Stickers op de kledingkast

 Stickers op de kledingkast

Tegenwoordig zijn er een groot aantal verschillende delen waarmee u een interieur kunt veranderen. Onlangs zijn speciale stickers op kasten erg populair geweest.

Functies en voordelen

Mode voor dergelijke dingen kwam vanuit Europa bij ons. Vanaf het begin gebruikten mensen stickers om verschillende meubels, huishoudelijke apparaten en muren te versieren.

Hoogwaardige en mooie stickers kunnen meubels effectief transformeren. Het kan een modern en rijk ontwerp hebben of eenvoudig van uiterlijk zijn.

Moderne fabrikanten bieden een groot aantal aanpassingen aan kasten. Dergelijke meubels zijn niet alleen zeer ruim en functioneel, maar ook solide. Competent gekozen kledingkast past harmonieus in verschillende interieurs.

Dergelijke meubels zijn vaak versierd met verschillende stickers. Ze zien er geweldig uit op de achtergrond van een grote kast.

Het is vermeldenswaard de lage prijs van dergelijke decoratieve toevoegingen. Ze kunnen worden gekocht bij verschillende verkooppunten of worden besteld in een gespecialiseerde online winkel.

Een ander belangrijk voordeel van de labels is de eenvoud van hun toepassing. Je kunt je eigen kledingkast eenvoudig naar eigen wens inrichten. Het bereik van dergelijke elementen is enorm. Ze worden gepresenteerd in verschillende vormen en stijlen.

Deze details worden niet alleen toegepast op de spiegeloppervlakken, maar ook op de deuren van kasten gemaakt van verschillende materialen.

Mooie en interessante stickers hebben verschillende maten. U kunt het meubilair versieren met veel kleine afbeeldingen of één groot patroon. Originele look hele composities gemaakt van stickers.

types

Laten we meer in het bijzonder verschillende soorten decoratieve films van bekende fabrikanten beschouwen. Ze hebben allemaal hun eigen onderscheidende kenmerken en kwaliteitseigenschappen.

Oracal gekalanderde films zijn erg gewild.. Ze zijn goedkoop en behoren tot de economy class.Deze films zijn niet alleen veelkleurig, maar ook transparant. Ze verschillen ook in textuur: fabrikanten bieden glanzende en matte opties.

Een van de meest gewilde zijn mooie films uit de 641-serie en presenteert een breed scala aan kleuren, van helder en verzadigd tot donker. Met hun hulp kunt u gedurfde ontwerpplannen maken. De Oracal-film aangebracht op een schuifgarderobe heeft een onbeperkte levensduur.

Het gebruik van knippen met een plotter geeft eigenaren de mogelijkheid om hele composities te maken van films van verschillende kleuren.

Een andere populaire optie is de 3M-film. Ze behoort tot een hoge klasse en heeft een mooie uitstraling. En verrassend genoeg hebben deze een kleine kost. Deze coatings zijn niet-krimpend en doorschijnend gekalanderd met een permanente acryl-adhesieve laag. Sommige varianten geven glas op meubelmeubilair een speciaal effect van een mat oppervlak door chemisch etsen. Dat wil zeggen, het hele proces doet zonder enig chemisch werk en alleen glas en film zijn nodig.

De populariteit van dergelijke films is ook te danken aan het feit dat je met behulp van plotter knippen, elk beeld voor een spiegel kunt knippen ofgarderobe deuren. Op het eerste gezicht is het onmogelijk om een ​​film te onderscheiden in een dergelijke ontwerpbeslissing. Extern lijkt het meer op zandstralen.

7 foto

Een goede optie is de film 3M Fasara. Het is gelijmd op vlakke glasoppervlakken. Het kan niet alleen worden aangepakt voor het ontwerp van meubels, maar ook voor de decoratie van ramen en ramen met binnenverlichting.

Het is het vermelden waard het verbluffende effect van geëtst glas in dergelijke films. Ze kunnen een zeer ongewone structuur hebben. Bijvoorbeeld, exemplaren die lijken op rijstpapier zijn erg populair.

Maar dergelijke materialen zullen meer kosten dan alle andere. Meestal worden ze gekocht voor raamdecoratie.

De spectaculaire 3M Scotchcal 7725-film uit de Crystal-serie is een ideale optie voor het ontwerp van de kast. De bijzonderheid van dit materiaal is dat het op het oppervlak kan worden afgedrukt. In het arsenaal van deze populaire serie zijn witte coatings met imitatie van stof, of gekleurde exemplaren met het effect van vorst. Films uit de Crystal-serie kunnen ook worden uitgesneden met een plotter en vervolgens worden toegepast op meubels. Veel mensen wenden zich om randen toe te voegen met linten.Met coatings van deze lijn kunt u uw fantasie de vrije loop laten en de meest extravagante ontwerpideeën implementeren.

Ook worden de films gekleurd en imiteren ongebruikelijke oppervlakken. De meest voorkomende glas-in-lood-materialen zijn de versies geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Artscape.

Als je je kast creatief wilt versieren, moet je je wenden tot vinylfilms met een afdruk van reptielenhuid, natuursteen, tegels, hout, enzovoort.

Hoe te bevestigen?

Het is noodzakelijk om films zeer zorgvuldig te lijmen om de spiegeldeur niet te beschadigen. Alle coatings bestaan ​​uit montagefolie, substraat en de film zelf.

  • U moet eerst de kledingkast schoonmaken en volledig drogen. Laat geen vettige of stoffige vlekken achter op de deuren.
  • Alleen ideaal gladde gevels (zonder onregelmatigheden of ruwheid) zijn geschikt voor de sticker.
  • Eerst moet je de backing verwijderen en de film op de kast leggen. Gebruik vervolgens een handdoek of roller om het oppervlak van het midden naar de randen glad te strijken. Alleen dan kunt u de taak voltooien en de installatielaag verwijderen.

Ideeën in het interieur

Een grote witte kledingkast met een schuifraam ziet er geweldig uit in het lichte interieur.bedekt met een lichte film met contrasterende geschilderde patronen in zwart of grijs. Dergelijke beslissingen zijn de trends van de afgelopen seizoenen.

In de gezellige slaapkamer kun je de kledingkast versieren met witte omslag, aangevuld met grote patronen die roze en grijs combineren. Met dergelijke meubels worden gecombineerd bedrust kleur, licht laminaat en zacht paars behang.

Stickers voor kastmeubilair met contrasterende afbeeldingen van kersenbloesems op een donkere of lichte achtergrond passen bij de kamer in Japanse stijl (het hangt allemaal af van het totale interieurpalet).

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer