Voethanddoeken: soorten, ontwerp en selectiecriteria

 Voethanddoeken: soorten, ontwerp en selectiecriteria

Voetdoeken zijn hygiënische items die voor comfort en gezelligheid zorgen na het nemen van waterbehandelingen. In het assortiment verschillen ze in grootte, materiaal waaruit ze zijn gemaakt, dichtheid, ontwerp, doel. Bij het kopen van handdoeken in de badkamer moet u op de kenmerken letten.

types

Voetdoek heeft meestal een rechthoekige vorm en wordt gebruikt voor het drogen van voeten. Bij gebruik is het raadzaam contact met de vloer te vermijden. In het leven zijn er gevallen van huidziekten, voeten of nagels. Als familieleden dergelijke ziekten hebben, dan wordt het wassen regelmatig en voorzichtig gedaan, omdat de gezondheid ervan afhankelijk is.

Het is handig dat iemand beide voeten tegelijkertijd schoonmaakt. In dit geval is het beter om een ​​grote handdoek te hebben.

Sommige mensen met een badkamer willen graag op een droge, zachte, antislip, goed opgenomen water, handdoekmat. Daarna kunnen de restanten van water uit verschillende delen van het lichaam worden bevochtigd met een grote badhanddoek. De standaardmaat van een voetdoek is 50 x 70 cm.

Hoe te kiezen

Kies handdoeken nodig op basis van de prestaties.

De stof die tijdens het naaien wordt gebruikt, moet een hoge mate van hygroscopiciteit hebben, snel het volume van het water absorberen bij het schoonvegen van uw voeten en een minimum aan vocht op de vloer achterlaten. Goede luchtdoorlatendheid van de stof om de droogtijd te verminderen. De natte omgeving is een broedplaats voor bacteriën en schimmels.

De samenstelling van het materiaal mag bij mensen die gevoelig zijn voor synthetische vezels niet irriteren, kleurstoffen, chemische geuren. Tegenwoordig is hypoallergeniciteit belangrijk voor zowel kinderen als volwassenen. Een artikel van mindere kwaliteit kan sporen van kleurstof, pluis of afwerpen op de huid achterlaten. Een groot aantal synthetische additieven maakt een handdoek goedkoper.

Het meest geprefereerde materiaal voor een badkameraccessoire is een badstof.Het is zacht, slijtvast, milieuvriendelijk, hygroscopisch. De veegprocedure wordt plezierig. De dichtheid van de voetenhanddoeken wordt aanbevolen om minimaal 500-800 gram per vierkante meter, poollengte tot 5 mm te kiezen, omdat badstof met korte lussen geen water absorbeert.

Minder vaak worden katoenen handdoeken met wafels gebruikt in de badkamer, vanwege een zekere verweving van de filamenten die de cel vormen. De stof absorbeert perfect water, is bestand tegen intensief wassen en veelvuldig gebruik.

Veloursmateriaal ziet er presentabel, zacht om aan te raken, verschilt in rijke kleuren, maar is niet erg praktisch in gebruik: het absorbeert water erger en glijdt.

Hoogwaardige firmware verborgen naad, duurzame draad en verwerking van de randen van de overlock, maakt de vervorming van de handdoek voor de benen niet mogelijk, verlengt de levensduur.

Ontwerp en opslag

Handdoeken zijn een belangrijk onderdeel in de badkamer. Hun ontwerp, met behulp van patronen, borduurwerk, kleur, zal helpen om de kamer te doen herleven, en de gebruikelijke verandering van handdoeken om het uiterlijk te verfrissen.

Vaak zijn accessoires geverfd, gemaakt van gebleekte vezels, met hun daaropvolgende kleuring.Om problemen door kleurstoffen te voorkomen, is het beter om textiel te kiezen in rustige, pastel of neutrale kleuren.

Aangename hygiënische items in effen jacquard-patronen, gevormd door de verschillende lengtes van de villi. Een voorbeeld van dergelijke producten is een handdoek met poten. Mooi, katoenen, zacht tapijt zorgt voor extra comfort en warmte in de douche.

Patronen met jacquardpatroon in patroon zijn moeilijk te produceren., maar de resulterende meerkleurige modellen met patronen zullen je opbeuren. De keuze aan decoratieve opties is geweldig en hun prijs is hoger dan andere. Handdoeken met stripfiguren, fantastische personages zijn geschikt voor kinderen. Vanaf jonge leeftijd zullen ze gewend zijn aan hygiëne en het lichaam schoon houden.

Er zijn verschillende richtlijnen voor hoe en waar handdoeken in de badkamer moeten worden bewaard. Een van hen is een droge kamer. Op deze manier kan de reproductie van ongewenste bacteriën en slechte geur worden vermeden. Het is de moeite waard om afgedankte, onbruikbare dingen van de hand te doen, omdat ze niet langer effectief zijn in gebruik. Gebruik dezelfde accessoires niet voor een lange tijd. Voete handdoeken worden aangeraden om de twee dagen te worden vervangen.

Er zijn veel plaatsen om ze op te slaan.Dit kunnen haken zijn aan muren en verschillende oppervlakken (met zuignappen), laden, containers, decoratieve manden, planken, wandhouders, planken in nissen, kasten met deuren en vele andere armaturen en meubels.

Voor tijdige droging, netheid en hygiëne kunt u drogers, kleerhangers, touwen gebruiken.

Dit zijn de meest betaalbare plaatsings- en verzorgingsopties voor handdoeken. Goed gecreëerde omstandigheden zorgen voor comfort in elke badkamer.

Hoe je de perfecte handdoek kiest, zie onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer