Glanzende kasten

 Glanzende kasten

Glijdende kledingkast - een van de meest populaire overnames sinds tientallen jaren. Vanwege zijn veelzijdigheid bevinden dergelijke meubels zich in bijna elk huis. De bovenste positie bevat een glanzende kledingkast, een waardige overname voor elk interieur.

Functies, voors en tegens

Het belangrijkste kenmerk van de glans is het aantrekkelijke uiterlijk.. Bovendien is het bestand tegen plotselinge temperatuurschommelingen en direct zonlicht. Met moderne technologieën kunt u de glans van een verscheidenheid aan kleuren kiezen. Deze kasten zien er erg rijk en presentabel uit.

Het vermogen om licht te reflecteren is een ander groot pluspunt van glans. Hierdoor lijkt de ruimte lichter en ruimer.Met name luxueuze kasten met verlichting, ze verlichten de ruimte nog meer. Een oppervlak van hoogwaardige materialen duurt meestal erg lang. Het vertoont geen tekenen van uitbuiting - krassen of slijtage.

Samen met alle voordelen van glans heeft een aantal belangrijke nadelen. De eerste hiervan is de aanwezigheid van vingerafdrukken op de deuren van de kast. Om dit te voorkomen, raak de kleppen niet aan tijdens het openen of stel automatische kleppen in die open gaan bij het naderen. Het tweede nadeel is dat het stof goed zichtbaar is op de glans. Het wordt niet aanbevolen om dergelijke kasten te kopen voor gezinnen waar kinderen zijn, omdat vingerafdrukken in dit geval zijn gegarandeerd.

types

Er zijn verschillende soorten glanzende kasten, maar volgens afspraak zijn ze allemaal in twee typen verdeeld.

romp

Kasten, in de regel, vertegenwoordigen "doos" waar alle noodzakelijke vulling zich bevindt. De samenstelling van de doos is traditioneel - er is een basis, muren, dekking. Samen verbindend, vormen de elementen een stevig geval. Het voordeel van kastbehuizingen is dat ze kunnen worden verplaatst en getransporteerd. Onder de minnen - het gebrek aan ruimtebesparing, hoog materiaalverbruik en hoge prijs.

ingebouwd

Ingebouwde kledingkast - de beste oplossing voor kamers van elke grootte. Hij neemt duidelijk de plaats in die jij je hebt geïdentificeerd. U kunt het meubilair zelfs op de meest onopvallende plaatsen plaatsen. Er is een nadeel - na installatie kan de kast niet worden verplaatst. Als u dit nog steeds doet, kan reparatie niet worden voorkomen.

Glanzende modellen onderscheiden zich ook door hun vorm - recht, hoekig en radiaal. Rechte ontwerpen zijn de eenvoudigste, ze zijn geschikt voor het interieur in een klassieke stijl. De hoekkast bespaart veel ruimte, maar door de complexe vorm kunnen de kosten iets hoger zijn. Radiusmodellen worden snel populair vanwege hun ongewone vorm. Ongebruikelijke concave en asymmetrische producten hebben slechts één nadeel - de hoge prijs.

materialen

Voor de productie van kasten met glans gebruikt een verscheidenheid aan materialen, uitstekend in hun kwaliteiten. In totaal zijn er drie:

film

De film, die is gelijmd aan de gevel van MDF - de meest democratische optie. Met behulp van een vacuüm past deze goed in de gevel en is het een glanzend oppervlak. De film is goedkoop, heeft na het reinigen een uitstekende uitstraling en wordt toegepast op verschillende gevels.Maar de levensduur is klein - het materiaal exfolieert vaak en is niet bestand tegen de lange blootstelling aan de zon. Het is onmogelijk om haar oorspronkelijke uiterlijk te herstellen en te herstellen.

plastic

Vrij goed type materiaal, vaak gebruikt voor het afwerken van kasten. Het wordt ook toegepast op het spaanplaat- of MDF-paneel. Maar in tegenstelling tot de film, die op de naden is geplakt, past plastic alleen op het voorste gedeelte. Hierdoor neemt de doorlaatbaarheid van vocht toe, wat de meubels de komende jaren zal verpesten. Plastic krast snel en verdraagt ​​geen detergenten, maar is vatbaar voor restauratie.

Hoogglans email

Een dergelijk glazuur, verkregen door verschillende materialen te mengen, blijft tot op de dag van vandaag de beste optie. Milieuvriendelijk, kleurrijk en briljant, het is bestand tegen externe factoren. Het proces van het schilderen van gevels is tijdrovend, dus de prijs zal hoog zijn. Echter, uitstekende kwaliteit in combinatie met de mogelijkheid van restauratie opwegen tegen de nadelen.

Kleuren en modellen

Witte glans met een spiegel - een spectaculaire oplossing voor elk appartement. Alle modellen met een spiegel zien er elegant uit, maar de witte heeft een speciale chic. Zo'n kabinet zal de ruimte doen herleven, visueel vergroten en opfleuren.

Tegelijkertijd kan een andere entourage gratis zijn. Zowel het heldere, solide interieur en de heldere accessoires zien er prachtig uit.

Zwarte glans oogt niet minder elegant. Het is een vergissing om te geloven dat dergelijk meubilair te somber is, in een glanzende versie zal het fonkelen met nieuwe kleuren.

Luxe zwarte kasten zijn een stijlvolle aanwinst voor grote kamers. De diepte van de kleur en het vermogen om de stralen van de zon te weerkaatsen, laten de ruimte niet toe om visueel te verminderen.

Maar zet geen zwarte modellen in de kinderkamer en in nauwe ruimtes.

Bij dit kleurenbereik is niet beperkt. U kunt modellen van verschillende kleuren selecteren - blauw, geel, groen, paars. In het geval van kleuropties, zorg ervoor dat de kleur van de kast in overeenstemming is met de omgeving van de kamer, neem accessoires en beddegoed op.

Interne vulling

Welke interne vulling u kiest, hangt af van de uitvoerbaarheid van uw model. Er moeten ten minste twee bars zijn om kleding aan te hangen. Tegelijkertijd moet een van hen lager zijn, zodat het handig is om truien en blouses te plaatsen. De andere is groter voor bovenkleding, zoals lange jassen of bontjassen.

De tweede noodzakelijke component - planken voor kleding. Ze vormen de outfits die je actief gebruikt. Planken kunnen elk nummer zijn, de beslissing hangt van jou af. Het is beter om een ​​diepte van ten minste 70 cm te kiezen, en lagere waarden zijn toegestaan ​​in hoekkasten. De zijplanken zijn erg praktisch.

Als uw kast zich in de slaapkamer bevindt, moet u rekening houden met de locatie van ondergoed. Hiervoor passen verschillende laden. Ze kunnen niet alleen ondergoed worden geplaatst, maar ook panty's, sokken en kousen. Kasten in de gang beter uitrusten plank voor schoenen. Zowel gesloten als open modellen zien er even goed uit.

Hoe te kiezen?

Bij het kopen van een kledingkast in de gang, overweeg verschillende factoren. Dergelijke kasten moeten een maximale inwendige vulling hebben, vooral als dit de enige "pantry" in het huis is. Zorg voor de beschikbaarheid van planken voor kleding, schoenen en huishoudelijke artikelen.

Het wordt aanbevolen om een ​​gevel met een spiegel te kiezen om uw uiterlijk altijd te kunnen evalueren voordat u weggaat.

Installeer in de slaapkamer zowel lichte als lichte kledingkasten. Als de ruimte klein is, is het model langs het deel van de muur de beste keuze.Entourage vormt een aanvulling op de elegante tafel, boekenplanken of een gezellige stoel. In grote kamers zien kasten er goed uit langs de hele muur, evenals ingebouwde modellen. Prachtig glanzende oppervlakken met een patroon.

In de kinderkledingkast moet je heldere kleuren kiezen. Bekende stripfiguren of een stijlvol ornament zullen elk kind aanspreken. Als de kleur van de kamer zelf helder is, zullen gele, roze, lila, blauwe tinten het doen. Donkerdere kleuren worden mooi gearceerd door een lichtbeige of witte kast.

Het wordt aanbevolen om de keuze voor casusmodellen te stoppen, in feite kan het kind zich na verloop van tijd door de situatie ervan vervelen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer