Hoe kies je een hangerpaneel in de gang?

Niet elke zaal kan worden uitgerust met alle benodigde meubels. Als je bijvoorbeeld zonder bank kunt, dan is er nergens zonder kast, want kleren worden altijd ergens opgeborgen. In omstandigheden met beperkte ruimte zal een muurhanger in de gang een echte redding zijn. U kunt kiezen voor een muurmodel, een kast voor schoenen en een poef in dezelfde stijl, die zeer budgetvriendelijk, compact en praktisch zal zijn.

Types en ontwerpen

De keuze van ontwerpen voor hangers is niet zo groot. In de gebruikelijke versie van de hanger is een bar met haken, gemaakt in twee vormen:

  • normaal;
  • horizontaal.

Kies meestal de verticale optie, omdat deze configuratie het plafond visueel verhoogt. Horizontale modellen rekken de breedte van de kamer uit.Ontwerpers versieren wandhangers-panelen met hout en leer, omdat het de interieurdecoratie rijker maakt.

In een kleine gang zou het passend zijn om een ​​hoekige muurhanger te installeren.. In dit model bevindt de basis met haken zich op één en de tweede muur. In de hoekversie past u compact een poef, zodat u comfortabel schoenen kunt dragen en uittrekken. Er zijn ook modellen met stangen, waaronder hoekstaven. Hun gemak ligt in het feit dat kleding aan een hanger kan worden opgehangen als dit nodig is.

materialen

Een wandhangerpaneel in de gang is een eenvoudig maar nuttig item. De externe uitvoering van een dergelijk product is afhankelijk van de smaak van de eigenaar en de stijlrichting van het appartement. Er zijn veel ontwerpopties: minimalistisch, gesmeed, opengewerkt en vele andere. Stijlvolle hanger in een moderne stijl zal de gang verfraaien. De populairste materialen voor muuropties:

  • een boom;
  • spaanplaat;
  • metaal.

Meestal zijn er modellen van twee soorten materiaal: houten basis en metalen hulpstukken. Haken in sommige hangers-panelen komen over en plastic, maar ze zullen niet lang duren.Houtproducten zijn het meest milieuvriendelijk. Ze kunnen streng of leuk zijn met draad en decoupage. Het product kan worden vervaardigd in de vorm van een paneel niet alleen rechthoekig van vorm, maar ook met gebogen contouren.

De kleur van een dergelijke hanger hangt af van de rest van het meubilair in de gang en in het appartement als geheel, bijvoorbeeld, de houten structuren van de "wengé" schaduw zijn perfect gecombineerd met gouden fittingen. Zo'n tandem ziet er duur en strikt uit. Licht hout ziet er lichter en slanker uit. Vaak nemen ontwerpers hun toevlucht tot de kunstmatige veroudering van de boom.

Een uitstekende oplossing voor het interieur in ecostijl gebruikt een addertje onder het gras met ingebouwde haken als muurhanger.

Leren hanger is een plank bekleed met leer of kunstleer met utyazhki en omvangrijk reliëf, versierd met dure accessoires. De kleur kan willekeurig zijn, maar zwart, wit en bruin komen vaker voor, omdat ze het best gecombineerd kunnen worden met houten lijsten.

Gesmede modellen zijn een aparte categorie muurhangers. Ze zijn in de regel vertegenwoordigers van de klassieke stijl. De hanger met een metalen frame is de meest betrouwbare optie.. Dit model maakt zware lasten en past gemakkelijk in verschillende interieurs. Metalen producten, aangevuld met opengewerkte details en artistieke elementen, zullen een echt hoogtepunt van de gang zijn.

Het kleurenbereik varieert van zwart en goud tot chroom. Een dergelijke hanger kan de vorm hebben van een stapel die wordt gevlochten door een interessante plant, waarbij de bladeren dienen als haken voor kleding.

Opties in het interieur

Soms kan een muurhanger een exclusief meubelstuk worden. Een ding bedoeld voor de opslag van jassen, jassen en hoeden, geselecteerd met smaak en verbeeldingskracht, zal de gang nieuw leven inblazen en er persoonlijkheid aan geven.

Naast wandelementen kunt u de plek onder de schoenen uitrusten. Dit kan opklapbare schoenendoos en ladekast of een kleine kruk. Hangerpaneel is goed te combineren met een spiegel. Naast het uitvoeren van een directe functie, zal de spiegel de ruimte uitbreiden. Het art nouveau-product valt op door zijn ongewone, bizarre vorm. Dergelijke gadgets zijn in de regel gemaakt van metaal en plastic, en spiegelinserts maken ze meer in de mode.

Moderne stijl biedt multi-gekleurde modellen in de vorm van letters, zinnen en contouren van een breed scala van onderwerpen.

Ziet er geweldig uit in een witte kapstok in Scandinavische stijl of retro kapstok met vintage haken. Het ongewone model van de hanger zal niet alleen de functie van het opslaan van dingen overnemen, maar ook een stijlvol meubelstuk worden. Een kinderwandconstructie in de gang kan bijvoorbeeld worden gepresenteerd in de vorm van dieren, sprookjeshelden, paddenstoelen en andere soortgelijke objecten. Haken kunnen willekeurig in een vlak worden verspreid, waardoor ze een soort afbeelding vormen.

Hoe te kiezen?

Let bij het kiezen van een muurhanger op een aantal belangrijke nuances.

  • De hoogte van de haken moet optimaal zijn voor alle gezinsleden. Als kinderen in een appartement wonen, is het beter om een ​​model met twee niveaus van haken te kiezen.
  • Een kleine hal zal worden aangevuld met een hanger met een spiegel, en een model met een schoenenrek zal ruimer in de kamer passen.
  • Het is niet overbodig om de bevestigingsmiddelen van het model te controleren. Winterkleren zijn zwaar genoeg, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de plank niet valt en de haken niet buigen.
  • Een smalle gang kan worden ingericht met een aantal haken langs de muur. Een dergelijke samenstelling zal dienen als een muurhanger, waardoor ruimte wordt bespaard.
  • Zorg ervoor dat het product niet afwijkt van de algemene stijl van het appartement, maar is een goede aanvulling,uw gekozen stijlbeslissing.

Meer opties voor hangers in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer