Opstelling van Grand Line: soorten, maten en kleuren

 Opstelling van Grand Line: soorten, maten en kleuren

De keuze van de bekleding voor de gevel kan zowel de laatste fase van de bouw van een nieuw huis zijn als de vervanging van de oude coating die in verval is geraakt. De gevelbeplating van Grand Line biedt verschillende oplossingen: metalen en vinylplanken, een verscheidenheid aan kleuren en tinten, materialen die zijn aangepast aan het sterk continentale klimaat van de Russische Federatie met hete zomers en koude winters, producten van goede kwaliteit vervaardigd op geïmporteerde apparatuur tegen een betaalbare prijs.

Over het bedrijf

Voordat we kijken naar de kenmerken van de producten van het Grand Line-merk, moet worden opgemerkt dat de kwaliteit van de producten te wijten is aan hun ontwikkeling voor specifieke bedrijfsomstandigheden in Rusland.Bij het maken van vinylbeplating werkte het bedrijf samen met een Amerikaanse fabrikant van vergelijkbare producten. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie zijn 100% identiek aan de componenten van de Amerikaanse onderneming. De productiefaciliteiten van de Grand Line voldoen aan alle kwaliteitsnormen: moderne geïmporteerde apparatuur en geavanceerde productietechnologie worden gebruikt. Grondstoffen voor de vervaardiging van gevelbeplating worden gesynthetiseerd door de methode en van de componenten volgens Amerikaanse technische normen.

waardigheid

De producten van het bedrijf Grand Line hebben onbetwistbare voordelen.

 • Resistente kleurproducten. Speciale onzuiverheden die beschermen tegen burnout-opruiming, werden ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Penn Color, dat hoogwaardige gevelverven produceert. Panelen door de jaren heen behouden de originele kleuren. De garantieperiode is 11 jaar, ongeacht de toon en kleurverzadiging.
 • Universele installatie. De gevelbeplating Grand Line kan zelfs in de winter op de gevel worden geïnstalleerd, dankzij het gebruik van een speciaal schokbestendig systeem. Als resultaat van testen bleek dat de panelen kunnen worden gemonteerd bij temperaturen tot -10 graden.Dit cijfer komt overeen met het niveau van de beste wereldmerken voor de productie van gevelbeplating.
 • Duurzame structuur. Zijpanelen zijn bestand tegen aanzienlijke druk- en impacteffecten.
 • Duurzaamheid. De garantieperiode zonder vernietiging van de structuur en prestatieverlies voor gevelplanken is 50 jaar.
 • Een verscheidenheid aan exterieur gevelbeplating uitvoering. Het kleurenpalet van de lamellen is zeer divers en zal aan bijna elke smaak voldoen. Onder de producten van de Grand Line bevinden zich panelen met een factuur die natuurlijk hout het best nabootst in de juiste kleuren. Een huis dat met een dergelijke gevelbeplating is afgezet, ziet er identiek uit als een houten constructie, maar kost veel minder.
 • Antistatisch effect. Opklappanelen accumuleren geen statische stroom, daarom blijven stof en verschillende kleine deeltjes daaraan niet kleven, en de vorm van de lamellen minimaliseert de vervuiling van de bekleding.
 • Biologische lamellen voor ongeschiktheid. De samenstelling van de gevelbeplating Grand Line bevat antiseptische componenten die de afwezigheid van schimmelsporen garanderen, daarnaast is het materiaal niet geschikt voor het voeden van insecten en knaagdieren.
 • Koppelingsbetrouwbaarheid. De panelen zijn verbonden door een speciaal vergrendelmechanisme, dat zorgt voor een strakke passing van de lamellen onderling na de verbinding. Deze steun zorgt ervoor dat de behuizing de orkaanwind kan weerstaan, waardoor de installatietijd in de helft wordt verkort. Bovendien vervult het mechanisme de functie van bescherming tegen diefstal - het is uiterst moeilijk om de gemonteerde coating te demonteren en vereist speciale vaardigheden.
 • Warmte en koude weerstand. Grand Line gevelbeplating is ontworpen voor maximale tarieven van positieve en negatieve temperaturen die mogelijk zijn in de natuur.
 • Gerelateerde producten. Aan de voorpanelen kunt u een afvoersysteem en hekwerk kopen, het juiste ontwerp en de juiste kleuren. Deze combinatie geeft het uiterlijk van de site de integriteit en volledigheid van de designerafwerkingen.

types

Het gamma gevelpanelen van de Grand Line is verdeeld in twee grote groepen, afhankelijk van de materiaalproductieproducten. Elke groep heeft specifieke prestatiekenmerken, die zijn afgeleid van de eigenschappen van het materiaal van de lamellen.

metaal

Metalen panelen zijn duurzaam, betrouwbaar en hebben een lange levensduur en zijn gemakkelijk bestand tegen alle klimatologische omstandigheden.Gemakshalve zijn er naast deze standaard lamellen aanvullende elementen bedoeld voor objecten met een niet-standaard geometrie.

De gevelbekleding van de Grand Line heeft nog andere speciale functies.

 • Coating producten. HPS 200 biedt garantie voor 20 jaar garantie, en PVDF en Armacor maximaal 30 jaar.
 • Externe uitvoering van lamellen. Een keuze uit verschillende textuuropties en ongeveer 50 kleuropties.
 • De mogelijkheid van kleine reparaties. Vaak krijgt het oppervlak van de panelen tijdens de installatie kleine beschadigingen: krassen en krassen. Om ze te verwijderen, wordt een spuitverf met een correctieverf geleverd, deze samenstelling is ook bedoeld om het metaal te beschermen tegen corrosie en kan gedurende de hele operatie worden gebruikt.
 • Absolute brandweerstand en bescherming tegen milieu-invloeden.
 • Milieuvriendelijke samenstelling, in het productieproces geen toxische metalen of synthetische verbindingen.
 • Resistente kleur.

Soorten metalen gevelbeplating

Metalen panelen aan de zijkant zijn onderverdeeld in verschillende ondersoorten.

 • "Ship boord." De oppervlaktestructuur imiteert houtcoating met hoge precisie.
 • "Verticale GL". Kenmerkend voor deze gevelbekleding is de textuur, ontworpen voor een omgeving met hoge stoffigheid, bijvoorbeeld in de buurt van de weg of in de fabriek. Het oppervlak stoot vuil af en is heel gemakkelijk schoon te maken. Verticaal heeft meestal positieve beoordelingen.

Beide types zijn bevestigd met sloten en zorgen voor een stevige verbinding tussen de lamellen.

In de volgende video kun je zien hoe je de gevelbekleding van Grand Line aankoppelt.

vinyl

Deze gevellatten worden vervaardigd op geïmporteerde apparatuur en op Amerikaanse technologie met grondstoffen die zijn gestandaardiseerd volgens de Europese normen. De toegepaste SunProof-technologie zorgt voor een volledige bescherming van grand line gevelbeplatingvlakken tegen blootstelling aan zonlicht in de ultraviolette, destructieve structuur en het infraroodspectrum, waardoor de kleur nadelig wordt beïnvloed.

Deze indicator is getest en gecertificeerd door Holland Colours Tech Lab. De sterkte van de lamelstructuur werd getest bij een temperatuur van -10 graden en weerstond een belasting van 4,23 J, wat overeenkomt met moderne geïmporteerde tegenhangers op het gebied van vinylbeplating. Ook producten van de Grand Line zijn gemaakt met het oog op de consument thuis,daarom is het bevestigingssysteem zo eenvoudig mogelijk en kan het worden gebruikt door klanten zonder gespecialiseerde installatievaardigheden.

Andere zijspoorkwaliteiten zijn onder andere:

 • weerstand tegen agressieve weersverschijnselen: regen, hagel, sneeuw, orkanen en andere;
 • een ruime keuze aan kleuren en textuurprestaties van producten;
 • milieuvriendelijke samenstelling van de panelen, niet-toxisch en geen allergische reacties veroorzaken;
 • niet oxideren, niet rotten, niet corroderen;
 • matig ontvlambaar;
 • lange levensduur.

Typen vinylpanelen

Vinyl gevelbeplating "Grand Line" wordt vertegenwoordigd door verschillende soorten.

 • "Scheepsboordhout". Opbouwpanelen reproduceren de houten textuur het nauwkeurigst tot in de kleinste details, bijvoorbeeld knopen. Nauwkeurigheid bij de vervaardiging van planken biedt de optimale verbinding van producten onderling zonder de vorming van openingen en scheuren.
 • "GL Karelian". Front planken imiteren een houten balk niet alleen in textuur, maar ook in vorm. Een geweldige optie om een ​​gestileerde "houten" afwerking te maken voor redelijk geld.
 • "GL Siberian". Dit afwerkmateriaal wordt gekenmerkt door veelzijdigheid bij het afwerken van oppervlakken van elke vorm,tegelijkertijd biedt de geometrie van lamellen een compacte verpakking voor minimalisering van de plaats die ingenomen wordt tijdens het transport.

Formaat opties

Naast de verschillende kleuren zijn zijpanelen onderverdeeld in verschillende hoofdgroepen met specifieke kenmerken.

 • "GL America". Deze categorie omvat een wijdverspreid type lamellen, die houten planken nabootsen met een karakteristieke textuur en afmetingen, authentieke hechtingsverbindingen en alle uiterlijke kenmerken van gezaagde platen. Deze groep omvat Shipboard en Block House. Productafmetingen variëren van 3 tot 3,6 m lang en 0,22 m breed.
 • "Verticale panelen". Een kenmerk van dit opruimen is een verticale, in plaats van een horizontale opstelling van de latten. Door deze eigenschap van vuil en stof is het lastiger om aan het oppervlak te blijven hangen en wordt het reinigingsproces vergemakkelijkt door het onbelemmerde afstromende water langs het vlak van het product, zowel tijdens regen als tijdens handmatig wassen. "Verticale panelen" zijn erg populair bij bewoners van plaatsen langs de weg en gebieden met hoge stoffigheid. De totale afmetingen van producten zijn 3 m lang en 0,16 m breed.
 • "Ik ben de gevel." Een nieuw type gevelplaten, waarvan de textuur natuursteen imiteert. De afmetingen van de producten zijn 1,55 m lang en 0,33 m breed.
"GL-Amerika"
"Verticale panelen"
"Ik facade"

Maten en kleur

De kleurprestaties van de gevelfronten van Grand Line worden vertegenwoordigd door een breed scala aan kleuren:

 • wit;
 • grijs;
 • perzik;
 • lichtgroen;
 • vanille;
 • beige;
 • lichtgeel;
 • caramel;
 • eikenbruin

De afmetingen van de gevelpanelen Grand Line zijn ontworpen om de maximale hoeveelheid bruikbaar oppervlak te creëren.

De algemene afmetingen van producten variëren in dergelijke limieten:

 • in de breedte van 16 tot 26 cm;
 • over de lengte van 50 tot 600 cm;
 • dikte van 0,5 tot 1,02 cm.

Het specifieke type lamellen heeft geen enkele standaard en kan in verschillende grootten worden gemaakt. Als u een gezicht selecteert, moet u de verkoper om raad vragen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer