Vinylbeplating: voor- en nadelen

Vinyl gevelbeplating is de meest populaire categorie van materialen voor de uitvoering van de buitenkant. Hij is onlangs op de markt verschenen en heeft al een breed publiek van fans weten te winnen. Voordat u dit materiaal koopt, moet u de voor- en nadelen van het nieuwe product onderzoeken.

Speciale functies

Vinyl gevelbeplating heeft een speciale samenstelling, waarvan 80% wordt ingenomen door polyvinylchloride. Het is dit ingrediënt dat het product zijn naam heeft gegeven. Er zijn echter fabrikanten op de markt die de hoeveelheid polyvinylchloride verlagen tot 70% om de kosten van het materiaal zelf te verlagen. Deze methode heeft een negatieve invloed op de technische kenmerken van gevelbeplating. Maar er is ook vraag naar dergelijke producten, omdat sommige kopers worden aangetrokken door de lage prijs.

Als u niet wilt besparen op de kwaliteit van het materiaal dat u wilt afwerken, let dan op de prijscategorie.Er zijn opties waarbij de secundaire grondstoffen worden gebruikt in een hoeveelheid van 5%, alleen gelegen in de onderste lagen van het vel. In dit materiaal is calciumcarbonaat aanwezig in een hoeveelheid van 15%, wat de structuur van de baan vult.

Het gehalte aan titaniumdioxide bereikt 10% en deze component bevindt zich in de bovenste lagen van het materiaal. Dit ingrediënt is verantwoordelijk voor de stabiliteit van de structuur. En als additief maakt het materiaal niet het licht veranderen als titanium dioxide voorkomt dat de schadelijke effecten van zonlicht.

Andere additieven die aanwezig zijn in de samenstelling van vinylbeplating, zijn vervat in lagere doses en zijn gericht op het vergroten van de mechanische sterkte. In de lijst met componenten zijn er verschillende pigmenten die verantwoordelijk zijn voor de kleuroplossing van het materiaal.

Voors en tegens

Vinyl gevelbeplating heeft veel voordelen. welke moet worden gelezen alvorens te kopen.

 • Lange levensduur. De fabrikant van dit materiaal biedt een garantie op uw product, dat tientallen jaren duurt.
 • Betaalbare kosten. Vinyl opruimen is goedkoper dan metalen tegenhangers.
 • Het grote voordeel van deze gevelbeplating is de veelzijdigheid en het aantrekkelijke uiterlijk. Met behulp van dit materiaal kunt u elk object schillen, ongeacht de grondstof. Het product zal helpen om veel van de nadelen van de muur te verbergen en de kamer aantrekkelijker te maken vanwege de prachtige kleuren.
 • Voorpanelen zijn bestand tegen mechanische belasting en ongunstige klimatologische omstandigheden. Positieve kenmerken worden waargenomen bij temperaturen van -50 tot +50 graden.
 • PVC is niet bang voor insectenaanvallen. En ook dit product is niet vatbaar voor schimmel en meeldauw.
 • Eenvoudig installatiewerk en laag gewicht. Bij de installatie van deze bekleding is het gebruik van extra voorbereiding en de ideale basis niet vereist.
 • De veiligheid van natuurlijke ventilatie. De panelen bieden volledige luchttoegang tot de muur.
 • Brandveiligheid. Vanwege de reagentia die aanwezig zijn in de samenstelling van het materiaal, verminderde vergiftiging door de wand. Het brandt niet, dan kan het niet op een plastic analoog bogen. PVC begint te smelten, maar het ondersteunt geen verbranding.
 • Eenvoudig te onderhouden.Dergelijk materiaal vereist niet elk jaar een regelmatige verving en gespecialiseerde verwerking. De geselecteerde kleuren zullen uw ogen verrassen tijdens de hele levenscyclus. Voor het reinigen van de gevel van vuil is voldoende gewone slang.
 • PVC heeft isolerende eigenschappen.
 • Veel gebruikers kiezen voor deze afwerkingsoptie, omdat het product milieuvriendelijk is.
 • Een brede selectie van texturen. U kunt kiezen voor een afwerking die kwalitatief hout, steenoppervlak, nat gips en andere variaties imiteert.
 • Dankzij het vergrendelingsmechanisme kunt u de panelen zelf monteren.

Ondanks talrijke voordelen heeft PVC nadelen.

 • Panelen kunnen niet worden gerepareerd. Als een van de secties is beschadigd, moet deze worden vervangen. In deze situatie is metaalbeplating beter.
 • Bij de installatie moet u rekening houden met de waarschijnlijkheid van compressie en uitrekking van de panelen met temperatuurdalingen.
 • Als u niet over de nodige vaardigheden beschikt om de skin te installeren, kunt u het beste de hulp van specialisten inroepen.

Na het doornemen van de voor- en nadelen van PVC-coating, zult u kunnen beslissen of de installatie van dit type beplating geschikt is voor u of dat het de moeite waard is om alternatieven te overwegen.

Technische specificaties

Naast een rijke lijst met voordelen zijn er enkele vereisten voor het materiaal waaraan het noodzakelijkerwijs moet voldoen. Op het grondgebied van de Russische Federatie wordt voor dit materiaal geen GOST aangegeven, er zijn alleen algemene parameters. Als basis voor de aanduiding van normen worden ASTM-aanbevelingen gebruikt - een Amerikaans bedrijf dat materialen test.

Er zijn verschillende kenmerken volgens de vereisten van ASTM.

 • Profielen moeten een dikte van 0,9-1,2 mm hebben. Als u een lange levensduur van het materiaal verwacht, moet u op de maximale dikte letten.
 • De gevel heeft het vermogen om zijn oorspronkelijke en originele afmetingen te behouden. De kwaliteitsgegevens worden geregeld door de normen ASTM D6864, DD3679, D7251.
 • Het materiaal is bestand tegen zuur. Voor het testen werd een oplossing van zwavelzuur gebruikt, die het materiaal gedurende een lange tijd beïnvloedde.Twee weken lang heeft gevelbekleding de maximale indicatoren van weerstand getoond.
 • Ontvlambaarheid van het materiaal. De huid ondersteunt het branden niet.
 • De grenzen van sterkte in relatie tot de effecten van temperatuur zijn 88 graden Celsius.
 • De treksterktes zijn 422 / kg / cm2.

Toepassingsgebied

Vinyl gevelbeplating heeft een breed scala aan toepassingen. Het kan worden gebruikt voor binnen- en buitendecoratie van gebouwen voor elk doel.

Gemalen PVC

Dit materiaal wordt gebruikt om te werken met de kelder van het huis. Het product wordt gerealiseerd in de vorm van korte blokken, die erg dik zijn in vergelijking met standaardvellen. Ondanks de grotere afmetingen wegen de kelderpanelen een beetje, waardoor het niet mogelijk is om activiteiten uit te voeren om de gevel van de kamer te versterken.

PVC-panelen worden in verschillende variaties verkocht: u kunt materiaal kopen dat natuursteen of baksteen van een decoratief type imiteert.

PVC muur

Dergelijke producten zijn bedoeld voor afwerking op een horizontaal oppervlak. Fabrikanten staan ​​klaar om hun publiek soepele panelen of variaties aan te bieden die hout imiteren.

Er zijn verschillende soorten vinylwandpanelen:

 • enkele visgraat;
 • dubbele visgraat;
 • drievoudige visgraat;
 • scheepshout;
 • blokhuis

Scheepsbalk wordt veel geëist op het grondgebied van de Russische Federatie en in Europa, en de dubbele visgraat wordt vaak gebruikt voor het afwerken van werk op het grondgebied van Amerika en Canada.

Maar ook vanwege zijn kwaliteiten, vinyl gevelbeplating wordt gebruikt voor het afdekken van gebouwen buiten. Het materiaal heeft hoge prestatiekenmerken, waardoor het grote populariteit kan winnen.

ontwerp

Er zijn verschillende soorten PVC-gevelbekleding op de markt. Voor liefhebbers van warme kleuren worden gepresenteerd: perzik, olijf, rood en andere kleuren. Veel klanten houden van dit kalme kleurenschema, maar andere originele varianten zijn te koop.

Populaire voering van licht eiken, roodbruine verticale gevelbeplating, karmozijnrood. De keuze is alleen voor de koper en hangt af van zijn ideeën en voorkeuren.

Om de selectie te vereenvoudigen, is PVC zijspoor onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • witte tint;
 • kleur;
 • pastel.

De laatste optie wordt als de meest populaire beschouwd, omdat dergelijke panelen verschillen in een betaalbare prijs en na een paar jaar niet saai worden.De lage kosten worden veroorzaakt door het kleine aantal additieven dat nodig is om schaduw te behouden en te voorkomen dat het in de zon uitbrandt.

Witte en lichte voering wordt vaak gebruikt om te werken met decoratieve componenten en randen. Dergelijke elementen kunnen met voordeel de basispasteltint benadrukken.

Plintbeplating wordt als een uitzondering beschouwd. Imitatie van bakstenen en andere materialen met een natuurlijk karakter wordt gebruikt voor het bekleden van de kelder. Het paneel heeft mogelijk een beige, grijze, zand- of terracotta kleur. Ze zijn optimaal gecombineerd met de muren van natuurlijke kleur om het ontwerp van het huis er logisch en compleet uit te laten zien. Sommige kopers kiezen de gevelbekleding met steenimitatie.

Als je houdt van block-house design, staan ​​fabrikanten klaar om natuurlijke motieven aan te bieden. Te koop zijn er pistache-, room-, karamel- en bananenkleuren. Kiezen voor het paneel, zorg ervoor dat ze worden gecombineerd met het dak van het huis. Bij het kiezen van dezelfde kleuren loop je het risico dat het gebouw er saai uitziet.

Hoe de juiste kleurenpanelen kiezen?

Als u pvc-gevelbekleding koopt bij een gerenommeerd bedrijf, biedt de manager u aan om de service te gebruiken, die in de selectie van kleuren is.Haast je niet om een ​​dergelijk aanbod te weigeren, want de experts kunnen de juiste optie voor jouw locatie kiezen. Met behulp van een speciaal computerprogramma, kunt u vooraf vertrouwd raken met de buitenkant van uw huis na het platen van vinyl.

Houd er bij het kiezen van de gewenste kleur rekening mee dat de tinten die als een monster worden weergegeven, mogelijk afwijken van de voltooide gevel. Wanneer geïmplementeerd op een schaal wandpanelen en dak, kleuren verhogen hun intensiteit.

Het lijkt misschien alsof de gekozen schaduw er vervaagd uitziet, maar je moet wel luisteren naar een specialist die bekend is met de functies van de panelen en hoe ze eruitzien in het bedrijfsleven. Heldere kleuren worden gebruikt om de individuele architectonische componenten te markeren. Besteed aandacht aan contrasterende tinten: delicate zandpanelen in combinatie met bruin, lichtroze gecombineerd met terracotta en andere soortgelijke composities.

Het is noodzakelijk om de kleurenkeuze serieus te nemen voor toekomstige afwerking van uw huis, omdat de panelen het decennia lang zullen versieren en u de kleur niet kunt veranderen. Pas op voorzodat het gekozen materiaal harmonieus wordt gecombineerd met de omgeving en er mooi uitziet. Kies een kleurengamma dat u na een paar jaar niet hindert.

Om de juiste keuze te maken, moet u bekend zijn met de basiswetten van het combineren van kleuren. Tot de win-winopties behoren beige en bruin palet, zand, terracotta, bordeaux en gele tinten. Voor de meer zelfverzekerde individuen, zullen krachtigere combinaties van oranje, blauw en lila passen.

DIY-montage

Het installeren van vinyl opruimen kan zelfs worden gedaan door een newbie. Om de gevel van het gebouw vakkundig te omhullen, moet u vertrouwd raken met de procedure en de kenmerken van de installatie. De panelen zijn ductiel en ductiel, waardoor het risico op materiële schade minimaal is. Stapsgewijze instructies, die in dit artikel aanwezig zijn, stellen u in staat om gerichte werken correct uit te voeren en veelvoorkomende fouten te elimineren.

Geconfronteerd wordt gedaan met behulp van de nodige set tools.

 • Het mes. Snijden vinyl opruimen moet worden gedaan met een scherp mes. Markeer tijdens het werken de groef, buig vervolgens en vouw de gemarkeerde lijn meerdere keren. Als gevolg hiervan zal het materiaal breken bij het beoogde merk.
 • In plaats van een mes, kunt u een elektrische decoupeerzaag gebruiken. Met deze tool kun je de snit mooi maken en het proces van passen in maat versnellen.
 • Puncher. Deze tool kan worden vervangen door een oefening. Hij maakt kwaliteitsgaten waarmee u hardware kunt monteren of nieuwe kunt maken.
 • Schroevendraaier ontworpen om hardware te verdraaien.
 • Zoals bij alle constructiewerkzaamheden, moet u een laserconstructieniveau voorbereiden. U kunt een eenvoudig niveau gebruiken, maar de eerste optie is comfortabeler.
 • Bouw roulette. Met deze tool kunt u parameters berekenen.

Als u besluit om een ​​grinder te gebruiken voor het snijden van panelen, overweeg dan enkele functies van de bediening. Bij hoge snelheden kom je verwarming en smelten van de snede tegen. Om een ​​dergelijk verschijnsel uit te sluiten, wordt aanbevolen om op laag vermogen te werken.

Er zijn bepaalde aanbevelingen voor de installatie.

 • Wanneer geconfronteerd met werken moet aandacht besteden aan de kenmerken van het materiaal. De panelen hebben een hoge coëfficiënt in verhouding tot de lineaire uitzetting. Deze indicator moet voldoen aan de eis dat er tussen de lamellen en rijen een opening van 5-7 mm moet worden geplaatst.
 • Als de beplating is gemaakt bij negatieve temperaturen, moet de minimale opening 10 mm zijn.
 • De opening moet aanwezig zijn tussen het werkoppervlak van het paneel en bevestigingsmiddelen.

Vinylpanelen moeten enkele uren op straat staan, waarna u verder kunt gaan met installatiewerkzaamheden.

 • Schroef het zijspoor niet met schroeven vast. Dergelijke acties kunnen ertoe leiden dat het vel begint te barsten. Als u deze gereedschappen moet gebruiken, zorg er dan voor dat de bevestiging niet plaatsvindt op de plek waar de gaatjes voor de spijkers zijn geponst, maar maak gaten voor de hardware, pas daarna de elementen repareren.
 • In plaats van schroeven toegestaan ​​het gebruik van nagels en nietjes.

En u moet ook zorgen voor de selectie en berekening van de vereiste componenten. Handelsmerken die vinylbeplating aanbieden aan hun klanten zijn bezig met de implementatie van alle componenten die nodig zijn voor de installatie. Je kunt ook extra materialen kopen.

 • Interne en externe hoeken die nodig zijn voor het afdekken van gebouwen met een traditionele lengte van 3 meter. Om de benodigde hoeveelheid materiaal te berekenen, moet u de totale metingen langs de omtrek van de hoeken berekenen, die verder in drie moeten worden verdeeld.Elimineer het gebruik van restanten om het uiterlijk er aantrekkelijk uit te laten zien.
 • De startstroken in lengte zijn 3,8 meter. De vereiste waarde wordt berekend door de deuropeningen van de perimeter van de indicatoren af ​​te trekken.
 • Er is een J-profiel nodig om te werken met gebieden waar bevestiging van bijlagen wordt waargenomen.
 • De balk die de ramen omlijst heeft een lengte van 3 meter. De berekening wordt uitgevoerd door de totale omtrek van de vensteropeningen bij te tellen.
 • Ramenafvoeren zijn optioneel en zijn alleen nodig indien nodig.
 • De afwerkingsbalk is nodig om de dakrand van het dak te verbinden met het huis zelf.
 • Met H-profiel kunt u de openingen op de verbindingen tussen de panelen sluiten. De installatie van deze elementen is verticaal gemaakt. Berekeningen worden gemaakt door de omtrek van de kamer te delen door de lengte van de panelen.
 • Afvoerroosters zijn onder de raamopening gemonteerd.
 • Het installeren van de behuizing is vereist voor elke opening die in lijn ligt met de muren.
 • Om zelf vinyl op te hangen, heb je gegalvaniseerde schroeven met een drukring nodig. De lengte van de elementen moet 25-30 cm zijn.De hoeveelheid hangt af van het oppervlak van de muur. Voor een vierkante meter vereist 20 stuks.

Installatie van vinylpanelen gaat vergezeld van de volgende reeks:

 • installatie van de hoekstrook;
 • vaststelling van de startbalk;
 • installatie van het J-profiel, dat zal dienen als afwerkingsmateriaal voor de randen van de panelen;
 • trimopening;
 • geconfronteerd met werk met behulp van vinyl zelf;
 • installatie van de afwerkingsbalk.

De installatie van de startplaat moet rond de omtrek van het gebouw worden uitgevoerd. U moet dit item zorgvuldig instellen. Bevestig de bar moet worden met behulp van schroeven. Volg de stap bij het bevestigen van 25 cm. Zorg ervoor dat de schroeven loodrecht op de oppervlakken staan. Schroeven moeten precies in het midden van het ovale gat worden geschroefd om de kromming van de panelen te elimineren.

Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de schroef niet tot aan het einde in de balk zit. De opening tussen de kop en de panelen moet ongeveer 1 mm zijn. Voor comfortabelere berekeningen kunt u het gat met een munt meten. Het is noodzakelijk om een ​​opening van 5-7 mm in het midden van de kruising van de lamellen te laten.

Raamopeningen die zich in hetzelfde vlak als de wanden bevinden, moeten worden omhuld met behulp van een brede behuizing, waarin vervolgens panelen worden geplaatst.Als er hellingen in de vensters zijn, kunt u een hoekprofiel gebruiken voor decoratie. Allereerst wordt aanbevolen om de onderste helling te omhullen en vervolgens verder te gaan met de zijsecties, en geleidelijk naar het midden van de vensteropening te gaan.

Bij het werken met vinylbeplating moet ervoor worden gezorgd dat elk paneel in de startstrips wordt opgenomen en op zijn plaats kan klikken. Pas nadat u zich aan deze regels hebt gehouden, kunt u beginnen met het repareren van de hardware. Wanneer u de panelen bevestigt, moet u de afstemming voortdurend uitvoeren op gebouwniveau. Voor comfort tijdens het gebruik, kunt u het touw gebruiken.

De afwerkingsbalk moet onder het dak worden gemonteerd. Van deze strip moet worden gemeten naar het meest extreme paneel. De strips die onder de gegeven parameters worden verwerkt, moeten de vorm van een boog aannemen en vervolgens onder het afwerkingspaneel gaan.

fabrikanten

Op de bouwmarkt zijn er veel fabrikanten van vinylpanelen. Als we het hebben over de binnenlandse markt, zijn de producten van de fabriek al meer dan 10 jaar in trek. "Terna Polymer". De fabrikant is bekend sinds 2001 en is bezig met de release van vinyl opruimen onder de naam Fineber.

Het materiaal is populair omdat het veel positieve eigenschappen heeft.

 • De productie is gericht op het Russische klimaat, zodat de panelen zeer goed bestand zijn tegen vocht en temperatuurschommelingen. De gevel is bestand tegen een temperatuurbereik van -50 tot +50 graden.
 • Bij de productie van gevelbeplating gebruikt alleen hoogwaardige polyvinylchloride-elementen, waarin er extra ingrediënten zijn gericht op kleurstabiliteit. De verhoudingen van elke component worden berekend met behulp van computerprogramma's.
 • Bij de vervaardiging van toegepaste co-extrusie. Deze methode is een economische en rationele technologie voor de productie van grondstoffen uit twee lagen. Aan elke laag is een specifieke set componenten toegevoegd. Voor het buitenoppervlak worden elementen gebruikt die beschermen tegen externe invloeden en burn-out. In de binnenlaag bevinden zich ingrediënten die de structurele eigenschappen en de kwaliteit van de gevel bepalen. Een vergelijkbare techniek is gebruikelijk in Canada en de Verenigde Staten.
 • De producten van dit merk hebben een lange levensduur, die meer dan 25 jaar is.

Onder de buitenlandse fabrikanten in de vraag Canadese onderneming Mitten inc, waarvan de productiefaciliteiten zich in Parijs bevinden. handelsmerk handschoen is al meer dan 50 jaar partij aan het weven en biedt producten van hoge kwaliteit, waarmee het 's werelds leidende posities in productverkoop heeft ingenomen.

Een van de kenmerken van vinyl gevelbeplating omvatten de volgende eigenschappen:

 • de fabrikant biedt een garantie van 50 jaar op uw materiaal;
 • panelen zijn zeer resistente tinten;
 • weerstand tegen mechanische stress;
 • hoge ductiliteit, die installatie mogelijk maakt, zelfs bij koud weer.

En het is ook de moeite waard om de binnenlandse fabrikant op te merken Grand lijn. De productiefaciliteiten bevinden zich op het grondgebied van de regio Voronezh, Kaluga, Nizhny Novgorod en Leningrad. De panelen hebben unieke kenmerken, waardoor er veel vraag naar is.

Onder de functies zijn een aantal eigenschappen.

 • Veerkracht en flexibiliteit. Prestaties zijn zes keer de prestaties van traditionele gevelbeplating. Dankzij deze eigenschappen kan de installatie zelfs bij lage temperaturen worden uitgevoerd.
 • Extern zijn de panelen vergelijkbaar met echt hout.Er zitten zelfs knopen op het materiaal, die het mogelijk maken om natuurlijk hout zoveel mogelijk te imiteren. De bekleding bezit impregnering die bestaat uit speciale vuilafstotende componenten.
 • De opstelling van het vergrendelingsmechanisme biedt verhoogde weerstand tegen de wind en maakt het mogelijk om de installatie in een korte tijd uit te voeren.
 • PVC opruimen is UV-bestendig. De term immuniteit bereikt negen jaar, zoals blijkt uit speciale tests die in Nederland zijn uitgevoerd.
 • De fabrikant biedt een schriftelijke garantie op uw product voor een periode van 50 jaar. De lijst met garantieverplichtingen omvat: sterkte-indicatoren, lange levensduur en uniforme vervaging. Om ervoor te zorgen dat het product aan alle opgegeven eigenschappen voldoet, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten voor transport en installatie.
 • Verticale panelen zijn beschikbaar voor kopers. Ze worden gebruikt voor het afdekken van afzonderlijke elementen op het oppervlak van de gevel. Veel mensen gebruiken deze gevelbekleding om kelders, decoratieve richels, kroonlijsten of markiezen te versieren. De lengte van het materiaal is 3 meter en de nuttige breedte bereikt 1,5 meter.Het kleurenschema bestaat uit vier tonen, waaronder: wit, vanille, limoen en beige.

De Grand Line staat, net als Fineber, klaar om zijn publiek een breed scala aan extra componenten te bieden, met behulp waarvan het mogelijk is om een ​​uitgebreide bouwbekleding uit te voeren. Te koop zijn er: startstrips, afwerkingsprofiel, trim en andere componenten.

beoordelingen

Vinyl gevelbeplating is erg populair, dus op het internet kunt u tal van beoordelingen van de eigenaren vinden. De meeste kopers spreken over dit materiaal als een kwaliteitsproduct dat er goed uitziet in het bedrijfsleven.

Het merk Fineber heeft vele doelgroepen gewonnen, zoals blijkt uit positieve reacties op dit materiaal. Mensen die besluiten om de producten van deze fabrikant te kopen, melden dat het materiaal van goede kwaliteit is, rijke en uniforme kleuren die niet vervagen met de tijd.

Mitten trekt veel consumenten met zijn garantie. Gebruikers melden dat de fabrikant een levensduur van 50 jaar garandeert, waarvan ze zeker zijn na een paar jaar gebruik.Zelfs na vijf jaar verandert gevelbekleding niet van uiterlijk, behoudt het de kleurverzadiging en vervaagt het niet van de constante blootstelling aan zonlicht.

Grand Line heeft een mooie uitstraling, die kwalitatief de structuur van de boom imiteert. Hiermee kunt u een prachtige gevel creëren die lang zal verheugen. Kopers zijn positief over het installatiegemak dat wordt geleverd door een vergrendelingsmechanisme. Het materiaal is niet bang voor harde wind en is bestand tegen andere weersomstandigheden.

Tips en trucs

In de markt zijn er veel fabrikanten die consumenten vinyl gevelbeplating aanbieden. Om de juiste keuze te maken, moet u vertrouwd raken met de aanbevelingen van specialisten.

Met deze tips en trucs kunt u een kwaliteitsproduct kiezen.

 • Besteed aandacht aan de kleur van de zijspoor. Het moet een uniforme kleur hebben. De verzadiging van de tinten aan de buiten- en binnenkant kan verschillen. In de meeste gevallen heeft de binnenkant een lichtere toon.
 • De eindsnede moet dezelfde dikte hebben over de gehele breedte van het materiaal. Als de cijfers anders zijn, worden u goederen van lage kwaliteit aangeboden.
 • Gaten voor bevestiging aan de basis moeten gladde randen hebben. Zorg dat ze hetzelfde zijn.
 • Er mogen geen defecten aan de voorkant zitten. Weiger om te kopen als je scheuren, krassen en peeling bemerkt. Het materiaal moet een mat oppervlak hebben, omdat de glans als een huwelijk wordt beschouwd. Als er een sterke glans op het paneel is, warmt het op bij blootstelling aan zonlicht, wat tot verdere vervorming zal leiden.
 • De dikte van het materiaal mag niet groter zijn dan 1-1,2 mm, omdat dikkere varianten niet dezelfde prestatie-eigenschappen kunnen garanderen als andere panelen.
 • Kies panelen met anti-schok vergrendelingen. Ze kunnen de sterkte van de structuur garanderen.
 • Controleer de ductiliteit van de panelen. Om deze eigenschap te bepalen, moet u de dunne rand van het materiaal buigen, dat zich in de buurt van de rand bevindt. Als het begint te breken, geeft u de aankoop op.
 • Verpakkingen kunnen ook praten over de kwaliteit van de gekozen producten. Fabrikanten die hoogwaardige goederen produceren, toezicht houden op de veiligheid van de gevelbekleding, bieden daarom hoogwaardige verpakkingen.

