Beschikt over gebreid linnen

 Beschikt over gebreid linnen

In een breed assortiment slaapkamer sets aangeboden door moderne fabrikanten neemt gebreid bedlinnen voor kinderen en volwassenen een speciale plaats in.

Opvallende kenmerken van gebreide stoffen

Knitwear is een gebreide stof die, in tegenstelling tot een geweven product, een lusvormige structuur heeft. Hierdoor heeft gebreide kleding een hoge treksterkte en elasticiteit.

Daarnaast heeft knitwear een aantal kenmerken:

  • Het heeft een uitstekend vermogen om vocht op te nemen, zonder de slaper hinder te geven (je hoeft niet op een natte deken te slapen).
  • "Ademende" kwaliteiten.Door het verstrekken van een goede natuurlijke "ventilatie" van linnen, daaronder is het nooit benauwd.
  • Hypoallergeen. Met deze kwaliteit kunt u truien gebruiken, zelfs in de bedden van pasgeborenen.

Tegelijkertijd vereist gebreid beddengoed geen speciale zorg. Het kan in een typemachine worden gewassen, het droogt snel en vervormt niet.

Gebreide verscheidenheid

Afhankelijk van de samenstelling (zijde, katoen, wol en andere toevoegingen van synthetische vezels), de structuur en methode van het weven van gebreide kleding zijn er verschillende typen.

maïs

Het verwijst naar de zogenaamde semi-synthetische materialen, omdat dit soort breigoed is gemaakt van maïsvezels die een speciale behandeling met chemicaliën hebben ondergaan. Extern onderscheidt maïs het gestructureerde oppervlak in de vorm van honingraten.

Kulirka

Een kenmerkend kenmerk van dit canvas is een patroon in de vorm van "kerstboom" of "pigtails" aan de voorkant en "stenen" - van binnenuit. Kulirka gemaakt van katoenen stoffen en wordt beschouwd als het dunste gebreide materiaal.

Jersey

Dit type knitwear is erg gewild bij het afstemmen van kleding, maar ook bedlinnen blijkt te zijn geannuleerd.Het is gebaseerd op zijden vezels, maar combinaties van andere materialen kunnen worden gebruikt.

Populaire fabrikanten

Momenteel, in de schappen van winkels, vindt u sets knitwear van een verscheidenheid aan nationale en Europese fabrikanten die het populairst zijn.

  • Luxberry (Portugal). Deze fabrikant vertegenwoordigt gebreide bedden in de premium categorie. Het belangrijkste kenmerk van de Portugese sets is dat ze alleen een dekbedovertrek en kussenslopen bevatten. Bladen moeten afzonderlijk worden gekocht.
  • Acelya (Turkije). In het assortiment van deze fabrikant, sets van verschillende prijscategorieën. Beddengoed wordt geleverd in verschillende kleuren en designs, er zijn anderhalve slaapkamer, tweepersoonsbed en familiesets in een traditionele configuratie.
  • "Tekstontwerp" (Ivanovo, Rusland). Biedt een rijke selectie van zowel de samenstelling en het type knitwear, en voor de prijs. In het assortiment vindt u exclusieve modellen met het ontwerp van de auteur, gemaakt van natuurlijke materialen, en monochrome sets van gecombineerde vezels per bed van elke grootte.

Er zijn ook bedrijven uit Italië, Frankrijk en China bij de fabrikanten van bed-knitwear.

Klantrecensies

Over de hoogwaardige eigenschappen van gebreide bedlinnen zeggen echte klantrecensies. De grootste waardering van consumenten verdient de weerstand van de knitwear voor vegen en vervagen knitwear - zelfs na vele wasbeurten lijkt het alsof het net gekocht. Kopers merken de betaalbaarheid en een breed assortiment op, zodat u kleding voor elke smaak kunt kiezen. De buitengewone zachtheid van lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken verdient speciale lof, waardoor de slaap comfortabeler en sterker wordt.

Onder de nadelen merken consumenten in sommige gevallen de mogelijkheid om de vorm van producten te verliezen, hun krimp tijdens het wassen. Dit kan gemakkelijk worden vermeden als u voldoet aan de wasvoorwaarden die zijn opgegeven door de fabrikant.

Een verscheidenheid van gebreide bedlinnen, kunt u kijken naar de video hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer