Metalen muurhangers in de hal: kenmerken naar keuze

 Metalen muurhangers in de hal: kenmerken naar keuze

In het interieur en decoratie van het huis kunnen geen kleine dingen zijn. Het kleinste detail kan zowel de sfeer verbeteren als de algemene indruk dramatisch bederven. Het is heel belangrijk om zelfs een dergelijk gebruiksgereedschap, zoals een metalen hanger, correct te kiezen.

Functies en voordelen

Geen huis kan worden gedacht zonder opslagruimte voor bovenkleding. Wanneer mensen naar de woning komen, is een van de eerste acties het veranderen van de schoenen en uitkleden. Schoenen en laarzen, schoenen en sneakers kunnen direct op de vloer of op een schoenenhouder worden achtergelaten, de hoofddeksels moeten in een zak (tas) worden gevouwen, op een plank worden gezet, op een tafel, in de hand gehouden. Maar met de bovenkleding zo gemakkelijk te doen.Zelfs als niemand naar je toe loopt, is het nog steeds belachelijk om je eigen jassen, jassen en regenjassen op de rugleuning van stoelen of op de deur te hangen.

Metalen hangers zijn handiger dan gesloten kasten. Het vocht verzamelt zich niet en de opgehangen kleding droogt sneller. Als de oppervlakte van het appartement klein is, is de indeling van de muur veel beter: het neemt minder opslagruimte in beslag. Metalen constructies zijn altijd zwaarder dan plastic en hout, dus vergeet een veilige bevestiging niet. Het aantal haken kan individueel worden geselecteerd, afhankelijk van uw behoeften.

Wandconstructies, wat belangrijk is, kunnen een aanzienlijke belasting weerstaan. Ze hebben geen extra zorg nodig. Er is slechts één nadeel, dat is de andere kant van de verdiensten - zo'n hanger kan niet naar een andere plaats worden verplaatst. Selecteer zorgvuldig het gebied waar het wordt bevestigd!

IJzeren hangers zijn bevestigd aan schroeven en lijm. Er zijn zelfs variëteiten die vastzitten aan uitlopers of magneten, hoewel ze inferieur zijn aan de 'klassiekers' qua betrouwbaarheid. U kunt de hanger alleen op een volledig glad en effen oppervlak lijmen, zoals tegels.

species

Het eenvoudigste type is een riem met een verticale of horizontale rij haken. Meer geavanceerde opties zijn uitgerust met spiegels, planken voor extra accessoires, soms obuvnitsami. Aparte versies in plaats van haken zijn uitgerust met hangers. Zo'n oplossing is veiliger voor kleding.

De hanger, compleet met een standaard, kan ook op verschillende manieren worden uitgevoerd. In sommige modificaties zijn het bovenste deel en de kast onafscheidelijk van elkaar, terwijl in andere het wanddeel en de kast onafhankelijke elementen zijn. Sommige modellen verschillen in het type aanvullende schoenmaker (volledig open of voorzien van een gevel). Spiegels kunnen geplaatst worden:

  • vanaf de zijkant;
  • in het midden van het model;
  • op de deur voorzien door het ontwerp van de kast.

De vorm van het spiegeloppervlak hoeft niet traditioneel te zijn. Lampen worden vaak naast de lamp geïnstalleerd. Bekijk planken proberen ook te diversifiëren. De belangrijkste formaten zijn monolithisch paneel en "rooster".

ontwerp

Het gebruik van hangers voor kleding samen met een gekleurde of gebeeldhouwde rand verhoogt hun visuele aantrekkingskracht. De rechthoekige versie wordt als een klassieker beschouwd, maar u kunt ook een ovale en andere exotische configuratie kiezen.Wanneer de ruimte is gemaakt in de geest van hightech of art-deco, ziet het geheel metalen paneel met houders met een atypische geometrische vorm er heel goed uit. Het oorspronkelijke idee is om ze in de vorm van een dierenfiguur te rangschikken. Als u niet tevreden bent met dit idee, kunt u elk ontwerp kiezen met een minimum aan decor en een eenvoudig formulier.

De ontwikkelaars stopten niet bij zulke voor de hand liggende opties. Er zijn veel meer originele oplossingen:

  • paneel met geschroefde pluggen (hun locatie kan worden gewijzigd);
  • imitatie deurklinken;
  • haken in de vorm van een vliegtuig.

IJzeren gesmede hangers zijn altijd elitair en elegant. Vaak worden ze op bestelling gemaakt. De kosten van dergelijke oplossingen zijn erg hoog, maar het gevoel van exclusieve esthetiek zal de eigenaar niet jarenlang loslaten. Wandpanelen zijn niet altijd solide. In veel gevallen zien degenen die zijn verdeeld in verschillende delen er mooier uit.

Het gebruik van modellen met spiegels is een uitstekende oplossing voor kleine appartementen en huizen, wat helpt om de gang visueel uit te breiden en het een beetje lichter te maken.

De hal in de geest van het minimalisme wordt stilistisch verwend, als je er een kleerhanger met decoratief smeedwerk van planten- en bloemmotieven in doet.Het is lokaal om ontwerpen met rechte contouren te gebruiken. De aanpak is vergelijkbaar voor gangen in loftstijl. Een ander ding is barok meubilair. Hier moet u absoluut de meest luxueuze en elegante opties kiezen.

Smeden ziet er goed uit tegen de achtergrond van het land, en als u een aanhanger bent van de moderniteit, moet u ontwerpen nemen met afgeronde, vloeiende lijnen. Dergelijke oplossingen zijn mooi en esthetisch compleet. In de modernistische omgeving kunt u verschillende decoratieve elementen toepassen. Industriële stijl met de nadruk op producten die waterleidingen imiteren. Je kunt haar verslaan en ten koste van de houders in de vorm van een sleutel. Sommige ontwerpers experimenteren niet alleen met het basisontwerp, maar ook met haken, waardoor ze de meest ingewikkelde look krijgen. U kunt producten vinden met "ballen", "takken", "bladeren".

kleur

In het klassieke interieur en in de kamer, versierd met antiek, moet u meubels in zwart of bruin gebruiken. Een eenvoudige metalen kapstok komt idealiter in een high-tech stijl, ook al is het een felle kleur, goud of verchroomd. Het is belangrijk op te merken dat blanken, hoewel ze de kamer opfrissen, niet veelgevraagd zijn. Naast het verlichten van de ruimte is wit licht aantrekkelijk:

  • origineel spel van reflecties;
  • relevantie in verschillende interieurs;
  • harmonieuze combinatie met alle kleuren en texturen van omringende materialen, meubels (met zeldzame uitzonderingen).

Hoe te kiezen?

Andere dingen gelijk zijn, de aanwezigheid van een plank voor caps, een aparte plank voor telefoons, handschoenen en horloges is een zeer handige en praktische oplossing. Als er kinderen in het huis zijn, is het de moeite waard alleen die hangers te nemen waarvan de houders zich op verschillende hoogtes bevinden. Als er een steunplaat is, is deze heel goed - de kleding wordt niet besmeurd en wordt niet vuil. Probeer altijd modellen te kiezen waarin er meer haken zijn dan leden van je familie.

In kleine kamers is het zinvol om hoekhangers te plaatsen, omdat deze veel kleiner zijn dan normaal en een minimum aan bruikbare ruimte innemen. De constructies, aangevuld met duimen, waarop het gemakkelijk is kleine voorwerpen en hoofdtooien te plaatsen, manifesteren zich vrij goed (om niet op te staan).

Kijk voor het kopen of alle haken duurzaam zijn. Ze mogen niet naar de zijkant buigen of afwijken, hoe hard ze ook aan ze hebben getrokken.

Zorg ervoor dat de bevestigingen voldoende beveiligd zijn en op ten minste drie plaatsen zijn geïnstalleerd. De haken zelf moeten, in tegenstelling tot het paneel, geen aluminium zijn - dit metaal is buitengewoon breekbaar. Verticaal georiënteerde structuren maken het mogelijk dat het plafond naar buiten toe wordt verhoogd, terwijl horizontale structuren compacter zijn. Bepaal zelf welke van deze overwegingen belangrijker voor u is.

Als je een metalen hanger kiest, is het ongewenst om opties te nemen met massieve uiteinden van haken.

Het is erg moeilijk om kleding aan te hangen en vervolgens uit te trekken, vooral als dunne en smalle lussen worden genaaid. De afgeronde hoeken van alle onderdelen zijn welkom, ze zijn veel veiliger dan rechte lijnen.

Zie de volgende video voor veel creatieve ideeën voor het maken van muurhangers.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer