Voor- en nadelen van kunststofloodsen

Op het land kan niet zonder een schuur. Dit noodzakelijke gebouw is niet alleen een plaats om de inventaris op te slaan, maar voert ook veel andere handige functies uit. De meeste bewoners van de zomer en eigenaren van particuliere woningen geven de voorkeur aan geprefabriceerde plastic schuurtjes. Praktische producten hebben veel positieve eigenschappen, waardoor ze een brede verspreiding hebben gekregen.

Algemene kenmerken

Gecombineerde hozbloki van kunststof (polyvinylchloride) - praktische, stijlvolle, duurzame en kosteneffectieve optie voor villa's, privé-huizen en elk ander gebouw met een perceel op het land. Hoewel het veel tijd kost om schuren te assembleren van pallets, stenen of hout, zijn plastic modellen in de kortst mogelijke tijd klaar voor gebruik.

Het bouwen van een loods is een belangrijke taak die elke eigenaar van een privéwoning of een stuk grond moet bedenken. Om de tuin te houden, huishoudelijk werk te doen, of gewoon voor de tuin te zorgen, hebt u speciale apparatuur, gereedschappen en apparatuur nodig.

Een praktische en ruime schuur zal niet alleen alles wat u nodig heeft, maar ook de woning beschermen tegen de grillen van slecht weer en indringers.

Voor de vervaardiging van gebouwen van dit type wordt gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan materialen van hout tot steen, maar geprefabriceerde kunststofconstructies hebben een nieuw niveau bereikt. Ze bespaarden kopers van de noodzaak om de fundering, de extra kosten van de bouw en andere problemen te ontwerpen. Moderne modellen trekken de aandacht met hun uitvoerbaarheid, maar ook met een stijlvolle en nette uitstraling.

Voor- en nadelen

Opgemerkt moet worden dat soortgelijke producten vrij recent op de Russische markt verschenen. Ondanks dit feit zijn plastic schuurtjes in korte tijd wijdverspreid geworden. Het nieuwe product trok de aandacht van niet alleen gewone kopers, maar ook experts uit de bouwsector.

Steeds meer mensen kopen kant-en-klare gebouwen uit praktisch materiaal in plaats van geld, tijd en moeite te besteden aan het samenstellen van een structuur. Na het analyseren van de beoordelingen van de eigenaren en de mening van experts, werd een lijst met voor- en nadelen van kunststofloodsen opgesteld.

waardigheid

Allereerst geven we een overzicht van alle voordelen van het ontwerp.

Eenvoudige en eenvoudige montage

Het montageproces kan onafhankelijk worden uitgevoerd, zelfs als u nog nooit dergelijke structuren bent tegengekomen. Geavanceerde modellen worden zonder hulp in ongeveer 2 uur gemonteerd, terwijl de eenvoudigste opties na 45 minuten klaar zijn. Het werk wordt uitgevoerd zonder lassen, extra bevestigingsmiddelen en complexe gereedschappen. Je hebt zelfs geen gewone hamer nodig.

Deze eigenschap zal veel tijd besparen, aangezien het ongeveer een week duurt om het meest conventionele hulpprogrammablok te bouwen. Vergeet niet dat het voor de constructie noodzakelijk is om speciale vaardigheden te hebben, evenals om een ​​set gereedschappen, bevestigingsmiddelen en verbindingen (email, vernissen, enz.) Te maken.

Documenten en voorbereidend werk

De plastic loods is niet gerelateerd aan kapitaalgebouwen, in verband waarmee het niet nodig is om speciale vergunningen af ​​te geven.Alle voorbereiding is gereduceerd tot uitlijning van een site waarop het hozblok zal worden gevestigd.

Bladwijzer voor de stichting is niet nodig.

mobiliteit

Als het nodig is om het gebouw naar een andere plaats te verplaatsen, zijn er geen problemen. De loods kan op elk moment worden gedemonteerd, verplaatst en op een andere plaats worden geassembleerd. Vanwege de mobiliteit van het object is niet gebonden aan een specifieke locatie. Ondanks deze mogelijkheid wordt het niet aanbevolen om hozbloki vaak van de ene plaats naar de andere over te brengen. Na verloop van tijd zullen de bevestigingen losser worden en verliezen door de betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Materiële functies

Kunststof is een duurzaam, betrouwbaar en praktisch materiaal dat wordt gekenmerkt door een lange levensduur. Hij is niet bang voor corrosieprocessen en heeft absolute weerstand tegen vocht, schimmels en schadelijke insecten. In tegenstelling tot hout, heeft kunststof geen extra bewerking nodig voor een lange levensduur.

Een kwaliteitsproduct behoudt niet alleen prestaties, maar ook kleur en vorm. De gemiddelde levensduur is ongeveer 10 jaar. De echte periode is langer bij juist gebruik.

zorg

Zorgen voor een plastic schuur is heel eenvoudig.Om de structuur op orde te krijgen, is periodieke natte reiniging voldoende.

Om meer resistente verontreinigingen te verwijderen, kunt u gewone huishoudelijke chemicaliën gebruiken.

schoonheidsleer

Modellen aangeboden door moderne fabrikanten hebben een originele en stijlvolle uitstraling. Voor een expressievere uitstraling krijgt het plastic een textuur en kleur van natuurlijke materialen, zoals hout. De klantenkeuze biedt een enorme verscheidenheid aan kleuren, stijlen, vormen en maten. Modern kunststof hozblok past in elke buitenkant en vult de compositie aan. Onder het rijke assortiment vindt u producten in de klassieke en moderne stijl.

betrouwbaarheid

Voor de productie van constructies gebruikt heavy-duty plastic, dat bestand is tegen langdurige en constante belastingen (sterke windstoten, zware regenval, neerslag in de vorm van sneeuw). Ondanks het relatief lage gewicht, zal het gebouw betrouwbaar staan ​​en zal het van jaar tot jaar verschillen wat betreft bruikbaarheid en duurzaamheid.

De meeste deskundigen zijn het erover eens dat alleen hoogwaardige producten van betrouwbare fabrikanten over dergelijke parameters beschikken, die in elke fase de productie zorgvuldig controleren.

drains

Op het grondgebied van regio's waar massale regen een veel voorkomend fenomeen is, kan men niet zonder drainagesystemen. De meeste kunststofstructuren zijn uitgerust met handige opvangsystemen. Met hun hulp wordt water snel verzameld in afzonderlijke containers en kan het worden gebruikt voor verschillende huishoudelijke doeleinden, zoals water geven.

licht

Om energie te besparen, rusten fabrikanten structuren uit met speciale transparante inzetstukken. De zonnestralen die erdoorheen dringen, verlichten de lokalen zonder het gebruik van verlichting.

ventilatie

Voor een comfortabel microklimaat binnenshuis is luchtcirculatie noodzakelijk. Fabrikanten hebben de gebouwen uitgerust met een passief ventilatiesysteem, waardoor zuurstof vrij kan bewegen binnen de loods. Dankzij deze functie kunt u voedsel opslaan in de schuren, droog brandhout en ook kleine dieren, zoals vogels.

Levensduur en temperatuuromstandigheden

Vanwege hun weerstand tegen direct zonlicht, vochtigheid, roest, neerslag en andere externe factoren, blijven kunststof hulpblokken lang meegaan.Ondanks het feit dat de aangegeven serviceperiode 10 jaar is, bereikt de werkelijke periode enkele decennia met correct gebruik en goede zorg.

De indicator wordt beïnvloed door de temperatuuromstandigheden. Constructies van dit type zonder problemen weerstaan ​​een bereik van 55 graden vorst tot 80 graden Celsius boven nul.

Kosten van

Prijzen voor het assortiment van plastic schuren zullen u verrassen. Gunstige prijs vanwege de beschikbaarheid van materiaal. Kunststof is veel goedkoper dan standaard bouwmaterialen. Maar houd er ook rekening mee dat u bij het kiezen van een geprefabriceerde structuur geen geld hoeft te besteden aan het leggen van de fundering en diensten van bouwers.

Belangrijkste nadelen

Om volledig bekend te raken met de producten van dit type, is het noodzakelijk om niet alleen vertrouwd te raken met de positieve aspecten van de acquisitie, maar ook met de minnen.

sterkte

Gezien het feit dat hoogwaardige constructies hun uiterlijk en vorm behouden tijdens een lange levensduur onder constante belasting, kan het materiaal zelf niet bogen op sterkte in vergelijking met alternatieve materialen (steen, baksteen, hout). Kunststof kan breken als het hard geraakt wordt.Schade aan de constructie kan worden veroorzaakt door onjuiste bediening of door het gebruik van scherpe gereedschappen.

Dit kenmerk is in handen van indringers die eenvoudig de deur kunnen inslaan.

Het wordt ten zeerste afgeraden om kostbaarheden voor langere tijd op te slaan in de stal.

temperatuur

In het koude seizoen zal het vanwege de lage temperatuur ongemakkelijk zijn in een dergelijke structuur. Houd dieren in een schuur zonder extra verwarming kan alleen in het warme seizoen. Het ontwerp van polyvinylchloride warmt op en koelt in de kortst mogelijke tijd.

species

Plastic constructie wordt aanbevolen voor dergelijke taken:

  • het hek van de tuin put uit kleine kinderen en dieren;
  • een structuur voor het opslaan en drogen van brandhout;
  • bouwen voor de inrichting van droge kasten;
  • het maskeren van groentekuilen;
  • handige en compacte opbergruimte voor verschillende gereedschappen en dacha-merchandise: tuinmeubilair, bouwmaterialen en mortieren, tuingereedschap, barbecuestoven, barbecues en nog veel meer;
  • overlappende communicaties van verschillende typen;
  • verbergen en beschermen van een septic tank;
  • opslag van voertuigen en compacte voertuigen (fietsen, motorfietsen, enz.).

We hebben de belangrijkste kenmerken van geprefabriceerde structuren geïdentificeerd.

Een brede lijst van voordelen van plastic loodsen laat duidelijk zien hoe producten snel aan populariteit winnen bij Russische consumenten. Eerder waren ontwerpen gemaakt van kunststof buizen populair, maar in plaats daarvan kwam een ​​meer praktische, functionele en naar buiten toe aantrekkelijke optie.

Als we de voor- en nadelen vergelijken die hierboven in het artikel worden genoemd, heeft elke koper de mogelijkheid om de juiste keuze te maken, waarbij alle voor- en nadelen worden afgewogen.

beoordelingen

Na het analyseren van de huidige beoordelingen van echte kopers, kunnen we concluderen dat een plastic inzamelloods een winstgevende aankoop is. De meeste feedback is positief. Tegen een kleine vergoeding krijgt de klant een stijlvolle, comfortabele en duurzame constructie. Negatieve beoordelingen werden achtergelaten door supporters van meer standaardopties - houten of stenen schuren.

Hoe je een plastic schuur met je eigen handen kunt verzamelen, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer