Hoe mooi om een ​​handdoek te vouwen?

 Hoe mooi om een ​​handdoek te vouwen?

Handdoeken, opgevouwen in de vorm van figuren, zijn altijd geschenken geweest die ze echt plezierig maken. Tegelijkertijd verplichtten dergelijke geschenken beide partijen niet tot iets duurs in ruil. Ze worden een dubbel aangename verrassing als ze worden gevouwen in de originele stijl en interessant en zorgvuldig ingericht. Dit artikel zal je vertellen hoe mooi het is om een ​​"badstof" te vouwen en er verschillende vormen aan te geven.

Hoe een roos te maken

Rose als een geschenk zal een van de meest romantische verrassingen zijn, vooral voor meisjes, zelfs als het uit een handdoek is. Na deze techniek met uw eigen handen te hebben beheerst, kunt u zelfs een boeket maken dat uw niet-standaard benadering van de keuze van een geschenk laat zien.

Voor rozen heeft u nodig:

 • kleine handdoek van lichte kleur (geel, roze of rood);
 • tandenborstel;
 • twee kleine groene handdoeken in verschillende tinten.

  Het uitvoeringsalgoritme bestaat uit verschillende eenvoudige bewerkingen.

  1. Eerst heb je een lichte handdoek nodig, die later een knop zal zijn, diagonaal wordt gevouwen en dan een helft iets naar de zijkant beweegt om twee uitstekende hoeken te krijgen.
  2. Draai de basis van de resulterende driehoek vervolgens naar de hoekpunten.
  3. Nu wordt de tandenborstel, die de rol van de stengel speelt, genomen en gewikkeld in een doek vanaf de basis van de driehoek.
  4. Wikkel de borstel in, draai de randen van de handdoek naar buiten. Draai de resterende uiteinden van de handdoek opnieuw, en imiteer de rozenblaadjes.
  5. We nemen een kleine pot en leggen daar de ongevouwen groene handdoek met een donkere tint.
  6. Van bovenaf zetten we een groene handdoek van een lichte schaduw.
  7. We plaatsen een kwast met een roos in een pot en repareren deze met een lichtgroene handdoek, die de laatste verfrommelt en vult met een holle ruimte in het glas.
  8. Donkergroen canvas imiteert bladeren.
  9. Rose in the pot is klaar.

  Je kunt een aantal van deze rozen zonder bladeren maken en een boeket van ze verzamelen door ze in een grotere handdoek te wikkelen, zodat de tandenborstelstelen niet erg opvallen.

  Grappig varken

  Handdoeken, opgevouwen in de vorm van een varken, kunnen een komisch of een symbolisch geschenk zijn. Het is geschikt voor verjaardagen voor degenen die geboren zijn onder het teken van het varken. Vooral in het overeenkomstige jaar van de kalender.

   Hiervoor heeft het vak nodig:

   • handdoekmaat 30x50 cm;
   • papierwaren kauwgom;
   • papieren ogen.

    Uitgevoerd door de volgende punten.

    1. Eerst rolt de handdoek in een rol.
    2. Dan vouwt deze "worst" in tweeën, waarbij de ene rand langer zal zijn dan de andere.
    3. De lange rand is "geringd" met een rubberen band.
    4. Dan keert dezelfde rand binnenstebuiten. Dit is het kwartje.
    5. De resterende twee randen worden gevormd in de oren en het gezicht met behulp van elastiekjes.
    6. De rol wordt afgewikkeld en gedraaid aan de korte zijde rond de patch.
    7. Nu steek je gewoon je ogen.
    8. Bevestig alles opnieuw met een rubberen band en je kunt zelfs "gaten" toevoegen om het uiterlijk van de patch te voltooien.

    Bunny met een wortel

    Zo'n artikel zal altijd een geweldig geschenk zijn dat kinderen vooral leuk zullen vinden.

     Stap voor stap instructies voor het maken van een broodje uit een handdoek.

     1. Eerst moet je de handdoek diagonaal vouwen.
     2. Verplaats vervolgens een deel van de hoek zodat ze later de vorm aannemen van hazenoren.
     3. Nu beginnen we het van de basis te draaien en laten alleen de afstand voor de oren vrij - 5 cm.
     4. Vouw de worst vervolgens in tweeën terug en fixeer de oren. We vastmaken achter de briefpapier kauwgom.
     5. Nu nemen we een vrije rand en we wikkelen er een ander deel van de worst mee, vormen het lichaam en we stoppen de rand in de vorm van poten aan de voorkant.
     6. Doe hetzelfde met het andere uiteinde.
     7. Bunny klaar.

      Wortelen maken veel gemakkelijker. Het enige dat in aanmerking moet worden genomen, is dat het "hoofdmateriaal" erg klein en oranje van kleur moet zijn.

      1. De handdoek vouwt diagonaal.
      2. Gedraaid symmetrisch van twee kanten.
      3. Het is bevestigd met een elastische band aan het uiteinde en ondersteboven gedraaid.
      4. Wortelen kunnen worden versierd met groene toepassing als bladeren.

      Handdoekcake

      Een ander spectaculair geschenk kan een taart met meerdere lagen zijn. Het is gemakkelijk te maken, bovendien past het goed bij elk interieur.

      Voor hem is het het beste om witte badstofmonsters van verschillende groottes te kiezen. Het is raadzaam om een ​​paar handdoeken te kiezen, niet erg verschillend in grootte.

      We vouwen de kleinste handdoek in verschillende lagen in de breedte en rollen deze in een bagel.Moet rollen in de snede krijgen. Zet vast met een rubberen band in het midden en knoop het vast met een lint om het te verbergen. We doen hetzelfde met een grotere steekproef en we maken deze keer meer dikte. En we doen het met alle "vloeren" van onze taart. Zet alle "lagen" op elkaar. Het is raadzaam om ze te binden met een lint van een contrasterende kleur en in de vorm van een prachtige vlinder.

      Hoe een zwaan te vouwen

      Swan is een integraal onderdeel van het interieur van dure hotels, maar het is handig om het zelf te kunnen vouwen. Je kunt ze verrassen met je familie en gewoon jezelf vermaken.

      Zwanen zijn gemakkelijk te vormen. De handdoek wordt in de breedte geplaatst en visueel in twee gedeeld. De randen van de handdoek zijn gebogen naar het midden en vormen een driehoekige vorm. Vervolgens moet symmetrisch aan beide zijden van de handdoek in het midden worden gedraaid. Nu zijn de twee resulterende uiteinden visueel verdeeld in drie delen. Buig langs de gemarkeerde lijnen naar de figuur van een zwaan. Ambachten zijn klaar.

      Bijna iedereen houdt van spectaculaire geschenken, en de figuren, gevouwen uit handdoeken, zijn precies dat. Bovendien hoeven ze niet veel geld uit te geven, en je kunt het eenvoudig en eenvoudig in één avond doen. Het is alleen nodig om geduld en een beetje vaardigheid te hebben.Dierenfiguren als geschenk zijn meer geschikt voor kinderen, cake voor mannen of de baas, en rozen uit handdoeken, natuurlijk voor meisjes.

      Hoe je een handdoek rolt in de vorm van een beer, kijk in de onderstaande video.

      Comments
       auteur
      Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

      Inkomhal

      Woonkamer

      slaapkamer