Schuifgarderobe "Basia"

Schuifgarderobe

Elke woning, of het nu een appartement of huis is, heeft meubels nodig. Het is niet alleen nodig voor decoratie, maar ook voor praktische doeleinden, namelijk het plaatsen van dingen. Onlangs is een kast met schuifdeuren steeds populairder geworden. Maar niet alle modellen zijn geschikt voor kleine ruimtes en de hoge prijs is niet altijd gerechtvaardigd. U kunt een niet slechter alternatief kopen voor een redelijke prijs: Basia-kledingkast van de Russische fabrikant.

Functies en voordelen

De schuifkast "Basia" valt op door vergelijkbare structuren vanwege het compacte formaat en de redelijke prijs. Het past perfect in het interieur van niet alleen elke kamer, maar ook de gang. Klein, maar tegelijkertijd gaat een ruime kledingkast niet alleen kledingstukken maar ook schoenen dragen.

De kosten van dit prachtige model met een spiegel zijn drie keer lager dan bij andere producten met een vergelijkbaar ontwerp. De lage prijs heeft geen invloed op het uiterlijk of de kwaliteit van de componenten.

Materiaal en kleur

De schuifkast "Basya" wordt geproduceerd door een Russische fabrikant van plaatcomposietmateriaal, gemaakt door te drukken. Om de foto "onder de boom" te maken, is deze gelamineerd en voor weerstand tegen vocht ondergaat deze een speciale verwerking.

De kleuroplossingen van het voorgestelde model worden gepresenteerd in drie versies, op basis van het contrast van twee kleuren en in één monochroom. In drie versies zijn het frame en de centrale vleugel gemaakt van een donkere verzadigde kleur en de twee overgebleven scharnierende schuifdeuren zijn gemaakt van lichte kleuren. De kleuruitvoer van de geproduceerde modellen wordt gepresenteerd in combinaties:

 • gebleekte eik met wengé, pruim valis met wengé;
 • shimo-as ​​met donkere as

Er is ook de enige monochrome versie van Oxford-kers.

7 foto

Omvang en inhoud

De drievoudige vouwkast wordt door de fabrikant in één maat geproduceerd.

De hoogte van het product is bij assemblage 200 cm, waardoor het in een ruimte met lage plafonds kan worden geïnstalleerd. De kast is slechts 130 cm lang, wat het mogelijk maakt om dit meubelstuk zelfs in een kleine ruimte te plaatsen. Een diepte van 50 cm maakt het mogelijk om een ​​vrij grote hoeveelheid kleding en beddengoed te plaatsen.

Schuifgarderobe "Basia" - uiterlijk mooi, modern, bestaande uit een sterke carrosserie en een prachtige gevel, waarvan het ontwerp wordt weergegeven door drie schuifdeuren. Op het centrale deel is een grote spiegel bevestigd. Achter de aantrekkelijke buitengevel bevindt zich een functioneel interieur.

Het kastframe is verdeeld in twee ruime compartimenten. In één is er een staaf parallel aan de achterwand bevestigd. Hier kunt u kleding plaatsen, hangend aan de "hangers", en hieronder, als u dat wenst, kunt u dozen met schoenen bewaren. In een ander compartiment zijn er drie planken voor het opbergen van kleding in opgevouwen vorm en beddengoed.

Montage-instructies

Om de montage volgens het schema te starten, moet u eerst alle onderdelen uitpakken.Er zijn deuren in één doos, muren in de andere en een spiegel in de derde.

Het assembleren van de garderobe omvat de gefaseerde implementatie van de volgende acties:

 • Vouw de doos eerst uit met muren en begin met het monteren van het frame, met de onderdelen op een zodanige manier dat de gemonteerde constructie ondersteboven ligt.
 • Om onderdelen met elkaar te bevestigen, moet u speciale schroeven gebruiken - confirmats of, zoals ze ook wel euro-schroeven worden genoemd. Deze sluiting vernietigt het materiaal niet en is bestand tegen de belasting van scheuren en buigen.
 • We beginnen te monteren vanuit de onderste hoek, waarbij de zijwand aan het onderste gedeelte wordt bevestigd.
 • We installeren een parallelle muur en een rek dat het frame in twee helften verdeelt.
 • We bevestigen de zijmuur met de plank in het midden. Het is noodzakelijk voor een meer rigide hechting.
 • Bevestig aan het einde van de installatie de kastafdekking, maar niet helemaal.
 • Aan de onderkant van de kast moet de hiel worden genageld.
 • Met behulp van een meetlint meten we eerst een en vervolgens de tweede diagonaal. Met de juiste bevestiging moeten ze gelijk zijn. Als er een verschil is tussen hen, dan is het nodig om het frame uit te lijnen door naar beneden te gaan.Het ontwerp wordt beschouwd als goed te zijn bevestigd, als elk van de vier hoeken 90 graden is, en beide diagonalen dezelfde waarde hebben.
 • Nu kunt u beginnen met het monteren van de achterwand, bestaande uit drie delen. Elk deel wordt bevestigd met nagels die op een afstand van 10-15 cm aan de uiteinden van alle elementen zijn genageld. We starten vanaf de zijkant waarop het schap zich bevindt. Nadat u het vel hebt gelegd en waterpas gezet, tekent u een segment dat het niveau van het eerder vaste legbord bepaalt. Dit is nodig om de achterwand niet alleen vast te maken aan de uiteinden van de constructie, maar ook precies aan de plank. Nadat alle onderdelen zijn genageld, moet u ze vastmaken met speciale profielen.
 • We gaan naar de deur - bevestig de roller vanaf beide zijden aan elke bovenkant.
 • Dan beginnen we met de middelste deur om te gaan, waarop we de spiegel zullen monteren. We leggen het open op het oppervlak en passen er een spiegel op toe, die we zullen omcirkelen, nadat we deze eerder exact hebben geplaatst. Het ontvet oppervlak is ontvet, en aan de binnenkant van de spiegel verwijderen we de beschermende films van dubbelzijdig plakband. Om de spiegel soepel te laten hechten, moet u tussen de spiegel en de deur van de voering leggen, de dikte ervan moet groter zijn dan de kleefband. Daarna beginnen we ze zorgvuldig te reinigen.
 • Monteer nu de planken in het wasvak van boven naar beneden en bevestig vervolgens de kledingstang. Schroef de bovenste rails en onderste rails, voorgeboorde gaten erin. We beginnen met de onderste gids, vertrekken van de rand van ongeveer 2 cm, maken de top af.
 • Monteer de deuren voorzichtig in de groeven van de profielen. We controleren de beweging van de deur: deze moet soepel en zonder onnodige geluiden zijn en de deuren moeten goed passen. Indien nodig voeren wij afstelling uit door de looprol te draaien. Draai vervolgens de borgschroeven en installeer de onderste geleiders op elke deur. Daarna hangen we de deuren op en maken we de bovenste balk vast met schroeven.

Meer gedetailleerde instructies voor het monteren van de garderobe "Basia" kunnen in de volgende video worden bekeken:

Fabrikant Beoordelingen

Een redelijke prijs, in combinatie met het aantrekkelijke uiterlijk van de kast "Basia", voorgesteld door de Russische fabrikant, trekt veel mensen aan. Daarom zijn de meeste beoordelingen erover overwegend positief.

Bijna alle kopers noteren een zeer goede verpakking van dit product, waardoor alle details van de kast de consument in alle veiligheid bereiken.De spiegel is bijzonder zorgvuldig ingepakt, waarvoor veel kopers hun dankbaarheid aan de fabrikant uiten wanneer zij beoordelingen schrijven.

Velen zijn het erover eens dat dit kabinet een geweldige optie is voor degenen die gewend zijn te besparen, maar niet ten koste van de functionaliteit en kwaliteit van het product dat wordt gekocht.

Maar er is één negatief punt. Bijna alle klanten zijn het erover eens dat de instructie die aan het product is gekoppeld, begrijpelijker en beter moet zijn als het in een groter lettertype wordt afgedrukt.

Maar voor degenen die goed thuis zijn in het monteren van meubels, zouden problemen met dit proces niet mogen optreden.

Opties in het interieur

Schuifgarderobe "Basia" vanwege de grootte kan in een kleine kamer worden geplaatst. Bij het kopen van dit product moet u rekening houden met de kleur van de reeds geïnstalleerde meubels.

De beste accommodatie voor deze kast is een slaapkamer. Door de compacte vorm, de aanwezigheid van schuifdeuren, neemt het niet veel ruimte in, maar kan het tegelijkertijd heel wat dingen accommoderen. Bovendien draagt ​​de aanwezigheid van een spiegel niet alleen bij tot de visuele toename van de ruimte, maar heeft deze ook een praktische functie.

Het belangrijkste is om de juiste combinatie van kastkleuren te kiezen, omdat het bedrijf opties in de meest populaire kleuren produceert, wat de taak veel eenvoudiger maakt.

Je kunt dit model ook in de gang zetten, vooral als het niet groot is, het heeft nissen en uitpuilende hoeken. Schuifgarderobe "Basia" past perfect in deze ruimte. De interne structuur, bestaande uit twee compartimenten, maakt het mogelijk om niet alleen bovenkleding en hoeden, maar ook schoenen te plaatsen.

Bovendien zorgen de aanwezigheid van een heldere gevel en een spiegel ervoor dat de ruimte visueel wordt vergroot.

Deze kast is een goede optie voor meubels voor een kleine woonkamer. Het is belangrijk dat de gekozen optie in stijl en kleur wordt gecombineerd met de eerder geïnstalleerde meubels.

Bij het kiezen van een bepaalde versie van de Basya-kledingkast moet u niet alleen rekening houden met de grootte van het voorgestelde ontwerp, maar ook met de optimale combinatie van kleuren voor uw interieur.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer