Schuifgarderobe met een patroon

 Schuifgarderobe met een patroon

Niet alleen goede reparatie, maar ook stijlvol meubilair is vaak een indicator van de smaak van de eigenaren. Een grote rol in de organisatie van de ruimte wordt gespeeld kasten. Ze dienen als een plaats om dingen op te slaan en tegelijkertijd het interieur te versieren. De kast met een afbeelding is allesbehalve nieuw, maar hij is degene die in staat is om de kamer op te frissen en te veredelen.

Functies en voordelen

Een opvallend kenmerk van kledingkasten met een patroon is hun esthetische uiterlijk en originaliteit. Je kunt je kast decoreren met een patroon van elk onderwerp - abstracties, bloemen, landschappen, dieren. Het belangrijkste is dat het thema van de afbeelding wordt gecombineerd met het interieur. Mooie foto's zullen het centrum van uw kamer zijn en een grote indruk op de gasten maken.

Een groot voordeel van het figuur is de duurzaamheid.Het maakt niet uit welke applicatietechnologie u kiest, ze worden allemaal gekenmerkt door een lange levensduur. Een beeld van hoge kwaliteit zal niet verslechteren door zonlicht en vingerafdrukken zijn minder zichtbaar. Schuifladekasten met een afbeelding besparen je meteen omdat je originele schilderijen aan de muur moet oprapen. Een ander pluspunt is dat ze de ruimte visueel vergroten en zelfs helderder maken.

species

Er zijn slechts drie manieren om het patroon op het oppervlak aan te brengen: fotoafdrukken, zandstralen en graveren.

Foto's afdrukken

Foto's afdrukken op glas of een spiegel is een echte huisdecoratie. Dit kunnen tekeningen van heel verschillende complexiteit zijn, inclusief uw eigen ontwerp. Met behulp van een speciale technologie kunnen meesters hele foto's maken op de kastdeuren. Voor houten gevels zijn zeer geschikt behang, dat over het gehele oppervlak wordt geplakt. Geleverd met kwaliteitsmateriaal zullen dergelijke tekeningen jarenlang worden bewaard.

3D-beelden zien er onovertroffen en realistisch uit. U kunt het koele bos bezoeken, genieten van het panorama van de nachtelijke stad of de kust, zonder uw huis te verlaten.Maar deze optie is niet voor iedereen geschikt, het is alleen acceptabel voor grote kamers.

In de omstandigheden van een kleine kamer verliest de tekening zijn eigenschappen en wordt hij een gewoon beeld.

Zandstralen

Met behulp van de techniek van zandstralen op het glas worden mooie matte en spiegelbeelden verkregen.. Afbeeldingen worden toegepast met behulp van speciale stencils, waarvan er honderden in elke ontwerper te vinden zijn. Er zijn twee opties om toe te passen - een mat patroon op een spiegelachtergrond en een spiegelpatroon op een steen. Zandstraalafbeeldingen zijn niet gemakkelijk te onderhouden, maar een enorme selectie, duurzaamheid en het vermogen om elk interieur nieuw leven in te blazen, maken ze erg populair.

Het gebeurt ook en multi-colored zandstralen, waarvan het effect kan worden verbeterd achtergrondverlichting.

ets

Lasergraveren is een van de duurste beeldvormingstechnieken.. Het wordt uitgevoerd door een laserstraal en als gevolg daarvan verkrijgt de tekening verbazingwekkende eigenschappen. Hij is in staat om voor altijd vast te houden zonder af te vallen of blootgesteld te worden aan zonlicht. In tegenstelling tot zandstralen dringt de laser diep in het oppervlak door, waardoor u ongelofelijk realistische tekeningen kunt maken.

U kunt de afbeelding zowel op het oppervlak als eronder aanbrengen.

Toepassingstechnologie

Foto's printen en zandstralen - radicaal verschillende methoden, die elk worden gekenmerkt door een specifieke toepassingsmethode. Wat betreft het afdrukken van foto's zijn er verschillende technieken. Filmtechnologie is een nogal achterhaalde, maar nog steeds populaire optie. Het ligt in het feit dat de polymeerfilm aan de achterkant van het oppervlak is bevestigd en het oorspronkelijke beeld blijkt.

De tweede technologie is veel betrouwbaarder. Hier wordt het beeld rechtstreeks op het glas aangebracht met behulp van UV-inkt. Bij interactie met ultraviolet wordt dergelijke inkt snel hard, waardoor de opgestelde afbeelding ontstaat. Uitstekende kwaliteit en een helder en diep imago zijn de belangrijkste redenen waarom u op deze technologie zou moeten stoppen.

Zeefdruk is een andere unieke methode voor het afdrukken van foto's. De tekening wordt gedaan met behulp van speciale stencils en vervolgens wordt thermo-uitgeharde verf aangebracht. Vervolgens ondergaat de spiegel of het glas een hittebehandeling en stolt de verf uiteindelijk op het oppervlak. De resulterende tekeningen worden gekenmerkt door een hoog contrast, duidelijke randen en kleurdiepte.

Zandstralen technologie is heel anders.Vrijwel de enige rekwisieten zijn stencils en kwartszand. Stencils worden op de juiste plaats aangebracht en met zand op het oppervlak geblazen, waardoor het mat wordt. Dan rest alleen nog het stencil te verwijderen en de tekening is klaar. Er zijn methoden voor vlak en diep zandstralen, die variëren in prijs en techniek.

Artistieke matten zien er interessant uit. Het is aan hem te danken dat mooie contrasterende kleurovergangen worden verkregen. Dergelijke modulaties geven het kabinet een speciale adeldom en verfijning. De techniek van gekleurd zandstralen is erg populair en het geschilderde, veelkleurige oppervlak ziet er geweldig uit. Voor hun werk selecteren de meesters de beste kleuren op het glas en de afgewerkte tekening kan onafhankelijk worden afgesteld door tegenlicht.

tekeningen

Het selecteren van een afbeelding op de kast is een zeer interessant en fascinerend proces. Als het echter om het afdrukken van foto's gaat, moet u rekening houden met verschillende nuances. Kies een foto dat je je na verloop van tijd niet zult vervelen. Dit moet niet worden gedaan onder invloed van een tijdelijke impuls, maar na zorgvuldig alles te hebben overwogen.

  • Stedelijke schilderijen zijn erg populair als afbeeldingen voor afdrukken. Panorama's van grote steden - de perfecte oplossing voor kasten met meerdere deuren. De stad ziet er chique uit in zwart en wit, vooral als het 3D is. In kleur is het beter om afbeeldingen te kiezen van de nachtstad die met licht schijnt. Dergelijke tekeningen zullen prachtig worden gecombineerd met elk interieur, behalve de kinderkamer.
  • Met zandstralen kun je ook een prachtig panorama van de stad op het oppervlak plaatsen. Maar niet minder elegant zal er abstract uitzien, dat doet denken aan huizen, wegen en bomen. Abstracties zijn minder omslachtig, ze zijn onopvallend en zijn zelfs geschikt voor een studie. Natuurlijke abstracties die landschappen, gebladerte en bomen imiteren, zullen ook een goede keuze zijn. Zowel voor het printen van foto's en zandstralen, bloemen, als de beroemde Japanse sakura, zijn uitstekende opties.
  • Onlangs hebben veel meisjes interesse gekregen in interessante patronen, slogans en inscripties. Dit alles is gemakkelijk tot leven te brengen door een foto op te pikken in de stijl van het oosten of de popart. Oosterse ornamenten trekken aan met hun ingewikkeldheid en diepte, ze kalmeren en kalmeren. Pop-art daarentegen vult de kamer met vitale energie en maakt het leuker.Bij het kiezen van een patroon in de stijl van de pop-art is het de moeite waard eraan te denken dat de omliggende accessoires helder moeten zijn en de kamer, bij voorkeur - wit.

Tips om te kiezen

Het kiezen van een foto op de deuren van de kast, het eerste ding om te overwegen is de opstelling van het meubilair. In de gang is absoluut alles toegestaan. Afhankelijk van het interieur, kunt u afbeeldingen van steden, logo's, bloemen, dieren bestellen. Het wordt aanbevolen om één blad ten minste gedeeltelijk intact te laten, om op te ruimen voor vertrek. Als de kledingkast lang is, adviseren ontwerpers om een ​​tekening te kiezen die soepel en harmonieus van sjerp naar sjerp gaat.

Voor kasten in de slaapkamer is de ideale optie bloemstukken. Het kunnen onttrekkingen of foto's van bloemen zijn. Rozen, orchideeën, tulpen zien er goed uit. Fijne afbeeldingen zorgen voor een romantische sfeer in de kamer en maken de kamer helderder. Landschappen zien er ook schitterend uit - foto's van bergen, stille meren, groene bossen en kalme zee zorgen ervoor dat u alleen kunt ontspannen met de natuur.

Wat de kinderkamer betreft, is het aangewezen om afbeeldingen van dieren te bestellen. Alle kinderen houden van dierenfoto's, dus deze keuze kan een van de beste zijn. Een win-win-oplossing zal ook karakters zijn van tekenfilms waar het kind dol op is. Het kleurenschema moet zo helder mogelijk zijn, geen zwarte en witte tinten. Ook abstracties met heldere randen worden niet aanbevolen, ze kunnen de concentratie verpesten en belemmeren.

Interessante oplossingen

Volumetrische foto's met steden - een goede aanvulling voor elke woonkamer of slaapkamer. Panorama's van nachtsteden zien er bijzonder goed uit. In de regel zijn dit modellen met een grote overheersing van een donker of violet gamma. En om het stadsbeeld te diversifiëren, kun je een foto van de straat ophalen. Interessant kijken foto's van waterstraten en pleinen.

Voor kasten met zandstralen zijn afbeeldingen van bloemen of bloemige abstracties een creatieve oplossing. Ze vullen het interieur aan en geven het een vleugje frisheid en zachtheid. Je kunt grote volumetrische bloemen in verschillende delen van het oppervlak kiezen en je kunt een hele bloemsamenstelling over de hele breedte maken.

Foto's printen is het best geschikt voor grote bloemen, vooral orchideeën.

Rustige landschappen - een andere optie voor een mooi kastontwerp.Bijvoorbeeld, het uitzicht op het gladde oppervlak van het meer zal iedereen op een vreedzame manier opzetten.

Een garderobe met gezandstraald patroon, die de herfstrivier afschildert, zorgt voor harmonie en een goed humeur.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer