Polisatin voor beddengoed: kenmerken van de stof en een overzicht van de beste fabrikanten

 Polisatin voor beddengoed: kenmerken van de stof en een overzicht van de beste fabrikanten

Voor de productie van moderne bedlinnen gebruikte materialen met een heel andere samenstelling. Polysatin-producten zijn erg populair. Door polisatin als beddingmateriaal te kiezen, moet rekening worden gehouden met de eigenaardigheden van de stof en de beoordeling van de beste fabrikanten.

Wat is het?

Polisatin is een dunne en aangenaam aanvoelende stof, die componenten zoals katoen en polyester bevat. Fabrikanten die polisatin voor beddengoed gebruiken, bieden een breed scala van deze producten die een chique decoratie van het bed kunnen worden.Sets van beddengoed van dit materiaal hebben een luxe uitstraling, omdat ze worden gekenmerkt door felle kleuren op de meest uiteenlopende thema's.

Polysatinestof dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van bedlinnen, kan een ander kleurenschema hebben met een patroon dat is aangebracht met behulp van een speciale technologie. Onvergetelijke indrukken creëren tekeningen met een 3D-effect, waarmee u eenvoudig een bepaalde sfeer kunt creëren.

Voor- en nadelen

Beddengoed polysatin heeft zijn voor- en nadelen. Hun kwaliteit wordt bevestigd door de relevante certificaten en door talrijke beoordelingen. De voordelen van dit materiaal zijn verschillende factoren.

 • Lange levensduur. Het hoge niveau van duurzaamheid maakt het beddengoed van een dergelijke stof duurzaam en praktisch.
 • Sterkte. Unieke productietechnieken bieden maximale krachtkits.
 • Gemak van zorg. Het is goed gewist in een temperatuurmodus van 40 graden, droogt snel en verliest zijn oorspronkelijke eigenschappen niet.
 • Betaalbare kosten. Het linnen van dit materiaal wordt beschouwd als een van de meest budgettaire opties.
 • Breed bereik. Sets zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder voorbeelden voor zowel volwassenen als kinderen.

Maar er zijn enkele nadelen.

 • Luchtdichtheid. Polysatinestof is slecht ademend, wat zweten van het lichaam kan veroorzaken.
 • Gladde textuur. Het lijkt op zijde en kan een gevoel van verkoeling veroorzaken, wat niet erg comfortabel is in het koude seizoen.
 • Neiging om te elektriseren. Het materiaal verzamelt statische elektriciteit, waardoor elektrificatie optreedt bij contact met de menselijke huid.

Voor mensen van wie de huid niet pretentieus is voor synthetische effecten, zullen al deze tekortkomingen geen ongemak veroorzaken. Het wordt afgeraden om babybeddegoed van polysatin te kopen, omdat een kinderbed alleen kan worden voorzien van een bed van natuurlijk materiaal.

Vergelijking met andere materialen

Polysatin-beddengoed heeft individuele kenmerken met betrekking tot producten van andere stoffen. Om duidelijk te weten hoe beddengoedsets van dit materiaal van andere verschillen, is het noodzakelijk om alle kenmerken van elk van deze materialen in overweging te nemen.

 • Satijn. Natuurlijke katoenvezels worden gebruikt voor de vervaardiging ervan, die zorgvuldig worden verwerkt met behulp van moderne technologieën. De stof heeft een zeer dichte structuur en voelt erg warm aan. Slaapsets van satijn hebben een positief effect op de huid, zonder dat het irriteert. Een mooie zijdeglans op het oppervlak van de stof geeft het een speciale elegantie en esthetiek.
 • Poplin. Heb een dichte structuur en een reliëfoppervlak. De stof kan van katoen zijn, evenals met de toevoeging van zijde, wol of synthetische vezels. Producten worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteit, perfect onderhevig aan wassen en verliezen hun oorspronkelijke kwaliteiten helemaal niet. Een kenmerk van dit materiaal is de weerstand tegen blauwe plekken, waardoor de sets altijd een presentabel uiterlijk hebben.
 • Grof. Het weefsel waaruit ze zijn gemaakt, wordt gekenmerkt door dicht kruisweefsel van draden, waardoor het een nogal dichte structuur krijgt. Het beddengoed van grof calico is milieuvriendelijk, lichtgewicht en praktisch. Verschilt in pretentieloosheid bij het weggaan, geeft perfect toe aan het wassen, strijken en brandt helemaal niet, waardoor de helderheid van de tekening gedurende lange tijd behouden blijft.Het matte oppervlak en het gemiddelde niveau van verplettering maakt deze producten op grote schaal in de vraag op de wereldmarkt. Grof calico bed sets zijn absoluut hypoallergeen, omdat ze 100% katoen zijn.
 • Cotton. Katoenen beddengoed sets hebben een positief effect op de huid. Een dergelijk materiaal bevordert de natuurlijke luchtcirculatie en creëert maximaal comfort tijdens de rust. Beddengoed van dit materiaal wordt gekenmerkt door duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De beste optie voor gebruik het hele jaar door.
 • Ranforsovye. Gemaakt van biologisch katoen, waardoor ze zo duurzaam en praktisch mogelijk zijn. Sets beddengoed van dit materiaal onderscheiden zich door een zachte en zachte textuur, evenals een tamelijk dichte interliniëring van draden. Dergelijke producten zijn duurzaam en duurzaam. Hun kosten zijn veel hoger in vergelijking met polysatin.
 • Polikottonovye. Moderne beddengoed sets. De samenstelling van het weefsel waaruit ze zijn gemaakt, omvat zowel natuurlijke als synthetische vezels. De basis is katoen, dat op harmonieuze wijze een aanvulling vormt op polyester. Zeer comfortabel en praktisch.Perfect gewist, bijna niet verfrommeld en hun oorspronkelijke uiterlijk niet verliezen.

In vergelijking met deze materialen hebben sets met poly-satijnbedden vele onderscheidende kenmerken waardoor ze op grote schaal in de vraag worden gevraagd op de internationale consumentenmarkt.

Overzicht van de beste fabrikanten

Op de moderne markt wordt een enorm assortiment beddengoed van polysatine aangeboden. We vermelden de beste fabrikanten van deze producten.

 • "Bagheera". Een bedrijf dat poly-satijn beddengoed actief verkoopt in Ivanovo, maar ook in veel andere steden. In het assortiment zijn er verschillende maten en ontwerpoplossingen. Vooral populair zijn kits met een 3D-effect, die worden gekenmerkt door een verbazingwekkend kleurenpalet dat de indruk wekt van volume. De harmonieuze combinatie van hoogwaardige stoffen en rijke kleuren stelt u in staat om echt spectaculaire en stijlvolle producten te creëren, waardoor een gezellige sfeer ontstaat, die uitnodigt tot volledige rust.
 • "VioTeks". Fabrikant van hoogwaardig polisatinovogo-beddengoed tegen de meest betaalbare prijs. In het assortiment zijn er verschillende coloristische versies van deze producten, die op harmonieuze wijze elk interieur aanvullen.Alle ornamenten, afbeeldingen en patronen worden gekenmerkt door heldere kleuren en duidelijke lijnen. Zulke kits zijn in staat zelfs de meest kieskeurige wensen van consumenten te bevredigen.
 • Lu Teks. Merk met stijlvolle en mooie beddengoedsets, die in een enorm assortiment worden gepresenteerd. Bijzonder opmerkelijk model met een 3D-afbeelding. Hun uiterlijk is maximaal verzadigd en realistisch vanwege het gebruik van geavanceerde printtechnologie in het productieproces. Het ontwerpthema is zo divers dat iedereen de mogelijkheid heeft om de meest geschikte kopie voor zichzelf te kiezen, rekening houdend met individuele wensen en behoeften.
 • Avictory. Een fabriek die met succes bedden van hoge kwaliteit verkoopt die volledig voldoen aan de noodzakelijke technologische normen. Producten van dit merk verliezen hun oorspronkelijke vorm helemaal niet, vervagen niet en onderhouden perfect meerdere wasbeurten. De kits hebben een karakteristiek, glad oppervlak en een origineel ontwerp, waardoor ze echt uniek zijn.
 • "Ekolan". Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van modern en hoogwaardig bedlinnen, voor de vervaardiging waarvan de mooiste materialen en ontwerpoplossingen worden gebruikt.De kwaliteit van deze producten voldoet volledig aan internationale normen en standaarden. Dergelijke kits verliezen hun relevantie voor vele jaren niet en zijn bij de consumenten erg gewild.
 • "Adele". Een bekende producent van polysatin-beddengoed, dat de meest spectaculaire en mooie stoffen gebruikt voor de vervaardiging van zijn producten. Het gebruik van moderne technologie in het productieproces is de sleutel tot bruikbaarheid en duurzaamheid van alle producten. De textuur is zeer zacht en aangenaam om aan te raken, waardoor de sets zo comfortabel en esthetisch mogelijk zijn. Met dergelijk beddengoed ziet zelfs het meest primitieve interieur er geraffineerder en harmonischer uit.
 • "Selteks". Een bedrijf dat een ruime keuze aan polysatin-beddengoed biedt met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Producten worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteit en behouden hun oorspronkelijke uiterlijk. Het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, geeft goed toe aan het wassen, is praktisch niet verkorst en verdwijnt helemaal niet, waardoor de helderheid van de kleurschaal behouden blijft.

Al deze fabrikanten van poly-satijnondergoed hebben een goede reputatie, waardoor ze hoge posities innemen in de populariteitsbeoordeling.Een goed ingeburgerd productieproces en de introductie van moderne technologieën maken hun producten op grote schaal gevraagd op de wereldmarkt.

Klantrecensies

Talrijke beoordelingen van kopers van polysatin-bedlinnen geven de uitstekende kwaliteit van deze producten aan, evenals hun duurzaamheid. Opgemerkt moet worden dat elke set origineel is op zijn eigen manier, omdat het is gemaakt in een individueel ontwerp en grootte. Bovendien is elk van hen zeer praktisch, omdat het perfect een vlak en glad oppervlak behoudt, zowel na het wassen als na het slapen.

Veel kopers waarderen polysatin-beddengoed vanwege de eigenschap om vocht te absorberen, wat erg belangrijk is in het zomerseizoen. Dergelijke producten worden beschouwd als lage kosten, omdat ze perfect betaalbare prijs en goede kwaliteit combineren. En ze hebben ook een voorkeur voor weerstand tegen vervaging en sneldrogende eigenschappen.

Polysatin-ondergoed heeft hoge prestaties, waardoor het niet alleen een stijlvolle decoratie van de kamer is, maar ook het vermogen om de meest comfortabele omstandigheden te creëren voor een goede nachtrust. Onder de tekortkomingen is er enige neiging tot elektrificatie en een zwakademend vermogen.

Hoe u kiest voor polissen voor beddengoed, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer