Schuifgarderobe "E1"

Het bijwerken van het interieur is geen eenvoudig proces, vooral als het gaat om het kiezen van een nieuw meubel. Het moet niet alleen van hoge kwaliteit en functioneel zijn, maar ook uitermate geschikt voor de decoratie van de kamer. Oude volumineuze kasten zijn al lang uit de mode, bederven de hele kamer met hun uitzicht en nemen bovendien veel ruimte in beslag. Om ruimte te besparen, is de kledingkast ooit uitgevonden, wat tegenwoordig bij elke meubelwinkel verkrijgbaar is. Het is echter niet zo eenvoudig om het beste van de verschillende producten op de markt te kiezen.

Weinig over het merk

Meubelfabriek "E1" houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de massaproductie van kasten. Salons-winkels, waar u kunt leven om de kwaliteit van materialen en ontwerpkenmerken te evalueren, bevinden zich in veel Russische steden. Het bedrijf biedt zijn klanten een breed scala aan seriële kasten, inclusief op maat gemaakte, individueel ontworpen inloopkasten.

De verworven tien jaar ervaring en hoogwaardige apparatuur stellen het bedrijf in staat om merkproducten te vervaardigen vanaf 7 dagen van tevoren en bieden een garantie voor hun producten tot 4 jaar. Voor degenen die een woning met uniek meubilair willen inrichten, biedt het bedrijf een gratis ontwikkeling van het project.

Op de officiële website van de winkel kunt u de catalogus downloaden om kennis te maken met de afbeeldingen en de exacte kenmerken van de aangeboden modellen, evenals het advies van het bedrijf lezen over het kiezen van een kwaliteitsproduct.

Populaire modellen

Een van de meest populaire producten van het bedrijf "E1" - twee lijnen van klassieke seriële kasten: "Express" en "Optim.

"Express" - een reeks van betaalbare prijscategorieën voor alle consumenten zonder onnodige details en eenvoudig ontwerp. De garderobe van dit type is geschikt voor u als u beperkt in geld zit, maar toch op zoek bent naar functioneel en stijlvol meubilair.

Het populairste model van de lijn is Express Mini. Dit is een compacte tweedeurs-budgetversie met verschillende kleuren in het assortiment: wengé en melkeiken. Het vullen van de koper kan naar eigen goeddunken veranderen: om de planken over de gehele hoogte te plaatsen of om één plank aan de bovenkant te laten met twee uittrekbare hangers.

Dit modieuze moderne model met parameters van 900x1900x450 neemt niet veel ruimte in beslag in de kamer, maar is tegelijkertijd erg ruim. Het profiel is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een vlotte deurloop; de behuizing en de gevel zijn gemaakt van 16 mm dik gelamineerd spaanplaat, waardoor de deuren sterk blijven zonder de belasting op de rollen te vergroten.

De serie "Optim" onderscheidt zich door een verscheidenheid aan parameters, de lay-out van de vulling, ontwerp, materiaal voor decoratie. Bij het bestellen van producten uit deze serie biedt de verkoper de mogelijkheid om een ​​afbeelding voor het afdrukken van foto's aan te bieden.

Als u een individuele kledingkast wilt, die niet alleen een hoge functionaliteit heeft, maar ook perfect past in het interieur van uw kamer, dan zijn de opties van de categorie "Optim" - wat u nodig hebt.

Naast de klassieke kasten produceert "E1" ook de elite kasten "Esta", die geschikt zijn voor kenners van een elegante uitstraling. Een serie combineert gemak, duurzaamheid en een stijlvol ontwerp. Dergelijke meubels zullen zeker het centrum van het interieur worden en zullen de bewonderende blikken van uw gasten aantrekken.

Montage-instructies

Natuurlijk, de montage van meubels - het is niet 5 minuten. Vooral als het gaat om de ingebouwde kledingkast.

In dit geval raden we aan contact op te nemen met een professionele verzamelaar zodat het meubilair zonder gebreken wordt gemonteerd en u langer van dienst kan zijn.

In het geval dat u geen professionele vergadering kunt bestellen, kunt u het alleen doen. Als je een kant-en-klare inlegkast hebt gekocht, dan zul je, met de instructies eraan, geen grote moeilijkheden ondervinden.

  • Dus, de eerste stap - controleer voordat u begint of er gereedschappen beschikbaar zijn die zeker van pas zullen komen tijdens de montage (een hamer, een schroevendraaier en een imbus-sleutel voor het vastdraaien van bevestigingsmiddelen met een inbussleutel). Controleer ook de integriteit van alle aan u geleverde onderdelen; zorg ervoor dat er geen krassen, deuken en kapotte delen zijn.
  • Stap twee - verzamel het mechanisme. Begin met de montage met de lagere delen. Eerst wordt, samen met de vloer van de kast, een afzonderlijke basis gemonteerd, die een structureel rechthoekige doos zou moeten zijn. Dit wordt gevolgd door de installatie van een frame dat bestaat uit de vloer, zijwanden en het plafond.

Voor het gemak is het raadzaam om het op de vloer te monteren, als de afmetingen van de gekochte goederen dit toelaten (minder dan 3 meter breed).Als het meer dan 3 meter breed is, is het beter om het vanaf het begin in een verticale positie te monteren - door de structuur voortdurend te verplaatsen, riskeert u de panelen te beschadigen.

  • Na het monteren van het frame, plaatst u het verticaal. Zoek stangen voor kleine cilindervormige planksteunen en bevestig ze aan de muren. Nu kunt u de planken veilig installeren. Vergeet niet om de staven vast te maken met stangen. Als naast de planken en stangen modules in het pakket zijn inbegrepen, installeert u eerst de basis, het modulekapje en de geleiders in de behuizing. Pas daarna komen de laden in elkaar.
  • Na het assembleren van alle ingewanden moet de achterwand aan de kast worden bevestigd, waarvoor opnieuw, om schade te voorkomen, de structuur in een horizontale positie moet worden geplaatst.
  • Ten slotte komen we bij de laatste en belangrijkste fase van de montage: de installatie van schuifdeuren. Stel om te beginnen de bovenste en onderste schuifregelaars in, waarmee de vleugel wordt verplaatst. Het is belangrijk om ze precies op hetzelfde niveau te monteren, zodat er geen inconsistenties en vervormingen zijn, de deuren goed werken, niet kraken en niet vast kwamen te zitten.
  • Bepaal welk raam het langste bereik heeft en wat het dichtst in de buurt is (het is belangrijk om niet te verwarren, vooral als er een fotoprint op de gevel staat). Schuif de verste klep in de bovenste verdeelrail. De rollen zijn geïnstalleerd in de onderste geleider aan de achterkant. De middelste flap gaat naar de schuifregelaar van de bijna bovenste geleider en de rollen naar de onderste.
  • Pas de deuren aan met behulp van de imbus-sleutel. Als de deuren zonder problemen openen, gefeliciteerd - je kast is gemonteerd en klaar voor gebruik.

Video over de montage van het product op het voorbeeld van een kastcompartimentserie "Esta" zie hieronder.

beoordelingen

Over het algemeen zijn de recensies over de fabriek "E1" positief. Bovenal wijzen consumenten op een mooi, modern productontwerp, de mogelijkheid om meubels via de site te bestellen en, het belangrijkst, betaalbare prijzen. Levering en assemblage zijn ook een belangrijke factor voor de consument.

In geval van problemen met de levering of bestelling, zullen de medewerkers u zeker ontmoeten, u helpen bij de keuze en de overeengekomen verplichtingen nakomen, wat getuigt van de professionaliteit van het personeel. De fabriek waardeert zijn klanten en probeert op zijn best diensten te leveren.

De website van het bedrijf zelf wordt gedomineerd door beoordelingen met een score van 4-5 op een 5-puntsschaal. Op andere sites variëren de meningen van gebruikers. De gemiddelde beoordeling onder gebruikers van de portal market.yandex.ru is bijvoorbeeld 3,4 van de 5 op basis van 86 meningen.

7 foto
Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer