Rood beddengoed: kenmerken en kleureffecten

Slaapkamer - dit is de plaats waar een persoon na een drukke dag recupereert. Comfortabel en uiterlijk mooi beddengoed zal u toelaten om te ontspannen en een positieve houding te krijgen. Het is noodzakelijk om linnen te kiezen, rekening houdend met de interne emotionele toestand.

De voordelen van schaduw

Het is wetenschappelijk bewezen dat rode kleur op een speciale manier het menselijk lichaam beïnvloedt:

 • verlaagt de bloeddruk;
 • proost;
 • normale hartactiviteit;
 • kunt u uzelf bevrijden van storende gedachten.

Sommige artsen bevelen aan dat patiënten die lijden aan hoofdpijn, op het moment van aanvallen op het rode kleerkastenservet terechtkomen.

Wie is geschikt?

Rood linnengoed is geschikt voor stellen. Dit huishoudattribuut zal de relaties versterken, rijkdom en succes verwerven, of, omgekeerd, alles vernietigen wat is gemaakt.

Een set rood linnen zal de passies doen herleven van koppels die al lang samenleven. Hiervoor is een bed gemaakt met een rode set aan de zuidkant van de kamer geplaatst. Als je een bed wilt dat niet monofonisch is, maar met een patroon, is het als zodanig beter om de zonsopgang of zonsondergang, vuur, het beeld van de feniksvogel, geometrische vormen te kiezen.

Geschikte rode set en als trouwcadeau. Naast het linnengoed kunt u meteen een dubbele deken presenteren. Dergelijke kits worden vaak verkocht in prachtige dozen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de originele verpakking. Het hoofdthema van linnen in dergelijke geschenkdozen zijn rozen en harten. De enige beperking is dat je een set met doorboorde harten niet moet verwerven en geven, omdat dit symbool staat voor onverdeelde liefde en het verpletteren van gevoelens.

Een andere aangename toevoeging aan de bedset zullen sachets zijn met geurige kruiden, bloemen en aromatische oliën. Naast bepaalde eigenschappen vanuit een medisch oogpunt (sedatie, ontspanning, normalisatie van slaap), zijn ze in staat om:

 • liefde aantrekken;
 • toename van seksueel verlangen;
 • familie rijkdom en geluk brengen;
 • beschermen tegen afgunst en schade;
 • overtuigen in je eigen charme;
 • meer energie geven.

Het is aangewezen rood linnen te kopen en degenen die op zoek zijn naar de tweede helft. Er wordt aangenomen dat als je op zulke kleding gaat slapen en je liefde heel graag wilt vinden, het verlangen uitkomt. Als u bovendien liefde in uw leven wilt aantrekken, moet u enkele aanbevelingen opvolgen:

 • het bed moet dubbel zijn;
 • het moet niet onder je gewicht piepen of wankelen;
 • doorgang naar de doos moet aan beide zijden zijn aangebracht;
 • de kamer mag geen objecten zijn die met water te maken hebben, omdat ze alle romantische "snaren" "afwassen".

Rood is een optie voor een specifieke gelegenheid. Elke dag op zo'n kleding slapen is onmogelijk. De scharlaken schaduw stelt u in staat om uw batterijen op te laden en te starten met wat u al lang van plan bent. Maar impulsieve en explosieve aard rode kleur in beddengoed is beter niet te gebruiken, omdat het agressie in hen zal genereren. Rustige, discrete individuen, die ook vaak allerlei angsten ervaren, integendeel, het wordt aangeraden om beddengoed sets van rijke rode en paarse kleuren te kopen.

Op advies van astrologen is rood beddengoed het best geschikt voor vertegenwoordigers van de tekens Ram, Tweeling en Boogschutter.

Hoe te kiezen?

U kunt een dergelijke set kopen op een specifieke datum (huwelijksverjaardag) of zonder reden. De keuze van het linnengoed moet serieus worden genomen om fouten te voorkomen die, in plaats van gevoelens op te wekken, onenigheid tussen echtgenoten oplossen.

 • Bedset moet van natuurlijk materiaal zijn. Synthetische weefsels kunnen op financieel gebied problemen veroorzaken en de echtgenoten elkaar wantrouwen. Natuurlijk linnen, bijvoorbeeld zijde, is duur en niet iedereen kan het betalen. Als alternatief kunt u satijn kiezen. Het is ook zeer zacht om aan te raken en heeft een mooie lichte glans.
 • Het linnen moet monofonisch zijn. Elke combinatie van zwart of wit kan uitdagend zijn en een onevenwichtigheid in de relatie veroorzaken. Het enige dat je kunt doen om de rode kleur te verdunnen, is met de graduatie en roze inzetstukken.
 • Op linnen kunnen geometrische vormen worden geplaatst zonder scherpe hoeken en langsstroken of bloemmotieven. Afbeeldingen met rozen, aardbeien, pioenrozen helpen gevoelens te ontsteken.
 • Het wordt niet aangeraden om rood linnen te kopen met afbeeldingen van een megapolis, transport, water, mensen en dieren (zelfs binnenlandse).
 • Je kunt geen rode set met decoratieve patches kopen.

Het constante gebruik van linnen van rode toon kan leiden tot een "explosie" van relaties, daarom moet deze "vurige" set worden afgewisseld met rustige tinten op de naaktschaal.

Bij het kiezen van rood ondergoed moet je letten op de harmonieuze plaatsing in het algehele ontwerp van de kamer, en om visueel deze kleur geen intern ongemak te veroorzaken.

Uiterlijk van producten

Het bed "verzamelt" alle negatieve energie, wat later misschien niet de beste manier is om de gezondheid en het intieme leven te beïnvloeden. Als gevolg hiervan is het verboden om in bed te conflicteren. Dit verklaart ook het verbod op de aankoop van tweedehands bedlinnen. De stof onthoudt niet alleen slecht, maar ook goed, bijvoorbeeld hete nachten en allerlei erotische fantasieën. Dat is de reden waarom degenen die zijn gebroken met hun tweede helft hun rode ondergoed moeten veranderen in een andere set om een ​​nieuwe relatie te beginnen.

Als het ondergoed gescheurd of versleten is, is het noodzakelijk om een ​​nieuw exemplaar te kopen, omdat door versleten stof, seksuele aantrekkingskracht en financieel welzijn geleidelijk "uitlekken", wat de echtgenoten tot conflicten zal leiden.

Het is noodzakelijk om de set regelmatig te wassen en goed op straat te verweren. Accessoires voor vuile bedden hebben een negatieve invloed op de gezondheid, liefdesrelaties en veel succes in het bedrijfsleven.

De geheimen van het kiezen van de kleur van het beddengoed worden beschreven in de video hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer