Wat zijn de schommels en hoe kies je een model voor volwassenen en kinderen?

Het installeren van een schommel met het landschap van de achtertuin grondgebied van een prive-huis of cottage verhoogt niet alleen het niveau van comfort van een landelijk leven, maar draagt ​​ook bij aan de aantrekkelijkheid van het landschapsontwerp van de site. Als er kinderen in de familie zijn, helpt een dergelijke beslissing om de vrije tijd van de kleintjes te diversifiëren en maken wandelingen in de frisse lucht opwindender. Naast de straatconstructies zijn er veel interessante modellen voor het appartement, die met succes zijn geïntegreerd in de interieurs van verschillende stijlen. De enorme keuze aan schommels en de bijbehorende verscheidenheid aan prijzen kan de koper in verwarring brengen. In dit artikel zullen we het hebben over de types, operationele mogelijkheden van de swing en de geheimen van succesvolle aankoop van volwassenen en kindermodellen delen.

Wat is het?

Schommels zijn structuren die ontworpen zijn om te slingeren, zitten of erop te rusten. De uitvoering van dergelijke constructies kan heel verschillend zijn, maar ze zijn allemaal verenigd door de beschikbaarheid van zitplaatsen en ondersteuning met het ophangsysteem.

Classificatievoorzieningen voor volwassenen

Volwassenenzwaaien worden ingedeeld volgens verschillende criteria.

Weergaven op doel en locatie

straat

Buitenschommel wordt onder de blote hemel geplaatst op elk geschikt perceel in de omgeving, in de tuin, op het terras of in het open tuinhuisje.

Straatmodellen zijn er in twee soorten.

 • In de vorm van vaste kapitaalstructuren met een dak of een open type. Onder hun installatie is een funderingsapparaat vereist waarop de ondersteuning is geïnstalleerd. Afhankelijk van het aantal zitplaatsen, kan de stoel een enkele of meerzitter zo breed zijn als een bank in het park.
 • In de vorm van draagbare structuren. Hun belangrijkste voordeel is mobiliteit en het vermogen om van de ene plaats naar de andere te gaan als dat nodig is. Een onderscheidend kenmerk van dergelijke producten is een kleine amplitude van slingeren, wat te wijten is aan hun doel: een stille rust in de schoot van de natuur.

Producten van stationair en draagbaar type zijn opgehangen of frame in de vorm van een massieve structuur, met een inklapbaar frame, dat op een open gebied is gemonteerd.

huishouden

Tegenwoordig is de favoriete lol van kinderen een stijlvol element geworden van het interieurontwerp van woonruimtes. Modellen van een schommel voor het huis worden gepresenteerd door twee versies. Een traditionele swing swing is een praktisch en comfortabel ontwerp met een enkele, soms dubbele stoel. Het wordt met behulp van kabels, gewone touwen of kettingen aan het plafond gehangen of met speciale bevestigingen aan de muur bevestigd.

Dankzij de verbeeldingskracht van ontwerpers verschenen buitengewone hangende schommels met een stoel in de vorm van een eigenaardige geveerde stoel. Ze zijn comfortabel en ontspannen en werken.

De grootschalige versie van de schommelstoelen in de vorm van hangende banken of bedden combineert met succes de entertainmentcomponent met de hoofdfunctie van de plaats voor een comfortabele rust.

Bij de vloermodellen worden de beweegbare stoel en de betrouwbaar vaste stationaire basis gecombineerd met het ophangsysteem tot een enkele integrale structuur. Ze hebben een externe gelijkenis met een schommelstoel.Het voordeel van dergelijke oplossingen ligt in de praktische bruikbaarheid, vanwege de mogelijkheid van overdracht van de ene kamer naar de andere, en het nadeel is indrukwekkende afmetingen, zodat het niet mogelijk is om ze in een klein appartement onder te brengen.

Door ontwerp en ontwerp

Modellen verschillen qua uiterlijk, grootte, complexiteit van constructies, zitplaatsvorm, aantal zitplaatsen. Laten we stilstaan ​​bij de populairste opties voor thuis en op straat.

Schommelbank

Klassieke modellen met een luifel of tenttent, twee ophangpunten en een lage opbouwfrequentie voor een afgemeten gezinsvakantie. De zachte rug, een brede stoel met kussens doen vermaak in de frisse lucht zo comfortabel mogelijk.

Ontworpen voor een groep gebruikers van twee, drie, vier personen.

Schommelbank

In deze modellen bieden een verscheidenheid aan variaties op de stoel. Het kan worden samengesteld uit houten planken naar analogie van een bank in het park, gemaakt in de vorm van een houten bank, een brede houten bank met of zonder rug of plank, aangevuld met een matras of kussens. Er zijn ook producten op het metalen frame met een veer, gemaakt als een gewone bank of een constructie van meerdere stoelen die met elkaar zijn verbonden.

Chaise lounge

Inklapbare gebogen modellen met een enkele metalen, houten of plastic stoel-chaise longue en een enkel bevestigingspunt lijken visueel erg kwetsbaar. Ze zijn zelfs bestand tegen een gewicht tot 200 kg ten koste van een starre stalen frame-veer.

Dit is een geweldige optie voor openluchtrecreatie, vooral als het buiten warm is.

Cocon op het rek

Sferische modellen in de vorm van een ongewoon comfortabele opknoping balvormige rieten stoel zijn even geschikt voor thuis en op straat. Het ontwerp omvat een gebogen, sterk metalen rek, waaraan een stoel is opgehangen met een ketting.

De halfrond van het frame bestaat uit boogvormige stalen buizen, en natuurlijke rotan of synthetische analogen ervan dienen als een vlechtwerk., bamboe, bast of vine van bomen met voldoende flexibiliteit zoals die van een wilg, rivierkreeft of vogelkers. Aan het rieten model vertrouwt zacht decoratief kussen. Omdat de muren van de structuur goed licht doorlaten, is het handig om te ontspannen en te lezen in zo'n schommel.

Kies in het appartement meestal een compact model van "ei", opgehangen aan de bovenkant van het hoofd op een laag rek.Er zijn ook grote modellen voor de straat gemaakt van natuurlijke materialen met een resistente piramidevastheid, zodat ze intensief kunnen worden gezwaaid.

hangmat

Deze modellen hebben geen stijf framedeel. Het ontwerp bestaat uit een lichte en tegelijkertijd duurzame stof, opgehangen tussen twee steunen op de steunstang. Voordelen: comfortabel, laag gewicht, eenvoudig te installeren. Nadelen: gebrek aan rug en "vormeloos" elimineert de mogelijkheid van volledige lichaamsondersteuning.

In de lijn van fabrikanten vindt u zachte opties, die ondersteunende schuimstof inserts hebben.

mand

Deze elegante hangende producten op de ophanging zorgen voor volledige ontspanning. De structuren bestaan ​​uit een hardhouten frame met geweven gaas als basis en zachte textielkussens. Ontworpen voor één gebruiker. Professionele ontwerpers creëren echte meesterwerken met behulp van de macrame-techniek met een zeer sterk, ongewoon mooi kantgaas, gevormd door nodulair weven, evenals prachtige handgemaakte pony.

bruiloft

Omdat we het over de swing voor volwassenen hebben, is het de moeite waard om de romantische, zachte en fantastisch mooie opties te noemen die worden ingesteld bij zulke belangrijke vieringen als bruiloften.In het voorjaar en de zomer zijn ze versierd met verse bloemen en planten, gekleurde satijnen linten, luchtige, doorschijnende stoffen. Om een ​​schommel in het herfst-winterseizoen te ontwerpen, worden kunstmatige bladeren, bloemen, trossen druiven, ballen en andere decoraties gebruikt om zelfs de meest bescheiden prestatiesporten om te toveren in stijlvolle kunstvoorwerpen.

Door productiemateriaal

Voor de vervaardiging van swing gebruikt een verscheidenheid aan natuurlijke en kunstmatige materialen.

Van hout

De voordelen van houten producten - betrouwbaarheid, stabiliteit, stevigheid en duurzaamheid. Het grootste nadeel is massaliteit, wat ongemak tijdens het transport veroorzaakt. Houtconstructies hebben een echt luxe uitstraling, maar u kunt het alleen opslaan als u regelmatig speciale apparatuur gebruikt. De afgewerkte structuren worden ook behandeld met antiseptische verbindingen en gelakt, wat vroegtijdige afbraak van het hout en de ontwikkeling van schimmels voorkomt.

Aangezien de beschermende coating niet eeuwig meegaat, moet deze van tijd tot tijd worden bijgewerkt.

Van metaal

Ze zijn gemaakt van metalen hoeken, stalen balken,aluminium profielen rond en vierkant. Hoe groter de diameter van de buizen en hoe dikker de wanden, hoe sterker de duurzaamheid en de duurzaamheid van de structuren.

Hun voordelen:

 • duurzaamheid en betrouwbaarheid, vanwege de hoge mechanische eigenschappen van het metaal zelf - duurzaamheid en slijtvastheid;
 • bruikbaarheid - blootstelling aan UV-straling, weersverschijnselen, temperatuurdalingen sluit de vermindering van de sterkte-eigenschappen van metalen constructies uit;
 • winstgevendheid - in vergelijking met een boom zijn de aanschafkosten van metaal lager.

nadelen:

 • bij gebruik van producten van massief, duurzaam metaal is het risico op ernstig letsel veel groter dan bij gebruik van houten schommels;
 • metaal is gevoelig voor corrosie, dus de constructie ervan moet periodiek worden behandeld met een beschermende samenstelling.

Andere materialen

Voor de fabricage van modellen met buitenramelkuipen is er een wijnstok, kunstmatige of natuurlijke rotan, bamboe. Natuurlijke rotan rieten cocons zijn praktisch en duurzaam, maar zijn duur. Het materiaal zelf is vochtbestendig en bestand tegen plotselinge temperatuurverschillen.

Bij massaproductie werken fabrikanten liever met een meer pretentieloze en goedkope polyotang. Maar het is erg gaaf, dus het kan tijdens het koude seizoen een tactiel ongemak veroorzaken.

Voltooiing en afmetingen

Afmetingen van straatmodellen met geprefabriceerd frame omvatten drie parameters - lengte, breedte, overeenkomend met de diepte van het framedeel en de hoogte, bijvoorbeeld 256x143x243 cm.

 • Als u van plan bent een schommel in een open gebied te monteren, is de bepalende factor de breedte van de constructie. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de zijstijlen op een maximale hoogte van 2,12 m zijn en de zitting 0,4-0,5 m korter in breedte (ongeveer 1,6 m).
 • Wanneer de aanschaf van een dubbel model van een swing swing bench prioriteit heeft, dan is de optimale lengte 1.5-1.6 m, terwijl er een plaats voor het kind zal zijn.
 • Voor een gezin van 3 personen is de slingerbreedte van 1,8-2 m meer dan voldoende, zodat ze bij elkaar niet interfereren met elkaar. Als de gebruiker één is, is de breedte van 1 m voldoende om comfortabel te rusten.
 • Degenen die vaak gasten hebben in de datsja, die graag ontspannen door gezelschap, zouden de grote schommels van 2,4 m lang of meer van naderbij moeten bekijken.

Ter verbetering van de bruikbaarheid van het product wordt aangevuld met verschillende accessoires in de vorm:

 • muskietennetten;
 • afneembare hoezen van waterdichte stof;
 • planken;
 • armleuningen;
 • onderzetters;
 • zachte capes;
 • waterdichte luifeltent.

Bij het installeren van een zwenkzwaai is het belangrijk dat de steunen, die de hoofdbelasting op de knooppunten hebben, van hoge kwaliteit, veilig, betrouwbaar en duurzaam zijn.

Volgens de installatieplaats van de schommel, zijn bevestigingsmiddelen van twee soorten:

 • producten voor bevestiging aan balken en buizen met een ronde of vierkante doorsnede van het type klemmen met een karabijn of door bevestigingsmiddelen;
 • bevestigingsmiddelen voor bevestiging aan vlakke oppervlakken.

Afhankelijk van de modellen kunnen bevestigingsmiddelen een belasting van 100-200 kg weerstaan. Meestal wordt staal voor hun vervaardiging vervaardigd met verschillende soorten anticorrosieve coatings (zink, poedersproeien).

Maximale belasting

Deze waarde is afhankelijk van verschillende parameters.

 • De diameter van de buis. In afgewerkte producten hebben buizen een diameter van 32-76 mm.
 • Rekdiktewaarvan het framedeel van de constructie is gemaakt.
 • De sterkte van de stoelbasis. In dure modellen voorzien van een betrouwbare stalen grill of gegalvaniseerd gaas. Terwijl, in budgettaire analogen, de basis van de stoel een spancanvas is, waarvan de kracht op de lange termijn nogal twijfelachtig is.
 • Bouwcapaciteitbepaald door het aantal zitplaatsen.

Waarden van de toegestane belasting voor verschillende modellen kunnen variëren in het bereik van 210 - 500 kg. Over het algemeen geeft deze parameter de maximaal toegestane laadcapaciteit van constructies weer.

Schommeling voor kinderen

Swing is een integraal onderdeel van de kindertijd. Lange tijd was hun keuze beperkt tot vrij primitieve straatontwerpen voor speeltuinen. Tegenwoordig heeft de markt echter een enorm aantal modellen voor het huis en de straat, ontworpen voor elke leeftijdscategorie van gebruikers - van baby's tot tieners.

Wat is de rol van het onderwerp in de ontwikkeling van het kind?

Voor volwassenen zijn schommels een gelegenheid om te ontspannen, maar kinderen zien ze als een object voor entertainment. Dit grote speelgoed kan echter niet alleen vreugde geven, maar ook tastbare voordelen opleveren voor de gezondheid van een groeiend lichaam. De positieve impact van tijd doorbrengen op een schommel komt tot uitdrukking in het volgende.

 • Versterkt het spier-ligamenteuze korset en de wervelkolom, verbetert de mobiliteit en flexibiliteit van de gewrichten, helpt bij het vormen van een juiste houding.
 • Vanwege de oscillerende bewegingen tijdens het slingeren, wordt het vestibulaire apparaat getraind en wordt de motorcoördinatie verbeterd.
 • Hulp bij het studeren. Tijdens de monotone swing worden de hersendelen die verantwoordelijk zijn voor spraak-, lees- en schrijfvaardigheid gestimuleerd.
 • Helpt om hyperactiviteit te bestrijden als een effectief middel van speltherapie, die helpt spanning te verlichten en agressiviteit te verminderen door het vrijkomen van opgehoopte energie.
 • Ontwikkelingsfunctie Dankzij de schommels krijgt het kind de eerste ideeën over ritme - een natuurlijke afwisseling van elementen in tijd en ruimte.
 • Ontwikkelt communicatievaardigheden met leeftijdsgenoten en het andere geslacht.

Wat doen ze?

De raamwerkmaterialen zijn als volgt.

 • Van metaal - producten uit een buisvormig metalen profiel zijn het meest duurzaam, betrouwbaar, slijtvast en gemakkelijk bestand tegen gebruik bij verhoogde belastingen.Ze zijn echter bang voor roest en wegen veel, wat voor veel ongemak zorgt bij het dragen.
 • Van hout - deze opties hebben minder sterkte, maar ze hebben uitstekende thermische geleidbaarheid.
 • Van plastic - het gebruik van goedkoop en licht materiaal, aan de ene kant, vermindert de kosten van producten, en aan de andere kant, vermindert de levensduur door breekbaarheid en blootstelling aan lage temperaturen.

Stoelmaterialen zijn als volgt.

 • Wood. Voors - milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, hoge thermische eigenschappen. Nadelen - de hoge kosten en de behoefte aan systematisch gebruik van beschermende stoffen. Anders begint het materiaal te rotten en te barsten.
 • Plastic. Voors - goedkoper dan andere materialen, de mogelijkheid om elke vorm, een verscheidenheid aan kleuren, gebrek aan onderhoud te geven. Nadelen - "kouder" hout, niet ontworpen voor hoge mechanische belastingen.
 • Textiles. Het grootste nadeel van stoffen zitplaatsen is onvoldoende sterkte. Om deze reden zijn ze alleen te vinden in producten voor kinderen tot 3 jaar oud.

Met zelfgemaakte vakmensen maakt u de stoelen van verschillende soorten afvalmateriaal.

In de loop zijn banden, zeildoek, oude skateboards, verouderde tuin of meubelen, pallets achtergelaten na de bouw van het huis.

Waar te installeren?

Jarenlang waren schommels een attribuut van uitsluitend openbare speelplaatsen voor kinderen en sport- en spelcomplexen. De situatie is veranderd met de komst van mobiele modellen voor thuis, die in de kinderkamer zelf of in de deuropening, op het balkon of in de loggia kunnen worden geplaatst.

Het installeren van een schommel in het zomerhuisje, achtertuin van een privéhuishouden of in de tuin zal de rest van het kind niet alleen interessant, maar ook nuttig maken. Met de bestaande variëteit aan schommels voor thuis en op straat kunt u het juiste model kiezen voor een kind van elke leeftijd.

Wat zijn de modellen en hoe maak je ze?

Alle kinderschommelingen zijn gericht op een specifieke leeftijdscategorie gebruikers, wat een van de doorslaggevende factoren bij hun keuze is.

Voor baby's

Deze categorie wordt weergegeven door automatisch producten van drie soorten:

 • elektrische schutters op batterijen;
 • elektrische modellen aangesloten op de voeding;
 • hybride opties die kunnen worden gevoed door het lichtnet en, indien nodig, door batterijen.

Alle modellen hebben vijfpuntsgordels, een zachte fauteuil of een houder met automatische besturing, die de mogelijkheid biedt om de snelheid en de swing-amplitude aan te passen. Het aantal swing-modi, afhankelijk van het model, varieert van 3 tot 6.

In muziekmodellen is er een speciaal blok om verschillende kalmerende melodieën te spelen. Het kunnen slaapliedjes zijn, geluiden van de natuur, hartslag, en ze worden vergezeld door verschillende lichteffecten. Het pakket bevat mobiele telefoons met speelgoed, afneembare voedingstafels, afneembare hoezen, kussens onder het hoofd.

Er zijn ook converteerbare analogen van wiegen. Dit is een swing-chaise longue met een verstelbare orthopedische rugleuning, maximaal aangepast aan de wervelkolom van de baby en een afneembare stoel.

In de dure modellen is de trilfunctie aanwezig, die wordt geactiveerd in geval van verhoogde fysieke activiteit van de baby.

Frame vloer

Hun ontwerp omvat een frame waarop een stoel met een rugleuning is opgehangen. Voors - stabiliteit en veiligheid, dankzij de uitrusting met riemen voor passieve bescherming van het kind bij het slingeren, leuningen, treeplank,een springer tussen de benen en dwarsgrendels, waardoor spontane vouwing van de structuur wordt voorkomen.

Negatief - enorm, omdat de producten zijn ontworpen voor kinderen met een gewicht tot 25 kg en een vrij indrukwekkende grootte hebben, dus installatie is alleen mogelijk als er een voldoende groot gebied is.

vals

De modellen onderscheiden zich door een uiterst eenvoudig ontwerp bestaande uit een steun, een zitplaats met of zonder rugleuning en ophanging in de vorm van touwen of kettingen. In het appartement worden ze meestal in de deuropening geïnstalleerd, zodat er vrije ruimte is voor de opbouw. Deze optie is absoluut niet geschikt voor de kleinste kinderen vanuit het oogpunt van veiligheid. Het gebruik van schommelingen vereist bepaalde vaardigheden van "controle", die het mogelijk maken om stakingen tegen muren of deurpoststukken te voorkomen.

Klassieke straat

Monolithische stabiele structuren met hoge weerstand die niet kunnen worden gedemonteerd. Kies onder hun installatie een open gebied met een ondergrond en gras. De stoel wordt geplaatst op een hoogte van maximaal 0,6 m en de poten zijn van beton.

slinger

Het standaardmodel is uitgerust met één stoel op ophangingen die op een steun zijn gemonteerd.Verschillende soorten dubbele schommels, die geschikt zijn voor gezinnen met twee of meer kinderen van verschillende leeftijden, hebben veel meer mogelijkheden.

Met twee modules om te rijden

Het ontwerp is identiek aan de enkele constructie, met als enig verschil dat de metalen basis een grotere breedte heeft. Dat biedt de mogelijkheid om de gebruikelijke ophanging en dubbele balancer of boot te plaatsen, respectievelijk - gelijktijdig schaatsen van drie gebruikers van dezelfde of verschillende leeftijd. Het kan een combinatie zijn van een veilige plastic suspensie voor een baby van een jaar tot 3 jaar met een module voor volwassenen.

Voor gezinnen met tweelingen wordt een variant geïnstalleerd op basis van het installeren van verschillende modules, bijvoorbeeld een socket en een standaard.

speelgoed boot

Ze worden op de grond geïnstalleerd zonder de fundering te storten. Boten werken analoog aan een schommelstoel. Dit zijn ontwerpen met boogvormige geleiders en de plaatsing van de stoelen tegenover elkaar, wat de mogelijkheid biedt om gelijktijdig te skiën door twee tot vier gebruikers.

balancer

Ze hebben een zeer eenvoudig ontwerp met een centrale steun en een gebalanceerde balansbalk (hendel) in de vorm van een lange plank.Er is een dubbele of meerzitter, maar de belangrijkste voorwaarde om er succesvol mee te rijden, is ongeveer hetzelfde gewicht van alle gebruikers. Tegenovergestelde randen van het balansgewicht dienen als zittingen.

Een schommel zorgt ervoor dat de gebruikers om beurten met hun voeten van het aardoppervlak worden geduwd, terwijl een van hen omhoog beweegt en de ander afdaalt.

Op de veren

Constructies met een of meerdere stijve stoelen en een of twee veren aan de basis, waardoor de schommelstoel op en neer beweegt. De veer helpt om van de grond af te duwen en dient als ondersteuning voor de hele constructie. De vorm van een dergelijke schommel kan heel verschillend zijn - van vertegenwoordigers van de dierenwereld tot voertuigen (auto's, boten, raketten).

Waarop moet je focussen bij het kiezen van een product?

Om de juiste swing voor kinderen te kiezen, moet u rekening houden met een aantal criteria.

 • De kwaliteit van materialen van vervaardiging. Het is verplicht om de kenmerken van sterkte, milieuveiligheid en duurzaamheid te beoordelen, die de duur van de levensduur beïnvloeden.
 • De set van structurele kenmerken. Houd rekening met de afmetingen van de structuur, de hoogte van de stoel, de amplitude van de opbouw,de mogelijkheid om de kanteling van de rugleuning aan te passen, de mate van complexiteit van het beheer in overeenstemming met de leeftijd, lengte en het gewicht van de gebruiker, waardoor de kans op letsel tijdens het gebruik wordt geëlimineerd.
 • Uitrustingselementen voor de veiligheid en het gemak van het kind. Producten moeten zijn uitgerust met veiligheidsgordels, beschermende dwarsbalken, remmen, massieve basis, zachte voeringen, kussens met een hygiënische hoes en geen scherpe hoeken.
 • Betrouwbaarheid van constructiedat is afhankelijk van de kwaliteit van de algehele en nodale assemblage van het product.
 • De kwaliteit van ontwerpen en steunen voor weerprestaties, gegeven de mogelijkheid om op verschillende soorten coatings te werken.
 • Design. Het is belangrijk dat de schommels niet alleen praktisch, veilig en betrouwbaar zijn, maar ook een interessante ontwerpoplossing hebben. Het maken van modellen voor kinderen tot 3 jaar moet ongewoon zijn met het decor in een fantastische of cartoon-stijl.

Gebruik Beoordelingen

Uit analyse van feedback van gebruikers van verschillende soorten schommelingen bleek dat de meeste kopers de voorkeur geven aan gerenommeerde fabrikanten en producten bestellen op hun officiële websites.We noemen een aantal van de meest gewilde merken in de markt in termen van prijs-kwaliteitverhouding, en ontdekken ook hoe opmerkelijk ze zijn.

Olsa

Van de voordelen van het merk Wit-Rusland onderscheiden kopers praktische aspecten, aantrekkelijk design en een betaalbare prijs. Alle Olsa-producten worden vervaardigd in overeenstemming met Europese kwaliteitsnormen en kunnen concurreren met buitenlandse tegenhangers.

Het populairste model van de premiumlijn is Palermo op een metalen frame met een boogvormige ondersteuning van verhoogde stabiliteit en een semi-automatisch lay-outmechanisme.

ARNO

Tuinschommeling Kostroma productie komt ook vaak voor in de beoordelingen. Gebruikers noteren de hoge sterkte van de metalen profielframes met een ovaal gedeelte van 63-51 mm, de betrouwbaarheid van de basis van de zitting vanwege het gelaste rooster, de kwaliteit en het comfort van het zachte gedeelte.

Besta fiesta

Het Italiaanse merk heeft een indrukwekkende keuze aan enkel / dubbel, schommel voor kinderen, hangmat en hangende modellen, chaise longue. Kopers zijn erg blij met het gemak van ontwerpen en de hoge kwaliteit van de uitvoering van producten uit natuurlijke materialen. Hier vindt u hangmatten in elke gewenste kleur, van bont Braziliaans tot kalm in ingetogen kleuren.

Sommige gebruikers beschouwen de tamelijk hoge productiekosten als een nadeel, maar zijn het erover eens dat dit volledig gerechtvaardigd is door de uitstekende prestatiekarakteristieken van de schommel.

Greengard

Degenen die moderne, stijlvolle, betrouwbare rieten meubels in het land of in een appartement willen installeren, moeten op de GreenGard-producten letten. Voor de vervaardiging van wipkippen van cocons maakt de Russische fabrikant gebruik van polyotang. De voordelen van gebruikers van producten zijn sterkte, levensduur tot 20 jaar en de kwaliteit van het weven.

Van de minnen - de noodzaak om de stoel met beschermend materiaal te bedekken tijdens continu gebruik op straatom te voorkomen dat vocht uit rotan komt, dat een poreuze structuur heeft. Sommige zijn een beetje vervelend, dat je constant kinderen moet controleren die zich altijd aangetrokken voelen tot cocons.

Te veel schommelen of springen op de stoel kan de gevlochten structuur beschadigen.

Kettler (Duitsland)

Dit merk is in Rusland bekend als een fabrikant van hoogwaardige producten voor sport- en buitenactiviteiten. Hier is een enorm assortiment van kinderschommels, rotondes (enkel, dubbel, met verschillende modules, transformatoren) voor alle leeftijdscategorieën en volwassen modellen voor de tuin.Er zijn bijna geen negatieve beoordelingen over Kettler-producten in het netwerk, wat niet zo verrassend is, omdat bijna elke klant zijn kwaliteitsvoordelen en uitzonderlijk gebruikscomfort noemt.

Prachtige voorbeelden

We bieden een fotoselectie van interessante en ongewone versies van schommels voor verschillende doeleinden en voorbeelden van hun gebruik in het interieur van appartementen en in voorstedelijke gebieden.

Opgeschorte schommelingsreeks niet alleen op de gebruikelijke plaatsen zoals boomtakken, maar ook geplaatst in kant-en-klare bogen of pergola's, die op het binnenplaatsgebied worden gevestigd.

Met een dergelijke oplossing kunnen de stilistische kenmerken van landschapsarchitectuur worden benadrukt.

Voor de buitenkant van het huis en het landschapsontwerp van de site leek het één geheel, ontwerpers gebruiken vaak de mogelijkheden van vervalste producten. In dergelijke gevallen worden straatverlichting, poorten en hekken, banken, hekken en luifels op terrassen gecreëerd door de methode van artistiek smeden. Gesmede schommels passen in een ontwerp dat het meest geschikt is.

Schommels van natuurlijk materiaal worden een organische natuurlijke voortzetting van landschapsontwerp, vooral als het huis in een rustieke stijl is gemaakt.

Bij het kiezen van een kleuroplossing van de schommel op de terrassen, is het handig om de regels voor het combineren van kleuren te gebruiken. Het kan worden afgestemd op de fauteuils, de bank en de tafel om het algehele ontwerp te ondersteunen.

Schommels van contrasterende kleuren in combinatie met een lichte achtergrondversiering van de gevel van het gebouw zien er origineel uit.

De meest harmonieuze, de cocon swing kijkt in moderne interieurs, wanneer de decoratie wordt ondersteund in de trends van het hok, minimalisme, eclecticisme, Scandinavisch design, art deco. De integratie van dergelijke constructies in het klassieke ontwerp zal alleen succesvol zijn in het geval van een bekwame keuze van een geschikte vorm en materiaal, bijvoorbeeld een model met rond glas.

Zie de volgende video voor tips om een ​​schommel te geven.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer