Vloerhangers in de hal: ideeën voor een modern interieur

Zo'n handig en vertrouwd accessoire voor het opbergen van bovenkleding, zoals een vloerhanger, is niet alleen een onmisbaar attribuut van de gang, maar ook een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Als de afmetingen van de gang het niet toelaten om een ​​complete kledingkast te installeren, lost de ergonomisch geselecteerde hanger het probleem op met het plaatsen van paraplu's, hoeden, jassen en jassen van uw gasten.

Sterke en zwakke punten

De voordelen van outdoorproducten zullen u serieus laten nadenken over het kiezen van de juiste structuur voor uw interieur:

 • De muren blijven veilig en gezond. Veel eigenaren zijn nauwgezet bij overmatig boren van de wanden, omdat in het geval van latere reparatie en overdracht van muurproducten er lelijke gaten zullen zijn die enige problemen zullen veroorzaken.
 • Gemak van beweging. Vanwege de compactheid en, in het algemeen, het lage gewicht, kan de vloerkleedhanger gemakkelijk naar elke geschikte plaats worden verplaatst en als u wilt, hoeft u deze slechts tijdelijk te verwijderen. Een meer omslachtig ontwerp kan op wielen worden geplaatst om het mobiliteit voor hetzelfde doel te geven.
 • De meeste producten zijn direct na aankoop klaar voor gebruik. Voor de selectie van een geschikt model voor alle parameters, zult u tijd moeten spenderen, maar onmiddellijk, zodra de keuze is gemaakt, kunt u beginnen met werken.
 • Price. Besparingen zijn niet de laatste plaats bij het kiezen van meubels. Als de kast of kleedkamer niet betaalbaar is (of niet geschikt is voor krappe ruimtes), helpt een doordacht hangerontwerp. In feite, met een beetje humor, kunt u kiezen voor een functionele en handige optie die grof meubilair kan vervangen. Een extra bonus bij het plaatsen van kleding op een hanger zal zijn snellere droging en ventilatie zijn, wat niet in de kast kan worden bereikt.

Voor objectiviteit zullen we het hebben over de tekortkomingen die uw mening over buitenopslagsystemen kunnen beïnvloeden:

 • Instabiliteit. Om het ontwerp niet te laten vallen, moet je er gelijk kleding aan hangen.
 • Toegankelijkheidsoverzicht. In het geval dat nauwkeurigheid niet jouw "paard" is, zal het zichtbaar zijn voor alle gasten.
 • De behoefte aan zorg. Sommige modellen moeten regelmatig losse verbindingen maken. Solide hangers zijn hiervan beroofd en ze zijn niet bang om omvergeworpen te worden, maar ze zijn fysiek erg zwaar.

Zoals je ziet, wegen de voordelen nog altijd zwaarder dan de kleine tekortkomingen van vloerhangers.

Functies en materialen

Een bekwame benadering van de selectie van een geschikte hanger in de gang houdt rekening met de volgende criteria:

 • materiaal;
 • bouw kenmerken;
 • grootte;
 • creativiteit.

Momenteel, voor de vervaardiging van interieur gebruikt een breed scala aan materialen: hout, metaal, kunststof.

Hangers gemaakt van natuurlijke materialen worden als stijlvol, betrouwbaar en duurzaam beschouwd.

De boom raakt nooit uit de mode, je kunt een schaduw kiezen in overeenstemming met het algemene ontwerp van de kamer, plus milieuveiligheid. Modellen, gesneden uit een reeks premiumklasse, benadrukken de status van de eigenaar van de woning en zijn individuele smaak.Beter betaalbaar, echter niet te verschillend in termen van uiterlijke kenmerken, geprefabriceerde producten. Aandacht voor detail zal helpen bij het kiezen van een duurzame kleerhanger: naden in geprefabriceerde modellen moeten niet erg opvallen, het product zelf is glad gepolijst, bedekt met vernis of olie dat beschermt tegen schadelijke externe invloeden.

U kunt ook een metalen hanger kiezen: een verscheidenheid aan opties die te koop zijn, voldoen aan de meest veeleisende smaak. Het is mogelijk om een ​​gesmeed model van een exclusieve auteur te kiezen, dat het onderwerp kan zijn van bewondering, als je bereid bent er een behoorlijk bedrag aan uit te geven. De duurzaamheid en sterkte van het metaal kan niet worden overtroffen - nog een reden om voor deze optie te kiezen.

Maar zelfs met een bescheiden budget, zal het niet moeilijk zijn om een ​​geschikte functionele optie te vinden.

Om ruimte te besparen, kunt u een metalen hanger combineren met een plank voor hoeden in het bovenste gedeelte van het product.

Als je zo'n constructie ook een bankje geeft om een ​​reistas voor schoenen te plaatsen, krijg je een mooi exemplaar.

De meest goedkope hangers zijn gemaakt van plastic, maar ze zijn niet bestand tegen de ernst van een groot aantal bovenkleding.Dergelijke modellen kunnen worden gebruikt voor een klein aantal kinderdingen, of, als plastic niet de ondersteunende structuur zelf is, maar slechts enkele details van het product.

model

Goed gekozen vloerkleden garanderen esthetisch plezier wanneer ze worden gebruikt. Overweeg enkele opties:

Hanger rack

Impliciet model in de vorm van de letter "p" met bovenaan een dwarsbalk. Hierop zullen de kleding op hangers handig worden geplaatst, zullen niet worden verkreukeld en zullen niet worden vervormd. Door het ontwerp op wielen te plaatsen, kunt u eenvoudig de functionaliteit van dit model toevoegen. Voor kleine gangen is deze hanger niet geschikt vanwege zijn vrij grote formaat, maar voor kleedkamers is het een geweldige vondst.

hanger Chair

Een tussenoptie tussen een hanger en een stoel met een hoge rugleuning is ideaal voor mensen van vaste leeftijd of voor peuters, omdat het handig is om erop te gaan zitten om de schoenen uit te doen (of om schoenen aan te trekken). In het bovenste deel van de structuur kunt u een rij haken plaatsen en onder de schappen voor schoenen. Handig en praktisch.

Suit-hanger

Stijlvolle producten van massief hout helpen niet alleen het perfecte uiterlijk van een pak van een medewerker van een solide bedrijf te behouden, maar vullen ook het interieur van het kantoor aan. Vergelijkbare modellen zijn geschikt voor schoolkinderen.Pakhangers houden meestal in dat er één pak wordt bewaard, maar er zijn ook duurdere opties die voor meerdere items zijn ontworpen.

Statief Hanger

Het klassieke model met verschillende haken in het bovenste deel kan worden aangevuld met afzonderlijke plaatsen voor tassen of paraplu's. In de basis wordt het statief of een stabiele platte vorm gebruikt.

Belangrijke details

Hebt u een geschikt materiaal gekozen, kijk dan naar de details:

 • De uiteinden van de haken mogen niet zijn versierd met te omvangrijke details - hierdoor kan de kleding niet achter de lus worden gehangen.
 • Elementen van sieradenhangers moeten stevig worden vastgemaakt om te voorkomen dat ze verwondingen veroorzaken, wanneer plotseling de hanger onbedoeld op de huurders of bezoekers valt.
 • Extra tier haken ongeveer in het midden van de hoogte van de hanger kunt u babykleding te plaatsen, stimuleert de onafhankelijkheid van uw kinderen.
 • Als er niet al te verdiepingen in de kamer zijn, moet met deze functie rekening worden gehouden: modellen met een statiefvoet zijn stabieler dan hun viervoeters "broers".
 • Het is raadzaam om de structuren te behandelen met vochtbeschermende stoffen voor het begin van de operatie, aangezien dit vrij waarschijnlijk isdat op een hanger natte kleding zal zijn.

Handige vloerhangers worden veel gebruikt in openbare ruimten en kantoren. Succesvolle versies die geschikt zijn voor een grote hoeveelheid kleding, vaak zwaar, dus de prioriteit ligt bij het gebruik van metalen constructies.

Als u op zoek bent naar een geschikte ophanging voor de badkamer, stop dan met uw keuze in roestvrijstalen versies.

Met constante blootstelling aan condensaat, hoge luchtvochtigheid, direct water, blijft het onveranderd en is het niet vervormd. Ook is dit metaal niet gevoelig voor temperatuurveranderingen. Houten modellen voldoen in dit geval niet aan de vereiste kenmerken en kunststofproducten zijn in principe niet duurzaam.

Stijlen en interessante oplossingen

Traditionele kleuren houten hangers passen harmonieus in zowel het pompeuze paleisinterieur als het laconieke klassieke ontwerp. Lakken zal de natuurlijke schoonheid en textuur van hout benadrukken.

Creatieve personen die hun individualiteit willen uiten door het gebruik van exclusieve decoratieve elementen, u kunt kijken naar modellen die van hoogte veranderen, een ongewone geometrische vorm hebben.

De wens om te fuseren met de natuur zal bijdragen aan het gebruik van hangers in de vorm van hout of dierenhorens, die in de gang passen in de stijl van het land of eco.

Interessante modellen in de stijl van minimalisme van Ikea zijn pretentieloos in de zorg, doen uitstekend werk met hun functies en zijn niet duur.

Het zal verbazen met originaliteit (overigens niet ten koste van de functionaliteit) door een raamkozijn als een hanger te gebruiken: leg het op de vloer, beschilder het in een geschikte kleur en plaats je spullen er voorzichtig op.

Een hal in industriële stijl wordt aangevuld met een uit meerdere niveaus bestaand ontwerpplateau van metalen buizen, aangevuld met houten planken voor schoenen of andere accessoires.

Je leert hoe je met de hand een pijphanger uit de video kunt maken:

Liefhebbers van vintage stijl veroveren designer hangers gemaakt van hout, versierd met houtsnijwerk.

In het interieur is een hightech eenvoudige hanger nutteloos, je hebt hier een fantasie nodig: een niet-standaard opstelling van haken, een ingewikkelde vorm van de basis, een niet-saaie kleur.

Moderne originele modellen, gepresenteerd in een grote verscheidenheid aan winkels, zullen een handige en mooie deelnemer worden in het ontwerp van uw gang.Ze kunnen de atmosfeer opfrissen, de opslag van dingen ordenen zonder de ruimte te vervuilen. Vertrouw op je smaak, wees niet bang om te experimenteren, maak een gezellig en exclusief ontwerp van je huis.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer