Tips voor het kiezen van beddengoed voor meisjes

Als je kiest voor beddengoed voor een jongedame, moet je je vooral laten leiden door de kleuren. Nee, natuurlijk, de basisregels van keuze - kwaliteit, hypoallergeniciteit, aangenaamheid om aan te raken - is niet geannuleerd, maar de meisjes (zowel klein als volwassenen) kijken vooral naar hoe dit ondergoed eruit ziet. Daarom is het uw taak als ouder om een ​​winkel met kwaliteitslinnen vooraf in te stellen, en dan een kind daarheen te brengen en hem een ​​keuze te geven.

materiaal

Bij het kiezen van een kit moet je je in de eerste plaats concentreren op de stof. Natuurlijk moet het natuurlijk zijn, omdat allergenen in het lichaam zich vanaf de kindertijd beginnen te verzamelen, dus geef ze een extra kans. Vaak verschillende natuurlijke stoffen gebruikt.

ongebleekt calico

Grof linnen beddengoed is de moeilijkste van alles, dus als een kind een normale huid heeft, kun je deze optie veilig gebruiken. Lingerie heeft een licht massage-effect en stimuleert goed de bloedcirculatie bij een kind. Maar vergeet niet dat de grove calico anders is en de vergelijking van binnenlandse en geïmporteerde stof is helaas niet in het voordeel van de eerste. Russische grof calico verliest voornamelijk geïmporteerd op prints en tastbare sensaties. Buitenlandse fabrikanten maken kinderprints op textiel (van gewone beren tot herkenbare stripfiguren voor meisjes) en van zeer goede kwaliteit. En ze laten ook metgezelstoffen vrij, daarom zien sets voor kinderen er altijd stijlvol uit. Huishoudelijke grove calico heeft meestal florale of geometrische prints en verliest vrij snel zijn uiterlijk.

popeline

Kinderkits van dit materiaal zijn erg praktisch, binnenlandse fabrikanten produceren veel kleuren. Poplin ademt, verzamelt geen allergenen, is lang en is zachter dan calico. Popeline krimpt echter altijd goed na het wassen, dus als je mooie eenpersoonslinnen vindt, kijk dan eerst naar de maten.Ze moeten minstens 5 cm meer zijn dan je nodig hebt. Als een fabrikant ondergoed zonder krimpfolie naait, is dit een slechte fabrikant, na het wassen moet het worden weggegooid. Natuurlijk kun je de kussensloop op het kussen laten zitten, maar het kussen zal hierdoor hard worden en er zal ongemak in de nek zijn.

satinet

Dit elite ondergoed in de wieg. Het is heel anders in prijs dan de andere twee stoffen (ter vergelijking: een meter poplin en calico kost 220 tot 300 roebel, een meter satijn kost 450 roebel en meer). Als u echter niet achter de prijs staat, wint de satijn volgens de andere kenmerken. Het heeft glans, die niet verloren gaat in de tijd, vanwege een speciaal soort weefstof. Het is zacht en zeer huidvriendelijk. Satijnen ondergoed is koel in de zomer en heeft een comfortabele wintertemperatuur. In dit geval glijdt de stof niet weg, is deze goed uitgerekt op de matras en is deze gemakkelijk te strijken.

Kleurselectie

Meisjes onder de leeftijd van 3 jaar geven er niet om wat er in hun wieg zit. Het belangrijkste is dat de stoffen rustige kleuren waren. Heldere en rijke kleuren maken een kind ontredder en maken hem rusteloos. Vanaf de leeftijd van drie identificeert de jongedame zich in de wereld en begint te beseffen wat ze leuk vindt en wat niet. Daarom, als je een bed met een dochter kiest, moet je erop voorbereid zijn dat ze prints kiest met beren, vogels, honden en andere grappige dieren. In gevallen waarin het meisje bekend is met tekenfilms, kan ze een model met een stripfiguur kiezen, maar het maakt haar niet uit of Peppa's varken zich op de dekenomslag of de personages van Puppy Patrol bevindt. Ze zijn even geschikt omdat beide herkenbaar zijn.

Vanaf de leeftijd van 5 jaar heeft het kind al vaste favoriete cartoons en personages. Als je zeker weet dat het favoriete personage van de dochter de Caramel-kat is, kun je de kit kopen met de tekenfilm "Drie katten", ze zal iedereen blij zijn. Op de leeftijd van 10 jaar kiezen kinderen zelf liever voor ondergoed. Zelfs als je zeker weet dat je dochter dol is op Monster High, is het beter om haar zelf de print te laten kiezen.

Tieners zijn de moeilijkste categorie. Vanaf de leeftijd van 13 jaar mag u de keuze van het beddengoed nooit beïnvloeden. Uw advies zal ertoe leiden dat de dochter precies het tegenovergestelde kan kiezen. En dat is prima. Als je erop staat, is er een risico om te kopen wat de tiener niet leuk vindt (al was het maar niet wat je hebt geadviseerd), en dan krijg je een categorische weigering om naar zo'n bed te gaan. En ja, kritiseer nooit de keuze van je dochter, haar smaak.

De subtiliteiten van het kiezen van beddengoed worden in detail beschreven in de video hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer