Schuifgarderobe met tv-nis

 Schuifgarderobe met tv-nis

De garderobe met een nis voor tv heeft op het moment de liefde van vele connaisseurs van comfort gewonnen, omdat het je perfect in staat stelt om de ruimte in de kamer te organiseren, en ook, in vergelijking met de logge watten en mezzanine, in alle opzichten wint. Het past perfect in het interieur van zelfs een kleine ruimte, waardoor er meer leefruimte wordt bespaard.

Functies en voordelen

De schuifkast met een nis voor tv is verreweg het meest veelzijdige en multifunctionele model voor huismeubilair. Hij heeft een aantal voordelen die het onmogelijk is om geen rekening te houden bij het plannen van de situatie in het appartement, waaronder de volgende:

 • is geschikt voor veel dingen, apparatuur en ziet er tegelijkertijd stijlvol uit;
 • eenvoudig genoeg om te monteren;
 • het is niet nodig om afzonderlijk een tv-standaard te kopen;
 • ideaal niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer;
 • U kunt het bestellen volgens individuele formaten, het kastfront naar wens uitkiezen, materiaal en vulling kiezen:
 • neemt weinig ruimte in beslag;
 • het is aangepast voor installatie daarin van de tv;
 • past perfect in elk interieur en vult het aan, omdat er zoveel modellen zijn.

Typen en modellen

Als we kijken naar de soorten van dergelijke structuren, is het de moeite waard om stil te staan ​​bij twee: kast en ingebouwde kasten.

Kastkasten hebben de mogelijkheid om te bewegen, omdat ze wanden hebben die dienen als basis. In deze structuren zijn er compartimentdeuren geïnstalleerd die de zijcompartimenten afsluiten, in het midden van de structuur bevindt zich een open ruimte met een inkeping voor een tv en planken.

Ingebouwde kasten ze onderscheiden zich door het feit dat het onmogelijk is om ze te verplaatsen zonder de hele structuur te ontmantelen, hun wanden boven en onder zijn de vloer en het plafond, hun belangrijkste voordeel is de ruimtebesparing in de kamer, ze zijn erg ruim.

Er zijn veel modellen van dergelijke meubels. Beschouw smy populair.

Met een plank in het midden

In dit model wordt de tv in het midden van de structuur geplaatst, daaronder vaak een kast met laden aan de binnenkant, boven de tv zijn er ook planken, gesloten of open. Aan elke zijde van het TV-kamercompartiment, afgedekt met schuifdeuren, compartimenten.

Met geïntegreerde scharnierende tv

Er zijn ook garderobeontwerpen met ingebouwde gemonteerde tv, een zeer handig model omdat het zelfs meer ruimte combineert. TV, gelegen aan de muur, is het handiger om te kijken. Over het algemeen is het model vergelijkbaar met het vorige, omdat het ook ingebouwde lades heeft onder de TV, planken en zijcompartimenten.

hoekig

Kast in de kast geeft de kamer een ongebruikelijk ontwerp. Het sluit elegant de hoek van de kamer en vult de ruimte met elegantie. Ruimte voor tv bevindt zich in de regel binnen de langste zijde van de kast. Aan de andere kant bevindt zich de kast zelf, met schuifdeuren. Als je het in grote maten bestelt, kan het de ruime, volwaardige kast vervangen.

De kant waar de tv zich bevindt, is versierd met verschillende open planken waar u de decorstukken perfect kunt plaatsen die uw kamer een unieke chique uitstraling geven.

Ontwerp met een gesloten nis voor tv. Met dit model kunt u de ruimte maken met een tv die wordt afgesloten door een schuifdeur, net als andere planken. U kunt het alleen openen als u TV wilt kijken. De deuren van dit model kunnen monochroom zijn, of andersom, u kunt zich concentreren op het centrale deel van de structuur.

vulling

De tv-inkeping kan anders zijn, dus je moet je op de grootte ervan concentreren.

Het is ook belangrijk dat er in dit interieur veel kasten zijn, planken voor alle soorten spullen. Ze kunnen worden uitgerust met laden, trottoirbanden, mezzanines. In de wanden of planken zijn vaak gemonteerde lichten gemonteerd - dus de kast ziet er het meest voordelig uit. Sommige kasten hebben compartimenten voor hangers, intrekbare strijkplanken, schoenen.

Ze kunnen zowel worden uitgerust met gesloten planken, met schuifdeurtjes als open, waar je souvenirs, decorartikelen, vazen, lijsten met foto's kunt plaatsen. Met dit meubel kun je heel wat dingen gemakkelijk verbergen voor nieuwsgierige blikken en kun je je fantasieën over interieurontwerp perfect realiseren.

Ontwerpopties

De ontwerpen van de kasten zijn het meest divers: glanzend, mat, met gekleurd glas, met fotobehang, gespiegeld, met sierlijke patronen. Deuren van ontwerpen kunnen bovendien worden versierd met mozaïeken, patronen, fotobehang, gemaakt onder vintage. De voorkant van de kast kan ook worden afgezet met natuurlijk of kunstmatig fineer, leer, Orakal-folie, gezandstraalde tekeningen. Al deze ontwerpen laten u toe om een ​​model harmonieus, ongebruikelijk te maken, om een ​​unieke stijl te creëren.

Hoe te kiezen?

Om te bepalen welk kastje met een niche voor tv moet worden gekozen, moet u de volgende parameters overwegen:

 • kies in welke kamer u dit meubel wenst te markeren: een woonkamer, een slaapkamer of een andere kamer;
 • beslissen over de grootte, het meten van de muur. Tegelijkertijd moet er rekening mee worden gehouden of de deuren van het compartiment vrij kunnen openen;
 • kies de kleur, het materiaal, rekening houdend met het beschikbare meubilair in de kamer, de kleur van het behang en het algehele ontwerp van de kamer. In de regel kiezen in de slaapkamers kasten met zachte kleuren, in de woonkamer - donkerdere modellen. Uit materialen is het beter om aluminium profielen te kiezen voor intrekbare deurontwerpen;
 • bepaal de grootte van de nis onder de tv, het is beter om de grootte ervan te verwijderen.

De voorkant van de kast moet passen in de algemene stijl van de kamer.

Omdat de kledingkast geen goedkoop genot is, en indien gekocht, is het het beste verstandig en voor een lange tijd.

Ideeën in het interieur

De kast met een nis voor tv is momenteel de meest voordelige versie van de kast, die wordt aangeboden door moderne ontwerpers. Het past harmonieus in elk interieur, transformeert het en geeft het een nieuwe visie. Geweldige ideeën. Overweeg sommige ervan.

 • Met spiegeldeuren. Dit model lijkt zelfs in een kleine kamer voordelig, omdat de spiegels de ruimte altijd iets vergroten. Het beste is om zo'n kast in de woonkamer te plaatsen. Het is niet in de slaapkamer geplaatst, vooral niet tegenover het bed. Maar de woonkamer, zoals een kast, transformeert gewoon. Boven de tv bevinden zich comfortabele open planken waar u bijvoorbeeld boeken, foto's kunt plaatsen. Onder de tv - lade met laden. De kast is niet vol met overbodige details, het lijkt klein maar ruim.
 • Ontwerp met een kast onder de tv. Een zeer praktische optie, omdat het kabinet uit drie grote laden bestaat, waar veel dingen passen.De kledingkast is gemaakt in lichte pastelkleuren, is ontworpen met vloeiende rondingen, gevuld met fijne tekeningen, waardoor deze perfect is voor een slaapkamer. Aan de zijkanten zijn open planken, geschikt voor het plaatsen van interieurartikelen. In de boven- en onderwanden van de ingebouwde verlichting, die er 's avonds bijzonder romantisch uitziet.
 • Met foto's printen. Het ziet er perfect uit in de woonkamer. De deuren van de kast zijn gemaakt met behulp van fotoprints. Dit model door zijn aanwezigheid in de kamer, zoals het zijn eigenaar overbrengen van de dagelijkse drukte naar een paradijs. Onder de tv bevindt zich een la met laden, boven de tv bevinden zich ook legplanken voor luidsprekers, geluidsversterkers, videorecorders en andere accessoires. Glijdende kasten, aan weerszijden van de tv, van indrukwekkende afmetingen, laten toe om veel dingen te accommoderen.
 • Met scharnierende tv. Zeer elegant model, bevat niets extra's, alle lijnen zijn helder, bevat stalen elementen in het ontwerp. Scharnierende tv benadrukt een strikte stijl en bespaart ruimte. De bovenste planken zijn verlicht, wat de kast een speciale chic geeft.Aan de zijkanten bevinden zich twee ruime compartimenten, bedekt met gesatineerde stalen deuren met een patroon. Het model geeft de ruimte grootheid en een zekere strengheid.
 • Gecombineerde kledingkast. Dit model combineert spiegeldeuren en hout. Gespiegeld, afgezet met een afbeelding, zien de deuren er perfect uit op een achtergrond van donker hout. Vintage tekening op glas geeft het model een verfijnde uitstraling, harmonieus gecombineerd met het algehele ontwerp van de kamer.
Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer