Mooie kledingkasten

 Mooie kledingkasten

De schuifdeurkast is een geweldig alternatief voor omvangrijke en saaie meubels die al zo lang een plek in een appartement hebben ingenomen. Nu is het niet alleen een handig en functioneel ding, maar ook een geweldige toevoeging aan een modieuze sfeer. Ontwerpers adviseren om opzettelijk mooie kasten te kiezen om het interieur zo spectaculair mogelijk te maken.

Functies en voordelen

Het is moeilijk om de voordelen van kasten te overschatten. Ze combineren praktisch en elegant en passen goed in kamers van zelfs kleine afmetingen. Vanwege de aanwezigheid van een enorm kleurenpalet, kunt u vandaag een model van elke kleur kopen. Er zijn zowel gewone versies als meubels in twee of meer kleuren.Het is ook goed dat u onafhankelijk een interne inhoud kunt kiezen.

Sliding-kasten zijn overal relevant, variërend van de gang en eindigend met de kinderkamer. En om dit element van het interieur nog aantrekkelijker te maken, zijn er veel manieren. Elegante zandstralen tekeningen, fotobehang en fotodruk, lasergraveren is momenteel beschikbaar bij elke eigenaar.

Een mooie kast kan worden gemaakt zonder een patroon, mooie spiegel en glanzende gevels zien er niet minder majestueus uit. En dankzij goede verlichting zal het interieur hiervan profiteren - de ruimte zal visueel in omvang toenemen en lichter zijn.

species

De schuifkast kan in elke kamer worden geïnstalleerd, maar meestal worden vergelijkbare modellen in de gang geplaatst. Immers, voor veel gasten, begint een bezoek aan uw huis vanuit deze kamer, en ik wil dat het er origineel uitziet.

Er zijn twee soorten kasten - kast en ingebouwd. Hull is een compleet systeem waarvan het voordeel is dat het kan worden verplaatst en getransporteerd. Je kunt dit niet doen met de ingebouwde, maar ze besparen ruimte en zijn veel ruimer.

Ongebruikelijke hoekkasten zijn een echte vondst voor kleine gangen. Ze passen effectief in de omgeving en kunnen veel dingen accommoderen. Er zijn dergelijke kasten in verschillende vormen - L-vormig, driehoekig, trapeziumvormig. Ondanks zijn kleine formaat is het model erg volumineus van binnen, bovendien kan alles gemakkelijk worden verkregen. En in de aanwezigheid van zijrekken zullen mooie foto's en beeldjes een extra pluspunt zijn.

Stijlvolle radiuskasten zijn relatief recentelijk verschenen, maar winnen snel aan populariteit. De originele vormen van dergelijke modellen genoten al snel van absoluut iedereen. Ronde, ovale, asymmetrische, gebogen, holronde en gecombineerde versies zijn tegenwoordig verkrijgbaar op de meubelmarkt.

De praktische bruikbaarheid van zulke mooie kasten is op geen enkele wijze inferieur aan andere opties, maar er zijn ook valkuilen. De complexe vorm en het andere systeem van schuifdeuren verhogen de prijzen voor radiale modellen aanzienlijk.

Decor opties

Versier de kledingkast kan anders zijn. Vandaag zijn er drie populairste manieren om het correct te doen. Zandstralen, fotodrukken en lasergraveren kunnen wonderen verrichten en zelfs een strakke kledingkast veranderen in een exclusief stuk.

Zandstralen tekeningen

Zandstralen is nog lang niet nieuw, maar het is onwaarschijnlijk dat deze de komende decennia uit de mode zal raken. De methode bestaat uit het gebruik van stencils. Leg op de spiegel of het glasoppervlak het gewenste sjabloon en spoel af met speciaal zand. Het blijkt een chique, matte achtergrond met een briljant patroon. Je kunt het tegenovergestelde doen - een schitterende achtergrond en een mat patroon. De duurzaamheid van het beeld, redelijke prijzen en een enorm scala aan stencils maken zandstralen vaak de eerste keuze.

Foto's afdrukken

Als je moe bent van het nadenken over het decor van de muren met schilderen, waarom zou je dan niet meteen een foto op de kast proberen? In de aanwezigheid van niet alleen abstracte tekeningen, bloemen en landschappen, maar ook prachtige foto's van fruit, oude straten en nachtsteden. Foto's printen is altijd spectaculair. Met de moderne technologie kunt u de afbeelding rechtstreeks op het spiegeloppervlak plaatsen, waardoor deze duurzaam is en vervagen voorkomt. En voor grote ruimten kunt u experimenteren met 3D-foto's die de afbeelding meer volumetrisch en realistischer maken.

Lasergravure

Graveren is een van de meest duurzame manieren om kledingkasten te versieren.Met behulp van laserstralen wordt een beeld op het oppervlak aangebracht, dat vervolgens nooit wordt gewist en niet vervaagt. Het is relatief eenvoudig om voor dergelijke kasten te zorgen, ze worden niet beïnvloed door externe factoren. De schoonheid van lasergraveren uitdagen is moeilijk, maar het is de moeite waard eraan te denken dat deze methode nogal gecompliceerd is in uitvoering. Vanaf hier en de grote citaten die vaak interfereren met een keuze van deze technologie.

