Schuifgarderobe van 3 meter lang

Schuifgarderobe van 3 meter lang

Sliding kasten zijn zeer populaire meubels. De vraag naar dergelijke modellen is te danken aan hun ruimtelijkheid, praktische bruikbaarheid en stijlvolle uiterlijk. Tegenwoordig zijn er een groot aantal verschillende modificaties van dergelijke kasten. Een van de meest populaire opties is met een lengte van 3 m.

Functies en voordelen

Mooie en functionele kasten met schuifdeuren hebben verschillende designs. Veel consumenten richten zich niet alleen op de klassieke romp, maar ook op embedded en semi-uitbreidbare producten. Dergelijke modellen van kasten worden geïnstalleerd in speciale nissen of in de muur zelf. Ingebouwde modellen besparen aanzienlijk ruimte. Het zijn ideale opties voor plaatsing in kleine appartementen, waar elke centimeter telt.

Drie meter hoge kasten zien er in veel kamers geweldig uit, van een kleine en smalle gang naar de woonkamer. Ze zien er door de hoogte erg solide en duur uit. Deze opties zijn erg ruim. Met hun interieur kun je heel veel verschillende dingen plaatsen: kleding, accessoires, hoeden, schoenen, ondergoed en zelfs sommige apparaten die in het dagelijks leven worden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld een strijkplank zijn of een lange.

Binnenkwaliteitsproducten, laden en planken zijn zo gerangschikt dat dingen op een georganiseerde en systematische manier kunnen worden ontbonden.

Spiegelende inzetstukken zien er bijzonder aantrekkelijk uit in de hoge deuren van kledingkasten. Ze hebben indrukwekkende afmetingen. Het licht dat in dergelijke elementen wordt weerspiegeld lijkt helderder. Dergelijke opvallende kenmerken verklaren het vermogen van spiegels in kledingkasten om de ruimte visueel uit te breiden. Moderne fabrikanten bieden klanten een groot aantal verschillende modellen met schuifdeuren. U kunt een geschikte optie kiezen voor zowel klassiek als jeugdinterieur.

Veel consumenten hebben het verbazingwekkende visuele effect van hoge kasten opgemerkt. Uiterlijk lijken ze sterk op ruime en handige kleedkamers.

types

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten comfortabele kledingkasten. Ze verschillen van elkaar in ontwerpen en interne vulling.

Kastmodellen

Zijn de meest voorkomende. Ze zijn een klassiek model met een stevig frame en een set kasten, planken, hangers en andere functionele onderdelen. Dergelijke opties zijn meer geschikt voor ruime kamers met een groot gebied. Case exemplaren van kasten hebben alle componenten. Deze omvatten de achterpanelen, kelder, bodem, dak en deuren. Dergelijke modellen hebben een grote capaciteit. Ze kunnen zowel in nissen worden geïnstalleerd als eenvoudig langs de muur worden geplaatst.

Frame-opties kunnen eenvoudig van de ene plaats naar de andere worden gerangschikt, vandaar dat ze zo populair zijn.

Ingebed en semi-ingebed

Beschikken over kleinere afmetingen. Ze hebben geen frame en zijn ingebouwd in het bestaande interieur. Dergelijke structuren worden letterlijk met schroeven en andere bevestigingsmaterialen aan de muur bevestigd.Dankzij zo'n kast kunt u nuttige extra ruimte creëren voor het opbergen van verschillende dingen en objecten. In dergelijke gevallen zijn er details zoals deuren, hulplijnen, rails, enzovoort.

Het belangrijkste verschil tussen de ingebouwde kast en de kast is de statische aard ervan. Dergelijke meubels kunnen niet gemakkelijk van plaats tot plaats worden gerangschikt. Het kan echter de interne inhoud enigszins wijzigen.

Ingebouwde modellen zijn goedkoper dan kastmodellen en nemen veel minder vrije ruimte in beslag. Ze worden vaak geïnstalleerd in gangen en ruimtes met een klein oppervlak.

Benijdenswaardige vraag zijn semi-gebouwde modellen. Ze zijn goedkoop en nemen een minimum aan vrije ruimte in beslag. In dergelijke kopieën zijn er niet meerdere componenten tegelijkertijd. Het kan bijvoorbeeld het achterpaneel en de zijwand zijn.

Hoek en straal

In een kleine ruimte kunt u een hoekkast installeren. Een l-vormig model dat uit twee componenten bestaat, ziet er bijvoorbeeld geweldig uit in een slaapkamer of woonkamer.

In winkels kun je een ander type hoekkast vinden - een product met een driehoekige basis. Dergelijke opties worden ingesteld in de hoek, die visueel wordt afgesneden achter hen.

In stijlvolle interieurs zien modellen met afgeronde hoeken er fantastisch uit. Maar dergelijke opties staan ​​niet in een nis en worden langs de muren geplaatst. Het beste van alles is dat ze in een slaapkamer of woonkamer kijken.

De ruimte wordt beknopt door de afgeronde zijwand van de kast. Dergelijke details zien er niet alleen spectaculair uit, maar zijn ook veilig in uw apparaat, omdat u geen scherpe hoek raakt.

Hoge trapeziumvormige kasten zien er interessant en aantrekkelijk uit. Dergelijke modellen hebben een onderscheidende eigenschap: frontale gevels die niet in een rechte hoek zijn geïnstalleerd. De meest voorkomende opties zijn: open planken en sjerp aan de zijkanten.

Mode radiale kasten zijn tegenwoordig erg in trek. Mooie producten met een hoogte van 3 meter vallen op en trekken de aandacht. Vergelijkbare voorbeelden hebben niet-standaard golvende gevels.

Interne vulling

Als de lengte van de kledingkast 3 m is, is deze voorzien van 4 secties. Er kunnen meer deuren aan de buitenkant zijn dan secties.

In de regel zijn alle kasten verdeeld in drie functionele gebieden. De onderkant is gereserveerd voor het opbergen van schoenen, de middelste is het belangrijkst, en kleding en ondergoed moeten erin worden opgeborgen, en de bovenste zone is geschikt voor het plaatsen van dingen waar je niet vaak naartoe gaat. Het kunnen bijvoorbeeld verschillende hoeden of sjaals zijn.

Er is meer vrije ruimte in meubels van drie meter, maar er zijn geen significante verschillen in apparatuur. Net binnen is een beetje meer planken, manden en laden.

De combinatie van opties kan een grote variëteit zijn. Voordat je iets koopt, moet je de inhoud van de kast die je leuk vindt aandachtig lezen om te bepalen of het geschikt is om al je bezittingen op te slaan.

7 foto

Waar te plaatsen?

Vaak worden kledingkasten in de gangen geïnstalleerd. Het wordt aanbevolen om modellen met spiegeldeuren voor dergelijke kamers te kiezen. Geschikt en zo'n kast, die een volledig spiegelontwerp heeft.

Als uw gang op de klassieke manier is gemaakt, moet u op de uitstekende opties van massief hout letten. Deze meubels zijn duur, maar ze dienen heel lang en zien er schitterend uit.

In het algemeen zijn gangen in appartementen smal, dus voor hen zijn geschikte versies van kasten die niet veel ruimte innemen en de doorgang belemmeren. De meest succesvolle opties zijn ingebouwde en semi-ingebouwde kasten.

Geschikte meubelstukken voor de slaapkamer en de kinderkamer. De kast kan langs een van de muren of langs de zijkant worden geïnstalleerd. Met behulp van dergelijke details kunt u het interieur vollediger en gezelliger maken, zonder een beroep te doen op een groot aantal decoratieve details.

Voor de kinderkamer kunt u kiezen voor een helder garderobemodel met veelkleurige deuren. Moderne fabrikanten produceren veel opties voor kasten in een vergelijkbaar ontwerp. Als ze spiegelinserts hebben, kunnen ze worden aangevuld met prachtige vinylstickers met dieren of stripfiguren.

De garderobe van drie meter vindt zijn plaats in de woonkamer. Kies een dergelijk element zodat het overeenkomt met de algemene stijl van de kamer en niet opvallend uit het ensemble.

Als u een origineel en harmonieus interieur wilt creëren, kunt u wenden tot moderne kasten met afgeronde hoeken of golvende gevels. Vergelijkbare voorbeelden zien er interessant en fris uit.Maar ze zijn niet geschikt voor een klassiek interieur, waarin kastmeubelen gemaakt van natuurlijke materialen er beter uitzien.

Interessante oplossingen

Laten we in meer detail enkele aantrekkelijke interieurs bekijken, waarin een garderobe van drie meter aanwezig is.

Een hoge kast met deuren die rood, melkachtig en lichtgrijs combineren, harmoniseert in de grote, lichte woonkamer met een donkere laminaatvloer, crèmeweeachtig tapijt en een grote open haard in de muur. Zo'n vooruitstrevend interieur moet worden aangevuld met eenvoudige lampen op metalen poten met witte tinten.

Voor een kleine slaapkamer is een inbouwgarderobe van 3x3 m geschikt. Deze kan voor het bed worden geïnstalleerd als er geen spiegeldeuren zijn. Prachtig meubilair met deuren van donkere chocolade en matglazen inserts zullen in harmonie zijn met een tweepersoonsbed van vergelijkbare kleuren, lichte wanden, een wit plafond met meerdere niveaus en duur houtlaminaat.

Het is mogelijk om een ​​kamer toe te voegen met monochrome schilderijen, grijze gordijnen op het raam en een kaptafel met een donkerbruine tint.

In een mooie en ruime hal kun je een donkere kast plaatsen met grote glazen deuren.Het ziet er geweldig uit op de achtergrond van een licht plafond met een mat oppervlak, wit behang met zwarte contrastpatronen en lichte vinyl PVC vloertegels.

Een modernere versie is het model met de mogelijkheid van de locatie van de tv daarin. Zo'n kledingkast kan met succes in het interieur van de woonkamer worden geplaatst. Plus wordt een zwart-wit ontwerp van het product, in harmonie met andere interieurartikelen (zoals tapijt, bankkleuren, enz.).

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer