Slaaprooiers: kenmerken, typen en tips om te kiezen

In het streven naar originaliteit en de vraag van klanten moeten fabrikanten steeds meer ongewone goederen produceren. Een van die was de bedlinnenmaaier, ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor huisvrouwen en hun huis te versieren. Bekend en het feit dat het linnen gunstige gezondheidseigenschappen heeft.

kenmerken

Een niet-vegen beddengoed set, gekenmerkt door hoge sterkte, is gemaakt van verschillende materialen: viscose vezels, katoen en polyester garens Een duidelijk driedimensionaal patroon verschijnt op verschillende soorten stof, of het nu crêpe, satijn of linnen is. In dit proces kunnen we de volgende verschillende stappen onderscheiden:

  • warmtebehandeling van textiel;
  • draaiende draden;
  • na het voorverwarmen draden van verschillend materiaal in één geweven stof mengen.

Harvester wordt genoemd en de productie van stof en de kant en klare set. Er zijn twee manieren om ondergoedverlichting te maken. Eenzijdig patroon wordt meestal weergegeven op katoenen stoffen en dubbelzijdig op gemengde doeken. Opties met een zijden top en katoen aan de verkeerde kant worden steeds populairder. Nu biedt de markt producten niet alleen natuurlijke tinten van wit en crème, maar ook met een patroon aangebracht met behulp van een speciale techniek.

De fabrikant beweert dat met de juiste zorg de stof niet zal vergaan en de helderheid van de kleur niet zal verliezen.

Voors en tegens

Het duidelijke voordeel van dergelijk bedlinnen is dat het niet gestreken hoeft te worden, wat het hart van moderne huisvrouwen won. Eenvoudig en eenvoudig tekenen zorgt voor een speciale sfeer in de slaapkamer, siert het interieur. Deze kit heeft veel positieve eigenschappen:

  • originaliteit van het uiterlijk door het reliëfpatroon, het vermogen om een ​​interieur te creëren in de oude authentieke stijl;
  • de kracht van het web, gecreëerd in het proces van technologische verwerking;
  • het vermogen om het uiterlijk te behouden na langdurig gebruik, met inachtneming van de regels;
  • niet verpletterd;
  • houdt de duurzaamheid en helderheid van de kleur van een stof in stand;
  • vereist geen speciale zorg en chemisch reinigen.

Let ook op de gunstige effecten van materiaal op de gezondheid. De ruwe textuur van het linnen heeft een klein massage-effect en helpt de bloedcirculatie te verbeteren, wat een van de factoren is voor het behoud van de gezondheid van jongeren en de huid. Het materiaal komt echter en negatieve recensies. Een slecht gemaakt pakket verliest zijn vorm en kan tijdens de slaap ongemak veroorzaken. Daarom moet u speciale aandacht besteden aan de samenstelling van het linnen, de goede trouw van de fabrikant.

Vaak kan onjuiste zorg leiden tot onaangename gevolgen in de vorm van verlies van patroon of krimp van de stof.

Hoe te geven?

Als een machine wassen, en spin zal geen vreselijke set van linnen zijn. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat natuurlijke vezels een delicate modus vereisen. De optimale temperatuur voor het wassen is niet meer dan 30-40 graden om de textuur van de stof te behouden. Gel-wasmiddelen zijn beter bestand tegen het wassen van linnen.Als het materiaal te veel is, bijvoorbeeld zijde, is het beter om het met de hand in koud water te wassen. Draai de handen in de richting van de figuur.

Het drogen van dergelijke kleding is noodzakelijk bij een natuurlijke temperatuur en het vermijden van blootstelling aan zonlicht. Strijken is niet nodig. Na langdurig gebruik kan de stof wat van het reliëf verliezen en gladder worden, maar dit is fixeerbaar na het wassen. Vocht geeft het canvas zijn textuur en plooien.

Als na het wassen het product een dorp is, kunt u stoom en stretchstof aanbrengen. Deze procedure wordt uitgevoerd vanaf de achterkant. Je moet het niet overdrijven tijdens het strekken van het web om schade aan het web of verlies van vorm te voorkomen. Bevochtig daarna de stof en laat hem staan ​​tot hij volledig droog is, uitgevouwen om het patroon terug te brengen.

Als de textuur te strak en oncomfortabel lijkt, kan het wasgoed in een wasmachine worden gewassen op een temperatuur van 60 graden. De stof wordt wat zachter en gladder en het zal veel comfortabeler zijn om erop te slapen.

Het is beter om de geoogste kit niet gevouwen te houden, maar eerder in een bundel te hebben gedraaid of meerdere knopen vast te knopen om het patroon langdurig op de stof te houden.

Hoe te kiezen?

De voorkeur gaat uit naar dichte, natuurlijke materialen zoals zijde, katoen en linnen, met een uitgesproken patroon. Het is beter om sets van natuurlijke kleuren te kiezen: wit, grijs en crème om kleurverlies tijdens het wassen te voorkomen. Bovendien passen deze tinten het best in elk interieur. Let bij het kiezen van een product zorgvuldig op de samenstelling van de vezels, eigenschappen en aanbevelingen voor de zorg. Een grote rol wordt gespeeld door de reputatie van de fabrikant, het is beter om grote fabrieken te vertrouwen met positieve recensies en een lange productie-ervaring.

Een recensie over beddengoed reaper wacht op u in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer