Stone House Siding: productoverzicht

Van al het materiaal voor buitenbekleding van gebouwen is gevelbekleding de meest populaire geworden en vervangt het op grote schaal zijn concurrenten: pleisterwerk en afwerking met natuurlijke grondstoffen. Het zijspoor in vertaling vanuit het Engels betekent naar buiten gericht en voert twee hoofdfuncties uit: bescherming van het gebouw tegen externe invloeden en een decor van een gevel.

Opruimfuncties

Het materiaal bestaat uit lange smalle panelen die, wanneer ze aan elkaar zijn gehecht, een stevig web vormen van elke grootte. Gebruiksgemak, relatief goedkope prijs en een verscheidenheid aan composities zijn de belangrijkste voordelen van dit type afwerkingsmaterialen.

Aanvankelijk werd de gevelbekleding alleen van hout gemaakt., maar met de ontwikkeling van bouwtechnologie zijn er andere opties naar voren gekomen.Zo biedt de moderne markt klanten gevelbekleding op metaal, vinyl, keramiek en vezelcement.

Tegenwoordig is vinylbeplating het meest populaire materiaal voor het afdekken van gebouwen.

Vinyl gevelbeplating

De panelen zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC), gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid en economische kosten van het materiaal. Het oppervlak kan glad of in reliëf zijn, glanzend of mat. Het kleurengamma dat wordt gepresenteerd in modellen van vinylbeplating is verzadigd en stelt u in staat elke kleur te kiezen die past bij uw landschapsontwerp.

Stenen huis gevelbeplating

Een van de meest populaire varianten van PVC gevelbeplating zijn Stone House-serie panelen die baksteen of natuursteen nabootsen. Dit type gevelbekleding heeft bepaalde kenmerken en functies tijdens het installatieproces. Het kan zowel in de kelder van het gebouw als op de hele gevel worden gebruikt.

De belangrijkste factor in de populariteit van de Stone House-serie is het vermogen om de structuur een monumentaal uiterlijk te geven vanwege de textuur. Het onder ogen zien van huizen met natuurlijke materialen vereist ongelooflijk hoge financiële kosten, en het is verre van onrendabel in termen van arbeidskosten.Licht gevelbekleding visueel creëert het effect van metselwerk, terwijl het beschermen van de muren van het huis tegen de negatieve natuurlijke invloeden.

collectie

Een reeks gevelbekleding Stone House is een verscheidenheid aan modellen op de textuur en kleurenpalet. Getextureerde variëteit geeft u de mogelijkheid om het tegenoverliggende materiaal te kiezen dat elk metselwerk imiteert: zandsteen, steen, baksteen, ruwe steen. Het volledige assortiment wordt gepresenteerd in natuurlijke tinten, waarvan de meest populaire rode baksteen, grafiet, zand, beige en bruin zijn.

Het gebruik van Stone House gevelbeplating panelen stelt u in staat om het gebouw een respectabele en monumentale uitstraling te geven. Gezien de goedkope materiaalkosten en het gemak van installatie, steekt dit type gevelbekleding gunstig af bij zowel de PVC-tegenstukken als bij duurdere materialen.

Land van het productiestructuur Stone House - Wit-Rusland. Producten zijn gecertificeerd in Rusland, Oekraïne en Kazachstan.

Technische specificaties

Opzetpanelen zijn gemaakt van PVC, bedekt met een beschermende laag van acryl-polyurethaan, die verbleken in de zon maximaal voorkomt. Stone House is een dichter ruimtevoorbeeld dan zijn tegenhangers, maar het heeft elasticiteit.Geschikt om naar elk deel van het gebouw te kijken. Met de juiste installatie vervormt het niet onder invloed van warmte in de hitte en is het bestand tegen de laagst mogelijke temperaturen in de wintervorst.

De afmetingen van een paneel zijn 3 meter lang en 23 cm breed, het gewicht is ongeveer 1,5 kg.

In de verkoop van het materiaal wordt geleverd in standaardpakketten van elk 10 panelen.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van Stone House-serie gevelbeplating over andere materialen gemaakt van polyvinylchloride.

 • Duurzaamheid tot mechanische schade. Speciale bevestigingen zoals "lock" maken het product elastischer, waardoor het bestand is tegen schokken en drukken. Na onopzettelijke schade is het paneel afgeplat en blijven er geen deuken achter.
 • Bescherming tegen zonnebrand, weerstand tegen neerslag. Het buitenoppervlak van de Stone House-panelen is bedekt met een acryl-polyurethaansamenstelling. Producten vertoonden hoge resultaten in xenotes voor licht en weersbestendigheid. Het verlies van kleur volgens deze tests is 20-20% 10-20%.
 • Origineel ontwerp. De textuur van de gevelbeplating imiteert volledig baksteen of natuursteen, het reliëfoppervlak creëert een visueel gevoel van metselwerk.

  Algemene voordelen van PVC-panelen ten opzichte van andere bekledingsmaterialen:

  • weerstand tegen rotting en corrosie;
  • brandveiligheid;
  • milieuvriendelijkheid;
  • gemak van installatie en onderhoud.

  De nadelen van gevelbekleding kunnen worden toegeschreven aan de relatieve kwetsbaarheid ervan in vergelijking met baksteen of steen. In het geval van schade aan het oppervlak bedekt met opklapbare panelen, is het niet nodig om het hele canvas te vervangen. Dit kunt u krijgen door een of meer beschadigde stroken te vervangen.

  montage

  De gevelbekleding van de Stone House-serie is gemonteerd als gewone PVC-panelen, in een vooraf geïnstalleerd verticaal aluminiumprofiel. Het installatieproces begint strikt aan de onderkant van het gebouw, de hoekdelen worden als laatste gemonteerd met behulp van gevelbeplating.

  De panelen worden met sloten aan elkaar bevestigd, die het koppelen van de onderdelen signaleren met een karakteristieke klik. Op de plaats van raam- en deuropeningen wordt afzonderlijk gekeken - de panelen worden op maat en in de vorm van de opening gesneden. De panelen in de laatste rij zijn gemaakt met een speciale afwerkingsbalk.

  Tip: buitenbekleding van gebouwen blootgesteld aan veranderingen in atmosferische temperaturenzodat het materiaal kan uitzetten en inkrimpen.Monteer de gevelbekleding daarom niet te dicht bij elkaar.

  Zie de volgende video voor informatie over hoe u gevelbekleding correct kunt installeren in Stone House.

  Comments
   auteur
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

  Inkomhal

  Woonkamer

  slaapkamer