Nadat u vinylpanelen hebt gekocht, kunt u een situatie tegenkomen waarbij het materiaal niet in uw maat past. In dit geval moet u de gevelbekleding doorsnijden. Veel mensen worden geconfronteerd met moeilijkheden, omdat bij het knippen de eindzijden worden verwijderd, wat nodig is om het materiaal te bevestigen. U moet in het resterende gebied opnieuw soortgelijke cuts maken. Je maakt het jezelf gemakkelijker als je de onderkant van de gevelbekleding afsnijdt.

Hoe zorg je voor vinyl opruimen?

Met de juiste zorg kunt u de levensduur van vinylspanen verlengen.

Experts raden aan om eenvoudige regels te volgen.

 • Wees op uw hoede voor de schade die verschillende insecten kunnen aanrichten.
 • Probeer tijdens het installeren hoogwaardige isolatie te maken om het verwarmingsproces te besparen.
 • Vinylpanelen kunnen niet worden geverfd. De panelen hebben in eerste instantie een bepaalde tint die de voorkant en de binnenkant van het materiaal bedekt. De kleur exfolieert niet en krassen zijn er onmerkbaar op. Deze eigenschappen impliceren geen maatregelen voor inkleuring tijdens de werking.
 • Na tien jaar gebruik kunnen de panelen bleker worden.Als u met een soortgelijke situatie wordt geconfronteerd, hoeft u alleen het defecte gebied te vervangen.
 • Een keer per jaar moet u de panelen reinigen. Gebruik een speciale machine om te wassen of neem de gebruikelijke shlag en reinig de gevel met een straal water.

Prachtige voorbeelden

Ontwerpers staan ​​klaar om een ​​verscheidenheid aan opties te bieden waarmee u uw huis kunt transformeren en aantrekkelijker kunt maken. Om het gewenste ontwerp te selecteren, moet u voortbouwen op uw doelen, wensen en het interieur van het omringende landschap.

De huizen omhuld door een gevelbekleding zien er aantrekkelijk uit. De kamer, bekleed met lichtroze panelen, ziet er zacht uit. Zo'n gebouw geeft de site een kalme en vredige sfeer en verveelt zich nooit.

Ziet er elegant afgezet met vastgezette vinyl gevelbekleding die scheepsbord nabootst. Je kunt twee soorten gevelbeplating combineren, met behulp van een metselwerkimitatie voor het afwerken van de basis. Een dergelijke beplating zal de goede smaak van de eigenaar van het gebouw laten zien en zal opvallen tussen andere huizen.

Sommige mensen kiezen witte tinten, die gebouwen een gelijkenis geven met de Engelse stijl.Deze kamers zien er elegant, zacht en passen goed in elk ontwerp.

Als je van je huis een fantastische toren wilt maken, let dan op de gevelbekleding en imiteer rond hout. Zorg voor een geschikt landschap dat de juiste sfeer zal creëren.

Ziet er goed uit gedeeltelijke bekleding vinyl gevelbeplating. U kunt individuele elementen benadrukken met behulp van panelen om een ​​origineel uiterlijk te creëren.

     In contrastkleuren kunt u de originele compositie krijgen. Kies contrasterende tinten die er prachtig uitzien in een paar. Met dit ontwerp kun je je kamer markeren en de aandacht van anderen trekken. Zorgvuldig uitvoeren van de selectie van kleuren om de combinatie leek voordelig.

     Hoe je een vinyl gevelbeplating met je eigen handen monteert, kun je in deze video zien.

     Comments
      auteur
     Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

     Inkomhal

     Woonkamer

     slaapkamer