Tips om te kiezen

Het eerste ding om te overwegen bij het kiezen van een kast is de locatie in het appartement. In de gang best passende ingebouwde modellen die alle noodzakelijke dingen bevatten. Voor kleine kamers zijn prachtige kasten met spiegeldeuren een uitstekende optie - ze zullen de ruimte visueel uitbreiden. Het zandstralenpatroon van Laconic is erg handig, maar neem niet het hele oppervlak in beslag. Het is immers in de gang dat we ons uiterlijk in volle groei beoordelen voordat we naar buiten gaan.

De ingebouwde hoek of radiale behuizing past organisch in een slaapkamer. Overweeg ook de binnenvulling, verplichte vakken voor het opbergen van ondergoed en kousen. Prachtig gedecoreerde gevel helpt bij het printen van foto's of zandstralen.Een interessante beslissing is grote bloemen, abstracties met vloeiende lijnen, rustige natuurlijke landschappen. U kunt een kast kiezen zonder decor - een glanzend, glanzend of spiegelend oppervlak is een versiering op zich.

Kasten - vrij goede optie voor een salon. Gezien het feit dat reparaties vaker voorkomen in de woonkamer en dat is waar gasten bij elkaar komen, is het nodig om aandacht te besteden aan de kleur van het meubilair. Heldere kasten helpen de kamer visueel te vergroten en op te fleuren. Bovendien kunnen ze worden ingekort met gekleurde inserts in de toon van het interieur. Als u helderheid en chic wilt, is volumeafbeelding van 3D-foto's met een landschap of een panorama van een nachtelijke stad geschikt.

Vergeet bij het kopen van een kledingkast in de kinderkamer niet dat kinderen de voorkeur geven aan rijke kleuren en heldere patronen. Daarom moet je geen zwarte of witte modellen kopen, geef de voorkeur aan natuurlijke natuurlijke kleuren - geel, groen, blauw. Als een foto ziet er goed uit personages uit tekenfilms, dieren, landschappen. Het hangt echter allemaal af van de smaak van het kind, veel kinderen zoals de stad, bloemen of eenvoudige abstracties. De beste aankoop voor de kinderkamer zal de ingebouwde kledingkast zijn - deze zal organisch kleding en speelgoed van het kind herbergen.

Fotogalerij

Het is geen geheim dat de schoonheid van een ding soms in zijn eenvoud ligt. Deze verklaring kan veilig worden toegeschreven aan de kasten. Soms is het genoeg om een ​​klassiek, maar prachtig model te kopen zonder een patroon om het interieur te verheffen. Ziet er prachtig meubilair in felle kleuren uit, dat een interessante aanvulling zal zijn op de slaapkamer en woonkamer.

In de glanzende gevels zijn er kleuropties die de omgeving prachtig afleggen.

Zandstralen is een vrij populaire richting en deze keuze is altijd de juiste keuze. Winstgevend om de kledingkast te verslaan helpt zelfs eenvoudige geometrische patronen op een matte achtergrond. Fijne krullen vormen een prachtige decoratie voor het spiegeloppervlak. Hun overvloed zet een romantische sfeer neer en geeft de atmosfeer een lichte flirtachtige geest. De meeste van deze foto's zijn relevant in de slaapkamer.

Als romantiek niet in je plannen staat, zou een goede oplossing zijn om een ​​garderobe met een rustig imago te kiezen. Zandstralen met panorama's van steden en natuur helpt je te ontspannen en tot rust te komen. Foto's van dieren en vlinders zullen het goed doen met dit bedrijf. Altijd een winnende optie - bloemen. Zowel kleine als grote bloemsamenstellingen passen organisch in elk interieur.

Voor degenen die zich vervelen met zandstralen, kunnen ontwerpers een echt wonder creëren. Het afdrukken van foto's zal het spiegeloppervlak adequaat decoreren, waardoor u zelfs de meest complexe afbeelding krijgt. Een geweldige keuze voor een woonkamer zijn de uitzichten op nachtsteden, oude straten, eeuwenoude landschappen. Het is aangewezen om rustige beelden te zijn van rivieren, meren, zee, bergen, bossen. We moeten ook bloemen vermelden, zoals in het geval van zandstralen, ze zullen het uiterlijk van de kast elegant aanvullen.

Onlangs zijn kasten met originele zijbladen in de mode gekomen. Een garderobe die op het eerste gezicht vrij eenvoudig is, zal bijvoorbeeld met nieuwe kleuren worden afgespeeld als de zijpanelen uit de doos lijken. Glijdende kasten met open planken beweren ook ongewoon te zijn - het is genoeg om de inhoud organisch te rangschikken, en je krijgt een prachtige interieurdecoratie. Volledig veelkleurige, heldere modellen met één open raam zijn ook populair - geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Wel, een nogal gewaagde beslissing die met zijn hoofd kan worden aangescherpt - de originele kast met een interne spiegelbaan.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer