijn.

Het overwicht van wit in het interieur is verreweg het meest gewild, omdat het helpt om de ruimte visueel te duwen. Een heldere kledingkast ziet er geweldig uit in de slaapkamer, het zal niet alleen de kamer vullen met licht, maar het ook lichtheid geven, en die erin zullen een gevoel van complete harmonie en vrede ervaren.

Het effect van luxe kan een gouden laag op de pennen creëren, waardoor de kamer de geest van aristocratie krijgt.

Zo'n kast zal er niet minder indrukwekkend uitzien in de woonkamer. Het past in elk type interieur en zal niet alleen een traditioneel, maar ook een modern kamerontwerp aanvullen. Om het speels te maken, kan de gevel van deze kast worden versierd met sjablonen, kleurenfilms en fotodruk. Bovendien kunt u met behulp van witte meubels eenvoudig ruimte besparen en de grenzen van zelfs de kleinste woonkamer verleggen.

7 foto

Het interieur van de kast is meestal uitgevoerd in bruine tinten, maar om een ​​vleugje lichtheid en gemak te brengen, wordt dit interieur verdund met een grote lichte kast die de kast letterlijk opfrist.

Als we het hebben over zwart meubilair, dan behandelen ontwerpers het met de nodige voorzichtigheid, want als je het juiste interieurontwerp niet bedenkt, kan zo'n kast omslachtig en luxe lijken.Het is meestal geschikt voor een minimalistische stijl, waarbij beknopte vormen welkom zijn, en voor high-tech stijl. Zo'n kledingkast wordt perfect gecombineerd met lichte muren en lichte details rondom de kamer.

Wees niet bang dat de kast met donkere kleuren visueel de ruimte van de gang of slaapkamer wegneemt. Integendeel, het past perfect in het interieur en zal geen aandacht trekken. Bovendien is zwart meubilair veelzijdig, het is geschikt voor kamers in verschillende kleuren.

Als een zwart matte kast verdriet oplevert en een dringend effect heeft, ziet de glossy er integendeel stijlvol uit en voegt deze diepte toe aan de ruimte. Je kunt ze in combinatie met een witte muur installeren, om niet de indruk te wekken van een vorm van onderdrukking.

Het is ten strengste verboden om zwarte meubels in de kinderkamer te kopen, omdat dit de psyche van het kind kan beïnvloeden.

Opgemerkt moet worden dat een uitstekende aankoop een garderobe van wit eiken zal zijn. Deze kleur belichaamt als geen ander het symbool van zuiverheid. Door zo'n meubelstuk in de woonkamer of slaapkamer te installeren, kun je de stressvolle staat kwijt en de ruimte aanzienlijk vergroten.Dit type kast is absoluut ongemarkeerd, vanwege de bijna matte textuur, het vereist minimaal onderhoud, omdat het geen afdrukken achterlaat.

Je moet ook kijken naar de aankoop van meubels met een blauwe tint. Omdat het een van de rustgevende en luchtige bloemen is. Hij is niet saai, bovendien gaat blauw goed samen met de helft van het kleurenspectrum (rood, baksteen, ultramarijn, oranje, lichtpaars). Deze kleur is perfect voor de keuken en geeft een ongelooflijk mooie schittering in de zon weer.

Tips om te kiezen

Op de moderne markt is er een grote verscheidenheid aan meubelkeuzes, die niet alleen verschillen in technische kenmerken, maar ook in design. Het kiezen van een kast lijkt alleen eenvoudig en snel. Er zijn echter een groot aantal nuances waarmee rekening moet worden gehouden, en er moet speciale aandacht worden besteed aan elk detail:

 • Let bij het kiezen op het uiterlijk van de kast.
 • De rand van het meubilair moet soepel zijn zonder chippen. Het moet ook dezelfde kleur hebben als de spaanplaat, evenals de achterwand.
 • Als de kast een spiegel bevat, moet deze een beschermende film hebben.Bovendien mag de reflectie niet worden vervormd.
 • Een indicator van kwaliteit en goed meubilair is het gebrek aan geur.
 • De beweging van de deur kan alleen gemakkelijk en soepel zijn, maar als deze met een kraak en moeite opent, heeft de deur van het compartiment een probleem.
 • De meest betrouwbare optie voor het openen van de deur is monorail. In tegenstelling tot roller, is het bestand tegen elk gewicht.
 • Bij het kopen moet je het ontwerp van de kamer en de kast aanpassen aan je voorkeuren. Het moet worden afgestemd in kleur en afgestemd op het interieur. De meest veelzijdige is wit, het is geschikt voor elke stijlbeslissing en voor elke kamer.
 • Voor de kinderkamer passen kledingkasten gemaakt van milieuvriendelijke en hypoallergene materialen die het kind niet schaden.

Als het verworven kabinet esthetisch en multifunctioneel is, betekent dit dat er echt een juiste keuze is gemaakt. Mooie uiterlijk en interieur vulling zal helpen om verschillende ideeën in het interieur te belichamen en een extra paar vierkante meter te besparen.

Ontwerpideeën

Alleen de prachtig gedecoreerde gevel van de kast is in staat om elk interieur aan te vullen en een hoogtepunt te maken dat de ruimte onderscheidend en ongelijksoortig maakt.Met de hulp van correct geselecteerde en correct gerangschikte meubels, kunt u elke gewenste ruimte vakkundig verspreiden. Momenteel is er een grote verscheidenheid aan ontwerpen waar u een beroep op kunt doen om maximale originaliteit te bereiken.

Tegenwoordig is een vrij populaire optie glas-in-loodfolie, die letterlijk de techniek van glas-in-lood nabootst en een decoratie is van elk interieur. Deze film verschilt praktisch niet van gebrandschilderd glas en is veel goedkoper. Bovendien is het onmogelijk om de imitatie van het origineel te onderscheiden van een niet-professioneel oog.

Witte glanzende kledingkast ziet er zeer modern, aantrekkelijk en vooral spectaculair uit. Deze kast past perfect in het interieur, zorgt voor een gevoel van lichtheid en frisheid. Het reflecteert perfect de verlichting, het voegt een comfortabele kamer en maximaal comfort toe.

De voorkant van de kast kan worden versierd met fotoprinten, door u gekozen. Het ziet er vrij origineel en interessant uit. Met deze techniek kunt u het interieur eenvoudig transformeren en een vleugje originaliteit toevoegen.

Lederen inserts - nog een originele en spectaculaire touch.Zoals u weet, vereist leer een minimum aan aandacht voor zichzelf, het is milieuvriendelijk en geeft de kast bovendien een rijke en aristocratische uitstraling.

Wit meubilair is een symbool van puurheid, lichtheid en spiritualiteit. Het is een witte garderobe gemaakt in de stijl van het paleis die luxe zal brengen aan elk interieur. En om dit effect te bereiken, helpen de gouden inserts of gesneden patronen op de deuren en deuren.

Foto's printen is momenteel een van de meest populaire manieren om de gevel van de kast te ontwerpen. U kunt uw eigen tekening kiezen, afhankelijk van de stijl van het interieur en het kleurbereik. Dergelijke madeliefjes, ingelijst in een paarse tint, samen met glanzende deuren, geven de ruimte elegantie en lichtheid.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer