Babyhanddoek met capuchon: kenmerken bij uitstek en maatwerk

Badaccessoires voor de baby moeten zo zorgvuldig en met opzet worden gekozen. Gelukkig is het bereik van vandaag niet beperkt en is het niet moeilijk om alles bij elkaar te houden. Veel ouders halen dus voor hun kinderen mooie handdoeken met een capuchon. Vergelijkbare dingen kunnen ook met de hand worden gedaan. Vandaag zullen we deze producten van naderbij bekijken en de fijne kneepjes van hun onafhankelijke productie begrijpen.

  Functies en voordelen

  Comfort en comfort moeten het kind vanaf de eerste levensdagen vergezellen. Om deze reden is het uiterst verantwoord om kleding en badaccessoires voor kinderen te selecteren. Tegenwoordig vindt u in de schappen van winkels een grote verscheidenheid aan producten voor kinderen van alle leeftijden. U kunt afspreken en comfortabele handdoeken met een capuchon.

  Deze badaccessoires hebben een benijdenswaardige vraag.omdat elke ouder wil zorgen voor maximaal comfort voor zijn kind. Dergelijke producten onderscheiden zich door multifunctionaliteit.

  Een handdoek met een kap kan in veel verschillende situaties nuttig zijn, dus het is wenselijk om het in je arsenaal te houden.

  Volgens moeders en vaders vereenvoudigen badhanddoeken in veel gevallen de zorg voor baby's. Het is mogelijk om dergelijke dingen op te pikken met willekeurige grootteparameters en kleurbeslissingen. In de regel zijn deze handdoeken gemaakt van hoogwaardige en delicate stoffen die zeer aangenaam aanvoelen. In contact met de kwetsbare huid van de baby veroorzaken dergelijke dingen geen ongemak en veroorzaken ze geen allergische reacties.

  Producten zijn gemakkelijk te gebruiken. Het is genoeg om een ​​handdoek op het hoofd van de baby te gooien en hem dan in een paar bewegingen in te pakken - er is niets moeilijks. Dergelijke doppen beschermen effectief de oren en het hoofd van kwetsbare kinderen tegen tocht en overmatige koelte na waterprocedures. Bovendien droogt het haar veel sneller onder een dergelijke handdoek, omdat het leeuwendeel van het water wordt geabsorbeerd in een hoek in het bovenste deel.

  De kap wordt vaak aangevuld met verschillende decoratieve elementen. Het kan bijvoorbeeld een grappig beeld zijn van een dier of een stripfiguur. Dankzij zo'n detail kan een handdoek gemakkelijk in een kind's favoriete speeltje veranderen.

  Je kunt zo'n product zelf maken. Het hele proces kost niet zo veel tijd als op het eerste gezicht lijkt. Bovendien is het in dit geval mogelijk om het ding in overeenstemming met de wensen van het kind te versieren.

  Als u een groter model bouwt, kan het worden gebruikt totdat het kind 3 jaar oud is.

  species

  Veel consumenten geloven dat kinderhanddoeken met een capuchon worden vertegenwoordigd door slechts één traditionele aanpassing. In feite zijn er veel soorten van dergelijke producten. Laten we ze beter leren kennen.

  poncho

  Een van de meest originele en populaire opties die aanwezig zijn in de huidige markt voor kinderproducten, is een handdoek-poncho met een capuchon. Zo'n functioneel ding wordt uitgevoerd door een stuk uit één stuk, daarom is het niet nodig om een ​​kind in te pakken, je hoeft alleen maar een poncho boven je hoofd te doen en de baby toe te staan ​​zich in het materiaal te wikkelen.Dit product is geschikt voor het winterseizoen, wanneer het na het zwemmen niet erg comfortabel is om naar een koele kamer te gaan.

  Sommige ouders vegen het kind eerst af met een eenvoudige handdoek en zetten daarna de poncho op, zodat de baby opwarmt en opdroogt tot het einde. Deze badaccessoires zijn gemaakt voor zowel zeer jonge kruimels en kinderen van 2-3 jaar oud, en voor jongere gebruikers ouder.

  aan het strand

  In de meeste gevallen zijn strandhanddoeken met een kinderhoek klein. Ze kunnen alleen in het warme seizoen worden gebruikt, bijvoorbeeld in de hete zomer bij het zwembad, de zee of de rivier. Vergeet niet dat zoiets niet bedoeld is om het kind tegen de kou te beschermen.

  Een strandlaken met een kap kan eenvoudig op de schouders en het hoofd van de baby worden gegooid en vormt zo een soort mantel. Met zoiets, zal het kind niet koud zijn in de tocht en zal het niet branden in de zon. Vaak zijn er strandopties voor kinderen van 5-7 jaar oud.

  Volgens ouders is zoiets onmisbaar tijdens een strandvakantie.

  bad

  Badhanddoeken voor kinderen met een hoek worden in de meeste gevallen groot genoeg gemaakt zodat na de waterprocedures het kind er volledig in kan worden gewikkeld.Dergelijke modellen zijn tegenwoordig ongelooflijk populair, omdat ze de functies van een poncho en een eenvoudige standaardhanddoek combineren. Na deze outfit kan het kind in gewone huiskleren worden gekleed. Het is de aanwezigheid van een hoek in dergelijke producten die kleine gebruikers gelukkig maakt. Kinderen bewonderen zelden het traditionele gewaad, maar ze houden echt van modellen met een capuchon.

  materialen

  De handdoek met een capuchon is gemaakt van verschillende materialen. Overweeg de meest populaire en hoogwaardige.

  • Cotton. Dit textiel is natuurlijk en perfect voor het maken van bad dingen. Katoen absorbeert effectief vocht in zijn structuur en wordt gekenmerkt door unieke zachtheid. Dergelijke grondstoffen irriteren de gevoelige babyhuid niet. Dit materiaal is zeer betrouwbaar, omdat het een karakteristieke interliniëring van katoenen draden heeft, waardoor een groot aantal lussen verschijnt. Hoe meer van hen, hoe dichter het product.
  • De bamboe Dit materiaal is nog niet zo lang geleden op de markt verschenen, maar is al enorm populair geworden. Bamboe absorbeert bijna onmiddellijk vocht (hierbij loopt hij voor op katoen).Bovendien heeft dit materiaal een antiseptisch effect, dus het is absoluut veilig voor kinderen. Het is ook vermeldenswaard dat bamboe-producten de huid zachtjes koelen, dus zulke exemplaren kunnen erg nuttig zijn in strandomstandigheden.
  • Len. Door zijn kwaliteit vlas is niet inferieur aan de populaire katoen. Dingen uit deze grondstof zijn zacht, donzig en vrij duurzaam. Zulke opties voor kinderhanddoeken kunnen duurder zijn, alleen al omdat de huidige teelt van vlas tegenwoordig een vrij zeldzaam fenomeen is geworden.
  • Viscose. Dit is een ander materiaal waaruit hoogwaardige handdoeken worden gemaakt. Viscose kan ook in ander textiel aanwezig zijn. Gekenmerkt door het feit dat het het vermogen om vocht te absorberen kan verminderen (hiermee moet rekening worden gehouden).

  Viscose is meer geschikt voor de vervaardiging van handdoeken voor volwassenen. Voor kleine gebruikers worden dergelijke modellen hier niet zo vaak gebruikt, omdat ze het vocht van de huid van kinderen niet volledig kunnen verwijderen.

  Het badstofproduct kan bestaan ​​uit een specifiek type textiel of een combinatie van verschillende vezels. Het kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van vlas en bamboe of katoen en vlas.In de winkels kun je andere opties vinden die gemaakt zijn van andere materialen, maar experts raden aan om voor natuurlijke kinderen alleen natuurlijke items te kopen die milieuvriendelijk zijn, ze veroorzaken geen allergieën en leiden niet tot irritatie van de gevoelige kinderhuid.

  Bespaar niet op de aankoop van een soortgelijk artikel.

  Hoe je je eigen handen naait?

  Zoals eerder vermeld, is het mogelijk om zelf een baby poncho handdoek te maken. Zelfs een moeder die slechts een minimale naaimachineervaring heeft, kan een standaardmodel maken. Om een ​​handdoek met een capuchon te naaien, zijn dergelijke materialen en gereedschappen nuttig:

  • baddoek van grote afmetingen (het is toegestaan ​​om op een stuk linnen van passende afmetingen in te slaan);
  • stof voor de hoek (kan worden gemaakt van hetzelfde textiel als de handdoek zelf);
  • schuine inlay;
  • naaimachine;
  • draad, naald, schaar.

  Als u alle items in de lijst hebt bijgehouden, kunt u direct doorgaan met het maken van een accessoire voor het kind. Bekijk het schema van deze werken.

  • Als je iets voor een baby maakt, moet je een doek van 70x70 cm nemen.Bevestig het kapmateriaal aan de badstofbasis.
  • Meet het driehoekige element, waarvan het onderste deel 25 cm is, knip het onderste deel uit en decoreer het met een schuine inlay.
  • Bevestig de voorbereide hoek aan de badstof en naai aan de randen.
  • Pas nu de omtrek van het vierkante detail aan met een decoratief lint.

  Indien gewenst, is het toegestaan ​​om de kap van het product met oren of een schattig appliqué te versieren.

  Probeer alles zo zorgvuldig en zorgvuldig mogelijk te doen, en let op eventuele kleine dingen.

  Verzorgingstips

  Om een ​​handdoek of een zelfgemaakte handdoek met een kap te krijgen, gaat deze zo lang mogelijk mee en verliest zijn visuele aantrekkingskracht niet, je moet er goed voor zorgen. Laten we een paar tips van zorgprofessionals bekijken over het voorbeeld van badstofmodellen.

  • Was het ding zoals het is verontreinigd (het is raadzaam om het niet minder te doen dan na het derde gebruik) in een wasmachine onder delicate omstandigheden. De temperatuurwaarde mag niet hoger zijn dan 60 graden. Breng een extra spoelcyclus aan.
  • Gebruik alleen babypoeder. Het wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan gels.
  • Na het voltooien van de was in de auto, moet u de handdoek onderdompelen in een hoek in koel, licht gezouten water. Dankzij dit proces wordt de hoop op dingen luchtiger.
  • Terry dingen moeten niet gestreken worden. Als de handdoek bij een heel klein (pasgeboren) kind hoort, is het natuurlijk beter om textiel aan beide zijden te aaien bij een temperatuur van niet meer dan 150 graden. Dus je desinfecteert het ding extra.
  • Wat betreft het drogen van baddoeken met een kap, wordt het niet aangeraden om de batterij op te hangen of de toepassing van elektrische verwarmers aan te brengen. De beste oplossing zou zijn om dingen in de frisse lucht te drogen. Tegelijkertijd is de handdoek niet vervormd en krimpt deze niet.

  In de volgende video leert u meer over kinderhanddoeken met een kap.

  Comments
   auteur
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

  Inkomhal

  Woonkamer

  slaapkamer