Gangen in moderne stijl

Het interieur van het huis moet niet alleen mooi, maar ook correct worden ingericht. Hierdoor kan de ruimte in de kamer functioneel zijn, zelfs met een klein beeldmateriaal. Zalen hebben in dit geval geweldige hulpmiddelen, vooral als ze zijn ingericht in een ergonomische, moderne stijl.

Room functies

De gangen zijn van verschillende types: vestibule (volledig geïsoleerd van de rest van de kamer), smalle gang, van waaruit direct uitkomt op meerdere aangrenzende kamers, vierkante of rechthoekige zalen, gecombineerd met het gehele appartement.

Ongeacht het type en de grootte van de hal, het voert verschillende functies tegelijk uit:

 • Transit. Dit is een doorgang door de deur naar het interieur van een appartement of huis.Het moet handige opbergsystemen hebben voor outdoorkleding die op straat nodig is, schoenen en accessoires in de vorm van hoeden, paraplu's, handschoenen en andere kleinigheden.
 • Kleine kleedkamer. Deze voorwaardelijke naam betekent dat de kosten voor uittreding niet worden uitgevoerd en vervolgens worden voltooid in de gang. Dit is handig en praktisch, omdat je geen warme winterkleren hoeft te dragen in een kamer of slaapkamer en erom heen moet lopen in het appartement, maar het vereist wel een plek in de hal om deze kleding en een spiegel op te slaan.
 • Distribution. Vanuit de gang opent toegang tot verschillende functionele gebieden in het appartement. Wat precies - is afhankelijk van de lay-out. Vaak is het een badkamer, keuken of woonkamer. Gezien dit kenmerk van de kamer, is het belangrijk om te overwegen hoe de kamers geïsoleerd zullen worden van de gang, omdat sommigen van hen zo ver mogelijk verwijderd moeten zijn van straatvuil en stof.
 • Warehouse. Alle typische appartementen van Sovjet- en post-Sovjetplanning zijn uitgerust met ingebouwde kasten voor het bewaren van seizoensproducten. Moderne kamers worden ook door velen voor dit doel gebruikt. In de gangen van het gangtype zijn kasten, rekken en planken geïnstalleerd en voor hen stellen ze tegenstrijdige eisen op het eerste gezicht - compactheid en ruimtelijkheid.Vaak kan alleen modern ontwerp dit probleem oplossen, omdat mezzanines en volumineuze kasten al verouderd zijn en moderne trends zijn gericht op de meest functionele en compacte opslagsystemen.
 • Representatief of esthetisch. Een belangrijke functie van de gang - de vorming van de eerste indruk van het huis en de eigenaren, en de stapel huisraad bij de ingang zelf - niet de beste indicator.

Stijlkenmerken

Populaire moderne stijlen zijn een geweldige oplossing voor diegenen die denken aan repareren in de gang. De verscheidenheid van hun "personages" geeft u de mogelijkheid om een ​​optie naar uw wens te kiezen, zowel in het kader van kalm minimalisme als in vrijmoedige, experimentele richtingen.

Ondanks de ongelijkheid van de ene stijl ten opzichte van de andere, zijn ze verenigd door een aantal voordelen:

 • Het streven naar gemak en functionaliteit. Elke hoek, elke nis in de muur werkt, en de gebreken van de planning worden voordelen;
 • Gebruik moderne en goedkope materialen. Natuurlijke materialen zijn niet zozeer mogelijk als het wenselijk is om te vervangen door meer budgettaire, maar niet minder praktische en kwalitatief hoogwaardige tegenhangers;
 • Het originele interieur.De introductie van individuele details is welkom, en geen enkele stijl legt strikte beperkingen op aan het interieurontwerp;
 • Het vermogen oude dingen een nieuw leven te geven. Oude, zeldzame, bijgewerkte dingen en met de hand gemaakt - een kenmerkend kenmerk van moderne stijlen. Gooi versleten voetenbankjes en meubels niet weg met gebreken. Ze kunnen worden bedekt met stof, opnieuw geverfd en gediversifieerd met interessante details.

Er zijn enkele nadelen aan de nieuwerwetse ontwerptrends. Het belangrijkste is dat het lang zal duren om alle details te bestuderen. U kunt online bronnen, tijdschriften, computerprogramma's gebruiken en het resultaat nog steeds risico's blijken te zijn onbevredigend. Het is gemakkelijker om beroep te doen op professionals die het project zullen ontwikkelen en tot een goed einde brengen, maar de prijs van hun diensten kan nauwelijks goedkoop genoemd worden.

Het tweede voorbehoud is dat het niet altijd gemakkelijk is om een ​​interieurcompositie samen te stellen, als u een moderne stijl kiest voor het ontwerp van de hal, en in de rest van het appartement is er een overwegend uitgesproken historische of zelfs oude reparatie zonder speciale oriëntatie.

Maar dit is geen reden om het idee op te geven, maar eerder een reden om grondig te begrijpen wat "moderne stijl" is en waarmee het "wordt gegeten".

En zonder ontwerponderwijs is het duidelijk dat dit geen specifieke naam is, maar een collectief kenmerk van de huidige trends. Er zijn ongeveer een dozijn stijlen en elk heeft zijn eigen kenmerken.

8 foto

minimalisme

Velen verwerpen het vanwege het idee dat minimalisme onpraktisch is in haar verlangen om zich te ontdoen van een groot aantal meubels en accessoires in de kamer. Dit is echter niet het geval. De hele essentie van deze stijl zit in een harmonieuze combinatie van eenvoudige designobjecten en beknopte kleuren. Het wordt gedomineerd door lichte tinten (wit, crème, beige), maar verzadigde rijke kleuren uit een helderder palet zijn niet uitgesloten. Het belangrijkste is om de basisregels te volgen - om een ​​of twee muren helder te maken en niet om meer dan drie tinten te combineren.

Deze stilistische technieken kunnen het probleem van kleine gangen en gangen in de "Chroesjtsjov" oplossen. Lichte kleuren in de decoratie, contrasterende wanden, spiegelende oppervlakken en bekwame verlichting drukken visueel de ruimte.

Wat meubels betreft, het moeten rechte geometrische vormen zijn.Scherpe hoeken, glazen en spiegeloppervlakken zijn welkom, maar complexe versieringen in de vorm van smeden, snijwerk en gekleurde ornamenten moeten worden vermeden.

In de kleedkamer is dit acceptabel in de vorm van smalle en lange kledingkasten met spiegeldeuren, kastmeubilair, inbouwkasten en modulaire ontwerpen. De ruimtelijkheid van de interne ruimte van het meubilair doet het niet.

Met behulp van kledingstangen, inklapbare legborden en uittrekbare mandjes erin, kunt u gemakkelijk elke seizoensgarderobe plaatsen. Zachte kubusvormige poefen en scharnierende gesloten kasten onder het plafond in de plaats van de mezzanine kunnen aan hen grenzen.

Qua afwerking zijn expressieve vierkante details welkom, bijvoorbeeld tegels op de vloer.

Minimalisme sluit accessoires niet uit, maar er is geen ruimte voor niet-functionele dingen. Als het een huishoudster is, moeten er sleutels op zitten, als het een schoenkussen is voor schoenentrivia, moet het schoenentrivia bevatten (schoenlepels, crèmes, borstels).

zolder

Industriële stijl is een ode aan de vrije ruimte. Loft is optimaal voor vierkante hallen en zalen die naar de woonkamer of keuken leiden. Hoge plafonds in het appartement - een voordeel dat u zeker moet gebruiken.

Deze stijl is niet rijk van kleur, maar gevarieerd qua textuur.Een typisch kenmerk van een hal in loft-stijl is "afwerking zonder decoratie". Dat wil zeggen, de ruimte moet zo gestileerd mogelijk zijn naar de omgeving van het onbewoonde pand. Voor dit doel worden ruwe afwerkingsmaterialen gebruikt: steen, "kale" en gebleekte baksteen, gips, sintelblok, metaal, hout.

Het is niet nodig om de reparatie in het midden van het proces te onderbreken om het gewenste effect te bereiken. Moderne fabrikanten bieden een breed scala aan materialen die er goed uitzien, maar zorgen voor een nette uitstraling van de kamer. En dit is een belangrijk kenmerk, want bij externe nalatigheid heeft het hok niet het recht om er goedkoop uit te zien.

Elke "onvolkomenheid" moet het spoor van de handen van de meester dragen.

Ter ondersteuning van de samenstelling van het interieur zullen details helpen die alleen in deze stijl relevant zijn: plafondbalken, onverholen ventilatiepijpen en ondersteunende structuren, lampen met stalen tinten, zelfgemaakte lampenkappen van een touw.

Het industriële genre in het binnenland tolereert geen dove zonering van panden, behalve een badkamer. Als er een uitgang is vanuit de gang naar de keuken en de woonkamer, is het de moeite waard om de keuze op gehard of acrylglas deuren te stoppen, zodat de kamers kunnen worden doorgekeken en de luchtigheid in de ruimte verschijnt.

Het is niet nodig om de hal op te stapelen met decoratieve elementen, een ongewone afwerking op zich lijkt origineel. Maar er is een mogelijkheid om op contrasten te spelen door een oude of zeldzame eikenhouten kast naast een bakstenen muur te plaatsen, of een hoge stalen schoenenrek zonder een voor- en achterwand tegen een gebleekte houten achtergrond.

Meubilair heeft het recht om omvangrijk, kwalitatief, ruw te zijn. Interessant kijk "willekeurige" objecten in de vorm van antieke hangers voor bovenkleding, fluwelen voetenbankjes van verschillende vormen en kleuren, etnische details.

constructionism

Het bevindt zich op de grens van de historische en moderne trends, omdat het werd geboren aan het begin van revolutionaire veranderingen in de productie- en huishoudelijke sfeer van de jonge Sovjetstaat. We kunnen zeggen dat dit een binnenlandse innovatie is. Ergonomie, die mooie en functionele items op de voorgrond plaatst, waardoor alle overbodige stoffen uit het interieur worden verwijderd.

Het wordt gedomineerd door heldere vormen en compactheid, dus noodzakelijk in een multitasking gang. Vandaar de wens om transformerend meubilair en passende attributen te gebruiken die geen decoratieve elementen bevatten.

Constructivisme is eenvoud, maar duur, en de hoge kosten van meubels worden benadrukt door nobele materialen en textuur. Hetzelfde meubilair is in een nis in de wanden gemonteerd om zo min mogelijk van de kostbare ruimte in beslag te nemen.

Heldere accessoires in het ontwerp van de gang zijn de muren. De kleur moet helder zijn, ook als deze zwart of fel geel is. De combinatie van glanzende en matte oppervlakken is welkom.

tijdgenoot

Het valt volledig onder de definitie van "eenvoudig en smaakvol". De belangrijkste voordelen van deze stijl zijn oriëntatie op materialen die voor iedereen toegankelijk zijn en het gebrek aan begrip van de voltooide compositie. Dat wil zeggen, u kunt op elk moment iets van het meubilair vervangen, toevoegen of verwijderen, en het uiterlijk van de gang zal niet lijden.

Bij het kiezen van afwerkingen moet u zich concentreren op eenvoudige materialen zoals plastic panelen en behang met een patroon (in zwart-wit en kleurstrepen, met fleur-de-lis).

Zoals accessoires er goed uitzien paar lampen, vloer vazen ​​en een helder accent in de vorm van een kruk of gevoerde kruk, waarop u kunt zitten of dingen zetten.

In deze stijl is het toegestaan ​​verschillende meubelelementen te combineren: kunststof planken, een kast-heuvel, planken in muurnissen, kastdozen van een massamarkt met huishoudelijke artikelen.Maar er zouden er niet veel moeten zijn. In de eerste plaats blijft de compactheid en proportionaliteit in de situatie.

Niet alle moderne stijlen zijn geschikt voor het ontwerp van de gang. Dus shebbi-chic en country-muziek zullen niet op hun plaats zijn vanwege natuurlijke materialen, overdreven 'theatraliteit' en een overvloed aan fijne details. Kitsch en pop-art staan ​​onder druk met hun "in het oog springende" schakeringen, grunge is meer geschikt in de woonkamer en slaapkamer, techno en hi-tech voor de onpraktische verchroomde details en de dominantie van moderne technologie, en fusion is te gecompliceerd voor een kleine en functionele zone.

Wand- en plafonddecoratie

Misschien het meest ingetogen qua materiaal dat deel uitmaakt van de gang - dit is het plafond. Hij wordt niet vertrappeld met een stoffige, natte of vuile schoenzool, huisdieren streven er niet naar om klauwen tegen hem aan te scherpen, zware boodschappentassen leunen niet tegen hem aan. Daarom, om het plafond af te werken, kun je een meer esthetische optie kiezen die ten koste gaat van duurzaamheid.

Ongeacht de kleurkeuze, traditioneel wit of helder, er zijn een groot aantal voeringopties:

 • Witten. Universele oplossing voor alle moderne stijlen. Daarnaast verwijst whitewashing naar de meeste budgetopties.U kunt deze procedure zelf uitvoeren zonder speciale kennis, en als u een paar druppels kleur toevoegt aan de witheidsmix voor het plafond, krijgt deze een interessante schaduw.
 • Kleuring. Geldt ook voor direct beschikbare en voordelige opties. De enige voorwaarde is dat het werkoppervlak geëgaliseerd moet worden met een stopverf en in sommige gevallen ook bedekt moet zijn met aarde.
 • Pleisterwerk. Effectieve ontvangst en zonder daaropvolgende kleuring. Zo'n plafond past organisch in een interieur dat gemakkelijk nalatig en interessant is
 • Wallpaper. Goedkoop, mooi en gemakkelijk af te werken.
 • Stretch plafond. Het is een praktische, duurzame en gemakkelijk te reinigen coating voor jaren. Een ander belangrijk pluspunt is het installatiegemak zonder dat het oppervlak van het plafond waterpas hoeft te worden gezet. En de derde - esthetische uitstraling en presenteerbaarheid voor een lage prijs.
 • Rackcoating. Het maakt het mogelijk om het plafond te versieren met een ongebruikelijk reliëfmateriaal, de lay-outfouten te verbergen en de reparatie van het plafond en de reinigingsproblemen lange tijd te vergeten. Deze methode is echter niet van toepassing op goedkope oplossingen, en bij het installeren van het plafond niveau daalt niet minder dan 10 cm.
 • Gipsplaat. Een economisch en kneedbaar materiaal, dat het mogelijk maakt om zowel een glad oppervlak als volumetieke fantasievormen te creëren die relevant zijn in moderne stijlen. Gipsplaten zijn duurzaam, milieuvriendelijk, laten condensatie tussen het plafond en het plafond niet toe en kunnen dienen als basis voor andere soorten afwerkingen.
 • Boom. In moderne interieurs met een focus op betaalbare materialen, is er praktisch geen ruimte voor natuurlijk hout, tenzij het een loft is met plafondbalken onder een hoog plafond.

Wanddecoratie is een heel belangrijk moment. Hun oppervlakte is groter dan die van het plafond of de vloerbedekking, terwijl de wanden zich op ooghoogte bevinden en eventuele tekortkomingen onmiddellijk merkbaar zijn. Goed gekozen materiaal voor wanddecoratie kan de basis zijn van de binnengang.

Populaire soorten:

 • Kleurplaten en witwassen. Deze technieken zijn geleend van de plafondbekleding en hebben al wortel geschoten in de populaire stijlen. Ze worden actief gebruikt en loft, en de Provence, en het minimalisme. Voor sommige gebieden zijn monotonie en lichte kleuren belangrijk, voor andere is textuur een prioriteit. Een van de modieuze trends is gebleekte baksteen of steen, waarvan het reliëf zichtbaar is door een laag verf.
 • Vloeibaar behang en glazen wand. De gebruikelijke vinyl en traditionele zijn ook geschikt, maar niet in het wit en niet in lichte kleuren. Letterlijk in een jaar of twee na veelvuldig schoonmaken, verliezen ze hun glans, terwijl vloeibaar behang en glazen wandbekleding meerdere keren kunnen worden gewassen, opnieuw geverfd en zelfs gerestaureerd.
 • Sierpleister. Eenvoudig aan te brengen, bestand tegen vocht, vervaagt niet. Door de consistentie kan het scheuren blokkeren en defecten op muren verbergen. Afhankelijk van de applicatiemethode ontstaat een glad of gestructureerd oppervlak. Maar het belangrijkste voordeel van dit materiaal is de mogelijkheid om nabewerking met marmer, amber, malachiet en het maken van stucwerk na te bootsen.
 • Tile. Een populaire vorm van afwerking van de gang, omdat deze bestand is tegen krassen en mechanische schade (maar geen sterke schok), gemakkelijk schoon te maken is, door de jaren heen een mooie uitstraling behoudt, gecombineerd met alle materialen.
 • Baksteen, steen, sintelblok, schuimblok. Deze ruwe materialen zijn moeilijk aan te brengen bij het afwerken, maar als de wanden er van zijn gemaakt, is dit een goede gelegenheid om reliëf en textuur te gebruiken in het belang van het ontwerp. Rood metselwerk, gebleekte steen, geschilderde steen - de basis van industriële stijlen.
 • Decoratieve panelen. Wanddecoratie met PVC-materialen is een gemak, zuinigheid, bruikbaarheid, esthetiek en ruime mogelijkheden om te stylen. Het buitenoppervlak van de panelen kan glad of gebosseleerd zijn, monofoon of gekleurd, met een klein patroon of fotoprint, imitatie van de textuur van hout, metselwerk, steen.

We maken de vloer

Als de houding ten opzichte van de afwerking van het plafond het meest loyaal is, dan is de vloer het meest "grillige" van de functionele fragmenten van het interieur. Er zijn veel eisen aan de vloer in de gang. Het moet mooi en goedkoop zijn en bestand tegen schuren, vochtbestendig en warm zijn. Sommige materialen zijn, voor alle verdiensten, niet in staat om aan deze vereisten te voldoen.

Natuurlijk hout is dus niet geschikt voor vloeren in de gang. Parket toont zich slecht, lijdt aan onzorgvuldige bewegingen en water. Snel overschrijft, bezoedelt en soms zwelt linoleum op.

Ongeschikt laminaat en tapijt.

En populaire materialen voor het afwerken van de vloer, die niet bang zijn voor frequent schoonmaken, grote ruimte, mechanische schade en andere huishoudelijke uitingen zijn onder meer:

 • Bulk vloer. Dit is een moeilijke en dure methode, maar op de lange termijn een van de meest succesvolle. Uiterlijk ziet het eruit als een dure parketvloer, voelt aangenaam aan als rubber, en qua prestaties is het eenvoudig als tegels.
 • Rubberen coating. Verwijst ook naar de niet-goedkope, maar het is een goede investering in de reparatie. Rubber heeft unieke eigenschappen. Het is antibacterieel, niet-toxisch, bestand tegen vuil, vocht, temperatuur, mechanische schade, duurzaam. Bovendien zorgt de rubberen vloer voor een goede geluidsisolatie.
 • Porseleinen tegels. Mooie, degelijke dekking voor tientallen jaren. Het is gemakkelijk te wassen, moeilijk te beschadigen, het is aangenaam in uiterlijk en aanraking. Het is echter belangrijk op te merken dat het porselein metselwerk zelf vrij koud materiaal is. Bij het kiezen van het is het belangrijk om zorg te dragen voor het verwarmingssysteem voor de vloer in de gang, als dit gedeelte leidt naar de badkamer, keuken of andere kamers.

verlichting

Gangverlichting heeft verschillende kenmerken:

 • Decoratief. Hier speelt de rol van uitlijning van lichtaccenten op ooghoogte. Lampen, schansen, gloeilampen, mooie lampenkappen zijn niet zozeer nodig voor verlichting, maar ook voor accessoires.Dergelijke kleine details zijn erg belangrijk voor het creëren van gezelligheid en integriteit in een modern interieur.
 • Praktisch. In dit geval heeft de verlichting zijn directe functie. De belangrijkste lichtbron wordt beschouwd als een plafondkroonluchter, een armatuur of een groep lampen, en een hulplamp is de verlichting van plinten, verlichting in de kast, gloeilampen boven de planken.
 • Architectural. De moeilijkste soort verlichting, toegepast door professionele ontwerpers om visuele effecten in de kamer te creëren.

Dit kan bestemmingsplan zijn, als de gang groot is en de visuele toename in de ruimte, als de kamer klein is. In het eerste geval worden de lichtbronnen direct rond de perimeter van de functionele zones geïnstalleerd en worden ze geregeld door verschillende schakelaars. In de tweede worden nissen in de muren vaak verlicht, om verlichting en volume aan de muren te geven, ze gebruiken de plafondverlichting, waardoor deze een beetje hoger is voor de ogen, of ze richten zich op één muur, waarbij licht en tekeningen worden gecombineerd met perspectief.

Keuze van meubilair

Twee soorten meubels komen vaak voor in de gangen: kast en ingebouwd. Het is op zijn beurt verdeeld in open en gesloten opslagsystemen.Gesloten zijn kasten, mezzanines en planken met deuren. Open - kasten, die volgens het idee van de ontwerper geen deuren, boekenkasten, schoenenplanken, hangers en haken zijn.

Ontwerpkenmerken, kleur, textuur, materialen en afmetingen van het product worden bepaald door de stijlkenmerken en de grootte van de gang. Voor kleine, betere inbouwkasten, voor ruime meubelen; in een minimalistisch interieur - licht en industrieel - zwart.

Om de interne ruimte van opslagsystemen te optimaliseren worden gebruikt:

 • Multilevel bars voor kleding.
 • Pantograafstang (met een handvat voor optillen en naar boven laten zakken in hoge kasten).
 • Intrekbare wasmanden.
 • Hangers met haken.
 • Pull-out broekhouders.
 • Haken voor kleine accessoires.
 • De dozen.
 • Opvouwbare scuba (zachte planken).

Kasten worden vaak aangevuld met banken of Ottomanen in kleine gangen en banken in grote.

Populaire fabrikanten

Soms is het woord "gangen" verwarrend, omdat dit zowel de naam van de kamer als de naam van het functionele opslagsysteem is in de vorm van een kast met veel vakken, planken en onderdelen.

Bij het kopen van een afgewerkte hal is het belangrijk om aandacht te besteden aan de fabricagematerialen en het land van herkomst. In het midden- en premiumsegment zijn Italiaanse en Duitse natuurlijke houtproducten toonaangevend, evenals Amerikaanse designer-nieuwigheden van verschillende materialen, van plastic tot metaal.

In het segment van de economie kunt u kiezen voor een degelijk model van Russische productie uit de reeks, MDF en spaanplaat en meubels van de Zweedse onderneming Ikea.

Kleur oplossingen

De kleurkeuze wordt beïnvloed door verschillende factoren:

 • Persoonlijke voorkeur. Wie zegt over de regels van het ontwerp, de wens van de eigenaar staat op de eerste plaats. Als je de gang in roze kleur wilt maken - waarom niet? Het is alleen belangrijk om de juiste kleuren en materialen te kiezen.
 • Dimensies. In een grote gang is het gemakkelijk om te experimenteren met een donker palet (bruin, donkergrijs, blauw, zwart, wijn, smaragd, grafiet, wenge, mahonie), maar het is handiger om een ​​klein palet in lichte kleuren te verslaan (witte, gesmolten melk, lichtgrijs, oker, blauw , zilver, metaal, perzik).
 • Style. Elke moderne trend heeft zijn eigen kleurregels en het is niet nodig om ze strikt in acht te nemen, maar het is de moeite waard hieraan te voldoen.Minimalisme zal nooit werken met het kleurenpalet van de pop-art en vice versa.
 • Kenmerken van planning. Ideaal wordt beschouwd als een kamer die dicht in de buurt van het plein staat. Het hoeft niet te worden aangepast vanwege het spel van kleuren en licht, maar penny-gangen en kleine gangen met zeer hoge plafonds moeten op een bepaalde manier worden geverfd. U kunt bijvoorbeeld het plafond "verlagen" met perzikkleuren op de muren en donkere terracotta aan het plafond.
 • Algemene spelregels. Ze zijn eenvoudig en duidelijk: combineer niet meer dan 3-5 kleuren, kies een dominante kleur, kies kleuren in een harmonieuze combinatie met de inkleuring van het hele appartement, enzovoort.

Ontwerpideeën

Stijlvolle en mooie gangen zijn die in het ontwerp waarvan gewaagde ideeën gebruikten.

Het eerste om na te denken over het uiterlijk van opslagsystemen. De aanwezigheid van een goed gesloten kast is geen vereiste. Haken en hangers met ongewone vormen kunnen in een uitsparing in de muur worden geplaatst, een schoenenrek kan worden gemaakt van een oude kast en dingen die uit je ogen moeten worden verborgen, kunnen worden opgeborgen onder de zetel van een kleine bank.

De tweede techniek voor het maken van een origineel ontwerp is spelen met licht en het uiterlijk van verlichtingsapparaten.Omdat de gang in 100% van de gevallen bijna zonder ramen is, is kunstlicht daarin eenvoudig noodzakelijk. Niet-triviaal beeld van lampen (LED-strips, lampenkappen gemaakt van rieten manden, draden, flessen, staande staande staande lampen, knusse schansen van gips) kunnen het saaiste interieur doen herleven.

En de laatste manier is om je te concentreren op de details. Hiertoe kunt u decoratieve elementen uit verschillende stijlen lenen of alledaagse voorwerpen in decoratie veranderen. Bijvoorbeeld, als het herfst en plassen op straat is, laat felle rubberen laarzen en regenjassen van alle gezinsleden zich niet in de kast verbergen, maar op de meest zichtbare plek staan. Er kan ook een hoogtepunt zijn van rieten manden met bloemen, hoeden, zomeroverhemden, sporthelmen en uitrusting. Zelfs een hoge snelheidsfiets, die alleen op de beugels in de gang te vinden was, kan worden gedraaid van een voorwerp dat iedereen stoort met een accessoire, door het interieur van de gang te wijden aan een sportthema.

7 foto

Lees meer over het maken van een gezellige gang in een moderne stijl, die u zult leren van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer